Thursday, 09-01-2025, 17:51 | Main | Registration | Login |
|
Cetvrti Plemenski Savet - Forum
Cetvrti Plemenski Savet
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-12-2010, 12:39 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Sangue dobrodosli na vas drugi plemenski savet a ukupno cetvrti. Danas cete izglasati jednu osobu ... GLASATE TEK ONDA KADA ODGOVORITE NA PITANJA , UZ GLAS POSALJITE MI I OBJASNJENJE ZASTO BAS ZA TU OSOBU GLASATE , KO NE POSALJE OBJASNJENJE NJEMU GLAS IDE AUTOMATSKI Cruella ima licni imunitet i za nju ne mozete glasati ... Pitanja ... - Zbog cega ste izgubili ? - SavoBl i Nemanja , zbog cega ste se predali ? Nemanja , da si isao ispocetka vjerovatno bi pobijedio jer je Andja bila pogresila malo kasnije , sta mislis da li si donio dobru odluku odustajanjem ? - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? - Cruella , ti se pokazujes kao jedan jako dobar takmicar, zasto si posustala u igri , kada si lako mogla otvoriti wikipediu us survivor i pogledati sve pobednike u tren oka , da li je bilo to tesko uraditi ili je lakse bilo odustati , sta ostali misle o tome ? - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? - Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? - Koliko vam znaci ovo pleme ? - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-12-2010, 12:39 | Message # 2 |
Generalissimo
| Plemenski savet traje do Petka u 18:00 kada cu citati glasove
|
|
| |
Cruella | Date: Thursday, 23-12-2010, 14:04 | Message # 3 |
Major general
Group: Users
| Da li i ostali treba da odgovore na drugo pitanje..posto su pitani samo nemanja i savo...i da li saljemo tebi odgovore na pm ili ovde u temi :))...i da li treba samo jedan odgovor kao prosli put ili pisemo kako zelimo tj vise ljudi... P.s.ova pitanja postavljam da ne bi opet ispalo da sam ja odg kako ne treba,pa da sam ja stradala za sve :D :P
|
|
| |
SavoBL | Date: Thursday, 23-12-2010, 15:22 | Message # 4 |
Colonel general
| - Zbog cega ste izgubili ? Imali smo dosta gresaka tokom igre!! - SavoBl i Nemanja , zbog cega ste se predali ? Nemanja , da si isao ispocetka vjerovatno bi pobijedio jer je Andja bila pogresila malo kasnije , sta mislis da li si donio dobru odluku odustajanjem ? Prvi put sam stigo do 50,pa si mi ti reko da moram da otvorim svoju temu i da brojim,drugi put sam stigo do 137 i pogresio,tako da vise nije bilo smisla da pisem ponovo jer je Mika bio zavrsio!!! - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? Ja mislim da bi se tebao Lesinar osecati ugrozenim ,jer nije nikako dolazio na igre!! - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? Ja nisam ni video tu odluku,ali svedno mi barem cemo se resiti ovih takmicara sto ne dolaze na igre!!- - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? Po nedolazenju na igre!! Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? mozda. - Koliko vam znaci ovo pleme ? dosta mi znaci!! - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ? Ostao bi sa starim plemenom u dilu i ako bi bio u manjini,Kad sam igro sa Trojom bili smo ja i on sami protiv 5 pa ga opet nisam izneverio!!!
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Cruella | Date: Thursday, 23-12-2010, 16:25 | Message # 5 |
Major general
| - Zbog cega ste izgubili? …Predali smo…vecina se iznervirala zato sto je gresila pa nisu pisali ponovo… - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? …Trebaju da se osecaju ugrozeni ovi sto ne igraju…Lesinar npr - Cruella , ti se pokazujes kao jedan jako dobar takmicar, zasto si posustala u igri , kada si lako mogla otvoriti wikipediu us survivor i pogledati sve pobednike u tren oka , da li je bilo to tesko uraditi ili je lakse bilo odustati , sta ostali misle o tome ? …Nije lako odustati…ali nisam navikla toliko vremena da gledam u komp,imam jako osetljive oci I pocnu da me peku posle nekog vremena provedenog za kompjuterom I onda ne mogu vise da citam ni da trazim… - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? …Nije Nemanja odlucio da namerno izgubimo…Pre igre sam ja predlozila da izgubimo I da izbacimo nepotrebne igrace koji se vode da su u plemenu a nisu se pojavili nijednom…mislim da ne treba da se vodimo kao pleme od 7 clanova kad nas nema toliko…a broj igraca nije bitan…Meni je bitnije da ima 4 aktivna clana nego 7 ukupno… - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? …Oni sto su visak I sto ne igraju lete..logicno - Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? …Mislim da se nece danas iskoristiti ako ga neko uopste ima - Koliko vam znaci ovo pleme ? …Znace mi neki igraci..pleme se sastoji od 7 clanova od toga par neaktivnih…oni mi ne znace…dok se pleme ne ocisti od viska znace mi samo igraci… - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ? …Sa starim…ovo pleme je stabilnije od Tesora…oni se non stop svadjaju I prave klanove…kod nas toga nema…:D
