Friday, 10-01-2025, 13:38Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

11. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
11. plemenski savet
GameHost33Date: Thursday, 30-04-2020, 22:25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Zeta, dobrodošli na plemenski savet.

Diskusija će trajati do petka u 18h, a onda ćete u periodu između 18h i 21h glasati, nakon čega ću ja u 21h pročitati glasove.

Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.

Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to može učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova. Onog momenta kada napišem "pročitaću glasove", tajni imunitet se više ne može iskoristiti.

Selima je osvojila imunitet i za nju ne možete glasati, svi ostali su ugroženi.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

-Igra za nagradu je bila klasična igra gde se može naslutiti ko se nalazi u kakvoj poziciji u plemenu po redosledu izbacivanja. Da li se slažete sa tim i da li je trenutno Troya broj 1, WanderLust broj 2, a Džejkobs i Naup na dnu?

-Maltene da nije prošao plemenski savet od ujedinjenja, a da nismo videli makar jednu (a češće i više) odigranu prednost. Šta možemo ovaj put očekivati?

-Sezona traje već 34 dana, fakat je da ste uložili mnogo vremena u ovu igru. Sada se nalazite nadomak finala, svega par dana je još ostalo, da li je ovo momenat kada se podvlači crta i jasno stavlja do znanja ko u završnicu sezone ulazi kao kandidat za pobedu, a ko kao neko ko će se zadovoljiti samo plasmanom ispod prve pozicije? Zašto?

-Da li možete da procenite svoje šanse za pobedu u ovom trenutku, ako bi finale bilo sutra? Naravno, mislim u odnosu na ostale takmičare koji su u igri?

-Pitao sam vas na prošlom plemenskom savetu da li se bura bliži ili je već stigla. Epilog je pokazao da je ona odavno pristuna, pitanje za vas je da li se ona sada povlači ili možemo očekivati još jedan neizvestan plemenski savet i glasanje?

-Da li vas je neko iznenadio svojim glasom na prošlom plemenskom savetu? Ako jeste, ko i zašto?

-Kako procenjujete svoju trenutnu poziciju u ovoj igri? Da li mislite da je moguće da je popravite ako nije na zadovoljavajućem nivou?

-Posle ispadanja ErinNavan, nekako je delovalo logično da su sledeće mete Lilake, Sanja i Sac. Tim redosledom su i ispali, međutim niti jedan plemenski savet nije prošao "kao rutinsko glasanje" bez silnih prednosti i slično. Zašto je to tako? Da li je moguće da paranoja igra toliko veliku ulogu u ovoj sezoni?

-Pitao sam vas takođe nedavno koliko je rizično nemati plan B u ovoj sezoni. Da li je neko promenio mišljenje u odnosu na tada? Da li neki igrači imaju i plan C ove sezone? Koji?

-Između poslednje dve igre gde su postovi u plemenskoj temi imali značaj, WanderLust je napisala 93 komentara, Naup 69, Troya 48, Dzejkobs 15, Jason 10 i Selima 3. Da li je to jasan pokazatelj ko se najviše, a ko najmanje trudi i ko najviše, a ko najmanje želi pobedu u ovoj igri? Zašto?

-Da li laže svako ko kaže da mu pobeda nije jedini cilj u ovom trenutku, ovako daleko u sezoni? A ako pobeda jeste cilj, da li mislite da još nešto u ovom trenutku možete uraditi, a da povećate šansu za pobedom?

-Ako ste bili u alijansi sa nekim od početka ili veći deo sezone, da li je legitimno "izdati" tu osobu u samom finišu (recimo u top5 ili top4) ako ste svesni činjenice da je ne možete pobediti ako sedite sa njom u finalu i da je to jedini način da stignete do pobede? Da li se to uopšte može nazvati izdajom?

-Džejkobse, pre nekoliko plemenskih saveta si odigrao tajni imunitet za Selimu. Da li se sada kaješ zbog toga uzimajući u obzir epilog i da li misliš da je Selima odigrala tajni imunitet za Jasona na prošlom plemenskom savetu sa ciljem da tebe spasi?

-Selima, ti si osvojila imunitet i faktički si jedina bezbedna na ovom plemenskom savetu. Pored toga, da li imunitet ima još neku snagu u ovoj kasnoj fazi igre? Da li omogućuje rizičnije poteze znajući da vam se na ovom plemenskom savetu to ne može obiti o glavu jer ste sigurni? Ili rizik nije nešto čime se ti vodiš u ovoj igri?

