Tuesday, 17-06-2025, 21:13 | Main | Registration | Login |
|
4. Plemenski Savet - Forum
4. Plemenski Savet
| |
GameHost33 | Date: Friday, 16-03-2012, 00:48 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Volcano dobrodosli na prvi plemenski savet od nove podele. Rasprava u ovoj temi ce trajati do Subote u 21:00 kada cu ja pokupiti i procitati glasove. Imate 48h da mi odgovorite na sva pitanja. Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti poslace to uz svoj glas. Glasate meni tajno na pp uz objasnjenje.
Pitanja :
- Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ? - Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ? - Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ? - Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ? -Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ? - Marko , ti si prvi birao clanove plemena i odabrao si Ninu zasto bas nju ? Nina , ti si birala Urketa , Urke je birao Ludjaka a Ludjak je birao Fantu. Vas 4-oro mi pojasnite vase izbore tj zasto ste bas tu osobu birali ? - Marko , ti si u igrama najvise pokazao , da li mislis da je to dobro ili lose ? - Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ? - Fanta ti si predao Bibi duel i to je jedan od razloga zasto je Volcano bas danas i sada ovde , da li mislis da si zbog toga ugrozen ?
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 16-03-2012, 01:11 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Quote (MikoSurvivor) - Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ? Jacina je iskustvo koje pleme ima. Nina,Urke,Savo,ja,pa cak i toni,svi mi smo vec igrali VS i znamo sta znaci ovo.Imamo to iskustvo koje moze da doprinese lepom raspletu u ujedinjenju. Slabost jedino moze biti neaktivnost koja se svima desava.
Quote (MikoSurvivor) - Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ? Sve je moguce.Samo je bitno da ostanemo slozni,tj da igramo igre u vecem broju nego veceras.
Quote (MikoSurvivor) - Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ? Ovo pitanje nema smisla.Tek sto se podela desila,a ti odmah trazis vodju
Quote (MikoSurvivor) -Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ? onda znas odgovor.nije se promenio.
Quote (MikoSurvivor) - Marko , ti si prvi birao clanove plemena i odabrao si Ninu zasto bas nju ? Nina , ti si birala Urketa , Urke je birao Ludjaka a Ludjak je birao Fantu. Vas 4-oro mi pojasnite vase izbore tj zasto ste bas tu osobu birali ? Izbor mi se sveo na dve osobe.Jedna je bila Nina,drugi bi bilo Savo Bjelo Polje presudio je random org
Quote (MikoSurvivor) - Marko , ti si u igrama najvise pokazao , da li mislis da je to dobro ili lose ? Ko zna koji put,i kod tebe,i kod troye,moram da ponavljam da iako znam da mi nije najpametnije to sto se trudim 110%,jednostavno to sam.Igre shvacam koliko god mogu ozbiljno,pa ako to pomaze plemenu,onda je dobro.Ako smeta plemenu,onda je lose
Quote (MikoSurvivor) - Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Sumnja da ga je neko nasao je mala,jer su tragovi ocajni Ali ostaje uvek gram sumnje
Quote (MikoSurvivor) - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ? Slovenka Barbara Zato sto mi je saigrac ec nekoliko sezona.A nikada nisam sa njom isao daleko Mozda bih sada mogao
FM 2020
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Friday, 16-03-2012, 01:18 | Message # 3 |
 Lieutenant colonel
| Dobra večer svima.. Stvarno je bezveze što smo izgubili,ali život ide dalje i ako svi budemo aktivniji, možemo dobit sljedeći izazov
Quote Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ? Ovaj se tim sastoji od stvarno jakih igrača,ali problem je bia to šta smo samo Marko,ja i Fanta,u jednom dijelu,bili aktivni. Da su ostalih troje bili aktivni,mi bi rasturili jer su svo troje odlični igrači. P.S.Ne želim ja nikome predbacivat jer vas nije bilo da se ne bi ko naljutia,samo kažem da ćemo bit odlični ako sljedeći put budemo svi
Quote Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ? Ako ujedinjenje bude sa 10 igrača,onda se samo možemo nadat da bude 5-5,ali ako bude iza toga,sigurno da možemo. Ne s prevelikom prednošću,ali sigurno da možemo.
