Friday, 24-01-2025, 17:16Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Prvi Intervjui - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Prvi Intervjui
GameHost33Date: Friday, 02-03-2012, 00:54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
U ovoj temi ce biti prvi intervjui od svih takmicara smile

GameHost33Date: Friday, 02-03-2012, 00:55 | Message # 2
Generalissimo
1. Sta ocekujete od ove sezone , vas maximum ?
2. Da li mislite da je bolje da ostvarite dobar kontakt sa nekim clanovima tudjeg plemena zbog ujedinjenja ili mislite da je bolje da sklopite dogovore sa clanovima svoga plemena i samo toga se drzite ? Zasto ?
3. Kako vam se cini pleme ?
4. Sta mislite da je bitnije ? Nagrade ili Imunitet ? Zasto ?

GameHost33Date: Saturday, 03-03-2012, 22:50 | Message # 3
Generalissimo
- TRUDICU SE, AL NE OCEKUJEM PREVISE...

2. Da li mislite da je bolje da ostvarite dobar kontakt sa nekim clanovima tudjeg plemena zbog ujedinjenja ili mislite da je bolje da sklopite dogovore sa clanovima svoga plemena i samo toga se drzite ? Zasto ?
- TO JE MAC SA DVE OSTRICE...MSM DA JE BOLJE DA SE DRZIS SVOGA PRVOBITNOG PLEMENA DO SAMOG KRAJA, ALI U SEZONI PRE, NEMANJA ME JE RAZUVERIO OD TOGA, I STEKAO SAM PRIJATELJSTVA SA CRUELOM I NJENIM DECKOM, IAKO SU BILI IZ SUPROTNOG PLEMENA...U SVAKOM SLUCAJU DA CU SE DRZATI ZA SADA OVOG PLEMENA, JER MI SE BAS SVIDJA biggrin

- PUNO SMO JACI, I MSM DA OVO MIRISE NA DOBRO tongue

- I JEDNO I DRUGO, ALI AKO BIH MORAO DA BIRAM, JA BIH IMUNITET, ONDA CEMO BITI BROJNIJI NA UJEDINJENJU biggrin

LANCO

GameHost33Date: Saturday, 03-03-2012, 22:59 | Message # 4
Generalissimo
Stiči čim dlje....a prvo, da stignem do udijenja
Hm sam znaš kako to ide...prvo treba u plemenu stvariti čvrst dil.....pa i sa ostalima nije loše biti u kontaktu....
Zaista uredu moje pleme ...boja i saplemeniki odlično
Meni je bitnije oboje hehehe sve je dobro inagrada i imunitet...a treba pobjedit da to dobiješ

Biba91

GameHost33Date: Saturday, 03-03-2012, 23:12 | Message # 5
Generalissimo

1.Dacu maksimum ,ove sezone moram da osvojim jbte to mi je cilj :P
2.Mislim da je dobru komunikaciju stvoriti i sada u sadasnjem plemenu i u jedinjenju..nema od klanova nista zbog toga sam bio izviso jednom vec :P
3.Pleme solidno..znam dve osobe a sa ostalim cu da se upoznam tek biggrin
4..Mislim da je bitniji imunitet ..nagrada tu i tamo i nemora da bude ali imunitet zbog protivnickog plemena

SavoBl

GameHost33Date: Saturday, 03-03-2012, 23:22 | Message # 6
Generalissimo
Idemo od plemenca do plemenca,pa sta bude bice smile

Ne vredi nista to sto imas dil van plemena,ako si na udaru u svom plemenu,i izletis pre ujedinjenja.

Posto poznajem samo 2 clana,ne zelim da trcim pred rudu sa izgovorom da smo slabiji,ali ima vise novajlija kod nas,u malom smo zaostatku zbog toga.

Naravno imunitet,ali nagrade koje se pokupe na aukcijama i koje te odvedu do sanse za tajni su takodje vrlo bitne.

MarkoNg

GameHost33Date: Saturday, 03-03-2012, 23:40 | Message # 7
Generalissimo

1. S obzirom na to da sam se prijavio u posljednjih trenucima, nemam neka velika ocekivanja.. Uglavnom, dacu sve od sebe..
2. Imam plan da sklopim dogovore i sa mojim saplemenicima i sa clanovima suprotnog plemena.
3. Ne mogu jos da komentarisem pleme, zato sto znam samo Bibu i Marka.
4. Bitniji su imuniteti, jer ako udjemo brojcano jaci u ujedinjenje, posle je sve lakse...

Urke

GameHost33Date: Sunday, 04-03-2012, 03:09 | Message # 8
Generalissimo
1. Ocekujem ludilo od sezone, u svakom smislu.. Nadam se da ce biti punooo preokreta tipa obrta biggrin i sto je najbitnije, nadam se da cu ja to doziveti biggrin Moj maximum necu da prognoziram, ali volela bih da dodjem do ujedinjenja..
2. Pa sad.. Vrlo je jednostavno.. Ja necu videti ujedinjenje ako ne ostvarim dobar kontakt sa saplemenicima.. Ipak su mi oni trenutno najvazniji.. Ako dodjem do ujedinjenja, bice prilike za ostvarivanje kontakata biggrin
3. Bice ovo dobro pleme predosecam biggrin Deluju mi OK. Slabo koga znam, ali valjda cemo se upoznati,..
4. Imunitet je bitniji. Jer ako ispadnem na plemenskom, nikakva nagrada mi nece pomoci

Life4Glory

GameHost33Date: Sunday, 04-03-2012, 13:47 | Message # 9
Generalissimo
1.Nadan se da ću bit malo uspješniji u igrama,to bi bilo odlično. Moj maximum? Neman pojma stvarno,ali bit ću zadovoljan dođem li do ujedinjenja,a za kasnije ćemo vidit.
2.Puno je bolje pri početku ostvarit kontakt sa igračima svog plemena jer s njima igraš i s njima glasuješ. Bilo bi savršeno održat saveze do mergea a kasnije bit i dobar sa članovima drugog plemena čisto da si osiguraš poziciju u plemenu.
3.Pleme se čini skroz u redu,za dosta ljudi prvi put čujem i ne znam ni ko su ni šta su. Otprije znam Petra i Lanča,s njima sam baš dobar i super su momci,a znam i Ninu,ali ne baš tako dobro,samo smo par puta razgovarali.
4.Oboje je bitno,ali imunitet da ne moramo izbacivat članove plemena.

Ludjak18

GameHost33Date: Sunday, 04-03-2012, 15:01 | Message # 10
Generalissimo
-------------------------------------------------------------------
1.Ne znam ni ja veruj mi...
2.Ne znam ni to.
3.Pa ono, life4glory mi se cini ok, sad videcemo jos smile
4.Kontam oboje ako postoji ta mogucnost, ako pak ne ja bih pre uzeo imunitet jer k'o sto kaze Mitar Miric bio bih jaci i od sudbine

Arrow_Heart

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

VS |