Treci plemeski savjet
|
|
GALAKTIKOS | Date: Friday, 19-02-2010, 00:58 | Message # 11 |
Major
Group: Users
Status: Offline
| PITANJE ZA SVE: IMALI STE POBJEDU BILO VAS JE VISE,NAVEO SAM KAKO SE IGRA IGRA I POGRIJESILI STE,ZASTO??? Ja na ovo ne trebam odgovarati Al sto je glupo glupo je zbog toga da nam uzmete pobjedu! PITANJE ZA SVE : PRI CEMU CE TE SE VODITI NA OVOM GLASANJU??? Vjerovatno cu uraditi isto kao i cpdjaN. PITANJE ZA GALAKTIKOSA I SIMU : U OVOJ IGRI STE BILI ODMAH IZA SRDJANA I JESSICE,DA LI MISLITE DA MOZETE DOPRINIJETI VISE NEGO NJIH DVOJE Vjerovatno u nekim igrama da, a u nekima ne (zavisi kome koji tip igara lezi). Mada je meni bitnije da doprinesem onoliko koliko mogu a ne da budem bolji od cpdjaN-a ili Jessice. PITANJ ZA SVE : STA MISLITE KOJE DVOJE JE VECERAS NAJUGROZENIJE Mislim da sam opet ja i Aca. PITANJE ZA SVE:IZABRALI STE NINJINAMAKI ZA OSTRVO IZGNANIKA A NAJLABIJA BOLJE DA STE SLALI NEKOGA JACEG KO BI BIO IZOLOVAN ??? Vidjet ce se!
|
|
| |
Neve | Date: Friday, 19-02-2010, 03:17 | Message # 12 |
Lieutenant colonel
| Zamolili smo te da preskocimo ovo vece sa igrom,da bi odgledali survivor...Sve se brzo odigralo... Dobrovoljno se prijavljujem za izbacivanje.. Mislim da sam naj ugrozenija:)Added (2010-02-19, 02:17) --------------------------------------------- Apelujem svima da glasaju za mene! Ostavite Acu u igri,ja se dobrovoljno prijavljujem... Ovo na sve lici,samo na igru NE...na koji bedan nacin nam je uzeta pobeda! To i lici na Miku:P
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 19-02-2010, 09:57 | Message # 13 |
Lieutenant general
| evo i mene posle 14-casovnog odsustva...i nista mi nije jasno... cekajte, otkud sada da smo na plemenskom savetu, kada je igra najpre bila samo za nagradu, a ne i za imunitet ??? ja sam sinoc gledala finale survivora kod drugarice koja nema kompjuter... sve sto je moje pleme odlucilo u mom odsustvu, prihvatam u potpunosti, izvinjavam se sto cu na ovom plemenskom savetu biti konfuzna, treba mi vreme da procitam sve sta se desavalo... zao mi je ako Neve hoce da napusti ovaj VS 2... P.S. - mozda sam i ja najugrozenija... realno, skoro nikad ne mogu biti kraj kompjutera u 20.00, nego tek od oko 21.15, a vidim da su igre brzopotezne, sto mi ne odgovara, po prirodi sam sporovozna osoba... plemenu mogu da pomognem samo iskustvom, jer sam igrala VS 1, a i dobro poznajem istoriju i geografiju... ponavljam, brzina mi nije jaca strana, posebno ako igre budu pocinjale od 20.00.
Message edited by LaraCroft - Friday, 19-02-2010, 11:42 |
|
| |
petarkondor | Date: Friday, 19-02-2010, 11:42 | Message # 14 |
Lieutenant colonel
| Stvarno Miko gde si zapeo sa ovim igrama i u vreme finala...a da ne spominjem sumnje u one nebuloze u vezi sa pisanjem onih gluposti ispred rešenja....ali verovatno se moraš odužiti svojim saplemenicima iz "virtual survivora 1" I Neve nemoj to da radiš jer nema potrebe za tim...eto
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 19-02-2010, 12:00 | Message # 15 |
Lieutenant general
| Miko, jos nesto... u cemu je razlika upisivati: SLIKA 1 - SLIKA 2 - SLIKA 3 - SLIKA 4 - ili 1. 2. 3. 4. ovo nemoj shvatiti kao "napad" na tebe, nego kao korektan zahtev za objasnjenje...
Message edited by LaraCroft - Friday, 19-02-2010, 12:01 |
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 19-02-2010, 12:19 | Message # 16 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Sad u prvo reci Neve vase pleme je trazilo da igra bude u 20h i zato je bila,izbacivnja ssam ponistio zbog jedne male svoje greskice,a to slika 1,slika 2 sam lijepo rekao,iako se ja toga nisam htio ni pridrzavati stigle su optuzbe suprotnog plemena i tako je bilo
|
|
| |
Neve | Date: Friday, 19-02-2010, 12:57 | Message # 17 |
Lieutenant colonel
| Znaci rec suprotnog plemena je jaca od tvoje??? Ili te je to Anubis opomenuo(on inace ima iskustva sa vodjenjem igara,pa trazi dlaku u jajetu) Neka onda on vodi ovaj virtual i odredjuje pravila..Ko je ovde game host,sada mi vise nista nije jasno???
|
|
| |
JessicaRabbit | Date: Friday, 19-02-2010, 13:00 | Message # 18 |
Lieutenant colonel
| Ja ipak mislim da je mnogo vise nefer nama oduzeti pobedu zbog "1" umesto "slika 1", nego je njima dati zbog toga... Ok sad, tako je ispalo, nista licno, ali zaista nisi morao tako da odlucis... Razumem donekle, ali stvarno je vise nego glupo...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 19-02-2010, 13:00 | Message # 19 |
Generalissimo
| Ne Neve nema razloga za ljutnjom i nije dlaka u jajetu pogledaj komentar na igri da sam stavio kako da se pise
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 19-02-2010, 13:01 | Message # 20 |
Generalissimo
| Quote (JessicaRabbit) Ja ipak mislim da je mnogo vise nefer nama oduzeti pobedu zbog "1" umesto "slika 1", nego je njima dati zbog toga... Ok sad, tako je ispalo, nista licno, ali zaista nisi morao tako da odlucis... Razumem donekle, ali stvarno je vise nego glupo... Slazem se sa tobom ali nisam imao izbora molim sve koje nisu glasali da to ucine
|
|
| |