Reunion Show
|
|
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:06 | Message # 21 |
Major general
Group: Blocked
Status: Offline
| omggg xDDDD koji si ti kralj... Quote (Mika) ostale nit sam pitao za glas nit sam ocekivao mozda je tina njima rekla da sam je ja molio... to nije bilo tako! ja sam joj rekao zasto glasam za tebe i pitao je za koga ce ona... rekla je da ne zna jos i to je bilo to...a ko zna sta joj je nemanjica obecao da ce dobiti...cim je uspeo da je zamoli ali Dzaba Dzaba... Zaba Zaba
|
|
| |
Suljosa | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:07 | Message # 22 |
Colonel general
Group: Users
| AKO SAM IKOME NANIO BILO KAKVU "BOL" NEKA ME POSTENO IZVRIJEDJA!! RATKO RATKO....
<3 KAO STO JE BOSNA MOJA, NA SVIJETU LJEPSE NEMA!!! <3
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:07 | Message # 23 |
Major general
| cek cek...kome ide to srce??? molim?! jel mene oci varaju ili...
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:09 | Message # 24 |
Major general
Group: Blocked
| ma to je on hteo tebi....nego se zbunio...
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:09 | Message # 25 |
Major general
| suljo zasto ne mozes da prihvatis ratkov glas...?jesi toliko ocekivao pobedu...?mislim meni je nemanja dao do znanja da ti pobedjujes...ja sam mislila da je ko zna sta napricao ljudima pa ono kao ajde dobro...
|
|
| |
Ratko22(2) | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:09 | Message # 26 |
First
| sta mogu ja tome vazno je ucestvovati! A ne tu za pobedu ti ces meni uvek biti u srcu i pamticu te zbog toga i ti ce uvek za mene biti pobednik!
|
|
| |
Sladjan28 | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:09 | Message # 27 |
Lieutenant colonel
| Miko kada je ispao Ratko navijao sam za tebe
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥KAYIP♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|
|
| |
Ratko22 | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:11 | Message # 28 |
Major
| NIjam ja tu nista kriv i nemoj da se naljutis jbs pobedu i cuo sam neke price vezi toga!
Taurunum Bojs 1987
FK Zemun!
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!♥
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 30-01-2011, 00:11 | Message # 29 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Drugi ciklus je krenuo izborom za nove vodje. Nemanja nije ocarao pleme Sangue jer nije dosao na igru pa je Cruella opozvala svoj tim na plemenski chat I odlucila da u slucaju poraza , da se izglasa Nemanja jer se nije pojavio I prva je iznijela zelju za smjenom , SavoBl je jednoglasno izglasan za novog vodju plemena Sangue. Dok u Tesoru totalno drugacije stanje , pleme je zadovoljno Suljosinom vodju bez obzira na to sto nisu nasli rijesenje , ali Sladjan28 moli sve prisutne da bude vodja. Tesoro pristaje I Sladjan28 postaje novi vodja jednoglasno 10 minuta pre igre. Igra je bila za nagradu , pobjednicko pleme ce u slucaju bilo kojeg poraza za imunitet ici na borbu za licni imunitet I dobili su nagradu tajni imunitet da traze , a na svaka 2 dana su dobijali nove tragove… Kasnije cete saznati da li je iko nasao tajni imunitet. Igra je pocela , bilo j 16 pitanja , na kraju jako dosta netacnih odgovora. Igra je vecinom bila u prednosti Sanguea , pogotovo kada Sangue odlazi na 5-3 , 2 pitanja pre kraja, ali Tesoro pogadja u zadnjoj minuti jedno tesko pitanje I stize do 5-4 , ali mozda onda najlakse pitanje , ko nije imao prvi nog u americkom survivoru , sangue pise Rob Mariano , ali Tesoro odustaje jer nema rijesenje I Sangue osvaja nagradu. U Tesoru vlada bijes jer je Sladjan28 bio spor I vec se cini da ce njegova smjena doci jako brzo. Tesoro ipak prevladava poraz I sprema se za veliku borbu za imunitet ali onemogucena za 2 clana, Ratko22 je imao trening I pre 22:00 nije mogao da se pojavi dok Mika ponovo do kasno radio ali se u kljucnim trenutcima , oko 45 minuta pre kraja igre kao I Ratko ukljucio. Sangue je takodje bio koliko toliko oslabljen Benyi se pokvario kompjuter I tu vece nije mogao igrati , kasnije je popravio naravno dok Ace 2 dana nije mogao na sajt I pleme je vec vidjelo rijesenje sta da uradi u slucaju poraza. Igra pogadjanja gradova je bila vrlo zanimljiva I po mnogima najzanimljivija od sve tri I traze jos takvih igara. U neizvjesnoj zavrsnici Tesoro ima prednost I odlazi na 4-3 . Mnogo odgovora Tesoro je znao doslovce …Ali su bili dvoodlucni I uvijek se dvoumili izmedju 2 drzave I u dosta slucaja ta druga je bila tacna. Savo 2 puta I Lanco 2 puta su lako mogli donijeti vec ranije ubjedljivu pobjedu dok u Tesoru vlada zanimljiva situacija. Seherazada je na udaru , inace svaka slika po mraku je za Sladjana I Tesoro bila Turska to jest Istambul. Seherazada je opsovana nekoliko puta pogotovo kada je rijec bio o Ankari I pogodio Sangue. Na kraju Austrija donosi pobjedu Sangue od 5-3 , ali sve je bilo ocito ko napusta igru. Sangue odlazi na igru za licni imunitet ali Cruella prva pogadjanja godinu rodjenja Mary Sartain I osvaja licni imunitet I bespotrebnu zastitu zaradjuje. Plemenski je poceo a u plemenskoj temi je dogovoreno da se izglasa Ace sto se I obestinilo pa pogledajte … SavoBl : Ace - Glasam za Acee Razlozi: 1.Nedolazi na igre nikako 2.Rekao je da nemoze uci na sajt tako da skoro nemozemo ni da racunamo na njega 3.Najmanje je od svih pokazo uopste!! Nemanja : Ace - Ace,na pocetku mi je bio cool,i glasao je za mene da budem vodja ;-))) ali nije bio ni na jednoj igri do sad,a visi na fb-u...ni na koji nacin ne pomaze plemenu i zato nema mesta u plemenu za njega... Lanco : Moj glas na ovom plemenskom savetu ide protiv takmicara upisanog kao ACE. Ja od kada sam na forumu od njega se ne secam ni jesam li cuo onu uvodnu recenicu, kada smo se predstavljali... msm da takvima nije mesto u nasem plemenu, onima koji nece nista doprinositi... i ja se u nekim stvarima ne snalazim tokom igara, ali sam tu barem kao podrska... toliko od mene... Cruella : Ace - ...zato sto ne moze da dodje na forum da igra... Kingy : Ace - ja glasam za ace.. moj konacan odgovor :P :P , zato sto je neaktivan Ace : Ace – Ace nije glasao I glas je isao protiv njega Ace je izglasan , Benya izbacen od moje ruke jer ja ne cekao da popravlja kompjuter a duki-zmaj odustao zbog manjka vremena.
|
|
| |
|