Prvi Plemenski savet
|
|
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:15 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Pleme Overleve dobrodosli na vas prvi plemenski savet.Rasprava u ovoj temi trajat ce do sutra u 20h. Glasati mozete od sada pa sve do 19:30 sutra Glasate tako sto meni saljete na pp ime osobe koju zelite da izbacite uz malo obrazlozenje. PITANJA: Pitanje za cijelo pleme : Kada je pleme Seier napisalo odgovor svi ste krenuli na isti bez obzira na tacnost iako ste predvidjeli da cete izgubiti svejedno,mogli ste malo potraziti??? Pitanje za sve : Pri cemu cete se voditi prilikom glasanja??? Pitanje za LaruCroft : Rekla si da si nezadovoljnaa da ti je pleme slabije jer u drugom plemenu imaju iskusniji igraci,imali si priliku da ih biras,a ti si izabrala Neve,zasto?? Pitanje za Acu i Galaktikosa : Zasto se niste pojavili na igri i da li mislite s takvom neozbiljnosti doprinijeti plemenu Pitanje za Deliju : Zasto si onako brz i totalno glup odgovor dao??? Pitanje za Simu : Sta mislis koliko mozes doprinijeti plemenu u buducnosti ??? Pitanje za Neve i PetraKondora : Jedno drugo ste birali iz dobrih odnosa sta mislis Neve da li je dobra odluka sto si izabrala Petra??? Pitanje za Srdjana i JessicaRabbit : Do sada ste se pokazali kao najaktivniji da li mislite da kandidirate za vodju plemena i ako da kako cete pomoci plemenu kao vodje??? Pitanje za Nauparca : Nisi ostavio utisak na pocetku da li ce se to promijeniti??? Pitanje za cijelo pleme : KOJE DVIJE OSOBE SU PO VAMA NAJUGROZENIJE?? U SLUCAJU DA PLEME SEIER OSTAVI KOMENTAR U OVOJ TEMI BITI CE D RASTICNE KAZNE!!!
Message edited by Survivor - Thursday, 18-02-2010, 00:15 |
|
| |
Neve | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:34 | Message # 2 |
Lieutenant colonel
Group: Users
| 1.Ja sam se kasnije ukljucila,tek posle 21h i da bi sto brze dala odgovor,prepisala sam ga od Lare 2.Sto se tice glasanja,vodicu se onim da glasam za osobu koja je ostavila na mene naj slabiji utisak...Mozda i pogresim,ali eto... 3.Znam da nisam pogresila sto sam birala Petra,ostavio je najjaci utisak na mene u VS1 4.mislim da su najugrozeniji Aca i Galaktikus,jer se nisu pojavili To je to...
Message edited by Neve - Thursday, 18-02-2010, 00:41 |
|
| |
JessicaRabbit | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:47 | Message # 3 |
Lieutenant colonel
| E, ovako... Sto se tice odgovora, ja sam se kasnije ukljucila i malo pozurila, proverila sam neke podatke i delovalo mi je kao da je to to, ali zurba je ucinila svoje... Sto se glasanja tice, moj glas ce ici onom za kog budem procenila da je najmanje aktivan. Sto se tice poslednjeg pitanja, ne planiram da se kandidujem za vodju, smatram da u nasem plemenu ima iskusnijih igraca od mene koji bi u ovom trenutku sigurno vise doprineli, jer je drugo pleme dosta iskusnije, a ovde smo skoro svi novajlije. A plemenu mogu da doprinesem i ako ne budem vodja, ipak je timska igra najbitnija... Najugrozeniji (makar kod mene) su Aca i Galaktikos.
Message edited by JessicaRabbit - Thursday, 18-02-2010, 00:50 |
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:53 | Message # 4 |
Generalissimo
| Da li cete vas dvije glasati kako vam drugi kazu??? Ili cete sami donijeti odluku
|
|
| |
Neve | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:57 | Message # 5 |
Lieutenant colonel
| Ja cu sama doneti odluku...Po sistemu eci..peci..pec...jer ih ne poznajem ni jednog ni drugog
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:57 | Message # 6 |
Generalissimo
| Eci peci pec i moze ispasti najjaca osoba u plemenu??? Sta bi ti onda??? Ponovo eci peci pec???
|
|
| |
Simo | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:00 | Message # 7 |
Major
Group: Blocked
| 1.Nisam kada je pleme Seier napisalo odgovor nego kada je Srdjan napisao da je to tacno 2.Mislim da mogu dosta doprineti plemenu u buducnosti jer sam se bar trudio da nadjem tacno resenje za razliku od nekih koji su lupili pa sta bude bude,ali nazalost nisam ni ja uspeo da nadjem tacno rasenje 3.Slazem se sa Neve sto se tice naj ugrozenih I da li da glasam ovde ili negde drugo?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:01 | Message # 8 |
Generalissimo
| Ne posaljes meni na privatnu poruku,otvoris moj profil i vidis posalji privatnu poruku i posaljes mi
|
|
| |
Neve | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:01 | Message # 9 |
Lieutenant colonel
| Drugo resenje na zalost nemam...ali ima jos dosta vremena da se razmisli..mozda se i pojave pa se upoznamo malo bolje i onda cu moci konkretniji sud da donesem...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:02 | Message # 10 |
Generalissimo
| Ok,ali mozes sama i ti ispasti na eci peci pec pa da glasas sama za sebe
|
|
| |