Quote Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ? Mislim da nema,a dobri vođe bi bili i Marko i Nina i Savo jer imaju iskustva i u igricama i u životu,bar više od nas. Urke je isto iskusan u igricama,ali još je mlad momak i ne čini mi se ko da ga uopće zanima pozicija vođe. Fanta i ja nemamo baš nešto iskustva,tako da mislim da nam ne ide ta uloga vođe.
Quote Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ? Evo ovako,nakon podjele plemena ja san bia siguran da ćemo mi osvajat izazove ko od šale. Pokazalo se da nije tako i glasat ću za onoga ko nam najmanje može pomoć da se vratimo u igru. Bilo bi užasno glupo izbacit nekoga jakog pa da budemo u zaostatku od dva igrača.
Quote Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ? Ne sićan se šta san reka,ali mislim da su bitnije one za imunitet. Ove za nagradu su bitne jer daju prednost za imunitete,ali ništa više od toga.
Quote Marko , ti si prvi birao clanove plemena i odabrao si Ninu zasto bas nju ? Nina , ti si birala Urketa , Urke je birao Ludjaka a Ludjak je birao Fantu. Vas 4-oro mi pojasnite vase izbore tj zasto ste bas tu osobu birali ? Meni su ostali Fanta i Ebsco. Pošto Ebscu ne mogu ni izgovorit ime,odabra sam Fantu čisto zbog imena,više mi se sviđa.
Quote Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Uvik sumnjaš i sve to,ali nema načina da se to provjeri pa je najbolje nadat se da ga niko nema i da te neće iznenadit,tj. izbacit kad ga neko odigra
Quote Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ? Nemanja i Biba su večeras pokazali da su odlični igrači,možda njih.
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 16-03-2012, 01:41 | Message # 4 |
 Colonel general
| Quote (MikoSurvivor) - Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ? nisam video,sorry.
Slazem se sa tonijem,onaj ko najmanje pomaze plemenu trebada ide. U ovom trenutku je to fanta.Nije ni znao za igru za nagradu.Napustio je igru za imunitet.To nije nacin na koji se treba ponasati prema saplemenicima.
FM 2020
|
|
| |
life4glory | Date: Friday, 16-03-2012, 01:46 | Message # 5 |
 Lieutenant colonel
| Quote (MikoSurvivor) Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ?
Hm.. A šta reći, stvarno nisam razmišljala o ovome.. Možda imamo za nijansu bolje igrače u plemenu (mislim na sposobnost u igrama), isto tako, mislila sam da će aktivnost biti naš adut, ali eto, prva igra me je demantovala.. Ja nisam učestvovala, jer nisam htela da se namećem, a i nekako mi je ceo dan smoren, garant bih izgubila.. Što se tiče slabosti, možda to što smo jedni drugima konkurencija, pa možda nastane neki razdor u plemenu, mada ne verujem..
Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ? Naravno.. Ja igram sledeću igru za imunitet.. To bi trebalo da bude dosta za pobedu Šalim se, ali iskreno, verujem da smo bolji i da možemo bez problema da ostvarimo pobede u sledećim borbama za imunitet, samo da svi budemo aktivni (Ovo naravno ako ne ispadnem na ovom plemensko.. - ako pak, nekim neverovatnim spletom okolnosti ispadnem , ovom plemenu se ne piše dobro haha )
Quote (MikoSurvivor) Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ? Ja iskreno volim kad se nalazim u plemenu koje ima vođu.. Ali da to bude izabran vođa od strane plemena, a ne neki samoproklamovani.. Ne poznajem dovoljno sve članove plemena, ali moj predlog bi bio da to bude Marko, jer ima najviše iskustva u VS-u i verovatno je najbolji u igrama (Mislim 99k , nije mala stvar )
Quote (MikoSurvivor) Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ?
Glasaću za osobu za koju smatram da bi najmanje mogla da doprinese u budućnosti
Quote (MikoSurvivor) Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ? Za imunitet naravno.. Mada nisu ni igre za nagradu šala.. Lepo sam odgovorila u intervjuu, mrzi me sad opet na tu temu..
Quote (MikoSurvivor) Nina , ti si birala Urketa Ja biram samo najbolje..
Quote (MikoSurvivor) Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Sumnja uvek postoji..