-Troyo, bio si na Misterioznom ostrvu sinoć i danas. Koliku prednost i razliku u ovoj igri takva nagrada može napraviti u ovako kasnoj fazi sezone kada je i najmanja prednost od velikog značaja?

-Jasone, ti se držiš nekako po strani u ovoj sezoni. Čak si u jednom navratu ranije u sezoni istakao da ti pobeda i nije glavni prioritet. Kako je tako nešto uopšte moguće kada u nešto uložiš toliko vremena? Na kraju dana, pamte se samo pobednici, zar nije tako? 

-Naupe, kako je prošli plemenski savet izgledao iz tvoje perspektive? Rapidno si izbačen prvi iz igre za nagradu nakon toga, nisi osvojio imunitet, da li to znači da su sve tvoje šanse ugašene ili vatra i dalje gori? Da li imaš još neki trik u rukavu?

-WanderLust, veliki put si prešla od prvobitnog plemena Tara kada te jedan glas delio od eliminacije iz ove igre, do pozicije u kojoj deluje da se osećaš komforno. Da li je to zaista tako ili je samo prividno? Džejkobs te je odstranio sa prošlog plemenskog saveta, ali ne pre nego što si odigrala prednost i osigurala sigurnost Troyi. Kako je to sve izgledalo za tebe? Koliko teško padne činjenica da osvojiš dupli glas, a onda ne dođeš u priliku ni da glasaš jednom, a kamoli dva puta?

SelimaDate: Thursday, 30-04-2020, 22:42 | Message # 2
Colonel
Group: Users
Awards: 0
-Igra za nagradu je bila klasična igra gde se može naslutiti ko se nalazi u kakvoj poziciji u plemenu po redosledu izbacivanja. Da li se slažete sa tim i da li je trenutno Troya broj 1, WanderLust broj 2, a Džejkobs i Naup na dnu?
Kako misliš troya 1? Besramno izbacivanje se ne računa.

-Maltene da nije prošao plemenski savet od ujedinjenja, a da nismo videli makar jednu (a češće i više) odigranu prednost. Šta možemo ovaj put očekivati?
Ovaj ništa.

-Sezona traje već 34 dana, fakat je da ste uložili mnogo vremena u ovu igru. Sada se nalazite nadomak finala, svega par dana je još ostalo, da li je ovo momenat kada se podvlači crta i jasno stavlja do znanja ko u završnicu sezone ulazi kao kandidat za pobedu, a ko kao neko ko će se zadovoljiti samo plasmanom ispod prve pozicije? Zašto?
Ja već odavno pričam da sam ja 1, a oni ostali pričaju da se bore za dno ljestvice. lol

-Da li možete da procenite svoje šanse za pobedu u ovom trenutku, ako bi finale bilo sutra? Naravno, mislim u odnosu na ostale takmičare koji su u igri?
Na to utiče porota, koja itekako zna biti ogorčena i nepravidna.

-Pitao sam vas na prošlom plemenskom savetu da li se bura bliži ili je već stigla. Epilog je pokazao da je ona odavno pristuna, pitanje za vas je da li se ona sada povlači ili možemo očekivati još jedan neizvestan plemenski savet i glasanje?
Zaštićena ko mrki medvjed, pa me ni ne interesuje puno.

-Da li vas je neko iznenadio svojim glasom na prošlom plemenskom savetu? Ako jeste, ko i zašto?
Ma nije. Očekivano poslije onog poteza. Prije će biti da sam ja iznenadila Džejka, kojem se još jednom izvinjavam.

-Kako procenjujete svoju trenutnu poziciju u ovoj igri? Da li mislite da je moguće da je popravite ako nije na zadovoljavajućem nivou?
Ja sam u top5.

-Posle ispadanja ErinNavan, nekako je delovalo logično da su sledeće mete Lilake, Sanja i Sac. Tim redosledom su i ispali, međutim niti jedan plemenski savet nije prošao "kao rutinsko glasanje" bez silnih prednosti i slično. Zašto je to tako? Da li je moguće da paranoja igra toliko veliku ulogu u ovoj sezoni?
Manje nagrada će značiti i manje paranoje.

-Pitao sam vas takođe nedavno koliko je rizično nemati plan B u ovoj sezoni. Da li je neko promenio mišljenje u odnosu na tada? Da li neki igrači imaju i plan C ove sezone? Koji?
Samo A.

