Friday, 10-01-2025, 17:14 | Main | Registration | Login |
|
8. plemenski savet - Page 2 - Forum
8. plemenski savet
| |
Selima | Date: Wednesday, 22-04-2020, 23:49 | Message # 11 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Quote GameHost ( ) Ostali takmičari mi nisu dali povoda da ih pitam nešto između ova dva plemenska saveta.Nadam se da će se to promeniti u toku ovog Klasično stavljanje mete na leđa, koje me ne zaobilazi nijedan plemenski. No, dobro, OK.
|
|
| |
Sanja | Date: Thursday, 23-04-2020, 00:19 | Message # 12 |
Lieutenant colonel
Group: Blocked
| -ErinNavan je na prošlom plemenskom savetu izglasana sa 6 glasova. Da li to znači da su osobe koje su glasale za nju definitivno u kontroli ove igre ili su se jednostavno "našli" samo za to glasanje. Da li se zna ko su osobe koje su glasale na strani većine i da li je to tajna ili neko želi da podeli sa svima svoje mišljenje oko toga?
Pa drze se naravno I zna se ko su. Za Erin : Naup, Troya, Dzejkobs, Selima, WanderLust, Jason. Za Selimu : Erin I Lilake. Sac I ja dobili po glas jer nismo glasali. Ima li neko nesto da doda ili da me ispravi ako gresim ?
-Da li postoji neko u ovoj igri ko je svestan da je trenutno u ulozi autsajdera i ako postoji, da li želi to javno da kaže? A ako smatrate da ste autsajder i da brojevi nisu na vašoj strani, da li ste pokušali to da promenite ili ste se jednostavno pomirili sa sudbinom da se vašoj igri bliži kraj?
Ja sam autsajder od pocetka i ne znam kako sam dosla dovde. Ne pokusavam da promenim jer ne mogu stvarno da se cimam oko toga. Igram dokle igram, kad sam mogla igrala sam, kad nisam - nisam, sve u svemu ubijam vreme
-U igri je ostalo samo 9 takmičara, posle ovog plemenskog saveta će vas biti 8, međutim do sada smo videli samo jedan "veliki blindside" u ovoj igri, a osoba koja ga je izvela više nije tu. Da li postoji strah od velikih poteza jer time možete staviti metu sebi na leđa ili je neki drugi razlog zašto smo u celoj sezoni videli samo jedan blindside?
Stvarno ne znam.
-Sa druge strane, da biste pobedili u ovoj igri, skoro pa uvek je neophodno da u finalu imate neke argumente vezane za velike poteze koje ste baš vi režirali. Da li mislite da u sezoni prepunoj iskusnih takmičara možete pobediti ako ne napravite makar jedan veliki potez do kraja igre?
Ja sam vec u finalu
-Ako omjer glasova na prošlom plemenskom savetu nije bio slučajan i ako zaista postoji "šestorka" koja glasa zajedno i koja je u većini, da li znate koji je vaš položaj tu? Ako spadate u red onih koji su u većini, a vi direktno ne odlučujete ko ispada, da li se plašite da vas neko drugi koristi samo za glas? A ako ste trenutno u manjini, da li ste pokušali da ponudite savez nekome i tako promenite tok u vašu korist?
Nisam pokusala nikome da ponudim savez niti cu.
-Da li smatrate da je opravdano generalno u Survivoru, pa i u ovoj igri biti član većine samo da bi se sačuvali od trenutne eliminacije, pa i po cenu da budete eliminisani nakon par krugova ili je bolje pokušati riskantne poteze ranije dok još možete gde bi sebe doveli na vrh "hranidbenog lanca" ove igre?
Nikad nisam volela da budem deo vecine, u bilo cemu.
-Ako hranidbeni lanac zaista postoji, a imamo 9 takmičara u ovoj igri, na kojem broju bi sebe rangirali? (molim vas da odaberete isključivo jedan broj)
8.
-Svi ste već igrali ovu igru, većina i više puta, koliko je zapravo teško održati alijansu u koju verujete stabilnom od početka, pa do samog kraja igre? A ako je zaista održite i ako zaista sve odluke osobe iz iste alijanse donose dogovorom, kako u finalu možete biti zaslužniji za pobedu u ovoj igri od onoga ko bi sedeo pored vas, a pripadali ste istoj alijansi?
U finalu pored sebe ne vidim nikoga cijoj sam alijansi pripadala
-Kad sam već pomenuo alijanse, neretko se dešava da tokom većeg dela ujedinjenja više osoba sedi na dve ili više stolica, dok neke osobe se drže isključivo jedne alijanse. Koliko pogubno u ovoj igri može biti ako nemate plan B?
Ne znam.
