Tuesday, 17-06-2025, 20:38 | Main | Registration | Login |
|
7. Plemenski Savet - Forum
7. Plemenski Savet
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:09 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Logi dobrodosli na vas prvi plemenski savet kao ujedinjeno pleme. Plemenski Savet ce trajati do sutra u 21:00 kada cu ja procitati glasove. Ako neko ima i zeli da iskoristi tajni imunitet poslace meni uz glas to uz objasnjenje. Kako i vidite , 9 vas je , od toga 7 osoba ce da napusti igru i samim time postati clanovi velikog veca koje ce odlucivati o pobedniku. Urke ima imunitet i za njega ne mozete glasati osim ako ga nekome ne dadne a to moze da uradi u svom prvom postu.
A sada malo pitanja :
- Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ?
- Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ?
- Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ?
- Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ?
- Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ?
- Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ?
- Nina i Arrow , blago receno ste igrali ovu igru za urketa s obzirom da ste mu obezbedili da osvoji imunitet , zbog cega ste tako igrali i da li mislite da urke nije pretnja velika ili je jednostavno dio vaseg klana ?
- Urke kakav je osecaj biti bezbedan u ovakvoj situaciji ?
- Michael pocetkom sezone rekao si da ti je cilj ujedinjenje , sada si ga ispunio , da li si se zadovoljio ili planiras otici do kraja ?
- Savo , najomiljeniji i najomrazeniji takmicar po tebi je ?
|
|
| |
Michael | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:16 | Message # 2 |
 Lieutenant colonel
Group: Users
| - Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ?
Ne znam,ovo je individualno takmicenje,tako da svako gleda da sto dalje dogura.Mislim da nema paktova jos,ali ne kazem da nece biti u buducnosti,u to sam siguran.
- Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ?
Ne verujem,mislim da ga niko nema.
- Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ?
Pa mislim da se svi sem urketa osecaju ugrozeno sada.
- Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ?
Meni je bio cilj ujedinjenje,iako nisam znao u pocetku o cemu se radi ovde,ovo mi je sasvim zadovoljavajuce,ali kad imam priliku zasto ne bih probao i dalje da doguram.
- Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ?
Svi su opasni,svakome odogvara razlicit stil igara,pa ko se bolje pokaze taj je najopsniji.
- Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ?
Moguce.
- Michael pocetkom sezone rekao si da ti je cilj ujedinjenje , sada si ga ispunio , da li si se zadovoljio ili planiras otici do kraja ?
Kao sto sam rekao,ovo mi je bio cilj,ali kad imam priliku za dalje,zasto da ne pokusam.
|
|
| |
biba91 | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:20 | Message # 3 |
 Colonel general
| - Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ? To je odluka svakog posameznika, ja znam sa kime sam bila i dosad mi je to prijalo
- Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ? Ako ga ima možda........ neznam
- Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ? Ma svi osim Urketa smo ogroženi....kao bi naš Alešič kazao na vidiku su kaotične razmere
- Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ? Pa idimo dalje, pa da vidimo ko če prvi kroz cilj
- Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ? Ovisno od igre....onaj ko ima najviše strpljenja, najbrže prste i kome mozak najbrže radiAdded (25-03-2012, 22:20) --------------------------------------------- Michael hahahahahah opet skoro isto odgovarama 
Prijatelj svih nije ničiji prijatelj....
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:31 | Message # 4 |
 Lieutenant colonel
| Dobra večer,Logi
Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ? Pa većina nas je igralo sa svima,bilo u prvoj ili drugoj podjeli pa mislim da ćemo više iskombinirat iz te dvije podjele u stvaranju klanova.
Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ? Onaj ko ga ima nek razmišlja o tome.
Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ? Kao šta san već napisa,svi smo igrali sa svima i svak može bit u dilu sa svakim. Zato smo svi osim Urka ugroženi.
Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ? Pa zadovoljan sam ujedinjenjem,ali normalno da bi htio otići do kraja,ko ne bi? Ali najvažnije je da ostanem sa svima dobar i da steknem nove prijatelje,osim toga sve je nebitno u ovoj igri jer smo ionako tu da se zabavimo,sve ostalo je nebitno.
Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ? Očito Urke kad je osvojia imunitet xD
Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ? Možda su uživali u zalasku sunca ili radili djecu :P Zezam se,mislin da će doć do nekog obrta i to nekog jebeno dobrog !!!
|
|
| |
Arrow_heart | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:33 | Message # 5 |
 Lieutenant colonel
| 1.Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ? trece;p 2.Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ? Videcu jos...ovaj videcemo:)
3.Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ? Osecam se..
4. Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ? Covek bez cilja, samo prazna dusa bez smisla! 5. Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ? Biba je samo tak'a
6. Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ? Pravili decu, sta ce drugo raditi na pustom ostrvu:)
7.Nina i Arrow , blago receno ste igrali ovu igru za urketa s obzirom da ste mu obezbedili da osvoji imunitet , zbog cega ste tako igrali i da li mislite da urke nije pretnja velika ili je jednostavno dio vaseg klana ? Iskreno igram prvi put ovu igram tj. bilo koju nemam pojma niti razumem kako je urke pobedio.
Message edited by Arrow_heart - Sunday, 25-03-2012, 23:33 |
|
| |
SavoBL | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:33 | Message # 6 |
 Colonel general
| [b]1 Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ? Ne znam..mislim da ce se vecina drzati prve podjele kao sto je Biba nagovjestila ..al vidjecemo 2 Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ? Neverujem 3- Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ? Svi smo ugrozeni ,naravno sem Urketa 4 Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ? Da dodjem do top 5 ..nisam se zadovoljio ujedinjenjem 5Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ? birali ime za pleme :P , Nez moguce je da dodje 6 Savo , najomiljeniji i najomrazeniji takmicar po tebi je ? Najomiljeni takmicar Nina :P Najomrazeniji Ja eto
un montón de gente estúpida en un solo lugar
Message edited by SavoBL - Monday, 26-03-2012, 00:06 |
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:44 | Message # 7 |
 Colonel general
| Zasto ja vidim sve ovo???
FM 2020
|
|
| |
SavoBL | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:47 | Message # 8 |
 Colonel general
| Nemoj gledati zazmiri dok Miko ne popravi
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:50 | Message # 9 |
 Colonel general
| Ako sam pre dva dana rekao da odustajem? Zasto sam i dalje clan plemena? Stvarno si debilan decko majke mi!
FM 2020
|
|
| |
life4glory | Date: Sunday, 25-03-2012, 23:57 | Message # 10 |
 Lieutenant colonel
| Bila je nova podela plemena , sta mislite koje podele se drze ostali takmicari , prve ili druge ? I jedne i druge?
- Da li mislite da ce tajni imunitet biti iskoristen na ovom plemenskom savetu ? Nisam vidovita, sve je moguce.
- Da li se osecate ugrozeno , ako ne , ko je po vama najugrozeniji ? Realno, svi smo ugozeni
- Koji je vas cilj u igri , da pobedite , dodjete do top 5 ili ste vec zadovoljni ujedinjenjem ? Iskreno, cilj mi je bilo ujedinjenje.. Necu odustajati, ali zadovoljna sam.
- Ko je najopasniji u igrama po vama trenutno ? Urke, Marko
- Sta mislite da su Marko i Biba radili na izolovanom ostrvu , vase pretpostavke ? Da li mislite da ce se nesto promeniti uskoro u igri i doci do novog obrta ? Ne znam stvarno.. Nisam ni pitala.. Tj. jesam Bibu ali me je iskulirala
- Nina i Arrow , blago receno ste igrali ovu igru za urketa s obzirom da ste mu obezbedili da osvoji imunitet , zbog cega ste tako igrali i da li mislite da urke nije pretnja velika ili je jednostavno dio vaseg klana ? Tako je ispalo.. Kontam da je kod ove igre najvaznije startno mesto, ja sam isla samo desno, i morala sam da oducim da li cu zatvoriti bibu ili urketa, bilo mi je svejedno.. Neko je morao da pobedi..Added (25-03-2012, 22:57) ---------------------------------------------
Quote (MikoSurvivor) Nina , najomiljeniji i najomrazeniji takmicar po tebi je ? Najomrazeniji takmicar mi je SavoBl a omiljenih nemam,, svi su smarači
|
|
| |
|
 |  |