| Tuesday, 04-11-2025, 20:50 | Main | Registration | Login |
|
5. Plemenski Savet - Forum
|
5. Plemenski Savet
| |
| GameHost33 | Date: Monday, 19-03-2012, 23:19 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Vindur dobrodosli na prvi plemenski savet kao novo pleme. Savet ce trajati do sutra u 20:00 kada cu ja pokupiti i procitati glasove. Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti poslace to uz svoj glas. E sada , misteriozna nagrada Volcana je bila da izabere clana plemena koji ce prisustvovati ovom plemenskom savetu i postaviti vama nekoliko pitanja na koja morate odgovoriti.
A ovo su neka pitanja sa moje strane :
- Sta mislite da je prednost ovog plemena a sta mana ? - Posle ovog plemenskog saveta , jacina ce biti 5-5 , vrlo lako se moze desiti da bude ujedinjenje , ako se desi da bude , sta mislite kako opstati u jacini i omjeru 5-5 ? - Da li ovo plemena ima vodju i ko je to ? - Koji ce biti glavni kriterijum vaseg glasanja na ovom plemenskom ? - Prosle je dosta vremena , nakon sto je sezona odmakla , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili za imunitet ? Zasto - Ko je po vama najvise pokazao u igrama ? - Da li se neko oseca ugrozeno ? Zasto ? - Da li sumnjate da neko ima HII i ako da ko ? - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ko bi to bio i zasto ? - Biba i Ebsco , zasto niste poslali resenje i samim time direktno ste uticali na ishod ovog izazova ? - Acho , nisi igrao igru tj nisu te u plemenu izabrali , kako se ti osecaj povodom toga ?
|
| |
|
|
| petarkondor1300 | Date: Monday, 19-03-2012, 23:26 | Message # 2 |
 Lieutenant colonel
Group: Users
| Nina, odigrala si obe igre za pleme odlicno , da li mislis da je to tvoja prednost i da si sigurna ili je to samo teret za tebe ?
jel to možemo i za ninu glasati miko XD
I am in love with petarkondor
|
| |
|
|
| ludjak_18 | Date: Monday, 19-03-2012, 23:47 | Message # 3 |
 Lieutenant colonel
| Dobra večer svima,mene su poslali iz Volcana da van postavim par pitanja. Ne znam koliko pitanja mogu postavit,ja ću 3-4 pa šta bude.
Samo ću vas zamolit da na svako pitanje odgovorite i ponudite imena,a ne da odgovarate sa "Ne znam" i sl. Hvala
1.Za koga biste rekli da donosi najvažnije odluke u plemenu? 2.Tko vam je najveća prijetnja za pobjedu? 3.Tko vam je najmanja prijetnja za pšobjedu,tj. koga biste lako pobijedili u finalu? (U 2. i 3. pitanju odnosi se na članove vašeg plemena ) 4.Koga iz Volcana smatrate najvećom prijetnjom,a koga najmanjom?
To bi bilo to,unaprijed hvala na odgovorima..
|
| |
|
|
| GameHost33 | Date: Monday, 19-03-2012, 23:47 | Message # 4 |
 Generalissimo
| Quote (petarkondor1300) Nina, odigrala si obe igre za pleme odlicno , da li mislis da je to tvoja prednost i da si sigurna ili je to samo teret za tebe ?
Ispravicu ... Mislio sam na nekoga drugoga ali nebitno sada
|
| |
|
|
| Arrow_heart | Date: Monday, 19-03-2012, 23:57 | Message # 5 |
 Lieutenant colonel
| Sta mislite da je prednost ovog plemena a sta mana ? ovo pleme nema mana... - Posle ovog plemenskog saveta , jacina ce biti 5-5 , vrlo lako se moze desiti da bude ujedinjenje , ako se desi da bude , sta mislite kako opstati u jacini i omjeru 5-5 ? dobro odigranim igrama - Da li ovo plemena ima vodju i ko je to ? Nema - Koji ce biti glavni kriterijum vaseg glasanja na ovom plemenskom ? Neaktivnost - Prosle je dosta vremena , nakon sto je sezona odmakla , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili za imunitet ? Zasto Imunitet - Ko je po vama najvise pokazao u igrama ? - - Da li se neko oseca ugrozeno ? Zasto ? Ne znam - Da li sumnjate da neko ima HII i ako da ko ? Ne - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ko bi to bio i zasto ? Ludjaka zato sto je dobar u igrama, zato sto se puno trudi sto je pohvalno...baa:)
1.Za koga biste rekli da donosi najvažnije odluke u plemenu? Ni za koga. 2.Tko vam je najveća prijetnja za pobjedu? Nema mi ravnog:) 3.Tko vam je najmanja prijetnja za pšobjedu,tj. koga biste lako pobijedili u finalu? --------||------- (U 2. i 3. pitanju odnosi se na članove vašeg plemena ) 4.Koga iz Volcana smatrate najvećom prijetnjom,a koga najmanjom? --------||-------
|
| |
|
|
| Michael | Date: Tuesday, 20-03-2012, 00:21 | Message # 6 |
 Lieutenant colonel
| - Sta mislite da je prednost ovog plemena a sta mana ?
Prednost je sto smo slozni,a mane nema.
- Posle ovog plemenskog saveta , jacina ce biti 5-5 , vrlo lako se moze desiti da bude ujedinjenje , ako se desi da bude , sta mislite kako opstati u jacini i omjeru 5-5 ?
