Thursday, 09-01-2025, 18:30Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

1. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
1. plemenski savet
GameHost33Date: Monday, 30-03-2020, 18:05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Durmitor, dobrodošli na vaš prvi plemenski savet.

Diskusija na plemenskom savetu će trajati do 21h večeras, a onda će uslediti glasanje do 23h večeras kada ću pročitati glasove. Osoba sa najvećim brojem glasova će napustiti pleme i postati prva izbačena iz osme sezone virtualnog survivora na ovom sajtu.

Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu.

Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to će učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

Iako su tri takmičara u vašem plemenu ona tri sa najdužim iskustvom u ovoj igri od svih igrača koji učestvuju u sezoni, to vam nije pomoglo u prva dva izazova. Pleme Tara je dominiralo od početka do kraja i veoma lagano pobedilo u obe igre. Da li ste iznenađeni zbog ishoda u igrama i u kojim segmentima mislite da ste najviše podbacili u odnosu na protivničko pleme?

U većini prethodnih sezona virtualnog survivora, uglavnom su prva meta za izbacivanje bili oni neaktivni članovi koji nisu učestvovali u igrama. U vašem plemenu su uglavnom svi bili aktivni i prisutni u prve dve igre, da li će to otežati glasanje večeras?

Da li mislite da su već sada kreirane alijanse i podele unutar plemena ili očekujete da večeras donesete ujedinjenu odluku oko toga ko napušta pleme?

U prethodnim sezonama, postalo je veoma često da se prave dogovori pre početka same sezone sa drugim igračima i dosta često su ti dogovori te takmičare vodili do samog kraja. Da li se plašite takvih stvari i koliko je u takvoj situaciji teško pronaći pravog saveznika koji još uvek nije kreirao ni sa kim savez?

Tajni imunitet je pomenut u prvoj igri, da li mislite da ga je neko već pronašao?

Ove sezone su uvedeni tokeni, međutim oni se mogu koristiti samo jednoglasnom odlukom plemena. Koliko takav podatak može eventualno da utiče na jedinstvo plemena, pa čak i kada je u pitanju glasanje?

Džejkobse, opšte je poznat podatak svima da u sezoni učestvuje i tvoj brat Killy, da li misliš da je to dobra stvar imati nekoga kome možeš verovati ili to može biti samo dodatna meta na tvojim leđima?

Amire i Uroše, vi učestvujete prvi put u sezoni virtualnog survivora, možete li malo napisati vaše utiske o prvih nekoliko dana?

Sanja, veoma rano si odustala od igre juče. Da li misliš da si time možda poslala poruku svom plemenu da ćeš im pomoći samo u igrama koje budu tebi odgovarale?

Selima, pobedila si u poslednjoj sezoni virtualnog survivora koja je odigrana. Mislim da se nikada nije desilo da neko pobedi u veoma kratkom periodu u dve uzastopne sezone, da li misliš da je to izvodljivo?

Naup, Sac i Troya, kao što je pomenuto, vi ste deo sveta virtualnog survivora od samog početka, skoro 10 godina, da li se igra od tada mnogo promenila i ako jeste, u kojim segmentima? Koliko će vam iskustvo pomoći u odnosu na neke "mlađe" učesnike?

Stefane, ti spadaš u grupu novijih članova ovog sveta, koliko si naučio iz prethodne dve sezone u kojima si učestvovao do sada i šta možeš sada promeniti u svojoj igri?

Stefan97Date: Monday, 30-03-2020, 18:16 | Message # 2
Major
Group: Users
Awards: 0
1.Nekako smo mislim previse poruka slali i nismo se fino organizovali mada mislim da su nas razbili u obje igre.
2.Koliko je dobro sto smo svi bili toliko je i lose jer je svakako teze izdvojiti onoga za koga bi glasali.
3.Mislim da postoje podjele vec.
4. Prerano je za paranoju

NaupDate: Monday, 30-03-2020, 18:29 | Message # 3
Colonel general
Awards: 1
Iako su tri takmičara u vašem plemenu ona tri sa najdužim iskustvom u ovoj igri od svih igrača koji učestvuju u sezoni, to vam nije pomoglo u prva dva izazova. Pleme Tara je dominiralo od početka do kraja i veoma lagano pobedilo u obe igre. Da li ste iznenađeni zbog ishoda u igrama i u kojim segmentima mislite da ste najviše podbacili u odnosu na protivničko pleme?

-Pa nisu baš dominirali u prvoj igri, ne znam sto tvrdis tako.. A u drugoj igri nam nestalo goriva u Beranama, jbg. Ne postoji poseban razlog zbog kog smo izgubili, svi su se trudili, bicemo bolji vec u narednoj..