-Između poslednje dve igre gde su postovi u plemenskoj temi imali značaj, WanderLust je napisala 93 komentara, Naup 69, Troya 48, Dzejkobs 15, Jason 10 i Selima 3. Da li je to jasan pokazatelj ko se najviše, a ko najmanje trudi i ko najviše, a ko najmanje želi pobedu u ovoj igri? Zašto?
Mene mrzi da ulazim i da pišem tamo, jer trenutno imam ispite, koji su mi bitniji od pisanja po plemenkoj temi, a večeras se to pokazalo i totalno nebitnim, obzirom da sam ja sa najmanje postova i zadnja na potezu pobijedila.

-Da li laže svako ko kaže da mu pobeda nije jedini cilj u ovom trenutku, ovako daleko u sezoni? A ako pobeda jeste cilj, da li mislite da još nešto u ovom trenutku možete uraditi, a da povećate šansu za pobedom?
Meni je ovo treća sezona zaredom i samo čekam da se završi, da pobijedim lol i da se penzionišem.

-Ako ste bili u alijansi sa nekim od početka ili veći deo sezone, da li je legitimno "izdati" tu osobu u samom finišu (recimo u top5 ili top4) ako ste svesni činjenice da je ne možete pobediti ako sedite sa njom u finalu i da je to jedini način da stignete do pobede? Da li se to uopšte može nazvati izdajom?
Zeznuto je izdati nekog, em te grize savjest, em dobijaš epitet nekog beskrupuloznog.

-Džejkobse, pre nekoliko plemenskih saveta si odigrao tajni imunitet za Selimu. Da li se sada kaješ zbog toga uzimajući u obzir epilog i da li misliš da je Selima odigrala tajni imunitet za Jasona na prošlom plemenskom savetu sa ciljem da tebe spasi?
Moram da se ubacim u ovo pitanje, ali imunitet za Jason je spasio i Jasona, i Džejkobsa i mene. Doduše koštao je Saca. Ja taj imunitet ni nisam planirala koristiti, ti to bar znaš, no Džejkobs je povukao neke poteze, koji su me primorali. Ko zna, možda sam i ja primorala Džejkobsa da povuče te poteze, no sad je kasno o tome. Meni je samo drago da smo još uvijek oboje u igri.

-Selima, ti si osvojila imunitet i faktički si jedina bezbedna na ovom plemenskom savetu. Pored toga, da li imunitet ima još neku snagu u ovoj kasnoj fazi igre? Da li omogućuje rizičnije poteze znajući da vam se na ovom plemenskom savetu to ne može obiti o glavu jer ste sigurni? Ili rizik nije nešto čime se ti vodiš u ovoj igri?
U finalu mogu da kažem da sam osvojila i jedan imunitet lol
Volim da rizikujem, to je opšte poznato, ladno bih se sinoć kockala da me troya nije onako sramno izbacio, sram ga bilo. biggrin Ali postoji osoba koju ne bih izdala pa čak ni za svoje ispadanje.

Message edited by Selima - Friday, 01-05-2020, 10:01

GameHost33Date: Thursday, 30-04-2020, 22:46 | Message # 3
Generalissimo
Quote Selima ()
Kako misliš troya 1? Besramno izbacivanje se ne računa.

Pobedio je u igri. biggrin 

Quote ;42754 ()
Zeznuto je izdati nekog, em te grize savjest, em dobijaš epitet nekog beskrupuloznog.

Zašto to onda ljudi rade iz sezone u sezonu? Šta ti misliš?

Quote Selima ()
Ali postoji osoba koju ne bih izdala pa čak ni za svoje ispadanje.

Pretpostavljam da si i Dzejkobsu rekla da ga ne bi izdala kada je odigrao tajni imunitet za tebe ili?

DžejkobsDate: Thursday, 30-04-2020, 22:48 | Message # 4
Major general

Po brojkama ne znam kako su se namestili. Ali da smo ja i Naup na dnu to jesmo. I to je vrapcima na grani jasno.

Očekuj neočekivano. 

Da. Podvukla se crta. O nekim stvarima ću govoriti kasnije. Koliko neke stvari bole i zašto. Ovo je samo igra ali neki potezi nekih ljudi su učinili da ovo bude užasno neugodna igra za mene. Ali jasno je meni da sam i ja to učinio za neke u Kambodži. Tako da ono. Samo je igra tako je i shvatam i ako naravno osećanja ne mogu da se zanemare. 

