Wednesday, 18-06-2025, 01:40 | Main | Registration | Login |
|
12. Plemenski Savet - Forum
12. Plemenski Savet
| |
GameHost33 | Date: Monday, 09-04-2012, 22:33 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Logi dobrodosli na plemenski savet. Glasate do sutra u 20:30 kada cu ja procitati glasove. Ako neko ima tajni imunitet i zeli ga iskoristiti poslace meni na pp uz glas ili ga dati nekome. Napominjem da je ovo poslednji trenutak kada neko moze iskoristiti HII ako ga ima. Life4Glory ima imunitet i za nju ne mozete glasati , ako zeli nekome da ga ustupi napisace to u svom 1.postu na plemenskom savetu. Svi ostali su ugrozeni. Veliko Vece ima pravo postavljati pitanja
Pitanja sa moje strane :
Tokom cele sezone , da li ste zazalili i za jednim postupkom ? Da mozete vratiti jednog takmicara ko bi to bio ? Do sada u sezoni nije bilo izjednacenja , da li mislite da ce se ona desiti danas ? Od trenutnih takmicara u igri , protiv koga ne bi ste zeljeli biti u finalu i zasto ? Nina, kakav je osecaj biti siguran i zagarantovan plasman u top 3 ? Petar , koliko je kila krompira u Pazaru ? Arrow i Ludjak , niste osvojili igru , samim time ste ugrozeni , u cemu vidite svoj spas na ovom plemencu.
|
|
| |
Michael | Date: Monday, 09-04-2012, 23:53 | Message # 2 |
 Lieutenant colonel
Group: Users
| Zdravo svima i cestitke Nini. Imam par pitanja pa da pocnemo:
1. Koliko vam znaci pobeda u VS-u? 2. Mislite li da ste najsposobniji od svih drugih takmicara koji su preostali? 3. Nina zasto si prevarila Urketa sa Savom pa sada Sava trazi krivca u meni? 4. Petre da li si zadovoljan nadimokm fuckwind? 5. Arrow da li si ocekivao da stignes ovako daleko?
To je sve od mene,ako se setim jos necega pitacu
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Tuesday, 10-04-2012, 00:54 | Message # 3 |
 Lieutenant colonel
| Quote 1. Tokom cele sezone , da li ste zazalili i za jednim postupkom ? 2. Da mozete vratiti jednog takmicara ko bi to bio ? 3. Do sada u sezoni nije bilo izjednacenja , da li mislite da ce se ona desiti danas ? 4. Od trenutnih takmicara u igri , protiv koga ne bi ste zeljeli biti u finalu i zasto ? 5. Arrow i Ludjak , niste osvojili igru , samim time ste ugrozeni , u cemu vidite svoj spas na ovom plemencu.
Prvo da čestitam Nini na još jednom imunitetu
1. Nisan zažalia ni za jednim posebno,možda jedino šta san bezveze potrošia prvi HII,ali ko je moga znat da tad nisam u opasnosti..
2. Savo i Urke.
3. Pa moglo bi se dogodit,al ne znam,ne virujen baš.
4. Pa svatko je konkurencija al ono,nema neko koga se bojim u finalu,možda Arrow eventualno.
5. Svi smo ugroženi,a spas je dogovor,jedino nam to preostaje.
Quote 1. Koliko vam znaci pobeda u VS-u? 2. Mislite li da ste najsposobniji od svih drugih takmicara koji su preostali?
1. Meni znači puno,zato san i doša ovdje,natjecat se i volia bi u konačnici pobijedit,pogotovo kad san doša ovako daleko.
