Friday, 10-01-2025, 09:30Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

11. plemenski savet - Page 4 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
11. plemenski savet
WanderLustDate: Friday, 01-05-2020, 00:08 | Message # 31
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
---------------------------------------------
Quote Džejkobs ()
Niko ne zna ko će biti tamo

Selima jedina sigurica biggrin a znam da za nju neces glasati biggrin :D :D
Quote GameHost ()
Svakako ne postoji mogućnost da ja to sa sigurnošću znam.

slazemo se

Added (01-05-2020, 00:10)

Quote Džejkobs ()
Mislim da da  @Wander!

wacko

do no harm, take no shit

Message edited by WanderLust - Friday, 01-05-2020, 00:10

troyaDate: Friday, 01-05-2020, 01:06 | Message # 32
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()
Da li ti misliš da si nekoga izdao ove sezone?

Pa na proslom plemenskom sam morao da precutim neke stvari oko glasanja Dzejkobsu.

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 01:16 | Message # 33
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Znači, smatraš da si izdao Džejkobsa ove sezone?

Nikog više?

NaupDate: Friday, 01-05-2020, 01:38 | Message # 34
Colonel general
Igra za nagradu je bila klasična igra gde se može naslutiti ko se nalazi u kakvoj poziciji u plemenu po redosledu izbacivanja. Da li se slažete sa tim i da li je trenutno Troya broj 1, WanderLust broj 2, a Džejkobs i Naup na dnu?

-Troya je najiskuniji igrac i njega vidim na prvoj poziciji, ostale dve pozicije u finalu moze da zauzme bilo ko.. Dzejkobs i ja smo na dnu..

-Maltene da nije prošao plemenski savet od ujedinjenja, a da nismo videli makar jednu (a češće i više) odigranu prednost. Šta možemo ovaj put očekivati?

- Jos jedam tajni je u opticaju po mojim proračunuma

-Sezona traje već 34 dana, fakat je da ste uložili mnogo vremena u ovu igru. Sada se nalazite nadomak finala, svega par dana je još ostalo, da li je ovo momenat kada se podvlači crta i jasno stavlja do znanja ko u završnicu sezone ulazi kao kandidat za pobedu, a ko kao neko ko će se zadovoljiti samo plasmanom ispod prve pozicije? Zašto?

Tesko je sada podvuci neku crtu, ne znam sta da odgovorim na ovo

-Da li možete da procenite svoje šanse za pobedu u ovom trenutku, ako bi finale bilo sutra? Naravno, mislim u odnosu na ostale takmičare koji su u igri?

- Ne znam kakav je kriterijum glasanja ovih koji su u Poroti, mada mislim da bih imao ok sanse za pobedu, ako uzmem u obzir odnos porote i nekih igaraca

-Pitao sam vas na prošlom plemenskom savetu da li se bura bliži ili je već stigla. Epilog je pokazao da je ona odavno pristuna, pitanje za vas je da li se ona sada povlači ili možemo očekivati još jedan neizvestan plemenski savet i glasanje?

- Kako kazu i za koronu, očekuje se drugi talas biggrin

-Da li vas je neko iznenadio svojim glasom na prošlom plemenskom savetu? Ako jeste, ko i zašto?

- Iako smo očekivali (a nadali smo se da nece biti tako), Troya je maalo iznenadio svojim potezom. Međutim, iz ugla Survivora, Troja je odigrao vrlo dobar potez ovde, navukao nas je da glasamo za Jasona i na taj nacin naterao Selimu da potroši tajni, a nije "izdao" kako neki pričaju ovde. Win-win sto bi se reklo. Selima je takodje ranije u sezoni odigrala sjajan potez nateravsi Dzejkobsa da potroši njegov tajni, a da sacuva svoj, samo mi nije jasno sto ne prizna to nego non-stop pise kako joj je zao zbog toga i izvinjava mu se. Sjajan potez u ovoj igri.

-Kako procenjujete svoju trenutnu poziciju u ovoj igri? Da li mislite da je moguće da je popravite ako nije na zadovoljavajućem nivou?

- Znace se moja pozicija nakon ovog plemenca

-Posle ispadanja ErinNavan, nekako je delovalo logično da su sledeće mete Lilake, Sanja i Sac. Tim redosledom su i ispali, međutim niti jedan plemenski savet nije prošao "kao rutinsko glasanje" bez silnih prednosti i slično. Zašto je to tako? Da li je moguće da paranoja igra toliko veliku ulogu u ovoj sezoni?

- Sobzirom da je tajnih bilo na svakom koraku, paranoja je očekivana

-Pitao sam vas takođe nedavno koliko je rizično nemati plan B u ovoj sezoni. Da li je neko promenio mišljenje u odnosu na tada? Da li neki igrači imaju i plan C ove sezone? Koji?

