Friday, 24-01-2025, 17:09 | Main | Registration | Login |
|
5. plemenski savet - Forum
5. plemenski savet
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 00:30 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Durmitor, dobrodošli na vaš prvi plemenski savet od mešanja plemena.
Kao što je već rečeno na chatu, diskusija će trajati do 18h, a glasanje u periodu između 18h i 22h nakon čega će biti pročitani glasovi.
Ako kojim slučajem tema ostane otključana posle 18h (ne budem imao pristup internetu), sve isto važi, komentari posle 18h će biti izbrisani, a glasanje ostaje u istom periodu.
Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.
Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to može učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova. Onog momenta kada napišem "pročitaću glasove", tajni imunitet se više ne može iskoristiti.
Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!
Pitanja za sve takmičare:
-Imali ste dve igre i dovoljno vremena da upoznate dinamiku plemena. Možete li mi uporediti organizaciju igre u prethodnom i sadašnjem plemenu, gde je bilo bolje i na koji način?
-U novom plemenu imamo četiri člana iz bivšeg plemena Tara, da li mislite da će glasovi biti podeljeni baš na taj način, 4 prema 2? Ili očekujete nešto drugačiji ishod?
-Sac i Sanja, vi ste očito ta dva člana koji su ostali u plemenu Durmitor, da li mislite da postoji šansa da oboje ostanete u igri i nakon ovog plemenskog saveta?
-DeMarcuse, birao si redom Amila, ErinNavan i Jasona, da li u te osobe imaš najviše poverenja u ovoj igri?
-Amile, ErinNavan i Jasone, kako vi vidite situaciju u novom plemenu i da li mislite da je vaša pozicija stabilna ili ne? Da li očekujete da se stara Tara drži zajedno?
-Za sve pitanje, da li ste iznenađeni kako se odvijala zamena plemena? WanderLust je redom birala članove Durmitora, da li vas je to iznenadilo?
-Da li očekujete da se svi članovi bivših plemena Durmitor i Tara drže zajedno kada dođe do ujedinjenja i da li je baš razmišljanje u tom pravcu nešto što bi moglo odigrati ključnu ulogu prvi ovom glasanju?
-Da li već sada 100% znate za koga ćete glasati ili postoji i dalje mogućnost da promenite vaš glas?
-Da li ste sigurni u to što vam je rečeno i da li verujete da znate ko ispada na ovom plemenskom savetu?
|
|
| |
Jason | Date: Tuesday, 14-04-2020, 10:50 | Message # 2 |
Major general
Group: Users
| -Amile, ErinNavan i Jasone, kako vi vidite situaciju u novom plemenu i da li mislite da je vaša pozicija stabilna ili ne? Da li očekujete da se stara Tara drži zajedno?
Mislim da nicija pozicija nije stabilna u ovoj fazi igre i ocekujem neko iznenadjenje veceras. Nazalost mislim da se nece drzati zajedno.
-Za sve pitanje, da li ste iznenađeni kako se odvijala zamena plemena? WanderLust je redom birala članove Durmitora, da li vas je to iznenadilo?
Nije me iznenadilo jer je svakako i u ovom plemenu bila skoro pred ispadanjem prosli put.
-Da li očekujete da se svi članovi bivših plemena Durmitor i Tara drže zajedno kada dođe do ujedinjenja i da li je baš razmišljanje u tom pravcu nešto što bi moglo odigrati ključnu ulogu prvi ovom glasanju?
Ne ocekujem da se drze zajedno jer ne bi podela bila ovakva da je tako.
-Da li već sada 100% znate za koga ćete glasati ili postoji i dalje mogućnost da promenite vaš glas?
Nemam pojma za koga cu glasati. Vise imena je u opticaju.
-Da li ste sigurni u to što vam je rečeno i da li verujete da znate ko ispada na ovom plemenskom savetu?
Jos uvek se nista ne zna pogotovo sto je moguce da veceras igra odluci ko ce napustiti takmicenje.
|
|
| |
Sanja | Date: Tuesday, 14-04-2020, 12:33 | Message # 3 |
Lieutenant colonel
Group: Blocked
| -Imali ste dve igre i dovoljno vremena da upoznate dinamiku plemena. Možete li mi uporediti organizaciju igre u prethodnom i sadašnjem plemenu, gde je bilo bolje i na koji način?
Organizovano je ok I tamo i ovde, samo sto imam utisak da sada svi ucestvujemo jednako, tamo se uglavnom uvek isticalo samo njih dvoje I uglavnom je tako igrano.
-U novom plemenu imamo četiri člana iz bivšeg plemena Tara, da li mislite da će glasovi biti podeljeni baš na taj način, 4 prema 2? Ili očekujete nešto drugačiji ishod?
Moze da bude, ali ne mora da znaci.
-Sac i Sanja, vi ste očito ta dva člana koji su ostali u plemenu Durmitor, da li mislite da postoji šansa da oboje ostanete u igri i nakon ovog plemenskog saveta?
Nista nije nemoguce dok se ne dokaze suprotno.
Nije me iznenadilo, jer znala sam otprilike kakva je bila situacija.
Zavisi ko ostane od takmicara do ujedinjenja.
Ne znam jos uvek.
