Thursday, 09-01-2025, 18:26Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

2. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
2. plemenski savet
GameHost33Date: Friday, 03-04-2020, 23:05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Durmitor, dobrodošli na vaš drugi plemenski savet.

Diskusija na plemenskom savetu će trajati do 17h sutra, a onda će uslediti glasanje do 22h kada ću pročitati glasove. Osoba sa najvećim brojem glasova će napustiti pleme i postati druga izglasana iz osme sezone virtualnog survivora na ovom sajtu.

Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu.

Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to će učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

Ako se moglo reći da je prethodni plemenski savet možda bio neizvestan zbog toga što je delovalo da nema slabe karike, sada deluje da će glasanje biti lakše. Da li je zaista tako ili je možda sve samo predstava za ostatak plemena?

S obzirom da je običaj u virtualnom survivoru da u toku sezone dođe do mešanja plemena, da li se već sada razmišlja o tome i da li mislite da se prave kontakti sa drugim plemenom?

Delovalo je da nemate lidera u prvim igrama, večeras je Selima preuzela tu ulogu, međutim neslavno se završilo. Da li je dobro da pleme ima lidera u igrama ili ne po vama?

Da li je važnije zadržati u igri nekoga ko je dobar i pouzdan saradnik ili nekoga ko je slaba karika u pogledu igre s obzirom da je činjenica da ukoliko nastavite gubiti igre, češće ćemo se družiti na plemenskom savetu?

Sanja očito nije zainteresovana previše za takmičenje, da li to znači da je ona najugroženijia ovaj put?

Uroše, posle igre si se ponudio plemenu da te izglasa, međutim pokazao si želju za igrom do sada. U današnjoj igri si maltene jedini doneo bod svom plemenu, da li to pokazuje da ipak zaslužuješ da ostaneš u igri?

SelimaDate: Saturday, 04-04-2020, 11:09 | Message # 2
Colonel
Group: Users
Awards: 0
Ako se moglo reći da je prethodni plemenski savet možda bio neizvestan zbog toga što je delovalo da nema slabe karike, sada deluje da će glasanje biti lakše. Da li je zaista tako ili je možda sve samo predstava za ostatak plemena?
Dodatno olakšava činjenica da neki žele sami napolje.

S obzirom da je običaj u virtualnom survivoru da u toku sezone dođe do mešanja plemena, da li se već sada razmišlja o tome i da li mislite da se prave kontakti sa drugim plemenom?
Ne.

Delovalo je da nemate lidera u prvim igrama, večeras je Selima preuzela tu ulogu, međutim neslavno se završilo. Da li je dobro da pleme ima lidera u igrama ili ne po vama?
Smatram da jest, jer inače se tek spetljamo, sinoć smo bili dobri, iako to rezultat nije pokazao. Prvu igru su bili samo sekundu brži. Drugu neću da komentarišem, jer po ko zna koji put su u prednosti jer imaju članove plemena zemlje u kojoj se igra VS. Mi nismo ni znali ko je uopšte osoba, dok su oni na drugi korak već dali tačno ime. Treću igru je odlučila sreća. Ja kad sam imala 50% šanse, fulala sam, a oni kad su imali 50% šanse, pogodili su. Sreća ili Miko nekom navlači? tongue

Da li je važnije zadržati u igri nekoga ko je dobar i pouzdan saradnik ili nekoga ko je slaba karika u pogledu igre s obzirom da je činjenica da ukoliko nastavite gubiti igre, češće ćemo se družiti na plemenskom savetu?
Pleme treba držati jakim, sad nije vrijeme za spletke.

Sanja očito nije zainteresovana previše za takmičenje, da li to znači da je ona najugroženijia ovaj put?
Sanja je već prije izrazila želju da želi van, sve je do nje. Mada mislim da bi bilo bolje da ide Uroš, ništa lično protiv Uroša, ali Sanja ima više iskustva i smatram da je bolja u igrama, samo da se malo probudi, inače ćemo nastaviti gubiti. Urošu možda samo još treba malo vremena da se snađe. Who knows? Uglavnom odluka je na njih dvoje.

NaupDate: Saturday, 04-04-2020, 12:31 | Message # 3
Colonel general
Awards: 1

-Definitivno ce biti lakse sada.

-Ocekujem svakog trenutka miks, a o tome da li ima kontakta sa drugim plemenom, ne znam, barem ih ja nemam, niti poznajem ikog tamo.

-Definitivno je potrebno, ja sam i predlozio da neko bude vodja iliti koordinator igre, sobzirom da smo se pre par dana u onoj igri dosta pogubili zbog toga sto ne zna sta ko treba da radi. Nije Selima nista manje uradila nego sto bi bilo ko od nas, osim sto je na svoju ruku igrala skocko (dobro je igrala), ali je na nedostatak srece izgubila.

