3. plemenski savet
|
|
GameHost33 | Date: Tuesday, 07-04-2020, 21:20 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Durmitor, dobrodošli na vaš treći plemenski savet.
Diskusija na plemenskom savetu će trajati do 18h sutra, a onda će uslediti glasanje do 22h kada ću pročitati glasove. Osoba sa najvećim brojem glasova će napustiti pleme i postati treća izglasana iz osme sezone virtualnog survivora na ovom sajtu.
Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.
Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to će učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova.
Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!
Pitanja za sve takmičare:
-Na prethodna dva plemenska saveta ste jednoglasno doneli odluku oko toga ko napušta pleme, da li mislite da će pleme zadržati jedinstvo i sada?
-Sinoć se u vašem kampu dosta spekulisalo oko toga da bi se mogla desiti zamena plemena, da li očekujete da je to moguće i da će se desiti uskoro i kakav efekat će to imati na vašu igru ako do mešanaj dođe?
-Sezona traje već 10-12 dana, dosta aktivno svi komunicirate i već ste se dobro upoznali, koliko će to otežati odluku oko toga koga eliminisati iz igre?
-Da li mislite da bismo mogli videti tajni imunitet na ovom plemenskom savetu, pod uslovom da ga neko ima u ovom plemenu uopšte?
-S obzirom da će nakon ovog plemenskog saveta ostati samo 13 igrača u igri i da je moguće i mešanje plemena, ali i eventualno ujedinjenj, da li je pametnije u igri zadržati one takmičare kojima više verujete ili one koji najviše doprinose u igrama i koji bi mogli pomoći ovom plemenu ako ne dođe ni do mešanja, a ni do ujedinjenja uskoro?
|
|
| |
Selima | Date: Tuesday, 07-04-2020, 21:42 | Message # 2 |
 Colonel
Group: Users
| -Na prethodna dva plemenska saveta ste jednoglasno doneli odluku oko toga ko napušta pleme, da li mislite da će pleme zadržati jedinstvo i sada? Mislim da ćemo sad tek jednoglasno donijet odluku.
-Sinoć se u vašem kampu dosta spekulisalo oko toga da bi se mogla desiti zamena plemena, da li očekujete da je to moguće i da će se desiti uskoro i kakav efekat će to imati na vašu igru ako do mešanaj dođe? Nije se dosta spekulisalo, samo se pomenulo. A mislim da će sad host da odustane od miješanja, u inat nama.
-Sezona traje već 10-12 dana, dosta aktivno svi komunicirate i već ste se dobro upoznali, koliko će to otežati odluku oko toga koga eliminisati iz igre? Onog ko je najslabiji u igrama.
-Da li mislite da bismo mogli videti tajni imunitet na ovom plemenskom savetu, pod uslovom da ga neko ima u ovom plemenu uopšte? Prerano je da bi se iskorištavali tajni imuniteti.
-S obzirom da će nakon ovog plemenskog saveta ostati samo 13 igrača u igri i da je moguće i mešanje plemena, ali i eventualno ujedinjenj, da li je pametnije u igri zadržati one takmičare kojima više verujete ili one koji najviše doprinose u igrama i koji bi mogli pomoći ovom plemenu ako ne dođe ni do mešanja, a ni do ujedinjenja uskoro? Ja sam uvijek za to da u igri ostaju kvalitetniji igrač.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Tuesday, 07-04-2020, 22:03 | Message # 3 |
 Major general
| -Na prethodna dva plemenska saveta ste jednoglasno doneli odluku oko toga ko napušta pleme, da li mislite da će pleme zadržati jedinstvo i sada?
Trebalo bi da ostanemo jedinstveni da.
-Sinoć se u vašem kampu dosta spekulisalo oko toga da bi se mogla desiti zamena plemena, da li očekujete da je to moguće i da će se desiti uskoro i kakav efekat će to imati na vašu igru ako do mešanaj dođe?
Nema nikakav efekat i spekulacije su tu jer si ti poznat po tvistovima a mešanje se uglavnom desi pre ujedinjenja.
-Sezona traje već 10-12 dana, dosta aktivno svi komunicirate i već ste se dobro upoznali, koliko će to otežati odluku oko toga koga eliminisati iz igre?
Otežava. Aktivna je sezona i svi su dobri ljudi i igrači.
-Da li mislite da bismo mogli videti tajni imunitet na ovom plemenskom savetu, pod uslovom da ga neko ima u ovom plemenu uopšte?
Ne verujem da je pronađen a samim tim neće biti ni viđen.
-S obzirom da će nakon ovog plemenskog saveta ostati samo 13 igrača u igri i da je moguće i mešanje plemena, ali i eventualno ujedinjenj, da li je pametnije u igri zadržati one takmičare kojima više verujete ili one koji najviše doprinose u igrama i koji bi mogli pomoći ovom plemenu ako ne dođe ni do mešanja, a ni do ujedinjenja uskoro?
Oba je idealno.
|
|
| |
Stefan97 | Date: Wednesday, 08-04-2020, 00:29 | Message # 4 |
Major
| Ja sam odustao tako da mozes ubrzati ovo
Message edited by Stefan97 - Wednesday, 08-04-2020, 01:22 |
|
| |
troya | Date: Wednesday, 08-04-2020, 11:43 | Message # 5 |
 Colonel general
| 1. Reko bih da će i sada biti jednoglasno. 2. Mešanje je sastavni deo survivora, ako ga bude moramo da se prilagodimo. Drago mi je da smo izbegli haos 3x5. 3. Dosta, svako glasanje je sve teže. Družimo se već 12 dana a neko mora da ide. 4. Ne verujem da će biti tajnih imuniteta. 5. Trebaju nam ljudi kojima verujemo i ujedno koji mogu da pomognu u igrama.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 08-04-2020, 11:59 | Message # 6 |
 Colonel general
| -Na prethodna dva plemenska saveta ste jednoglasno doneli odluku oko toga ko napušta pleme, da li mislite da će pleme zadržati jedinstvo i sada?
Mislim da hoce.
Sve je moguce, ocekujem neocekivano.
Naravno da to dodatno otezava, a jos smo maltene na pocetku. Biti ce sve teze i teze.
Mislim da ne.
Potrebno je oba, a mislim i da imamo oba.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 08-04-2020, 18:01 | Message # 7 |
 Generalissimo
| Diskusija je završena.
Možete početi sa glasanjem.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 08-04-2020, 22:00 | Message # 8 |
 Generalissimo
| Glasanje je završeno.
Pokupiću glasove.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 08-04-2020, 22:03 | Message # 9 |
 Generalissimo
| Ako neko ima tajni imunitet, ovo je poslednji trenutak kada ga može iskoristiti.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Wednesday, 08-04-2020, 22:04 | Message # 10 |
 Generalissimo
| Niko nije iskoristio tajni imunitet.
Pročitaću glasove.
|
|
| |