Quote (MikoSurvivor) Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ? Auu, dovela bih više osoba.. Stvarno ne bih da izdvajam nikoga.. Samo ću reći da su oni odlično pleme, iako možda na prvi pogled deluje da su neiskusni.. Achu i Ebsca ne znam, tako da se komentar odnosi na ostatak plemena
Miko baš si se potrudio s pitanjima, lepo od tebe
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 16-03-2012, 01:46 | Message # 6 |
 Generalissimo
Group: Game Host
| Quote (MarkoNG) Slazem se sa tonijem,onaj ko najmanje pomaze plemenu trebada ide. U ovom trenutku je to fanta.Nije ni znao za igru za nagradu.Napustio je igru za imunitet.To nije nacin na koji se treba ponasati prema saplemenicima.
Javno izlazes da bi Fanta trebao ispasti , da li mislis da bi to moglo da ti se obije o glavu ?
|
|
| |
SavoBL | Date: Friday, 16-03-2012, 08:27 | Message # 7 |
 Colonel general
| 1.Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ? Pa mislim da je jacina sto imamo stvarno dosta dobrih igraca..slabost je to sto nismo npr shvatili ovu igru ozbiljno ja nisam dosao tj nisam mogao nesto mi iskrslo al necu da se pravdam trebo sam barem nekom javiti ranije
2. Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ? Da mislim da je dosta jace i mislim da je ovo poslednja igra koju smo izgubili
3.Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ? Nema vodju a i netreba nam bolje da smo svi jednaki ..jedna kompaktna ekipa
4 Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ? Neko od koga imamo najmanju korist u plemenu
5.Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ? Naravno da su vaznije za imunitet...to rijesava sve nagrada je skroz nebitna,mozda tu i tamo nekad pripomogne al vise manje
6. Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ? Neverujem..jer pomocu onih tragova Bog dragi nece naci ga
7.Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ? Nezz...mozda Bibu
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 16-03-2012, 14:44 | Message # 8 |
 Colonel general
| Quote (MikoSurvivor) Javno izlazes da bi Fanta trebao ispasti , da li mislis da bi to moglo da ti se obije o glavu ? rekao sam da se slazem sa tonijem,dakle,on je prvi rekao
FM 2020
|
|
| |
SavoBL | Date: Friday, 16-03-2012, 16:34 | Message # 9 |
 Colonel general
| Ovde se vec neke stvari znaju sad dali je to to
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
urke | Date: Friday, 16-03-2012, 17:16 | Message # 10 |
 Colonel general
| Jao, Miko, sta si navalio sa ovoliko pitanja? Bicu kratak, jer jedva gledam u ekran.
Quote (MikoSurvivor) - Sta mislite da je jacina a sta slabost ovog tima ?
Jacina - imamo jace i iskusnije igrace.. Slabost - mozda losa sreca
Quote (MikoSurvivor) - Da li mislite da ovo pleme moze da udje brojnije od suprotnog u ujedinjenje ?
Naravno
Quote (MikoSurvivor) - Da li ovo pleme ima vodju , ako nema ko bi bio idealni vodja ?
Nemamo jos.. Svejedno mi je ko ce biti vodja ako ga uopste i budemo imali..
Quote (MikoSurvivor) - Pomocu cega cete se voditi prilikom ovog glasanja ?
Dogovorom
Quote (MikoSurvivor) -Imali ste pitanje u intervju na pocetku a i sada , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili imunitet u ovom sada trenutku i zasto ?
Isto mi je misljenje kao u intervjuu..
Quote (MikoSurvivor) - Marko , ti si prvi birao clanove plemena i odabrao si Ninu zasto bas nju ? Nina , ti si birala Urketa , Urke je birao Ludjaka a Ludjak je birao Fantu. Vas 4-oro mi pojasnite vase izbore tj zasto ste bas tu osobu birali ?
Birao sam Ludjaka zato sto je zanimljiv i drustven..
Quote (MikoSurvivor) - Da li sumnjate da neko ima tajni imunitet ?
Sve je moguce.. Mada sa onakvim tragovima, ne vjerujem da je iko uspio da ga nadje...
Quote (MikoSurvivor) - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ovde , ko bi to bio i zasto ?
Biba
|
|
| |
|
 |  |