Thursday, 09-01-2025, 17:58Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Trinaesti plemenski savjet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Trinaesti plemenski savjet
GameHost33Date: Monday, 08-03-2010, 23:22 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Pleme Avreise dug put ste prosli,dobrodosli na trinaesti pleemnski savjet

Danas vas je tu 4-ero , jer Renegado se vraca sutra.

Nauparac ima imunitet tako da su ugrozeni Lavica88,EthanMorasca i Biba91.

U slucaju nerijesenog rezultata glasa se ponovo ako ponovo bude nerijeseno izvlacite kamenje u ovom slucaju brojeve sve cetiri osobe ja cu otvoriti drugu temu ako bude nerijeseno i napisati koji broj je koban,bez edita da ne bude ,, kao ,, namijestanje.

Rasprava u ovoj temi ce trajati do sutra u 13h do kada cu procitati glasove
Ako neko ima tajni imunitet ali ako ce ga dobiti to ce biti u vremenu od 13h do 13:30h

PITANJA

Pitanje za sve : Koje dvoje su ugrozeni ??

Pitanje za sve : Da li ste zadovoljni svojim uspjehom ili vas kopka da odete stepenicu dalje ???

Pitanje za sve : Kako sada treba izbacivati one koje su vam drage osobe pa da glasaju za vas u finalu ili one osobe koje vam nisu drage ???

Pitanje za sve : Sta bi ispravili u dosadasnjoj igri ???

Pitanje za sve : Koja osoba je najmanje zasluzila top 5 ???

Pitanje za Ethan i Lavica : Niste se pojavili ne znam je li to pametno,zbog cega se niste pojavili i da li ste ugrozeni ???

Pitanje za Biba91 : Ako se oni nisu pojavili mozda imaju dil,gdje ti tu sebe vidis ???

Pitanje za Nauparac : Kako je to biti zasticen,a jos moze tvoj glas presuditi,lijepo sigurno ali malo opisi!!!

SRETNO SVIMA GLASANJE MOZE DA POCNE

NaupDate: Monday, 08-03-2010, 23:36 | Message # 2
Colonel general
Group: Users
Awards: 1

Lavica i... ethan...

Pitanje za sve : Da li ste zadovoljni svojim uspjehom ili vas kopka da odete stepenicu dalje ???

Ja sam zadovoljan svojim uspehom, mislio sam da necu ici dalje od top5, ali eto idem i u top4.

Pitanje za sve : Kako sada treba izbacivati one koje su vam drage osobe pa da glasaju za vas u finalu ili one osobe koje vam nisu drage ???

Ja cu glasati za osobu koja po mom misljenju manje zasluzila da ide dalje od neke koja je stvarno zasluzila...

Ispravio bih to da VS bude vise nalik nasem survivoru, nego nekog stranog, pogotovo ne americkog...

Ufff... tesko pitanje smile Mozda tu vidim sebe...

Pitanje za Nauparac : Kako je to biti zasticen,a jos moze tvoj glas presuditi,lijepo sigurno ali malo opisi!!!

Pa ovo mi je prvi licni imunitet, i dobar je osecaj... sada, svaciji glas odlucuje, ne samo moj... svaki glas podjednako...

~Imam pitanje jedno, kazes:
"U slucaju nerijesenog rezultata glasa se ponovo ako ponovo bude nerijeseno izvlacite kamenje u ovom slucaju brojeve sve cetiri osobe ja cu otvoriti drugu temu ako bude nerijeseno i napisati koji broj je koban"

to znaci da cak i ja mogu ispasti? i onaj sto nije dobio nijedan glas... ??

GameHost33Date: Monday, 08-03-2010, 23:43 | Message # 3
Generalissimo
da,svi mozete ispasti ali ako bude nerijeseno ima ponavljanje i ako na ponavljanju bude nerijeseno izvlacite kamenje

NaupDate: Monday, 08-03-2010, 23:46 | Message # 4
Colonel general
Awards: 1
jel i to ima u americkom survivoru ??! dry

EthanMorascaDate: Tuesday, 09-03-2010, 00:54 | Message # 5
Major general
Awards: 6
Mislim da bih ja mogao biti ugrožen večeras. Nisam zadovoljan, hoću da stignem što dalje. Final 5 nije dovoljno dobro. Nije bitno ko je kome drag, pogotovo što je igra trajala dosta kratko vremenski. Ja lično ne bih uzeo za zlo nikome kada bi glasao za mene, bez obzira u kakvim smo odnosima. Ništa ne bih ispravio, zadovoljan sam igrom do sada. Moje mišljenje je da smo to Lavica i ja, zato što smo po mom mišljenju uložili manje truda od Bibe, Nauparca i Renegadea. Nije pametno što se nisam pojavio, moglo bi me koštati igre.

Outwit - Outplay - Outlast

Lavica88Date: Tuesday, 09-03-2010, 01:45 | Message # 6
Lieutenant
Awards: 0
Quote (EthanMorasca)
Mislim da bih ja mogao biti ugrožen večeras. Nisam zadovoljan, hoću da stignem što dalje. Final 5 nije dovoljno dobro. Nije bitno ko je kome drag, pogotovo što je igra trajala dosta kratko vremenski. Ja lično ne bih uzeo za zlo nikome kada bi glasao za mene, bez obzira u kakvim smo odnosima. Ništa ne bih ispravio, zadovoljan sam igrom do sada. Moje mišljenje je da smo to Lavica i ja, zato što smo po mom mišljenju uložili manje truda od Bibe, Nauparca i Renegadea. Nije pametno što se nisam pojavio, moglo bi me koštati igre.

Isto mislim... Naravno, u obrnutim ulogama Ethan i ja biggrin

biba91Date: Tuesday, 09-03-2010, 11:07 | Message # 7
Colonel general
Awards: 5
Ethan, Lavica i ja

Pa nek kaže ko nebi išao dalje...

Ovo mi je dosad najteže izbacivanje.....ali treba glasat za nekog, da ova igra završi..

Pošto sam u današnoj igri igrala dobro dok me nije počeo net zezati....a svejedno došla do kraja al je Nauperac bio brži....dosad sam bila na svim igrama i to u pravo vreme...

Svi koji smo dogurali do ovdje zaslužimo top 5.....

Pitanje za Biba91 : Ako se oni nisu pojavili mozda imaju dil,gdje ti tu sebe vidis ???
Pa vidim se u top 4 biggrin

Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....

GameHost33Date: Tuesday, 09-03-2010, 13:56 | Message # 8
Generalissimo
REZULTATI GLASANJA

EthanMorasca

1 glas EthanMorasca

Lavica88

1 glas EthanMorasca , 1 glas Lavica88

Lavica88

2 glasa Lavica88 , 1 glas EthanMorasca

SESTNAESTI TAKMICAR KOJI NAPUSTA VIRTUAL SURVIVOR 1:NORWAY JE LAVICA88.

LAVICA88 PLEME JE ODLUCILO,AKO NEKO IMA TAJNI IMUNITET ILI AKO GA ZELI DATI LAVICI NEKA TO URADI ODMAH I NEKA POSALJE MENI NA PP.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

VS |