|
|
| |
kingy | Date: Thursday, 23-12-2010, 17:19 | Message # 6 |
Colonel
| - Zbog cega ste izgubili ? Zbog toga sto smo predali i neki su grijesili pa nisu htjeli ponovo pisati. - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? ugrozen se treba osjecati onaj sto ni ne igra(lesinar) - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? pa et ako smo puno grijesili treba li smo odustati ali moglo se tu jos ici do kraja. - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? po tome ko akrivan i dolazi na igre,a ko je neaktivan zna se sta slijedi. - Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? neznam ima li iko tajni imunitet ali ako se neko osjeca ugrozenim iskoristit ce ga - Koliko vam znaci ovo pleme ? znaci mi aktivni takmicari koji se koliko toliko bore da plemenu doneesu pobjedu - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ? stario pleme je najace Samo ima onih neaktivnih pa dok se njih rjesimo bit ce jos bolje
|
|
| |
Lančo | Date: Thursday, 23-12-2010, 19:59 | Message # 7 |
Major general
Group: Blocked
| - Zbog cega ste izgubili ? Htelo nam se - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? Osecaju se Tinna i Lesinar.... zato sto i trebaju tako da se osecaju!!!... - Cruella , ti se pokazujes kao jedan jako dobar takmicar, zasto si posustala u igri , kada si lako mogla otvoriti wikipediu us survivor i pogledati sve pobednike u tren oka , da li je bilo to tesko uraditi ili je lakse bilo odustati , sta ostali misle o tome ? Lakse nam je bilo odustati, jer se zaista slazem sa Cruellom da onoj crnoj dvojci gore pomenutoj (Tinni i Lesinaru) nije mesto ovde i treba da lete sto preee.... - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? Nije to bila njegova odluka, jer on ne odlucuje o tome sta ce pleme da radi, a nije bio ni njegov predlog!!!!!...tako da nemam odgovor na ovo pitanje.... - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? Po svojoj volji!!!... - Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? Znam samo za sebe....I ne mislim o tome da li neko ima tajni imunitet!!!... - Koliko vam znaci ovo pleme ? Pleme mi ne znaci... znace mi ljudi u njemu (Cruella, Savo, Nemanja i Kingy)!!!!!... - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ? Kada bi bila razmena plemena takva da ispadne tolika glupost kao sto je ispalo sa Markom i Gocom u ovom pravom SURVIVORU, da mene protivnicko pleme izbacuje... automacki bih se diskvalifikovao!!!!!!... da znas unapred...
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 24-12-2010, 00:57 | Message # 8 |
Generalissimo
| Quote (MikoSurvivor) - Zbog cega ste izgubili ? zato sto sam dao predlog da predamo,a ostali uvazili,a i pre igre je bilo price da izgubimo namerno da bi izbacili neaktivne... SavoBl i Nemanja , zbog cega ste se predali ? Nemanja , da si isao ispocetka vjerovatno bi pobijedio jer je Andja bila pogresila malo kasnije , sta mislis da li si donio dobru odluku odustajanjem ? zato sto sam se iznervirao,igra je bila sr*nje...ma da da mogao sam xD kazes mi ''ajde nemanja kreni,andja radi 3 zadatak''a ja nisam ni brojeve poceo.LOL Quote (MikoSurvivor) - Oseca li se neko ugrozen i zasto ? msm da se zna ko je ugrozen a ko nije...ovi neaktivni su najvise...Quote (MikoSurvivor) - Da li vam se svidjela Nemanjina odluka da namjerno izgubite ? ocigledno jeste,a pre mene je u plemenskoj temi to cruella predlozila,ja sam samo sproveo tu ideju medju saplemenicima :DD Quote (MikoSurvivor) - Po cemu cete se voditi prilikom glasanja ? neaktivnost Quote (MikoSurvivor) - Sta mislite da li neko ima tajni imunitet i da li ce ga danas iskoristiti ? ja stvarno ne znam :PPPQuote (MikoSurvivor) - Koliko vam znaci ovo pleme ? ne znaci pleme,ali znace pojedinci.. Quote (MikoSurvivor) - Kada bi bila razmjena plemena , da li bi ostali sa starim plemenom u dilu ili bi trazili novi , ako vas je u manjini ? pa zavisi od situacije,ako mogu da smislim nesto da se izvucem,da njih iskoristim,a ne naskodim igracima iz mog plemena,zasto ne?? ali nadam se da nece biti takve situacije i da cu sa sangue ici do kraja :DDD
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
Message edited by Nemanja - Friday, 24-12-2010, 01:06 |
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 24-12-2010, 19:27 | Message # 9 |
Generalissimo
| POKUPIT CU GLASOVE
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 24-12-2010, 19:27 | Message # 10 |
Generalissimo
| Jednom kada procitam glasove , odluka ce smatrati konacnom , takmicar koji dobije najvise glasova mora odmah napustiti plemenski savet , procitat cu glasove
|
|
| |
|
| |