Ne razmišljam o tome. Bolje neka porotnici kažu koje su nam šanse da je finale sutra. 

Povukla se. 

Samog sebe sam iznenadio. Ništa nije bilo planirano.

Ne znam šta je moguće. 

Igrala je da. 

Imaju i plan D. Ne mogu da imenujem nisam tačno siguran ko.

A ne bih baš rekao tako. Jasno si stavio svima do znanja da postovi igraju važnu ulogu pa msm da ljudi prosto žele sebi da obezbede najbolju poziciju. Ja recimo eto ne spamujem više toliko ne jer mi nije stalo do igre nego prosto ne želim toliko vremena da provodim za kompom više.

Pobeda je sigurno cilj ali msm da ne lažu ako kažu da nije jedini cilj. 

Ne bih to uradio. 

Naravno da nije odigrala tajni da spasi mene. Nije ona ni svesna šta bi se dogodilo (MISLIM da nije) da smo išli kako je trebalo, na nju. Ali opet emocije kod mene vladaju svaki put kad igram i uništim samog sebe. Što je ok. Svaka joj čast na potezu već sam rekao da ima moj naklon i respekt.

Added (30-04-2020, 22:50)
---------------------------------------------
I da dodam. Ne kajem se što sam to uradio. Ispao sam glup da. Priznajem. Znao sam donekle šta radi ali nisam bio siguran i želeo sam da joj pružim šansu. Želeo sam prvi put da igram ovo onako kako treba. Dosledno sebi. I eto zeznula me. Tapšem joj i zahvaljujem.

GameHost33Date: Thursday, 30-04-2020, 22:54 | Message # 5
Generalissimo
Quote Džejkobs ()
Po brojkama ne znam kako su se namestili. Ali da smo ja i Naup na dnu to jesmo. I to je vrapcima na grani jasno.

Kako je došlo do te situacije? Delovalo je da sa tajnim imunitetom i prednosti koju si imao, da si favorit da stigneš daleko, a evo u top6 si pri dnu?

Quote Džejkobs ()
Imaju i plan D. Ne mogu da imenujem nisam tačno siguran ko.

Znaš da neki imaju plan D, a ne znaš ko? biggrin lol

Quote Džejkobs ()
Pobeda je sigurno cilj ali msm da ne lažu ako kažu da nije jedini cilj.

Zašto onda ljudi igraju na više stolica? Veoma često se desi da takmičari izjave da im pobeda nije glavni cilj, da su tu došli da se zabave, igraju igre, a onda sede na više stolica i spletkare?

Quote Džejkobs ()
Ne bih to uradio.

A kada bi to neko tebi uradio, da li bi smatrao izdajom ako znaš da ta osoba ima daleko manje šanse od tebe za pobedu i da je jedini način da pobedi, da tebe eliminiše pre finala?

Quote Džejkobs ()
Naravno da nije odigrala tajni da spasi mene. Nije ona ni svesna šta bi se dogodilo (MISLIM da nije) da smo išli kako je trebalo, na nju. Ali opet emocije kod mene vladaju svaki put kad igram i uništim samog sebe. Što je ok. Svaka joj čast na potezu već sam rekao da ima moj naklon i respekt.

Znači lako je moglo da se desi da bude nerešeno između Selime i Saca ili sam nešto pogrešio? Ako nisam pogrešio, da li misliš da bi neko flipovao u toj situaciji pošto bi u tom scenariju ti ispao u slučaju da svi ostanu na istom?

DžejkobsDate: Thursday, 30-04-2020, 23:02 | Message # 6
Major general
Quote GameHost ()
Kako je došlo do te situacije? Delovalo je da sa tajnim imunitetom i prednosti koju si imao, da si favorit da stigneš daleko, a evo u top6 si pri dnu?

Zeznuo sam samog sebe. Zaista jesam. Videće se to i posle igre. Ti znaš bolje koliko sam se zeznuo i gde i kako i kad.

Quote GameHost ()
Znaš da neki imaju plan D, a ne znaš ko?

Miko sprdam se za to  biggrin Mislim da im se ispunjava plan A. Nekima.

Quote GameHost ()
Zašto onda ljudi igraju na više stolica? Veoma često se desi da takmičari izjave da im pobeda nije glavni cilj, da su tu došli da se zabave, igraju igre, a onda sede na više stolica i spletkare?

Pa ne znam što to rade? Ti i ja smo igrali u Kambodzi zajedno. Ja sam igrao na 5 stolica i da, meni je pobeda zaista bila bitna tada ali ne jedina bitna. Najbinije je bilo da sačuvam svoje originalne saveznike. Ostatak znaš kako se završilo. Zašto neki to rade a pričaju u isto vreme da im pobeda nije bitna? LAŽU SAMI SEBE!  smile

Quote GameHost ()
A kada bi to neko tebi uradio, da li bi smatrao izdajom ako znaš da ta osoba ima daleko manje šanse od tebe za pobedu i da je jedini način da pobedi, da tebe eliminiše pre finala?

Ne bih. Smatrao bih pametnim potezom vrednog poštovanja jer ovo je igra gde pobeđuje samo jedan. Zašto poštujem? Jer je doista teško zeznuti nekog ko ti je izuzetno blizak. Eno je Kiska pitaj naupa kako se osećao kada su izdali Saca najbliži saveznici a kako su se osećali oni. Čist game move. Težak da. Ali zaista dobar i pametan.

Quote GameHost ()
nači lako je moglo da se desi da bude nerešeno između Selime i Saca ili sam nešto pogrešio? Ako nisam pogrešio, da li misliš da bi neko flipovao u toj situaciji pošto bi u tom scenariju ti ispao u slučaju da svi ostanu na istom?

Ja sam prvo mislio da niko ne bi flipovao i da bi se išlo na kamenje ali sad mislim drugačije. Možda Troja bi. Da spasi Selimu eventualnog ispadanja ali to bi morao njega da pitaš!

Message edited by Džejkobs - Thursday, 30-04-2020, 23:04

troyaDate: Thursday, 30-04-2020, 23:21 | Message # 7
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()

Pa igra je klasicna, tako da je provaljena jos 2010. Tako da ne znaci nista.

Quote GameHost ()

Nadam se ni jednu veceras.

Quote GameHost ()

Ne.

Quote GameHost ()

Ne, ali bi bio fijasko.

Quote GameHost ()

Ti to zoves bura, ja haos. biggrin

Quote GameHost ()

Nije.

Quote GameHost ()

Ok je.

Quote GameHost ()

Nije paranoja vec zdrav razum, ove sezone je bilo previse nagrada.
Quote GameHost ()

Ja nisam.

Quote GameHost ()

Pa ne, u teoriji mogu da se skupe dvoje i za 20 minuta da naprave 200 postova.

Quote GameHost ()

Ne laze.

Quote GameHost ()

Pa jeste izdaja.

Quote GameHost ()
-Troyo, bio si na Misterioznom ostrvu sinoć i danas. Koliku prednost i razliku u ovoj igri takva nagrada može napraviti u ovako kasnoj fazi sezone kada je i najmanja prednost od velikog značaja?

Pa jedna nagrada moze bilo kada da napravi rsum. Pogotov kad nas ima sve manje i manje.

Nisam zadovoljna ^_^

WanderLustDate: Thursday, 30-04-2020, 23:23 | Message # 8
Lieutenant general
Awards: 1

Troya moze da se zanosi samo da je broj jedan biggrin (Selima izadji iz mene).

Slazem se da je igra bila takvog karaktera, ali mislim da se broj jedan i dva jos ne znaju jer ce se najverovatnije kako neki kazu ici odredjenom mantrom .

pa kad delis sakom i kapom biggrin (duse jednog drugog igraca izadji iz mene :D)

Sto se mene tice jos uvek ne.

Nezavisno ko bi bio drugi igrac, ne mislim da imam sanse za pobedu ako bih bila u finalu. 

Nisam primetila buru.

Da li vas je neko iznenadio svojim glasom na prošlom plemenskom savetu? Ako jeste, ko i zašto?
Ne

Zadovoljna sam.

Sve troje "odustalo",  jedino Sanja ostala dosledna sebi. 

Mislim da je ustvari najveci problem posed tih prednosti. Da ih niko nije imao, igralo bi se i bez njih opusteno.

Ja sam jos na planu A, planiram da ostanem do kraja tako.

93?? biggrin 

dzabe sam krecila, mogla sam i na ostvo zaboravljeno da odem.
Ja nikad nisam krila da volim da se takmicim, ili jesi, ili nisi biggrin

Ne mislim da se nesto vise moze uraditi, da nisam vec od sad "izglasana negativno" kao eventualni finalista onda bih ti rekla da ono sto bih mogla uraditi da dodjem do finala je da odigram najbolje preostale igre jer ce to biti jedini kriterijum za finale. Tako cu s ei potruditi da odigram da dodjem do tamo. A naravno da svako ko igra ovu igru zeli da pobedi.

