Dvanaesti Plemenski Savet
|
|
GameHost33 | Date: Monday, 17-01-2011, 00:17 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Rottura dobrodosli na dvanaesti plemenski savet... CRUELLA je osvojila imunitet i ona je bezbjedna na vecerasnjem plemenskom savetu. Ako neko ima tajni imunitet ili zeli da ga nekome dadne poslat ce uz glas ... Glasanje traje do sutra u 20:00 , IGRA SUTRA U 21:00 , glasate cim odgovorite na moja pitanja. Veliko Vece moze da postavlja pitanja a na ta pitanja ste obavezni da odgovorite kao i na moja. Molim vas da uz glas napisete i neko objasnjenje. PITANJA - Rottura , prilikom cega cete se voditi kod glasanja ? - Da li se dvoumite za koga cete glasati ili vec znate ? - Da li mislite da jos neko ima tajni imunitet ? - Da li je anketa promenila neka misljenja po vama o nekim takmicarima ? - Da udjete u top 3 i osvojite imunitet , da li bi u finale vodili zlog ili dobrog takmicara ? OBJASNITE ZASTO ? - Da li mislite da ste pogresili sto ste izbacili Majka ? - Lanco i Suljosa , bacili ste tajni imunitet doslovce u vodu , da li vam je zao zbog toga ? - Da li mislite da tajni imunitet ima veliku ulogu u igri i zasto ? - Cruella ,sta mislis ko je glasao za tebe na proslom plemenskom savetu ?
|
|
| |
Mika | Date: Monday, 17-01-2011, 00:22 | Message # 2 |
Pobednik VS 6
Group: Users
| - Rottura , prilikom cega cete se voditi kod glasanja ? Eci peci pec - Da li se dvoumite za koga cete glasati ili vec znate ? da - Da li mislite da jos neko ima tajni imunitet ? da - Da li je anketa promenila neka misljenja po vama o nekim takmicarima ? ne - Da udjete u top 3 i osvojite imunitet , da li bi u finale vodili zlog ili dobrog takmicara ? OBJASNITE ZASTO ? zlog , najveci je poraz biti 2 - Da li mislite da ste pogresili sto ste izbacili Majka ? da - Lanco i Suljosa , bacili ste tajni imunitet doslovce u vodu , da li vam je zao zbog toga ? / - Da li mislite da tajni imunitet ima veliku ulogu u igri i zasto ? trebalo bi da je odgovor da ... a zasto ... verovatno sto misli da mu je dupe sigurno - Cruella ,sta mislis ko je glasao za tebe na proslom plemenskom savetu ?/
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 17-01-2011, 00:23 | Message # 3 |
Generalissimo
| Mika dvoumis se , oko cega se dvoumis za koga ces glasati. Kazes da misli da ce mu tajni imunitet spasiti dupe , na koga se ovo tacno odnosi ?
|
|
| |
Suljosa | Date: Monday, 17-01-2011, 00:28 | Message # 4 |
Colonel general
| Quote (MikoSurvivor) - Rottura , prilikom cega cete se voditi kod glasanja ? Dogovori Quote (Mika) Da li se dvoumite za koga cete glasati ili vec znate ? Ne znam nista jos Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da jos neko ima tajni imunitet ? Mislim da nema ! Quote (MikoSurvivor) Da li je anketa promenila neka misljenja po vama o nekim takmicarima ? Nimalo Quote (MikoSurvivor) Da udjete u top 3 i osvojite imunitet , da li bi u finale vodili zlog ili dobrog takmicara ? OBJASNITE ZASTO ? Zlog manje glasova ce da dobije, Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ste pogresili sto ste izbacili Majka ? Majk nije trebao ispasti ali eto ispao je Quote (MikoSurvivor) Lanco i Suljosa , bacili ste tajni imunitet doslovce u vodu , da li vam je zao zbog toga ? Nije mi zao ja sam znao da nece glasati za mene ali sam to uradio onako Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da tajni imunitet ima veliku ulogu u igri i zasto ? Ne bas meni je glupost
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Cruella | Date: Monday, 17-01-2011, 00:29 | Message # 5 |
Major general
| - Rottura , prilikom cega cete se voditi kod glasanja ? ...ne znam...jos uvek razmisljam - Da li se dvoumite za koga cete glasati ili vec znate ? ...dvoumim - Da li mislite da jos neko ima tajni imunitet ? ...da - Da li je anketa promenila neka misljenja po vama o nekim takmicarima ? ...ne - Da udjete u top 3 i osvojite imunitet , da li bi u finale vodili zlog ili dobrog takmicara ? OBJASNITE ZASTO ?...dobrog...nema objasnjenja - Da li mislite da ste pogresili sto ste izbacili Majka ? ...ne - Lanco i Suljosa , bacili ste tajni imunitet doslovce u vodu , da li vam je zao zbog toga ? - Da li mislite da tajni imunitet ima veliku ulogu u igri i zasto ? ...ima...zato sto je imunitet...logicna pitanja - Cruella ,sta mislis ko je glasao za tebe na proslom plemenskom savetu ? ...sulja
|
|
| |
Mika | Date: Monday, 17-01-2011, 00:31 | Message # 6 |
Pobednik VS 6
| Da dvoumim se za koga cu glasati ,mislim da necu onako kako sam planirao al jos nisam siguran . Odnosi se na sve ...tajni imunitet je glupost ovde ima ga 500 i svako misli da je siguran onda ...al opet taj imunitet vazi samo do finala tako da ili ces ga uzalud iskoristiti ili ce ti biti kasno a i ako pogodis u pravom momentu (sto je jako tesko) opet sledeci krug si ti ugrozen
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 17-01-2011, 00:32 | Message # 7 |
Generalissimo
| Suljosa, zakljucujem da ces ti glasati kako ti se kaze ? Da li je to istina ? Tebe su u anketi naveli kao zlog , kako mislis da ce zli takmicar da dobije manje ako si ti zao pojasni mi to ? Cruella,oko cega se dvoumis kod glasanja , zbog cega mislis da niste pogresili kada ste izbacili Majka ?
|
|
| |
Suljosa | Date: Monday, 17-01-2011, 00:32 | Message # 8 |
Colonel general
| Quote (Cruella) - Cruella ,sta mislis ko je glasao za tebe na proslom plemenskom savetu ? ...sulja Pa realno na ovom plemenskom sam izrazio svoje misljenje, sto ces vidit i u reunionu (Valjda se tako pise)
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 17-01-2011, 00:33 | Message # 9 |
Generalissimo
| Cruella , zbog cega mislis da je bas Suljosa za tebe glasao ?
|
|
| |
kingy | Date: Monday, 17-01-2011, 00:33 | Message # 10 |
Colonel
| Rottura , prilikom cega cete se voditi kod glasanja ? Dogovori - Da li se dvoumite za koga cete glasati ili vec znate ? znam - Da li mislite da jos neko ima tajni imunitet ? nema - Da li je anketa promenila neka misljenja po vama o nekim takmicarima ? da - Da udjete u top 3 i osvojite imunitet , da li bi u finale vodili zlog ili dobrog takmicara ? OBJASNITE ZASTO ? - Da li mislite da ste pogresili sto ste izbacili Majka ? dobrog zato sto je dobar a zli samo nesto mulja - Da li mislite da tajni imunitet ima veliku ulogu u igri i zasto ? ima jako velku ulogu zato sto na malo ima
|
|
| |