U većini prethodnih sezona virtualnog survivora, uglavnom su prva meta za izbacivanje bili oni neaktivni članovi koji nisu učestvovali u igrama. U vašem plemenu su uglavnom svi bili aktivni i prisutni u prve dve igre, da li će to otežati glasanje večeras?

-Apsolutno, samo dva dana je proslo od upoznavanja do ovog plemenca i sbi su prisustvovali igrama, tako da je izbor koga izbaciti tezak

Da li mislite da su već sada kreirane alijanse i podele unutar plemena ili očekujete da večeras donesete ujedinjenu odluku oko toga ko napušta pleme?

-Rano je za bilo kakve alijanse (barem iz mog ugla), tako da ne znam da li ce odluka biti jednostrana

U prethodnim sezonama, postalo je veoma često da se prave dogovori pre početka same sezone sa drugim igračima i dosta često su ti dogovori te takmičare vodili do samog kraja. Da li se plašite takvih stvari i koliko je u takvoj situaciji teško pronaći pravog saveznika koji još uvek nije kreirao ni sa kim savez?

-Ovo je Survivor, svako bi trebalo da gleda da nadje nacin da prezivi svaki naredni plemenac. Kome je u interesu da gura što dalje, sam to nece moci. Naravno, tesko je pronaci pravog saveznika, pogotovo novim igracima. Ali ima i toga da nikome ne mozes verovati :D

Tajni imunitet je pomenut u prvoj igri, da li mislite da ga je neko već pronašao?

-Sumnjam, ako jeste, svaka cast pronalazaču

Ove sezone su uvedeni tokeni, međutim oni se mogu koristiti samo jednoglasnom odlukom plemena. Koliko takav podatak može eventualno da utiče na jedinstvo plemena, pa čak i kada je u pitanju glasanje?

-Mislim, barem se nadam, da ce svima interes celog plemena biti na prvom mestu, pa i kada su tokeni u pitanju

Naup, Sac i Troya, kao što je pomenuto, vi ste deo sveta virtualnog survivora od samog početka, skoro 10 godina, da li se igra od tada mnogo promenila i ako jeste, u kojim segmentima? Koliko će vam iskustvo pomoći u odnosu na neke "mlađe" učesnike?[/b]

-Princip je isti, barem za sada, generalno to je VS koji sam i ranije igrao. Videcemo ubuduće kako ce biti, očekujem od tebe nesto sto do sada nisam vidjao. Mislim da ce ovi noviji bolje da se snadju, ja sam poslednji VS igrao jos pre 3 godine.. Iskustvo od ranije mi moze pomoci kako da se postavim prema nekim situacijama koji nemaju veze sa igrama, ali kada su igre u pitanju, sigurno nece

DžejkobsDate: Monday, 30-03-2020, 18:30 | Message # 4
Major general

Pa s obzirom kakve su igre bile nisam iznenađen. Prosto one nisu merilo naše snage. Nismo se snašli i to je to. Idemo dalje. 

Otežava svakako.

Pa dogovora će sigurno uvek biti unutar plemena. 

Ne plašim se takvih stvari. Veoma sam svestan da takve stvari postoje i da je to možda i realnost i u ovoj sezoni ali se ne plašim.

Sumnjam da ga je neko pronašao. 

Pa svaki novi tvist utiče i na igru i na pleme. Ovakav tvist će svakako uticati na pleme koje ima tokene ali da li će ih to razjediniti ili ujediniti to ne znam. Za sad nemamo tokene pa ne možemo da isprobamo to.

Džejkobse, opšte je poznat podatak svima da u sezoni učestvuje i tvoj brat Killy, da li misliš da je to dobra stvar imati nekoga kome možeš verovati ili to može biti samo dodatna meta na tvojim leđima?

Moj burazer je svoja sopstvena ličnost. Jeste mi krv ali nismo jedna osoba već dve. Naravno da sam smatrao da ću imati nekakvu vrstu mete na svojim leđima kada se i on prijavi ali to je javna informacija da smo braća i sad ako se neko plaši poznatog šta ja tu mogu? Ja sam otvoren za saradnju i ne znači da to što je on u igri da ću automatski da igram sa njim i da će to biti problem za bilo koga oko mene.

SelimaDate: Monday, 30-03-2020, 18:32 | Message # 5
Colonel
Iskreno, ni sekunde. Sumnjam da ovakav vid igara odgovara ikome. Bilo je i par nepravilnosti sa pitanjima u uvodnoj igri, što se tiče ove druge, još jednom ću da istaknem (876-i put) koliko mi je igra glupa. Čuj tražim nečiji balkon. Nigdje veze. Dovoljno je da se ne pregleda određeni grad, ili da se pogleda sa suprotne strane, pa da se ne primijeti koja je slika. Očekivala sam totalno drugačiji tip igara od ovog. Nadam se da će sljedeće biti nešto bolje.