Odogovrila sam vec na ovo pitanje nekoliko puta.
Ne, nije legitimno izdati savez ako si ga vec napravio.
Da, jeste izdaja.
Ne, naravno da ne bih izbacila tu osobu i uz najbolju priliku, jer je ne bih ni birala za savez, mogla ili ne da je pobedim na kraju.
Nikad u svojim timovima nisam birala prosek, ni u VS, ni u zivotu. Ne bojim se jakih igraca i jakih karaktera, imponuje mi da budem uz njih.
To dize i moj rejting. Lako je praviti se jak medju slabijima.
Mediokriteti.
Lilake ne smatram jakom u ovom sastavu VS-a, u tim je dosla po dogovoru sa DeMarcusom pri podeli plemena. Ne bih je birala sama.
Ne znam sta publici od ovoga zvuci ponosno ili prepotentno, ja to zovem samopouzdanje.
I opet cu.

Iz tog razloga i dalje trubim da je pravljenje saveza bolan i los proces jer na kraju neko nekog zezne. Kad nemas izbora, moras imati savez nazalost ako zelis da nastavis igru, ali i dalje je to losija opcija. 
Po mesanju postojao je savez za top6 i iako nije bio skroz dosledan u punom clanstvu do kraja, rezultirao je time da su se ti ljudi i nasli u top6.
Posle toga je bilo kako ko misli i ume, bez dogovora. Meni je i pored toga iskreno zao sto ce neko od tih sest ispasti iako se licno nisam obavezivala od tog momenta pa nadalje.

-WanderLust, veliki put si prešla od prvobitnog plemena Tara kada te jedan glas delio od eliminacije iz ove igre, do pozicije u kojoj deluje da se osećaš komforno. Da li je to zaista tako ili je samo prividno? Džejkobs te je odstranio sa prošlog plemenskog saveta, ali ne pre nego što si odigrala prednost i osigurala sigurnost Troyi. Kako je to sve izgledalo za tebe? Koliko teško padne činjenica da osvojiš dupli glas, a onda ne dođeš u priliku ni da glasaš jednom, a kamoli dva puta?

Ne osecam se komforno jer nemam imunitet, a ne znam postoji li tajni koji me eventualno moze izbaciti.
Nije mi smetalo sto sam udaljena, spasilo me mozda sigurnog glasa, a svakako bih glasala za Saca koji je ispao.

do no harm, take no shit

GameHost33Date: Thursday, 30-04-2020, 23:27 | Message # 9
Generalissimo
Quote troya ()
Nije paranoja vec zdrav razum, ove sezone je bilo previse nagrada.

Zdrav razum iako maltene svaka prednost je potrošena uzalud..

Ti si potrošio svoj poništavač na osobu koja nije imala HII, Dzejkobs je odigrao na Selimu HII koja nije imala niti jedan glas na tom plemenskom, a Sanja je odigrala HII na plemenskom na kojem ne bi ispala. Jedino je Selima pogodila na prošlom plemenskom savetu. Ne deluje kao nešto što nije paranoja.

Quote troya ()
Pa jeste izdaja.

Znači ako neko uloži skoro dva meseca vremena u sezonu i dođe u situaciju da ne može drugačije pobediti, to nije legitimno?

troyaDate: Thursday, 30-04-2020, 23:30 | Message # 10
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()
Zdrav razum iako maltene svaka prednost je potrošena uzalud..Ti si potrošio svoj poništavač na osobu koja nije imala HII, Dzejkobs je odigrao na Selimu HII koja nije imala niti jedan glas na tom plemenskom, a Sanja je odigrala HII na plemenskom na kojem ne bi ispala. Jedino je Selima pogodila na prošlom plemenskom savetu. Ne deluje kao nešto što nije paranoja.

Pa nije paranoja.

Kako neko od nas moze da garantuje da Erin nije nasla tajni ako je ve kupila trag? Zasto rizikovati?

Quote GameHost ()
Znači ako neko uloži skoro dva meseca vremena u sezonu i dođe u situaciju da ne može drugačije pobediti, to nije legitimno?

Jeste legitimno ali je izdaja.

Nisam zadovoljna ^_^

• Page 1 of 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 7
  • 8
  • »
Search:

VS |