Prvi Plemenski savet
|
|
JessicaRabbit | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:06 | Message # 11 |
Lieutenant colonel
Group: Users
Status: Offline
| Ja cu se konsultovati sa plemenom svakako, ali samo oko toga ko od ove dvojice prvi treba da ide, ja ih licno ne znam i nisam ih vidjala ovde, mozda ostali imaju neku informaciju koja bi mi pomogla pri odluci...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:07 | Message # 12 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Ok,hvala Jessica
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:09 | Message # 13 |
Generalissimo
| Samo da napisem ako neko ne zna kako se salju privatne poruke imate gore u desnom uglu my profile kada otvrorite pise [ Read PM ] otvorrite i onda send pm upiste kome saljete ako saljete meni napisete Survivor i sta pisete u poruci
|
|
| |
Neve | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:09 | Message # 14 |
Lieutenant colonel
| Bez rizika nema dobitka...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:11 | Message # 15 |
Generalissimo
| Tako je jos jedno pitanje Sta mislis da li je pametno pravite dilove dok si u plemenu ili tek kada dodje ujedinjenje
|
|
| |
Simo | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:11 | Message # 16 |
Major
Group: Blocked
| Ja sam se vec odlucio i pri toj odluci cu ostati
|
|
| |
Neve | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:42 | Message # 17 |
Lieutenant colonel
| Pa ne znam stvarno...nisam se nasla u takvoj situaciji,pa ne znam...mislim u ujedinjenju...
|
|
| |
cpdjaN | Date: Thursday, 18-02-2010, 08:29 | Message # 18 |
Colonel
| Evo, ovako... Kada su postavili doticnu osobu kao odgovor, proverio sam podatke o njoj, i izaslo je da je clan North Atlantic Treaty Organization (NATO-a), i da je rodjen 28.02.1949. (to je ponedeljak). Ove ostale podatke nisam ni proveravao, jer sam mislio da takve detalje tesko da cu pronaci u skorije vreme. A sto se tice drugog pitanja, ne, ne smatram sebe kao vodju plemena, i ako neko zeli da istupi, sto se mene tice, podrzavam ga. A po pitanju toga ko je veceras najugrozeniji, moj odgovor je Aca i Galaktikos. Moj vecerasnji glas ce biti na osnovu ulozenog truda u zadatku, a s obzirom da se niko od njih dvoje sinoc nije pojavio...
I intend to live forever - so far so good!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 18-02-2010, 11:21 | Message # 19 |
Lieutenant general
| pozdrav svim saplemenicima i GAME HOST-u, evo mojih odgovora - komentara : 1. tacno je da sam prepisala odgovor koji je, ispostavilo se, bio netacan, ali iz prostog razloga sto sam sinoc bila u guzvi i nisam mogla da tragam po internetu, a uz to, od svih upisanih odgovora oba plemena pre mene, cula sam samo za Kai Eide... 2. prilikom glasanja rukovodicu se dogovorom sa saplemenicima, o cemu smo se i sinoc oko 21.45 dogovarali na jednom chatu, smatram da bi najbolje bilo da ispadne onaj ko sam kaze da ne moze u dovoljnoj meri da se posveti ovoj, nimalo lakoj, igri... 3. nezadovoljna sam razlikom u iskustvu, a birala sam Neve jer ona ima bar minimalno iskustvo igranja VS...tacno je da sam mogla da biram i nekog ko jos igra onaj prvi VS, ali je medju nama bilo velikih nesuglasica, tako da je to razlog... Miko, znam da si zarko zeleo da ja i renegade budemo u istom plemenu, ali, neka hvala, znam ja sama da se vratim kuci... 4. najugrozeniji za ispadanje su oni koji nisu ostavili odgovor i samim tim, nisu dokazali da zaista hoce da ucestvuju u ovoj igri, deluje mi kao da su se samo prijavili reda radi, a nisu razmisljali o obavezama...Added (2010-02-18, 10:21) --------------------------------------------- by the way, smatram da je prva igra (zadatak) bila odlicna, bez obzira sto niko od nas nije odgovorio tacno... to sto smo svi pogresili, nas je problem...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 11:23 | Message # 20 |
Generalissimo
| Meni samo nije jasno kada su oni mislim njihova prva 4 dala odgovor valjda vam je bilo jasno da gubite svejedno ako prepisete,ja mislim da bi bilo blje da ste jos malo trazili odnosno prvo pregledali podatke,ali to je pitanje za sve
|
|
| |