Bice tesko,ali igre ce definitivno odluciti.
- Da li ovo plemena ima vodju i ko je to ?
Nema vodju,svi donosimo odluke zajedno.
- Koji ce biti glavni kriterijum vaseg glasanja na ovom plemenskom ?
Neaktivnost
- Prosle je dosta vremena , nakon sto je sezona odmakla , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili za imunitet ? Zasto
Obe su vazne,mozda vise z aimunitet,lose je gubiti clana plemena.
- Ko je po vama najvise pokazao u igrama ?
Svi smo dobri na svoj nacin. Arrow mozda najvise.
- Da li se neko oseca ugrozeno ? Zasto ?
Moguce,ali videcemo.
- Da li sumnjate da neko ima HII i ako da ko ?
Mislim da nema niko iz naseg saveza,vec neko iz Volcana.(imali su vise tragova)
- Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ko bi to bio i zasto ?
Ninu,ali dvouim se jer bih voleo i Ludjaka da vidim ovde.
1.Za koga biste rekli da donosi najvažnije odluke u plemenu?
Svi zajedno donosimo odluke.
2.Tko vam je najveća prijetnja za pobjedu?
Nisam o tome jos razmisljao.
3.Tko vam je najmanja prijetnja za pšobjedu,tj. koga biste lako pobijedili u finalu?
Svako je opasan na svoj nacin,sve zavisi od igre koja mu lezi.
(U 2. i 3. pitanju odnosi se na članove vašeg plemena ) 4.Koga iz Volcana smatrate najvećom prijetnjom,a koga najmanjom?
Ne znam,mislim da su svi kvalitetni,a i nisu mi pretnja ne gledam ih na traj nacin.
|
| |
|
|
| biba91 | Date: Tuesday, 20-03-2012, 00:25 | Message # 7 |
 Colonel general
| - Sta mislite da je prednost ovog plemena a sta mana ? Nemamo ne prednosti nemamo ni mana - Posle ovog plemenskog saveta , jacina ce biti 5-5 , vrlo lako se moze desiti da bude ujedinjenje , ako se desi da bude , sta mislite kako opstati u jacini i omjeru 5-5 ? i na prošloj igri smo bili 5 - 5 uopšte se nije videlo da nas je više....super bar nas bude više...i treba se je potruditi na igrama - Da li ovo plemena ima vodju i ko je to ? Ma kakav vodja, nemamo mi vodje....
- Koji ce biti glavni kriterijum vaseg glasanja na ovom plemenskom ? sigurno neaktivnost igrača - Prosle je dosta vremena , nakon sto je sezona odmakla , da li mislite da su vaznije igre za nagradu ili za imunitet ? Zasto I nagrade i imuniteti su vrlo važni jer ti daje prednost u igrama
- Ko je po vama najvise pokazao u igrama ? Mislim, da je svaki od nas nešto doprineo u igrama - Da li se neko oseca ugrozeno ? Zasto ? Svako se može osječati ugroženim...zato jer nije nikakvih dilova ili dogovaranja - Da li sumnjate da neko ima HII i ako da ko ? Neznam možda ima neko HII - Da mozete dovesti jednu osobu iz suprotnog plemena ko bi to bio i zasto ? Ima jih više....najbolje je da se ujedinimo i cica mica gotova je priča.... - Biba i Ebsco , zasto niste poslali resenje i samim time direktno ste uticali na ishod ovog izazova ? Poslala sam ti rešenje....istim putem kao svaki put.....a da bi moj rezultat uticao na pobjedu niti pod razno jer mi je bio rezultat takav, da ga niko nije imao al je bio viši od 0
Za ludjaka_18
1.Za koga biste rekli da donosi najvažnije odluke u plemenu? Kao sam več odgovorila na ovo pitanje malo više u plemenskom...nema nikog ko odlučuje u plemenu
2.Tko vam je najveća prijetnja za pobjedu? možda arov peter michael ma svaki od plemencima
3.Tko vam je najmanja prijetnja za pšobjedu,tj. koga biste lako pobijedili u finalu? isto bi odgovorila kao sam pod 2 odgovorila (U 2. i 3. pitanju odnosi se na članove vašeg plemena ) 4.Koga iz Volcana smatrate najvećom prijetnjom,a koga najmanjom? I na ovo ti odgovaram, da svi iz Volkana ste jaki i svi ste pretnja do pobjede.... a najmanja pretnja je onaj koga pobjedim...al da i na to kažem.....svinja sanja kukuruz
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
| |
|
|
| ludjak_18 | Date: Tuesday, 20-03-2012, 00:25 | Message # 8 |
 Lieutenant colonel
| Meni je drago šta ste napisali da bi mene vidili,nadan se samo da to stvarno mislite,a ne da pišete samo zato šta san ja ovdje
|
| |
|
|
| GameHost33 | Date: Tuesday, 20-03-2012, 00:26 | Message # 9 |
 Generalissimo
| Quote (Michael) Mislim da nema niko iz naseg saveza
Da li se moze znati na koji savez se misli
|
| |
|
|
| GameHost33 | Date: Tuesday, 20-03-2012, 00:27 | Message # 10 |
 Generalissimo
| Quote (biba91) - Koji ce biti glavni kriterijum vaseg glasanja na ovom plemenskom ? sigurno neaktivnost igrača
S obzirom da nisi poslala resenje za igru , da li sebe stavljas u grupu neaktivnih ili aktivnih ?
|
| |
|
|
|
 |  |