- Nas plan B (moj, Dzejkobsov i Sacov) nije ni plan, to jest nije planiran unapred. Jednostavno, Sac je bio meta za ispadanje, a ja sam siguran da bih bio sledeći bez obzira na to kako smo glasali prethodni plemenac. Primer, WL tvrdi javno da sam jedan od boljih u igrama, dok imam informaciju da zapravo misli da sam prosek (ima pravo na mišljenje, ne zameram, samo ne kapiram cemu to, mene ne lozi kad mi neko kaze da sam dobar/los u nečemu, svestan sam svojih mogućnosti. To mi govori da ipak igra neku igru). Druga stvar, Selima stalno aludira na tu izdaju, a ona je krila da ima tajni od te nazovi top6 grupe. A za to su sigurno znali i Troja a i Jason. Pored toga, mene je recimo, kroz salu, prozvala da ja imam tajni i to vise puta, verovatno da prebaci loptu na nekog drugog. I to je sve ok, ali molim vas, nemojte tu da prosipate patetiku. Nema razloga vise nista da se krije. Ja cu kao porota da glasam za najbolji potez ili poteze za preživljavanje, ali o tome kad dodje finale.

-Između poslednje dve igre gde su postovi u plemenskoj temi imali značaj, WanderLust je napisala 93 komentara, Naup 69, Troya 48, Dzejkobs 15, Jason 10 i Selima 3. Da li je to jasan pokazatelj ko se najviše, a ko najmanje trudi i ko najviše, a ko najmanje želi pobedu u ovoj igri? Zašto?

- Ja sam se trudio da imam najviše poruka, ali jedino je WL bila zainteresovana za spam, a vec je imala vise poruka od mene, tako da nisam uspeo. Očekivao sam dobru prednost koja bi mi pomogla da pobedim u igri, a samim tim i da osvojim dobru nagradu koja mi moze pomoći da postanem. Ispostavilo se spam i nije bio od nekog znacaja.

-Da li laže svako ko kaže da mu pobeda nije jedini cilj u ovom trenutku, ovako daleko u sezoni? A ako pobeda jeste cilj, da li mislite da još nešto u ovom trenutku možete uraditi, a da povećate šansu za pobedom?

- Verujem da mnogima nije jedini, ali da je cilj, jeste. Verovatno nista, mada jutro je pametnije od večeri..

-Ako ste bili u alijansi sa nekim od početka ili veći deo sezone, da li je legitimno "izdati" tu osobu u samom finišu (recimo u top5 ili top4) ako ste svesni činjenice da je ne možete pobediti ako sedite sa njom u finalu i da je to jedini način da stignete do pobede? Da li se to uopšte može nazvati izdajom?

- Sve je legitimno u ovoj igri, mnogi su mnoge izdali ovde, samo ce se o tome znati kad dodje vreme. Vec sam i pisao o nekim detaljima., U Survivoru, cilj opravdava sredstvo, i logično je da će, barem bi trebalo, da svako treba da dovede sebe u situaciju da ima najveće šanse za pobedu i "jedinog preživelog".

-Naupe, kako je prošli plemenski savet izgledao iz tvoje perspektive? Rapidno si izbačen prvi iz igre za nagradu nakon toga, nisi osvojio imunitet, da li to znači da su sve tvoje šanse ugašene ili vatra i dalje gori? Da li imaš još neki trik u rukavu?

- Sve je bilo u Trojinom rukama, a on je iz njegovog ugla odabrao put koji mu vise odgovara po pitanju opstanka. Vreme ce pokazati da li je bio u pravu. Vatra gori dok je ti ne ugasis biggrin

DžejkobsDate: Friday, 01-05-2020, 02:09 | Message # 35
Major general
Awards: 0
Naup rekao sve što bih i ja. I sam će potvrditi kad kažem da ni u jednom momentu nisam bio ljut na Selimu. Ja sam znao šta radi samo nisam ništa uradio da to zaustavim pa mi džaba što sam znao. Sjajan potez u igri i maestralno odrađen ali nema potrebe za talasanjem i laganjem jer sam od početka bio iskren.

Drugo je da sam ja mogao nešto da uradim da ono sprečim pa ajde laži me kako ne bi upropastili vaš plan, ali pošto ja nisam mogao ništa od toga da spečim, laganje je bilo apsolutno bespotrebno. To laganje umanjuje težinu tog poteza!

WanderLustDate: Friday, 01-05-2020, 09:49 | Message # 36
Lieutenant general
Quote Naup ()
Primer, WL tvrdi javno da sam jedan od boljih u igrama, dok imam informaciju da zapravo misli da sam prosek (ima pravo na mišljenje, ne zameram, samo ne kapiram cemu to, mene ne lozi kad mi neko kaze da sam dobar/los u nečemu, svestan sam svojih mogućnosti. To mi govori da ipak igra neku igru).

mislim da sam odgovorila na ovo na poslednjem plemenskom vrlo podrobno

do no harm, take no shit

SelimaDate: Friday, 01-05-2020, 10:13 | Message # 37
Colonel
Quote GameHost ()
Pobedio je u igri.

Pobijedio zato što me izbacio onako sramno, o tome ti i pričam. lol

Quote GameHost ()
Zašto to onda ljudi rade iz sezone u sezonu? Šta ti misliš?

Svi bismo trebali biti svjesni da je ovo igra. Da igra nema veze ni sa čim drugim osim sa samom igrom. 

Quote GameHost ()
Pretpostavljam da si i Dzejkobsu rekla da ga ne bi izdala kada je odigrao tajni imunitet za tebe ili?

Ja nisam rekla da je Džejkobs moja osoba. Ali da mi je žao poteza koji sam napravila, jest.

Quote WanderLust ()
(Selima izadji iz mene).

lol

Quote WanderLust ()
(duse jednog drugog igraca izadji iz mene :D)

lol

Added (01-05-2020, 10:20)
Quote Naup ()
Selima stalno aludira na tu izdaju, a ona je krila da ima tajni od te nazovi top6 grupe. A za to su sigurno znali i Troja a i Jason.

Kao što već reče, svako ima pravo na svoje mišljenje. A za moj tajni niko nije znao da dana kada se odigrao. 

Quote Džejkobs ()
Naup rekao sve što bih i ja. I sam će potvrditi kad kažem da ni u jednom momentu nisam bio ljut na Selimu. Ja sam znao šta radi samo nisam ništa uradio da to zaustavim pa mi džaba što sam znao. Sjajan potez u igri i maestralno odrađen ali nema potrebe za talasanjem i laganjem jer sam od početka bio iskren.Drugo je da sam ja mogao nešto da uradim da ono sprečim pa ajde laži me kako ne bi upropastili vaš plan, ali pošto ja nisam mogao ništa od toga da spečim, laganje je bilo apsolutno bespotrebno. To laganje umanjuje težinu tog poteza!

Ako već toliko zahtijevate da kažem da je bilo namjerno. OK. Bilo je. Zadovoljni?

Message edited by Selima - Friday, 01-05-2020, 10:22

JasonDate: Friday, 01-05-2020, 10:33 | Message # 38
Major general
-Igra za nagradu je bila klasična igra gde se može naslutiti ko se nalazi u kakvoj poziciji u plemenu po redosledu izbacivanja. Da li se slažete sa tim i da li je trenutno Troya broj 1, WanderLust broj 2, a Džejkobs i Naup na dnu?

Slazem se otprilike ali svaka sledeca igra donosi novi raspored pa tako ako neko sa dna liste dominira u igrama do finala moze u istom i da pobedi.

-Maltene da nije prošao plemenski savet od ujedinjenja, a da nismo videli makar jednu (a češće i više) odigranu prednost. Šta možemo ovaj put očekivati?

I ovaj put ocekujem da se iskoristi neka prednost. Ako ne u ovom krugu u sledecem sigurno.

-Sezona traje već 34 dana, fakat je da ste uložili mnogo vremena u ovu igru. Sada se nalazite nadomak finala, svega par dana je još ostalo, da li je ovo momenat kada se podvlači crta i jasno stavlja do znanja ko u završnicu sezone ulazi kao kandidat za pobedu, a ko kao neko ko će se zadovoljiti samo plasmanom ispod prve pozicije? Zašto?

Crta se podvlaci na kraju jos uvek je rano za tako nesto. Moze da se nasluti kako ce stvari teci dalje ali ne sa sigurnoscu naravno.

-Da li možete da procenite svoje šanse za pobedu u ovom trenutku, ako bi finale bilo sutra? Naravno, mislim u odnosu na ostale takmičare koji su u igri?

Ako bi bili svi ovi takmicari u finalu mislim da bi bio negde ispod sredine. Dobre igre nisu dovoljne. Potreban je i taj neki socijalni deo u koji se ja ne upustam koliko i ostali jer ne volim da sedim na dve stolice.

-Pitao sam vas na prošlom plemenskom savetu da li se bura bliži ili je već stigla. Epilog je pokazao da je ona odavno pristuna, pitanje za vas je da li se ona sada povlači ili možemo očekivati još jedan neizvestan plemenski savet i glasanje?

