Wednesday, 18-06-2025, 06:21Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

11. plemenski savet - Page 6 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
11. plemenski savet
GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 14:22 | Message # 51
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Quote Naup ()
i oni bolje znaju ko je u kakvoj situaciji

Survivor je verovatno najveća igra obmane koja postoji. Svi veruju u nešto i nekoga, a u konačnici zapravo samo jedna ili dve osobe znaju kako stvari stoje i kako će se odviti, dok ostali kad to saznaju, bude prekasno da bilo šta učine.

Da li deliš to mišljenje?

JasonDate: Friday, 01-05-2020, 14:27 | Message # 52
Major general
Group: Users
Awards: 0
Quote GameHost ()
Quote Jason ()Da se ne lazemo svako bi voleo da pobedi pa cak i ja kome je verovatno i stalo najmanje do iste od preostalih takmicara.

Quote Jason ()
Negde na sredini. Mogu da je popravim samo ako nastavim sa dobrim igrama naravno.

U Survivor je običaj da se pozicije popravljaju potezima koji se naprave na plemenskom savetu, a ne na igrama, ne slažeš se sa tim?

Ako ti pobedis u svim igrama za imunitet ko ti sta moze do finala ? Ali ako se ne desi ta situacija naravno da je za visok plasman potrebno i nesto vise od dobrih igara. Tako da slazem se sa tim ali to nije nacin na koji ja dozivljavam ovu igru.

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 14:31 | Message # 53
Generalissimo
@Jasone

Da bi se pobedilo u ovoj igri, mora se dobiti najviše glasova od porote u finalu. Što nas dovodi do zaključka da bi se pobedilo u ovoj igri, neophodno je "doživeti" igru onako kako je porota vidi.

A s obzirom da su svi igrali VS više puta, mislim da su svi svesni kako maltene svaki član porote razmišlja ili bar većina.

Imam još jedno pitanje za tebe: (može i WanderLust da odgovori za sebe)

Da li su igrači poput vas dvoje najpovoljniji saveznici za igrače koji igraju na više stolica? Oni znaju da ako sklope alijansu sa vama, da ćete vi slepo igrati samo na jednoj strani i biti lojalni, dok će oni da igraju na više strana, povlače bolje poteze i tako maltene sebi osiguraju pobedu na kraju? A vas će se jednostavno otarasiti i izdati ako im se učini da je to pravi potez za njih? Ili će jednostavno ići u finale sa vama i lagano vas pobediti ako nemate "veliki poteze" na svojoj strani? Ili nije tako?

Ovde naravno pričamo hipotetički samo jer ste vas dvoji izneli da ste lojalni i igrači od reči od početka do kraja i da nemate nameru nikoga da izdate.

JasonDate: Friday, 01-05-2020, 14:58 | Message # 54
Major general
Awards: 0
Quote GameHost ()
@JasoneDa bi se pobedilo u ovoj igri, mora se dobiti najviše glasova od porote u finalu. Što nas dovodi do zaključka da bi se pobedilo u ovoj igri, neophodno je "doživeti" igru onako kako je porota vidi.

A s obzirom da su svi igrali VS više puta, mislim da su svi svesni kako maltene svaki član porote razmišlja ili bar većina.

Imam još jedno pitanje za tebe: (može i WanderLust da odgovori za sebe)

Da li su igrači poput vas dvoje najpovoljniji saveznici za igrače koji igraju na više stolica? Oni znaju da ako sklope alijansu sa vama, da ćete vi slepo igrati samo na jednoj strani i biti lojalni, dok će oni da igraju na više strana, povlače bolje poteze i tako maltene sebi osiguraju pobedu na kraju? A vas će se jednostavno otarasiti i izdati ako im se učini da je to pravi potez za njih? Ili će jednostavno ići u finale sa vama i lagano vas pobediti ako nemate "veliki poteze" na svojoj strani? Ili nije tako?

Ovde naravno pričamo hipotetički samo jer ste vas dvoji izneli da ste lojalni i igrači od reči od početka do kraja i da nemate nameru nikoga da izdate.

Ne mislim da se u finalu moze pobediti ako si sto bi se reklo "dobar momak" ali nemamo svi iste ciljeve i shvacanja bilo igre bilo zivota. Ja znam kako cu glasati u finalu kao deo porote a to verovatno znaju i ostali koji znaju moj stil igre. A znaju i ONI KOJI POKUSAVAJU DA NAGOVORE DRUGE DA PREDJU NA NJIHOVU STRANU TAKO STO KAZU DA TO NIJE MOJ STIL IGRE. Ali kao sto sam rekao sasvim legitimno i nema ljutnje.

Sto se tice odgovora na drugo pitanje biram ljude koje smatram najboljim da mi budu u okruzenju vodeci se srcem a ne interesom. Tako da mi je bitno da meni savest bude mirna a sta ce drugi da rade u svom zivotu i kakve ce poteze vuci iskljucivo je njihov izbor ukljucujuci i one koje sam ja izabrao. Sam pao , sam se udario.

WanderLustDate: Friday, 01-05-2020, 14:58 | Message # 55
Lieutenant general
Awards: 1
Host, ovo je jos jedno ponovljeno pitanje, zaklela bih se u finale survivora

Added (01-05-2020, 15:02)
---------------------------------------------
Evo vidim Jason odgovorio pre mene, a kao da sam ja manje vise.

Mozda mi samo ne zelimo pobedu po svaku cenu. Ne vidim zasto to nekome smeta, jednostavno kad nas neko prevesla i odvede kao zrtveno jagnje u finale, nemojte nas glasati, glasajte tog ako je to mantra pobede. Fine by me.

Added (01-05-2020, 15:21)
---------------------------------------------

Quote Naup ()
mozda bi WL bila ta na koju bi se islo u top4..

Moram priznati da je top4 za jednog igraca koji ne zabija noz u ledja u ovoj igri jako dobar plasman.

Jos da vidimo da li ce se i ostvariti ili mozda nekom zasmetam i ranije.

do no harm, take no shit

Message edited by WanderLust - Friday, 01-05-2020, 14:59

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 18:00 | Message # 56
Generalissimo
Diskusija je završena.

Možete početi sa glasanjem.

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 21:00 | Message # 57
Generalissimo
Glasanje je završeno.

Pokupiću glasove.

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 21:01 | Message # 58
Generalissimo
Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, ovo je poslednji trenutak kada to može učiniti.

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 21:04 | Message # 59
Generalissimo
Niko nije iskoristio tajni imunitet.

Pročitaću glasove.

GameHost33Date: Friday, 01-05-2020, 21:05 | Message # 60
Generalissimo