Reunion Show
|
|
GameHost33 | Date: Saturday, 29-01-2011, 23:55 | Message # 11 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Pa da krenemo ... Prvo bi bio red , da kazem ciji su ciji glasovi iako to vecina zna... Prvi glas je Lancov , drugi Cruellin , treci Kingyev , cetvrti Nemanjim , peti Tinnin , sesti Majkov i sedmi Ratkov
|
|
| |
Cruella | Date: Saturday, 29-01-2011, 23:57 | Message # 12 |
Major general
Group: Users
| ahahahahah tooooo lanco facoooo :D
|
|
| |
GameHost33 | Date: Saturday, 29-01-2011, 23:58 | Message # 13 |
Generalissimo
| Dobrodosli u reunion show. Ovde cu izlagati mnogo toga sto se desilo. U prvoj igri za imunitet koja je bila jako teska , niko nije dobio imunitet. Prvi odgovor se brzo nasao , dok se zapelo kod brojeva, nakon sto sam dao dva prva broja , oba plemena su ja mislim u isto vreme nasli odgovor. Dok kod trece su uzasno zapeli I niko nije nasao odgoovor. Kod Sanguea je bilo 5-6 igraca u igri od 10 , dok kod Tesora su svi bili prisutni. Na plemenskom savetu , Nenad odustaje jer mora na Zlatibor a pleme se slozilo da ga izglasa. Tesoro je izbacio Maximusa I evo nekih glasova sa tog plemenskog saveta , iznositi cu sve glasove , samo zanimljive. Suljosa : Andja - Glasam za Andju zato sto je bila na chatu i nista nije pisala samo je bila tu i to je to :S nije cilj samo doc nego i plemenu pomoc... Majk : Duki-Zmaj - ako treba da glasam glasam za duki-zmaj Cobu : Suljosa - glasam za Suljosa Andja : Maximus - maximusa... Ratko22 : Maximus - za Maximusa nemam razlog Sladjan28 : glasam za Maximusa nemam razlog... Maximus : Maximus Mika : Mika – Mika inace nije stigao glasati , do kasno su ga zadrzali na poslu Duki-Zmaj : Duki-Zmaj – Duki-Zmaj je iznio cinjenicu da zeli da napusti igru zbog nedostatka vremena I glasao je protiv sebe Ekser : Ekser – Ekser isto nije stigao da glasa Maximus je sa 4 glasa postao drugi izbaceni takmicar u novoj sezoni
|
|
| |
Suljosa | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:00 | Message # 14 |
Colonel general
| Ovako nije mi krivo sto me Mika pobjedio nimalo ali se osjecam ko govno zbog ratka :S Znaci nmg da vjerujem :S taj glas sam ocekivao od prvog dana ujedinjenja :S ja sam ga tu u ujedinjenje i doveo :S u tesoru sam mu pomagao na igrama, pored toga sto sam bio vodja (sjecam se igre trazenje gradova nadjem sebi jedan njemu jedan) znaci :S uredu majk nisam ni ocekivao tvoj glas, nisam ni tinnin ali ovo me bas :S naucio sam lekciju da ne gazim preko drugih jer sad znam kako je glup osjecaj, ratko ja sam te naucio glasat ja sam ti objasnio sve nmg da vejrujem :S hahaha stvarno sam ispaljen wow ! OBECAVAM SVIMA DA NIKAD VISE NIKOG PREVARIT NECU!!! HVALA RATKO ! "ZAR I TI BRATE BRUTE" ... CESTITKE MIKA PO 20 PUT HAHA MORAM I NIMALO NIJE GLUPO OD TEBE IZGUBIT :)
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:01 | Message # 15 |
Generalissimo
| Quote (Suljosa) "ZAR I TI BRATE BRUTE" ...
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:03 | Message # 16 |
Major general
| pa dok si ti njemu trazio grad,nemanja je tebi trazio tajni imunitet :D
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:03 | Message # 17 |
Major general
Group: Blocked
| brate xDDDDDDD jooooooooooj zivote
|
|
| |
Mika | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:03 | Message # 18 |
Pobednik VS 6
| Hvala suljo ... Btw Lanco dvorska luda treba da nasmeje ne da smori Iskreno ja sam ocekivao Lancov <3 i cruelin glas ostale nit sam pitao za glas nit sam ocekivao i veoma sam im zahvalan za to
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:05 | Message # 19 |
Major general
| ja sam pitala...ali nisam nijednog nagovarala...samo sam pitala ako ostane sulja mika za koga glasate i dobila sam odg...
|
|
| |
Suljosa | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:06 | Message # 20 |
Colonel general
| da i ja sam isto kao cruella
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |