13. Plemenski Savet
|
|
GameHost33 | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:24 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Logi dobrodosli na poslednji plemenski savet na kojem cete nekoga izbaciti. Savet ce trajati do sutra u 21:00 kada cu ja procitati glas. Osoba koja dobije glas postace i 7. clan velikog veca. Svi clanovi VV-a mogu postavljati pitanja. Arrow ima imunitet i on ce odluciti ko ce ici u finale tako sto ce do sutra u 21:00 poslati meni na pp osobu koju zeli da izbaci i posalje u veliko vece sa objasnjenjem.
Ovo su neka moja pitanja :
Nina,Toni, kako ste ovako lose odigrali zadnji izazov , da li zalite za tim ? Zbog cega ste vas vi zasluzili da vas Arrow vodi u finale ? Da li mislite da ste mogli bolje u igri za imunitet ? (Nina,Toni) U slucaju da udjete u finale , cije glasove ocekujete od trenutnih clanova VV-a ? Da li mislite da ste zasluzili pobedu u ovoj sezoni ? Od vas troje , sta mislite ko je tokom sezone najvise pokazao u igrama a ko na drustvenom planu ?
|
|
| |
Arrow_heart | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:31 | Message # 2 |
 Lieutenant colonel
Group: Users
| U slucaju da udjete u finale , cije glasove ocekujete od trenutnih clanova VV-a ? Ocekujem glas od michaela, ne znam kakvi su planovi drugim clanovima:) Da li mislite da ste zasluzili pobedu u ovoj sezoni ? Iskreno ne:P Od vas troje , sta mislite ko je tokom sezone najvise pokazao u igrama a ko na drustvenom planu ? Nina u oba slucaja:)
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:34 | Message # 3 |
 Lieutenant colonel
| Prvo da čestitam Nemanji na imunitetu Quote Nina,Toni, kako ste ovako lose odigrali zadnji izazov , da li zalite za tim ? Nije da smo mi bili toliko loši,više je Nemanja to slao užasno brzo i nismo uopće imali prilike poslat. Ja san prvi labirint riješia i taman provjerava da vidin jesan li išta pogriješia,onda san vidia da je on već posla rješenje,drugi san labirint doša do pola i onda ima nekih problema,a treći san zapea odma na početku i nisan bia ni blizu rješenje. Naravno da žalim,to je odlična stvar imat zagarantirano misto u finalu..
Quote Zbog cega ste vas vi zasluzili da vas Arrow vodi u finale ? Jer san odigra dobru sezonu,pogotovo kad bi usporedili sa mojom prvom sezonom,ova je puno bolja i mislin da,ako ni zbog čega drugoga,zaslužujem finale zbog tog napretka u odnosu na prošlu sezonu.
Quote Da li mislite da ste mogli bolje u igri za imunitet ? (Nina,Toni) Naravno da smo mogli,ali to je već gotovo i nema smisla razmišljat o tome šta bi bilo kad bi bilo.
Quote U slucaju da udjete u finale , cije glasove ocekujete od trenutnih clanova VV-a ? Pa,ja se nadam da ću ako dođem do finala dobit glas od Urka i Save,uvjeren sam da neću dobit glas od Michaela i Petra,a sve je ostalo otvoreno,bar mi se čini.
Quote Da li mislite da ste zasluzili pobedu u ovoj sezoni ? Najiskrenije mislim da jesam jer san naučia iz grešaka u prvoj sezoni i naučeno primijenia u ovoj sezoni.
Quote Od vas troje , sta mislite ko je tokom sezone najvise pokazao u igrama a ko na drustvenom planu ? U igrama su najviše pokazali Nina i Savo,sad nzm ko je osvojia više igara,dok san se ja više usredotočia na društvenu stranu igre,al nisan siguran ko je od nas troje tu najbolji,možda su se njih dvoje više zbližili sa ljudima u poroti,to nikako ne mogu znat. Sve u svemu,ja san zadovoljan svojom društvenom igrom.
|
|
| |
life4glory | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:34 | Message # 4 |
 Lieutenant colonel
| Quote (MikoSurvivor) Nina,Toni, kako ste ovako lose odigrali zadnji izazov , da li zalite za tim ? Komp mi se utrokirao.. Znala sam da ako bude neka igra na brzinu da nemam sanse.. Ali ne zalim.. sta da se radi.. Quote (MikoSurvivor) Zbog cega ste vas vi zasluzili da vas Arrow vodi u finale ? Isto zasluzujem koliko i Toni, tako da ne bih da isticem neke razloge. Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ste mogli bolje u igri za imunitet ? (Nina,Toni) Svakako, ovu igru sam uvek volela Quote (MikoSurvivor) U slucaju da udjete u finale , cije glasove ocekujete od trenutnih clanova VV-a ? Ne ocekujem nista.. Quote (MikoSurvivor) Da li mislite da ste zasluzili pobedu u ovoj sezoni ? Kako nisam Salim se.. Pa mozda jesam, mozda nisam.. Quote (MikoSurvivor) Od vas troje , sta mislite ko je tokom sezone najvise pokazao u igrama a ko na drustvenom planu ? Na igrama mozda Arrow i ja, drustveno mozda Toni...
|
|
| |
SavoBL | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:46 | Message # 5 |
 Colonel general
| Pitanje za Arrowa " sta bi moglo da odluci kome ces ti da das svoj glas?? ..Malo te uvaljujem u nezgoddnu situaciju al jbg takva je igra
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Michael | Date: Wednesday, 11-04-2012, 23:57 | Message # 6 |
 Lieutenant colonel
| Cestitke arrowe na pobedi,svaka ti cast.
Pitanje za tonija: Je l' se salis da se Savo pokazao bolje od urketa ?
Nina: Kad bi ti birala koga bi izabrala za finale?
|
|
| |
ludjak_18 | Date: Thursday, 12-04-2012, 00:05 | Message # 7 |
 Lieutenant colonel
| Quote Je l' se salis da se Savo pokazao bolje od urketa ? U čemu da se pokaza bolji,ne kužim pitanje?
|
|
| |
SavoBL | Date: Thursday, 12-04-2012, 01:29 | Message # 8 |
 Colonel general
| Mozda se nisam pokazao bolje od urketa ali od tebe jesam sigurno!!
un montón de gente estúpida en un solo lugar
|
|
| |
Arrow_heart | Date: Thursday, 12-04-2012, 01:49 | Message # 9 |
 Lieutenant colonel
| Hvala majkle na cestitkama:) Savo nema nekog posebnog razloga za moju odluku, pokusacu da objasnim posle finala:)
|
|
| |
petarkondor1300 | Date: Thursday, 12-04-2012, 11:47 | Message # 10 |
 Lieutenant colonel
| svaka čast na pobedi nemanja
p.s. nadam se da ću ovo copy-paste i posle finala :)))
I am in love with petarkondor
|
|
| |