2. Ne baš,ove sezone me jedino ide pronalaženje HII-a,iako ni toga više nema xD
Ja iman jedno pitanje za Miku i ostale natjecatelje. Finalna igra je sutra u 21-21 i 30,kolko već,a ja san na svojim pripremama do 22:30. Pošto je riječ o finalnoj borbi,bi li igra ikako mogla bit pomaknuta za srijedu ili sat vremena kasnije da,ako dođem do top 3,iman šanse za osvajanje imuniteta? Zato san te Miko i pita da se ova igra za imunitet održi sinoć da zadnja igra bude večeras kad san doma? Ako bi svima odgovaralo,bilo bi super i bia bi van zahvalan do kraja života ,a ako ne,jebiga...
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 10-04-2012, 01:28 | Message # 4 |
 Generalissimo
| Naravno da je u cilju da svo troje prisustvujete igri ipak je top 3. Ako ne sutra , je li mozes u Sredu ?
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Tuesday, 10-04-2012, 01:55 | Message # 5 |
 Lieutenant colonel
| Ja san sutra slobodan od 10 i po otprilike pa dalje,a u sridu mogu bez problema.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 10-04-2012, 02:10 | Message # 6 |
 Generalissimo
| Ako prezivis videcemo sa ostalim clanovima ... Sutra sam ja planirao nesto drugo da odradimo u toku dana , ali eto onda bi to drugo mogli oko 22h a igru u Sredu
|
|
| | |
GameHost33 | Date: Tuesday, 10-04-2012, 13:38 | Message # 8 |
 Generalissimo
| Quote (petarkondor1300) nije mi krivo što sam učestvovao .... mada sam 1000 puta zažalio što sam pristao
Da li samo ja ovde vidim nesloznosti
|
|
| |
life4glory | Date: Tuesday, 10-04-2012, 14:11 | Message # 9 |
 Lieutenant colonel
| Quote Tokom cele sezone , da li ste zazalili i za jednim postupkom ? Jesam, ne bih sad o tome Quote Da mozete vratiti jednog takmicara ko bi to bio ? Urke Quote Do sada u sezoni nije bilo izjednacenja , da li mislite da ce se ona desiti danas ? Ne znam. Quote Od trenutnih takmicara u igri , protiv koga ne bi ste zeljeli biti u finalu i zasto ? Svejedno mi je. Quote Nina, kakav je osecaj biti siguran i zagarantovan plasman u top 3 ? ok
Quote (Michael) Zdravo svima i cestitke Nini cao. hvala. Quote (Michael) 1. Koliko vam znaci pobeda u VS-u? Verovatno manje nego ostalima. Quote (Michael) 2. Mislite li da ste najsposobniji od svih drugih takmicara koji su preostali? Hm.. Moze biti a i ne mora. Zavisi od igre, svako moze da osvoji imunitet. Quote (Michael) 3. Nina zasto si prevarila Urketa sa Savom pa sada Sava trazi krivca u meni? Nisam prevarila Urketa, i ne znam zasto Savo traži krivca u tebi. Quote (ludjak_18) Prvo da čestitam Nini na još jednom imunitetu Hvala Toni
Message edited by life4glory - Tuesday, 10-04-2012, 14:19 |
|
| |
Arrow_heart | Date: Tuesday, 10-04-2012, 14:17 | Message # 10 |
 Lieutenant colonel
| Hvala na lepim recima:P
Tokom cele sezone , da li ste zazalili i za jednim postupkom ? Jok Da mozete vratiti jednog takmicara ko bi to bio ? Marka, zato sto je bio dobar protivnik.
Do sada u sezoni nije bilo izjednacenja , da li mislite da ce se ona desiti danas ? mozda
Od trenutnih takmicara u igri , protiv koga ne bi ste zeljeli biti u finalu i zasto ? Petra:) Arrow i Ludjak , niste osvojili igru , samim time ste ugrozeni , u cemu vidite svoj spas na ovom plemencu? Ni u cemu
1. Koliko vam znaci pobeda u VS-u? onako... 2. Mislite li da ste najsposobniji od svih drugih takmicara koji su preostali? ne 5. Arrow da li si ocekivao da stignes ovako daleko? Nisam
|
|
| |
|
 |  |