Trinaesta igra ( za imunitet )
|
|
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 00:17 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Trinaesta igra za imunitet pocinje danas u 21:30
Message edited by Survivor - Sunday, 28-02-2010, 18:10 |
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 18:11 | Message # 2 |
Generalissimo
| Spremite se,biti ce zanimljivo i pomoc ovo ce biti jedina igra koju sam prekopirao sam Anubisevog Virtual Survivor pa ko je bio moze pretpostaviti
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 18:12 | Message # 3 |
Generalissimo
| Hmmm,ko je ubio Zorana Djindjica???
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 18:14 | Message # 4 |
Generalissimo
| Unaprijed da vas obavjestim da je ovo igra Cluedo zato se spremite svi cete morati prelaziti iz prostorija u vremenu od 21:30 do 22:10 samo da znate
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 28-02-2010, 19:33 | Message # 5 |
Lieutenant colonel
Group: Users
| Quote (Survivor) Spremite se,biti ce zanimljivo i pomoc ovo ce biti jedina igra koju sam prekopirao sam Anubisevog Virtual Survivor pa ko je bio moze pretpostaviti Pa Miko pošto Anubis učestvuje u večerašnjoj igri kao takmičar zar ne misliš da je to favorizovanje jednog takmičara i diskriminacija nas ostalih ... što se mene tiče odmah možeš da mu daš imunitet da se ne brine
Message edited by petarkondor - Sunday, 28-02-2010, 19:34 |
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 20:02 | Message # 6 |
Generalissimo
| Quote (petarkondor) Pa Miko pošto Anubis učestvuje u večerašnjoj igri kao takmičar zar ne misliš da je to favorizovanje jednog takmičara i diskriminacija nas ostalih ... što se mene tiče odmah možeš da mu daš imunitet da se ne brine Ako si ikada igrao Cluedo znaces da nema veze sto je on bio game host.Znaci to NEMA VEZE. Svako ima podjednake sanse,za dobitak igre.
|
|
| |
renegade | Date: Sunday, 28-02-2010, 20:06 | Message # 7 |
Colonel
| I ja zaista ne vidim kako sam ja to favorizovan. Ako ćemo pravom logikom svi muškarci koji prate fudbal su bili favorizovani u odnosu na sve dame koje ne prate u igri gde su se tražila imena fudbalera. Svaka igra favorizuje sposobnije za tu igru, od onih manje sposobnih.
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 28-02-2010, 20:38 | Message # 8 |
Lieutenant colonel
| Ja kolko vidim ti si Anubise već davao istu igru na tvom sajtu a Mika daje opet istu igru ...pa ako to nije favorizovanje tebe onda ne znam šta je... neka ti lepo pokloni odma imunitet ili još bolje mesto u finalu a ne da ti šteluje igre ... ovo nije prvi put da to radi , podsetiću te samo na drugu igru gde vam je poklonio pobedu... što se mene tiče neka ti odmah da imunitet da ne gubimo vreme uopšte ...Added (2010-02-28, 19:38) --------------------------------------------- I još nešto kod tebe na sajtu su ovu igru igrali i Ethan i Lavica ... Aj me sad ubedi da ovo nije favorizovanje ...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 28-02-2010, 21:14 | Message # 9 |
Generalissimo
| Petre ako si igrao Cluedo to je drustvena igra,svako ima 10% sanse vidjet ces kada igra pocne ovo mi je smijesno stvarno jer Petre treba se otkriti ubica a Anubis nikako ne moze skontati svako dobija po 4 podatka i onda kontaj ko ima najbolje veze sa ostalim takmicarima pobijedit ce,smijesna ti je izjava bez ljutnje
|
|
| |
petarkondor | Date: Sunday, 28-02-2010, 22:01 | Message # 10 |
Lieutenant colonel
| pa pošto je igra prekopirana a to znači da je već igrana kod Anubisa ...koja je caka samo će imena biti promenjena ili šta XD i Miko daj mu odmah i trodupli glas i prestani više da budeš njegova kuja ...imaj malo samopoštovanja u životu , jer ako sebe ne poštuješ teško da ćete i drugi poštovati I daj mu taj imunitet već jednom ... i još dva tri poništavanja plemenskog saveta za svaki slučaj XD
|
|
| |