Veliko Vece
|
|
Cruella | Date: Saturday, 22-01-2011, 22:10 | Message # 31 |
Major general
Group: Users
Status: Offline
| whaaaat uuuuup :D
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 23:00 | Message # 32 |
Major general
Group: Blocked
| a ne verujemmmm :(((((((((((((((
|
|
| |
Cruella | Date: Saturday, 22-01-2011, 23:26 | Message # 33 |
Major general
| daj sta ti je :P opusteno...
|
|
| |
Lančo | Date: Saturday, 22-01-2011, 23:48 | Message # 34 |
Major general
| al zato za miku glasamo
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 23-01-2011, 00:08 | Message # 35 |
Major general
| naravno
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 23-01-2011, 00:10 | Message # 36 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Sta ako Mika ne udje u finale
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 23-01-2011, 03:47 | Message # 37 |
Major general
| ako ne udje... ja ne glasam!!! to odmah da se zna... ako on ne udje onda kome da dam glas? omg...kakvo glupo pitanje Miroslave sine
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 23-01-2011, 07:54 | Message # 38 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Kao prvo ti si duzan kao clan Velikog Veca da glasas , malo razmisli glavom sta bi bilo ako ne glasas , kao prvo sezona bi cijela propala , iznevjerio bi moje povjerenje a vjeruj mi nikada ni na jednom sajtu vise ne bi igrao VS , jer jedan VELJAS nije htio glasati u VS 3 u velikom vecu , vjeruj mi posle toga se 3 puta prijavljivao i na druge sajtove nikoga nije htio primiti plus dobio bi ovde ban i ja bi te izvredjao pred 5000 ljudi preko svoje grupe , tako da bolje promisli hoces glasati jer necu dopustiti da zbog takvih poput tebe propadne sezona Ako si mislio da neces glasati nisi nikada ni trebao prismrditi ovom sajtu
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 23-01-2011, 14:54 | Message # 39 |
Major general
| Quote (MikoSurvivor) a vjeruj mi nikada ni na jednom sajtu vise ne bi igrao VS , jer jedan VELJAS nije htio glasati u VS 3 u velikom vecu , vjeruj mi posle toga se 3 puta prijavljivao i na druge sajtove nikoga nije htio primiti plus dobio bi ovde ban i ja bi te izvredjao pred 5000 ljudi preko svoje grupe , tako da bolje promisli hoces glasati jer necu dopustiti da zbog takvih poput tebe propadne sezona nemoj da mi pretis! ja se takvih stvari ne bojim!!! ako miko ne udje u finale, ja nemam kome da dam glas... a ti dobro razmisli da si na mom mestu, kada bi tebi bile upucene onakve sve uvrede od strane one dvojice majmuncina (Sulje i Nemanje) da li bi ti glasao....tako da se ne glupiraj, rekao si da je danas kraj, i da troje idu u finale, ne izmisljaj gluposti, malo ti je malo 3, a ne jos da ubacis 2 u finale... ja sam svoje rekao!!! mozda kad bi mi se neki javno izinio, mozda bih mu i dao glas
|
|
| |
Cruella | Date: Sunday, 23-01-2011, 15:08 | Message # 40 |
Major general
| ahahha miko zasto uopste izjavljujes ovakve gluposti???jel razmisljas ti pre nego sto nesto kazes...kao game host moras da budes na nivou i ne sme da se desi ovakav ispad...ti da ga "spustis" ili "izvredjas" pred 5ooo ljudi ahahahah...kao prvo sta mozes da kazes o njemu kad ne znas nista sem imena, uostalom moze i on da ima lazan profil kako i ti,kao drugo kakve ce to prozivke da budu i kao trece vise od polovine tih ljudi sa tvog sajta smo ti mi doveli tj ucesnici...i da nece ucestvovati na nekom drugom vs-u ako ovde dobije ban...ahahahahahah...daj molim te...mani se gluposti i glumi game hosta...dobice svi svoje glasove sta si se ukenjao p.s. sezona je mogla da propadne vec 3 puta :D
Message edited by Cruella - Sunday, 23-01-2011, 15:10 |
|
| |