Thursday, 09-01-2025, 18:25Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Misteriozno ostrvo - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Misteriozno ostrvo
GameHost33Date: Wednesday, 29-04-2020, 20:59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Dobrodošlicu želim na Misteriozno ostrvo.

Pred tobom je izbor, možeš igrati lutriju ili jednostavno preskočiti lutriju i provesti ovde bezbrižno period do sutrašnje igre za imunitet.

Lutrija se sastoji od 16 polja:

8 različitih stvari postoji u lutriji, za svaku imate 12,5% šanse da je osvojite:

-Tajni imunitet (može se iskoristiti poslednji put kada u igri ostane 5 takmičara) - POLJA 6 i 12.

-Dupli glas (omogućava glasanje dva puta samo u prvom krugu glasanja i važi samo na sledećem plemenskom savetu) - POLJA 7 i 14

-Prednost u igri za imunitet sutra - POLJA 5 i 11

-Poništavač glasa (omogućava vam da poništite jedan glas na plemenskom savetu tako što ćete mi tokom glasanja poslati čiji glas poništavate, a ja ću pre čitanja glasova saopštiti čiji glas je poništen i neće biti pročitan. Važi samo za sledeći plemenski savet) - POLJA 2 i 16

-Napuštanje plemenskog saveta (omogućava vam da eliminišete jednu osobu sa plemenskog saveta uključujući i sebe. Ta osoba neće glasati, ali neće moći ni biti izlgasana. Ova prednost važi samo za sledeći plemenski savet) - POLJA 4 i 9

-Informacija od značaja (omogućava vam da postavite pitanje vezano za nekog od takmičara u sezoni, a ja ću vam reći da li taj takmičar ima bilo kakvu prednost u igri, poput npr. svih ovih prednosti koje su na tabli). POLJA 1 i 15

-Kradja glasa (omogućava vam da ukradete nečiji glas na plemenskom savetu i glasate dva puta. Osoba čiji glas ste ukrali neće glasati na plemenskom savetu. Važi samo za sledeći plemenski savet) - POLJA 3 i 10

-Nemogućnost glasanja (onemogućava vas da glasate na sledećem plemenskom savetu) - POLJA 8 i 13

Ukoliko odlučite da se igrate, imate 87,5% šanse da izvučete nagradu. Ako se desi da izvučete polje 8 ili 13, izvukli ste nemogućnost glasanja i oštetili sebe. Tako da je šansa u lutriji 12,5% da napravite enormnu pogrešku.

Da li vredi rizikovati?

Ukoliko se odlučiš da igraš lutriju, dobićeš link od sajta gde ćeš pratiti uživo izvlačenje broja.

Šta god da eventualno osvojiš ili izgubiš, to možeš čuvati kao tajnu, neće naravno biti javno objavljeno.

Odluku moraš doneti do 23h i napisati ovde na temi.
Attachments: 7981133.png (149.3 Kb)

troyaDate: Wednesday, 29-04-2020, 22:58 | Message # 2
Colonel general
Group: Users
Awards: 22
Ponuda je zaista divna, i rizik mozda nije preveliki ali takodje mislim da ne mogu mnogo da profitiram svakako.

S druge strane, glas je najjace oruzje u survivoru, tako da ja zelim da sacuvam svoj.

Odbijam lutriju.

Ima li vatre sada?

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Wednesday, 29-04-2020, 22:59 | Message # 3
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Samo ako je zapališ. lol

Igra za imunitet je sutra u 20h. 

Ostaćeš ovde do 19:55h sutra.

• Page 1 of 1