Od pocetka sam govorio o trojanskom konju i svi su mislili da govorim konkretno o nekoj osobi. A nisu mislili da je rec o potezu u vidu trojanskog konja za koji sam znao da ce se desiti kad tad jer je jednostavno takva igrai ne smeta mi uopste sve dok ja nisam trojanski konj sto ne moze da se desi. Tako da bura je stigla,trojanski konj se rodio a videcemoda li je i jedini.

-Da li vas je neko iznenadio svojim glasom na prošlom plemenskom savetu? Ako jeste, ko i zašto?

Niko me nije iznenadio. Svi su glasali onako kako su mislili da treba da bi sebe sacuvali i postigli bolji plasman. Kao sto sam rekao sasvim legitimno i ne ljutim se naravno na nikoga zbog toga. Sve je ovo igra.

-Kako procenjujete svoju trenutnu poziciju u ovoj igri? Da li mislite da je moguće da je popravite ako nije na zadovoljavajućem nivou?

Negde na sredini. Mogu da je popravim samo ako nastavim sa dobrim igrama naravno.

-Posle ispadanja ErinNavan, nekako je delovalo logično da su sledeće mete Lilake, Sanja i Sac. Tim redosledom su i ispali, međutim niti jedan plemenski savet nije prošao "kao rutinsko glasanje" bez silnih prednosti i slično. Zašto je to tako? Da li je moguće da paranoja igra toliko veliku ulogu u ovoj sezoni?

Definitivno paranoja igra veliku ulogu iako sam iskren da budem ocekivao jos vece napade panike.

-Pitao sam vas takođe nedavno koliko je rizično nemati plan B u ovoj sezoni. Da li je neko promenio mišljenje u odnosu na tada? Da li neki igrači imaju i plan C ove sezone? Koji?

Za mene je uvek najbolji plan A i drzim ga se do krajnjih granica.

-Između poslednje dve igre gde su postovi u plemenskoj temi imali značaj, WanderLust je napisala 93 komentara, Naup 69, Troya 48, Dzejkobs 15, Jason 10 i Selima 3. Da li je to jasan pokazatelj ko se najviše, a ko najmanje trudi i ko najviše, a ko najmanje želi pobedu u ovoj igri? Zašto?

Sem kad je Sac osovojio nagrade ni u jednoj drugoj igri spamovanje nije donelo neku znacajnu prednost. A i pobeda je jos sladja ako nemas prednost.

-Da li laže svako ko kaže da mu pobeda nije jedini cilj u ovom trenutku, ovako daleko u sezoni? A ako pobeda jeste cilj, da li mislite da još nešto u ovom trenutku možete uraditi, a da povećate šansu za pobedom?

Da se ne lazemo svako bi voleo da pobedi pa cak i ja kome je verovatno i stalo najmanje do iste od preostalih takmicara.

-Ako ste bili u alijansi sa nekim od početka ili veći deo sezone, da li je legitimno "izdati" tu osobu u samom finišu (recimo u top5 ili top4) ako ste svesni činjenice da je ne možete pobediti ako sedite sa njom u finalu i da je to jedini način da stignete do pobede? Da li se to uopšte može nazvati izdajom?

Po meni je to izdaja i zna se od ranije, a i sada,  da nisam pristalica tako necega po cenu i toga da mi donese pobedu. Ali naravno svako ima pravo da tako nesto uradi njegova je licna stvar.

-Jasone, ti se držiš nekako po strani u ovoj sezoni. Čak si u jednom navratu ranije u sezoni istakao da ti pobeda i nije glavni prioritet. Kako je tako nešto uopšte moguće kada u nešto uložiš toliko vremena? Na kraju dana, pamte se samo pobednici, zar nije tako?

Ja sam se i prijavio iskljucivo zbog igara tako da mi nije gubljenje vremena. Socijalne igre ostavljam drugima. A i ne bih se slozio da se pamte samo pobednici. Milica Pavlovic je zauzela osmo mesto u finalu ZG <3. Svi je znamo. Pobednik te sezone WHO ?

Added (01-05-2020, 10:33)
Odmah da se ogradim meni je Selima rekla za tajni taj dan kad je odlucila da ga iskoristi na meni .

troyaDate: Friday, 01-05-2020, 12:02 | Message # 39
Colonel general
Awards: 22
Quote GameHost ()
Znači, smatraš da si izdao Džejkobsa ove sezone?

Jesam, precutao sam za koga glasam.

Quote GameHost ()
Nikog više?

Nikoga, a da nije pre toga pokusao da me ugrozi.

Nisam zadovoljna ^_^

NaupDate: Friday, 01-05-2020, 13:00 | Message # 40
Colonel general
Ne vredi, cekam reunion za preciznije i iskrenije odgovore, barem se nadam da ce ih biti tada

Search:

VS |