Thursday, 09-01-2025, 17:47 | Main | Registration | Login |
|
Cetrnaesti Plemenski Savet - Forum
Cetrnaesti Plemenski Savet
| |
GameHost33 | Date: Friday, 21-01-2011, 23:38 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Rottura dobrodosli na predzadnji plemenski savet u ovoj sezoni. 4 vas je ostalo , SuljoSa ima imunitet i za njega ne mozete glasati. Glasate cim odgovorite na pitanja , VELIKO VECE moze postavljati pitanja... Plemenski savet traje do sutra u 20:00. Odmah da odgovorim na jedno pitanje koje sam dobio na pp. U slucaju da Nemanja,Cruella i Mika iskoriste tajni imunitet pod uslovom da ga imaju ili dobiju, glasanje se ponavlja , sve troje su ugrozeni (Nemanja,Cruella,Mika) , SuljoSa ima licni imunitet i on glasa ko ce ispasti ali to je pod uslovom da se desi da sve troje imaju imunitet. Ovo je odgovor na pitanje koje sam dobio na pp :). A sada da vam postavim nekoliko pitanje usput ovo je poslednji plemenski savet kada se moze koristiti tajni imunitet PITANJA - Pre svega cestitke na top 4 , ali zasto mislite da bas vi trebate uci u top 3 i finale ? - Da li mislite da ce tajni imunitet olduciti ovaj plemenski savet i da li uopste mislite da neko ima tajni imunitet ? - Veliko Vece su Tinna,Ratko22,Majk,Lanco,Kingy , udjete li u finale , da li mislite da ste izbacili dobre osobe i zasto ? - Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? - Da li mislite da ste napravili svoj vrhunac u sezoni ? - Nemanja , zbog cega si odigrao desno i samim time prepustio SuljoSi imunitet ?
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 21-01-2011, 23:43 | Message # 2 |
Colonel general
Group: Users
| Quote (MikoSurvivor) Pre svega cestitke na top 4 , ali zasto mislite da bas vi trebate uci u top 3 i finale ? Najomrzeniji lik, muljator, pretrpio sam razne uvrede na chatu a ipak nisam ispao borio sam se u plemenima, u ujedinjenju, spasao svoje dupe tako da sam siguran da sam zasluzio top3 Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ce tajni imunitet olduciti ovaj plemenski savet i da li uopste mislite da neko ima tajni imunitet ? Mislim da IMA Quote (MikoSurvivor) Veliko Vece su Tinna,Ratko22,Majk,Lanco,Kingy , udjete li u finale , da li mislite da ste izbacili dobre osobe i zasto ? Meni su u VV svi ok osim Lance... Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? Sto se men tice ne Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ste napravili svoj vrhunac u sezoni ? Nisam ali vise ni ne zelim
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Cruella | Date: Friday, 21-01-2011, 23:44 | Message # 3 |
Major general
| - Pre svega cestitke na top 4 , ali zasto mislite da bas vi trebate uci u top 3 i finale ? ...hvala - Da li mislite da ce tajni imunitet olduciti ovaj plemenski savet i da li uopste mislite da neko ima tajni imunitet ? ...nece imunitet odluciti - Veliko Vece su Tinna,Ratko22,Majk,Lanco,Kingy , udjete li u finale , da li mislite da ste izbacili dobre osobe i zasto ? ...ima osoba koje nisu zasluzile vv a ima i onih koji ne treba da su u vv vec u igri - Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? ...da - Da li mislite da ste napravili svoj vrhunac u sezoni ? ...vrhunac sigurno ne...al za prvu sezonu sam zadovoljna - Nemanja , zbog cega si odigrao desno i samim time prepustio SuljoSi imunitet ?
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 21-01-2011, 23:44 | Message # 4 |
Generalissimo
| Quote (MikoSurvivor) - Pre svega cestitke na top 4 , ali zasto mislite da bas vi trebate uci u top 3 i finale ? zato sto imam Ronalda za avatar :P Quote (MikoSurvivor) - Da li mislite da ce tajni imunitet olduciti ovaj plemenski savet i da li uopste mislite da neko ima tajni imunitet ? msm da hoce...trebalo bi ;-) Quote (MikoSurvivor) - Veliko Vece su Tinna,Ratko22,Majk,Lanco,Kingy , udjete li u finale , da li mislite da ste izbacili dobre osobe i zasto ? pa realno svi su ok likovi,osim Lanca Quote (MikoSurvivor) - Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? pa ne bas... Quote (MikoSurvivor) - Da li mislite da ste napravili svoj vrhunac u sezoni ? uvek moze vise :P Quote (MikoSurvivor) - Nemanja , zbog cega si odigrao desno i samim time prepustio SuljoSi imunitet ? :P eto tako,doslo mi ;-)))))
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Mika | Date: Friday, 21-01-2011, 23:45 | Message # 5 |
Pobednik VS 6
| - Pre svega cestitke na top 4 , ali zasto mislite da bas vi trebate uci u top 3 i finale ? ne mislim jel znam da i necu uci - Da li mislite da ce tajni imunitet olduciti ovaj plemenski savet i da li uopste mislite da neko ima tajni imunitet ? verovatno nemanja - Veliko Vece su Tinna,Ratko22,Majk,Lanco,Kingy , udjete li u finale , da li mislite da ste izbacili dobre osobe i zasto ? ja sam ne mogu izbacim nikog ... glasao za onoga za koga se moje pleme (tesoro) i dogovaralo ... - Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? posto ih je bilo ko blata ,verovatno - Da li mislite da ste napravili svoj vrhunac u sezoni ? naravno - Nemanja , zbog cega si odigrao desno i samim time prepustio SuljoSi imunitet ? /
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 21-01-2011, 23:45 | Message # 6 |
Colonel general
| Quote (Nemanja) :P eto tako,doslo mi ;-))))) Sazalio se na "govno smrdljivo,skota itd." haha
|
|
| |
Nemanja | Date: Friday, 21-01-2011, 23:49 | Message # 7 |
Generalissimo
| pa zalosno da ne pobedi ni u jednoj igri,msm dosao u top3 a da nije pobedio ni jednom....suljo fejlu jedan :P ofc shalim se
LIVE RUGBY, LOVE LIFE...
|
|
| |
Cruella | Date: Friday, 21-01-2011, 23:49 | Message # 8 |
Major general
| - Da li mislite da je licni imunitet imao veliku ulogu u ovom ciklusu ? posto ih je bilo ko blata ,verovatno mislis na tajni :D licni je ovo sad...sto je sulja osvojio :D
|
|
| |
Mika | Date: Friday, 21-01-2011, 23:50 | Message # 9 |
Pobednik VS 6
| jep
|
|
| |
Suljosa | Date: Friday, 21-01-2011, 23:50 | Message # 10 |
Colonel general
| Quote (Nemanja) pa zalosno da ne pobedi ni u jednoj igri,msm dosao u top3 a da nije pobedio ni jednom....suljo fejlu jedan :P Slazem se Nemanja, SuljoSa je stvarno djubre hahaha i bot nema pojma haahhhahaha ma u ujedinjenju su mi starci otisli na skijanje hahaha pa sam zato los hahaha
|
|
| |
|
| |