Drugi plemenski savet
|
|
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:26 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Pleme Seier dobrodosli na vas prvi plemenski savet.Rasprava u ovoj temi ce trajati do sutra u 20:00. Glasati mozete od sada pa sve do sutra u 19:30 Glasate tako sto saljete meni na privatnu poruku ime osobe za koju glasati uz malo obrazlozenje. PITANJA: Pitanje za sve : Kada je bux91 da odgovor svi ste krenuli pisati vjerujuci njemu bez obzira na tacnost i provjeru. Igra niej bila nesto na brzinu mogli ste malo vise istraziti pogotovo nakon sto je pleme Overleve krenulu razlicito pisati. Pokazali ste sloznost ali to se nije isplatilo Pitanje za Djolex i EthanMorasca : Niste nesto aktivni,znate se od prije sta mislite da li je to dobra taktika da se drzite zajedno a ne komunicirate puno??? Pitanje za Bux91 : Nasao si 4 podudarnosti a ono 5-tu najtezu nisi gledao i zbog toga ste na plemenskom,da li se osjecas odgovornim za poraz??? Pitanje za Saca : Sta mislis kakvo je pleme steklo utisak o tebi jer skoro nista nisi jos komentarisao,izabrao si Bux-a zbog cega??? Pitanje za Djolex : Birao si Renegade a ne Ethan a dobri ste od prije??Zasto??? Pitanje za Renegade: Tebe svi nazivaju kao glavnog u plemenu da li se tako i osjecas???Sta mislis ko je krivac za danasnju NEPOBJEDU!!!??? Pitanje za Ivanu i IvanuSM : Jedine ste imenjakinje da li ce vas biti lako razlikovati??Koja je po vama aktivnija Ivana??? Pitanje za Biba91 : Nisi aktivna smo si poslusala pleme u odgovoru,da li je to pametno???Zasto??? Pitanje za x3m : Odmah si se ukljucila i snasla??Da li ti se svidja igra i da li si ugrozena??? Pitanje za NinjinaMaki : Nisi se pojavila na igri a nema te zadnjih dana po meni si najugrozenija,sta ti mislis??? PITANJE ZA SVE : STA MISLITE KOJE DVOJE JE VECER AS NAJUGROZENIJE
|
|
| |
IvanaSM | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:33 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| Bux91 nije kriv,on je nasao 4 podatka koji su tacni,pa je mislio da se peto podrazumeva,i nije bio jedini,svi smo tako napisali. Ja sam istrazivala i nasla sam sve tacne podatke osim smrti majke.Mislila sam da je to tacno i zato sam to napisala. Ovo je tek prva igra,vreme ce pokazati koja je od dve Ivane aktivnija. Veceras su najugrozeniji oni koji su najmanje ucestvovali,a mislim da je to na prvom mestu NinjinaMaki koja se nije ni pojavila.
|
|
| |
x3m | Date: Thursday, 18-02-2010, 00:36 | Message # 3 |
Lieutenant
| Dobro veče svima, Timski duh je, u početku, u ovakvim igrama najbitniji sve do ujedinjenja. Bože moj svakom je moglo da se desi da pogreši i niko nije kriv što su svi prepisivali - jer su tako hteli. Da, odmah sam se uključila i za sada se snalazim prilično dobro. Igra mi se sviđa, zanimljiva je a smatram da sam ugrožena kao i svi. Zaključujem da ovde ima već poznatih boraca u igri za opstanak pa sam samim tim možda ugroženija, ali videćemo. Mislim da su najugroženiji oni najneaktivniji, bar do ujedinjenja, poput NinjinaMaki ili Biba91 ali to je samo moja pretpostavka. Ipak sam ovde "najsvežija".
Message edited by x3m - Thursday, 18-02-2010, 00:42 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:09 | Message # 4 |
Major general
| Prvo da kažem da je igra bila konfuzna i da se nadam da će u budućnosti biti boljih igara. U stvari, siguran sam da si spremio i bolje igre. Postoji par osoba koje nikako nisu aktivne, a pod tim smatram da nemaju nijedan post. Svako ko je ostavio bar dva-tri posta je aktivan, igra je tek počela. Tako da se ne slažem sa tobom kada kažeš da nisam bio aktivan ovih dana.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:10 | Message # 5 |
Generalissimo
| Igre prve do negdje kada ostane 15 takmicara su nezanimljivije u odnosu na one kada dodje blize ujedinjenju i ujedinjenje tu su igre zakon
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:13 | Message # 6 |
Major general
| Da dodam da je malo bezveze prijaviti se i više nikad ne doći, tako da mislim da ako neko ovo ne shvata ni trunčicu ozbiljno treba da ide, kako ne bi ceo tim gubio zbog njega.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:14 | Message # 7 |
Generalissimo
| Slazem se sa tobom da trebaju da ostaju takmicari koji imaju zelju da igraju i koji su aktivni.
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:33 | Message # 8 |
Colonel general
| Slazem se sa Ethanom,tako da nemam dileme za koga cu glasati.Ja sam se tek juce registrovao,tako da nisam imao vremena za pisanje postova,ali cu se posvetiti tome.Izabrao sam buxa zato sto se vec poznajemo.
|
|
| |
renegade | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:33 | Message # 9 |
Colonel
| @game host: Niko me ne naziva glavnim u plemenu i ne verujem da ces naci mesto gde to neko radi...(???) Niti se ja osecam kao glavni. Svi smo jednaki i uvazavam svacije misljenje. Nije lose to sto imamo plemenski savet jer ce nakon njega nase pleme biti efektivnije i efikasnije, a iako je moj doprinos u igri bio minimalan, verujem da su ljudi svesni da bih mogao da im pomognem u buducim igrama. Ne postoji glavni krivac za poraz posto niko od nas nije pronasao tacno resenje, ali je ocigledno da ljudi koji se nisu ni pojavili, nemaju sta da traze ovde.
Message edited by renegade - Thursday, 18-02-2010, 01:37 |
|
| |
x3m | Date: Thursday, 18-02-2010, 01:44 | Message # 10 |
Lieutenant
| Slažem se sa vama, iako je ovo igra, smatram da je trebaju igrati oni najvatreniji jer će samo tako dobiti težinu i onaj pravi borbeni žar. Pozdravljam vas i želim laku noć
Message edited by x3m - Thursday, 18-02-2010, 01:45 |
|
| |