Dodatno otežava situaciju, šteta što se nismo bolje upoznali.

Moguće je. Dobar savez zlata vrijedi.

Ne mogu govoriti u nečiji ime. Nisam ni znala ko učestvuje.

Smatram da je prerano.

Nisam upratila šta su isti.

Selima, pobedila si u poslednjoj sezoni virtualnog survivora koja je odigrana. Mislim da se nikada nije desilo da neko pobedi u veoma kratkom periodu u dve uzastopne sezone, da li misliš da je to izvodljivo?
Ja sam došla da se zabavim i ubijem dosadu, kao i prošle i pretprošle sezone.

troyaDate: Monday, 30-03-2020, 18:35 | Message # 6
Colonel general
Awards: 22
1. Manjkalo nam je iskustva u poznavanju ulica crnogorskih opština. Trebali smo malo bolje da obraćamo pažnju na one terase.
2. Ja ne pamtim da je ikad bilo plemena u kome su svi aktivni. Da, to dosta otežava jer u startu otpada kriterijum neaktivnosti.
3. Rekao bih da jeste ujedinjeno, kolko god je moguće sa 9 ljudi.
4. Dešavalo se da, ali uvek ima dovoljno ostalih ljudi za saveze.

Added (30-03-2020, 18:44)
---------------------------------------------
5. Što se tajnog tiče, zavisi dosta od tragova kakvi su. Ali pretpostavljam da je pronadjen.
6. Zanimljivo, tokeni će postati survivor svakodnevnica. Ali mislim da nije baš realno da se celo pleme jednoglasno složi, mada ko zna.
7. Koliko će mi iskustvo pomoći? Možda jedino manje stresa. Mada i meni je sve ovo novo, sa većinom nisam igrao. Pa survivor se dosta promenio i napredovao u zadnjih 10 godina. Mada sam ja zadnji put igrao pre 2 godine, pa mi nije u potpunosti strano. Recimo da sada ima mnogo više dobrih igrača.

Nisam zadovoljna ^_^

Message edited by troya - Monday, 30-03-2020, 18:48

UrosDate: Monday, 30-03-2020, 19:16 | Message # 7
Lieutenant
Mnogo mi se dopada ovakva vrsta igre. . .volim timski rad.Brzo sam usao u stos i zadovoljan sam sto su u mom timu dobri igraci

Added (30-03-2020, 19:26)
---------------------------------------------
1.Organizacija nam je malo lošija i to nas je sprecilo da pobedimo ,iznenadjen sam sto nismo pobedili juče .
2.Meni hoće iskreno ,svi smo bili dobri
3.Mislim da je jos uvek rano za neke podele
4.Svako za sebe traži najbolje ,savez je savez ali svako zeli da ide do kraja
5.Nemam pojma kako se pronalazi tajni imunitet ,pitaću hosta za vise inf o tome

SacDate: Monday, 30-03-2020, 20:42 | Message # 8
Colonel general
Awards: 13

Kada su igre u pitanju, mislim da je ovo najgore sto je moglo da nas snadje, tako da ubuduce samo bolje moze da bude.

Svakako da hoce, ali mislim da trebamo ocuvati pleme jakim.

Nadam se da cemo biti ujedinjeni, to nam je potrebno da krenemo da pobedjujemo.

Ja sam uvek bio protiv toga, ali tesko da se moze uciniti nesto da se to spreci.

S obzrom kakve su igre do sad bile, mogu misliti sta sve treba da bi se promasao tajni imunitet.

Mislim da ce da utice, ali pitanje je kako. Moze to biti mac sa dve ostrice.

Naup, Sac i Troya, kao što je pomenuto, vi ste deo sveta virtualnog survivora od samog početka, skoro 10 godina, da li se igra od tada mnogo promenila i ako jeste, u kojim segmentima? Koliko će vam iskustvo pomoći u odnosu na neke "mlađe" učesnike?

Igra se stalno menja, u svim segmentima. Na primer svima nama su ovi tokeni novina. Tako da smo po tom pitanju svi "mladi" i zeleni. :D

GameHost33Date: Monday, 30-03-2020, 21:00 | Message # 9
Generalissimo
Diskusija je završena.

Možete početi sa glasanjem.

GameHost33Date: Monday, 30-03-2020, 23:00 | Message # 10
Generalissimo