-Do sada je odigran samo jedan tajni imunitet u čitavoj sezoni, mislite li da bismo na ovom plemenskom savetu mogli videti još neki? Da li mislite da uopšte u igri ima još neki tajni imunitet trenutno?
Najjace bi bilo da do 16. igre nije bilo vise od jednog tajnog imuniteta.
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 23-04-2020, 02:57 | Message # 13 |
Colonel general
| -ErinNavan je na prošlom plemenskom savetu izglasana sa 6 glasova. Da li to znači da su osobe koje su glasale za nju definitivno u kontroli ove igre ili su se jednostavno "našli" samo za to glasanje. Da li se zna ko su osobe koje su glasale na strani većine i da li je to tajna ili neko želi da podeli sa svima svoje mišljenje oko toga?
Jedva se zbrasmo.
-Da li postoji neko u ovoj igri ko je svestan da je trenutno u ulozi autsajdera i ako postoji, da li želi to javno da kaže? A ako smatrate da ste autsajder i da brojevi nisu na vašoj strani, da li ste pokušali to da promenite ili ste se jednostavno pomirili sa sudbinom da se vašoj igri bliži kraj?
Pomirio sam se sa sudbinom, ali gde mi je kraj?
-U igri je ostalo samo 9 takmičara, posle ovog plemenskog saveta će vas biti 8, međutim do sada smo videli samo jedan "veliki blindside" u ovoj igri, a osoba koja ga je izvela više nije tu. Da li postoji strah od velikih poteza jer time možete staviti metu sebi na leđa ili je neki drugi razlog zašto smo u celoj sezoni videli samo jedan blindside?
Svakako je bilo 2 velika blindside-a u režiji pomenute osobe, ne zna se koji je bio sočniji. Čekaju od Boga blagoslov.
-Sa druge strane, da biste pobedili u ovoj igri, skoro pa uvek je neophodno da u finalu imate neke argumente vezane za velike poteze koje ste baš vi režirali. Da li mislite da u sezoni prepunoj iskusnih takmičara možete pobediti ako ne napravite makar jedan veliki potez do kraja igre?
Dešavalo se ranije.
-Ako omjer glasova na prošlom plemenskom savetu nije bio slučajan i ako zaista postoji "šestorka" koja glasa zajedno i koja je u većini, da li znate koji je vaš položaj tu? Ako spadate u red onih koji su u većini, a vi direktno ne odlučujete ko ispada, da li se plašite da vas neko drugi koristi samo za glas? A ako ste trenutno u manjini, da li ste pokušali da ponudite savez nekome i tako promenite tok u vašu korist?
Evo ne znam Boga mi.
-Da li smatrate da je opravdano generalno u Survivoru, pa i u ovoj igri biti član većine samo da bi se sačuvali od trenutne eliminacije, pa i po cenu da budete eliminisani nakon par krugova ili je bolje pokušati riskantne poteze ranije dok još možete gde bi sebe doveli na vrh "hranidbenog lanca" ove igre?
Šta fali biti marioneta za krug ili dva?
-Ako hranidbeni lanac zaista postoji, a imamo 9 takmičara u ovoj igri, na kojem broju bi sebe rangirali? (molim vas da odaberete isključivo jedan broj)
Evo ne znam Boga mi.
-Svi ste već igrali ovu igru, većina i više puta, koliko je zapravo teško održati alijansu u koju verujete stabilnom od početka, pa do samog kraja igre? A ako je zaista održite i ako zaista sve odluke osobe iz iste alijanse donose dogovorom, kako u finalu možete biti zaslužniji za pobedu u ovoj igri od onoga ko bi sedeo pored vas, a pripadali ste istoj alijansi?
Što mene to pitaš? trep, trep
-Kad sam već pomenuo alijanse, neretko se dešava da tokom većeg dela ujedinjenja više osoba sedi na dve ili više stolica, dok neke osobe se drže isključivo jedne alijanse. Koliko pogubno u ovoj igri može biti ako nemate plan B?
Nesam školovao.
-Do sada je odigran samo jedan tajni imunitet u čitavoj sezoni, mislite li da bismo na ovom plemenskom savetu mogli videti još neki? Da li mislite da uopšte u igri ima još neki tajni imunitet trenutno?
Sve je moguće.
-Sac, za nekoga ko je igrao ovu igru možda i najviše puta od svih koji su i dalje u igri, da li misliš da ti priliči uloga "quittera" i da li je možda patetično da neko ko ima reputaciju jednog od boljih igrača u ovoj igri da tako lako odustaje od iste i možda se bruka tim potezima?
Što mi kačiš metu na ledjima? :P
Napisao sam ti da odustajem na plemenskom savetu, ali mi to nisi dopustio. Hteo sam da spasim Erin, zato jer je ona spasila mene iako nismo imali nikakav dogovor ni tad, a ni sad. Takodje, pokazala je da je neverovatan borac i igrač u svakom pogledu. Nije zaslužila da ispadne. Zar nije mantra jaki i borci do kraja? Takodje, pojedinci su čak umalo upropastili igru zbog povratka Vande, i sad umesto da je izbace, oni glasaju za Erin. Jadno i bedno.
Ne prija mi više da budem deo ovoga, ali setio sam se svoje prve sezone i "odustajanja" Lare Croft i šta se desilo njenim saveznicima(ja sam bio jedan od njih) nakon toga. Ipak ne mogu to da dopusitum, tako da tu sam dok vam trebam. Igre su mi sad zapravo zabavne, pa dokle ide, ide. Peace.
Message edited by Sac - Thursday, 23-04-2020, 03:11 |
|
| |
Jason | Date: Thursday, 23-04-2020, 10:03 | Message # 14 |
Major general
Za Erin su glasali oni koji su zeleli da je vide napolju,oni koji su zeleli da "osvete" nekog i trojanski konj da bi sacuvao sebe.
Postoje osobe koje sebe smatraju tj. smatrali su autsajderima ali kako se budi prolece tako su se probudili i oni tako da ocekujem iznenadjenja u nastavku sezone.
Ne postoji strah nego nije bilo prostora za takve stvari. Neki su zeleli ali nisu uspeli,neki su zeleli ali nisu bili dovoljno hrabri a neki su zeleli ali ih je trojanski konj ubedio da predju na sigurnu stranu. Koja je bar tada bila sigurna.
Naravno da se ne moze pobediti na taj nacin i zato sebe ne vidim na toj poziciji. A videcemo ko ce od ostalih napraviti bas taj pravi potez.
Sestorka ubrzo moze da postane petorka pa cetvorka ako se dese neke nepredvidjene stvari a tada se javlja panika i mogu se ocekivati tektonske promene. Nacin na koji ja igram Survivor se vec zna iz prosle sezone tako da je poznat odgovor na poslednje pitanje.
Ne ubij bliznjeg svog ili ubij da ne bi bio ubijen ? Definitivno biram ovu prvu.
Moj srecan broj je sestica za tebe od nocas pocinje noc vestica.
Alijansu nije tesko odrzati ako kraj sebe imate prave ljude. Ako imate trojanskog konja u alijansi bolje da je ni nemate.
I u ovoj i u sezoni gde sam osvojio 7.mesto sam sedeo stabilno na jednoj stolici i te stolice ne bih izdao nikada. Nazalost u obe sezone sam najvise dogurao od svih ostalih ucesnika alijansi kojima sam pripadao a posebno mi je zao zbog ove sezone jer mislim da su oba takmicara imala vecu zelju da dodju do pobede nego ja.
Imunitet postoji i mislim da je pronadjen ali isto tako mislim da nece biti iskoriscen veceras jer ga je sigurno nasla neka od osoba koja zeli pobedu i iskoristice ga unutar top 5.
|
|
| |
Selima | Date: Thursday, 23-04-2020, 10:26 | Message # 15 |
Colonel
| Quote Jason ( ) Moj srecan broj je sestica za tebe od nocas pocinje noc vestica. To Ana, lutko.
|
|
| |
Sanja | Date: Thursday, 23-04-2020, 10:34 | Message # 16 |
Lieutenant colonel
| O kakvom trojanskom konju je rec, da li bi mi neko objasnio?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 10:57 | Message # 17 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Selima ( ) Klasično stavljanje mete na leđa, koje me ne zaobilazi nijedan plemenski. No, dobro, OK. Selima, da li misliš da je moguće staviti metu na leđa nekome, ako taj neko ima stabilnu alijansu kojoj veruje?
Ako jeste, kako je to moguće?
|
|
| |
GameHost33 | Date: Thursday, 23-04-2020, 11:01 | Message # 18 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Sanja ( ) O kakvom trojanskom konju je rec, da li bi mi neko objasnio? Moram priznati da i mene ovo zanima, Jasone, ko je trojanski konj?
|
|
| |
Sanja | Date: Thursday, 23-04-2020, 11:05 | Message # 19 |
Lieutenant colonel
| Sumnjam da ovde svi imaju taj luksuz da kazu ono sto misle
|
|
| |
Selima | Date: Thursday, 23-04-2020, 11:10 | Message # 20 |
Colonel
| Quote GameHost ( ) Selima, da li misliš da je moguće staviti metu na leđa nekome, ako taj neko ima stabilnu alijansu kojoj veruje?Ako jeste, kako je to moguće? I dalje ne razumijem o kakvoj alijansi pričaš ako sam ja imala glasove.
|
|
| |
|
| |