-Pleme treba da bude jako, za sada po meni treba izglasati najslabije karike.

Sanja očito nije zainteresovana previše za takmičenje, da li to znači da je ona najugroženijia ovaj put?

-Jedna od.

DžejkobsDate: Saturday, 04-04-2020, 13:24 | Message # 4
Major general

Pa nije lako nikada izglasati nekog. Pogotovo ne kad smo svi aktivni. Nema ovde predstave bar što se mene tiče nema.

Ne znam prave li se kontakti u vezi igre ali sigurno da ima medjusobnog komuniciranja. Jesam razmisljao o mesanju ali nisam razmisljao o komuniciranju sa drugim plemenom u vezi toga. Ako nas sad promesas dragi game hoste ja sumnjam na mesanje u 3 plemena. 

Pa dobro je da imamo lidera ali onda se mora i slušati i mislim da nam samo malo fali fokusa pa da ih pobedjujemo kao i oni nas. Ja ih ne smatram jačim igračima ne smatram ih ni nešto posebno slabijim od svih nas ali ne i posebno jačim kao što to rezultati ukazuju.

Pleme treba ostati jako kako god okreneš

Ja Sanju ne poznajem kao osobu koja odustaje. Sve je do nje. Ako želi da odustane neka to kaže javno ali smatram da samo treba da se motiviše za igre i da će to biti dobro.

troyaDate: Saturday, 04-04-2020, 14:10 | Message # 5
Colonel general
Awards: 22
1. Prosli put je bas bilo zajebano, svi su bili željni igre. Sad je nekima malo pao moral, pa su se i sami javili. Ali odluka nikada nije laka.
2. Mešanja će biti, 18 ljudi je previše da ga ne bude, pitanje je kad. Pa ovo je maltene all stars, tako da svako zna nekoga, ali pitanje koliko to može da pomogne.
3. Vodja plemena i predstavnik u igri su 2 različite stvari. Da vodja nam je bio potreban, i mislim da će doći do izražaja u sledećim igrama i nadam se pobedama.
4. Pleme treba da ostane najjače moguće, za sad zaostajemo samo 1 igru i to se da preokrenuti.
5. Sanji je pao moral i želja za igrom jer su igre zaista preduge. Ali Sanja je jedna od boljih u igrama i voleo bih da joj se motivacija za igrom vrati.

Nisam zadovoljna ^_^

SacDate: Saturday, 04-04-2020, 15:45 | Message # 6
Colonel general
Awards: 13

Mislim da je tako i da ce biti lakse nego prosli put.

Neke ljude poznajem od ranije i komunicirali smo, ali ne u vezi igre.

U ovakvm revolveraskim igrama lider nije toliko bitan, pogotovo protiv njih, koji imaju 3 takmicara iz Crne Gore. To ti dodje kao da oni pucaju na 7, a ne na 10. Nismo imali sanse, a dali smo sve od sebe.

Snaga plemena je uvek najbitnija, a narocito sada za nas posto smo u zaostatku. Moramo da se povratimo.

Svako od nas odlucuje da li mu se igra ili ne. I treba dobro razmisliti.

Message edited by Sac - Saturday, 04-04-2020, 15:48

SanjaDate: Saturday, 04-04-2020, 16:50 | Message # 7
Lieutenant colonel
Group: Blocked

Rano je za mesanje pa ne razmisljam.
Zavisi od igre. Konkretno sto se ove tice , cinjenica je da "slagalica" Selimi dobro ide, ali eto, desava se.
Vazno je napraviti pouzdanog saradnika od nekoga ko je jaka karika u igrama biggrin

Sanja očito nije zainteresovana previše za takmičenje, da li to znači da je ona najugroženijia ovaj put?
Nisam i nisam lol

Stefan97Date: Saturday, 04-04-2020, 16:56 | Message # 8
Major
1. Uvijek je tesko nekoga izbaciti ali na srecu ako se to moze tako reci za sad imamo clanove kojima se ne igra vise.
2. Vjerujem da ce biti podjele ali je po meni prerano za bilo kakve kontakte.
3. Mislim da je dobro i da cemo ih dobiti u narednim sinoc nismo imali srece.
4. Mislim da je bitno da pleme ostane snazno u suprotnom bi morali zavrsiti kao foa foa iz sezone 19

GameHost33Date: Saturday, 04-04-2020, 17:02 | Message # 9
Generalissimo
Diskusija je završena, možete početi sa glasanjem.

GameHost33Date: Saturday, 04-04-2020, 21:45 | Message # 10
Generalissimo
Glasanje je završeno.

Pokupiću glasove.

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: