Added (17-01-2011, 20:27) --------------------------------------------- po meni SOLE SURVIVOR treba da bude ili Cruella ili Miko, mada msm da je Nemanja najspreniji, ali kao sto se zna, on moj glas nece dobiti
Added (17-01-2011, 21:38) --------------------------------------------- mikoooo pitaj me nesto...dosadno mi je
nisam stigao... ujutru na casovima voznje, popodne u skoli...dosao tacno u 8... al sve jedno pitao sam Cruellu da li im ja trebam jos uvek u onom nasem "dilu" ili mogu da odustanem, ona mi je rekla da izdrzim jos malo...ali ipak je sudjeno bilo
Added (17-01-2011, 23:18) --------------------------------------------- alooooooooooooooo VELIKO VECEEEEEEEEEEEEEEEEEE jeste li zivi??????? TINNA???? MAJK???? RATKOOOO???? pricajte nestooo
Da li si ocekivao da ces ispasti ? Da li si zadovoljan sto si usao u veliko vece i time ces odlucivati sudbinu o pobedniku Virtualnog Survivora ? Da li mislis da je neko drugi trebao ispasti i zasto ? Kako ti se cini princip igre i da li bi se ponovo prijavio ? Sta mislis ko je glasao za tebe ?