Ne.
|
|
| |
Amil | Date: Tuesday, 14-04-2020, 14:41 | Message # 4 |
Major
| -Imali ste dve igre i dovoljno vremena da upoznate dinamiku plemena. Možete li mi uporediti organizaciju igre u prethodnom i sadašnjem plemenu, gde je bilo bolje i na koji način? I tamo i ovdje smo jednako organizirani, zasad je sve okej -U novom plemenu imamo četiri člana iz bivšeg plemena Tara, da li mislite da će glasovi biti podeljeni baš na taj način, 4 prema 2? Ili očekujete nešto drugačiji ishod? Iznenađenja su uvijek moguca
-Amile, ErinNavan i Jasone, kako vi vidite situaciju u novom plemenu i da li mislite da je vaša pozicija stabilna ili ne? Da li očekujete da se stara Tara drži zajedno? Nije bilo stabilno ni u Tari a pogotovo ovdje. Mislim da nece -Za sve pitanje, da li ste iznenađeni kako se odvijala zamena plemena? WanderLust je redom birala članove Durmitora, da li vas je to iznenadilo? To je bilo ocekivano -Da li očekujete da se svi članovi bivših plemena Durmitor i Tara drže zajedno kada dođe do ujedinjenja i da li je baš razmišljanje u tom pravcu nešto što bi moglo odigrati ključnu ulogu prvi ovom glasanju? Ne ocekujem nista, sta bude bit ce
-Da li već sada 100% znate za koga ćete glasati ili postoji i dalje mogućnost da promenite vaš glas? Ne znam jos -Da li ste sigurni u to što vam je rečeno i da li verujete da znate ko ispada na ovom plemenskom savetu? Vidit cemo veceras
|
|
| |
DeMarcus | Date: Tuesday, 14-04-2020, 15:15 | Message # 5 |
Colonel
| -Imali ste dve igre i dovoljno vremena da upoznate dinamiku plemena. Možete li mi uporediti organizaciju igre u prethodnom i sadašnjem plemenu, gde je bilo bolje i na koji način?
Ne osecam da smo stigli mnogo da se upoznamo, nekako proletese dve igre brzo. Mislim da je stara Tara bila bolje organizovana ali ovo je novo pleme tako da treba vremena.
Ne verujem da ce glasovi biti takvi jer je nase prvo glasanje u Tari bilo brdovito i nestabilno tako da nije postalo jedinstvo. Isto ocekujem i ovde.
-DeMarcuse, birao si redom Amila, ErinNavan i Jasona, da li u te osobe imaš najviše poverenja u ovoj igri?
Ja sam birao ljude iz svog plemena, a Lilake nisam hteo da biram jer za mene u ovoj igri ne postoji posto je odustala. Takodje, smatram da imaju jace pleme u igrama, tako da Lilake ne bi mogla da pomogne. Zato sam na kraju izabrao Sanju i Sac je ostao kod mene. Obe su bolje opcije nego da Lilake ne igra igre i ne pomaze plemenu.
Wanderlust je kod nas bila na dnu, tako da nisam iznenadjen. Iznenadjen malo jesam sto sam uspeo da zadrzim ovoliko clanova Tare.
Ne verujem, mislim da sad krece haos i panika kod vecine i da ce i bitnu ulogu odigrati te ranije sezone nazalost.
Mislim da znam za koga cu glasati. Sacekacu da se slegne.
Nisam siguran i ocekujem neki revote ili igru za ostanak.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Tuesday, 14-04-2020, 15:47 | Message # 6 |
Lieutenant general
Teško je to. Juče sam bila vedrija i optimističnija. Gubljenje sinoćnje igre mi je iskreno teško palo. Igre su, naravno različite, pa je nemoguće baš izvršiti poređenje. Organizacija nam i nije loša, ali dosta smo izgubli (2 lične greške) zato što je meni pukao internet.
Baš ne znam šta da očekujem. Logično bi bilo da sam sklonija exTara članovima, ali čak ni na zadnjem plemenskom u Tari nismo svi prisutni glasali isto.
-Amile, ErinNavan i Jasone, kako vi vidite situaciju u novom plemenu i da li mislite da je vaša pozicija stabilna ili ne? Da li očekujete da se stara Tara drži zajedno?
Situacija je pipava za sve. Bilo bi naivno od mene da budem sigurna. Kao što rekoh, imalo bi logike da smo zajedno.
Ne. WanderLust je čistom srećom ostala u igri na prošlom plemenskom. Normalno je da želi da promenu okolnosti.
Danas mi ujedinjenje izgleda predaleko da nagađam, ali uvek sve faktore treba uzeti u obzir.
Mislim da sam odlučila.
Imam svoju pretpostavku, u skladu sa kojom ću i glasati.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 14-04-2020, 17:37 | Message # 7 |
Colonel general
| -Imali ste dve igre i dovoljno vremena da upoznate dinamiku plemena. Možete li mi uporediti organizaciju igre u prethodnom i sadašnjem plemenu, gde je bilo bolje i na koji način? Za prvu igru mi se jos uvek place, jer smo imali resenje, a nismo ga poslali. Juce smo se borili do kraja, ali bili su bolji. Videcemo kakve ce igre biti, mislim da imamo sanse.
-U novom plemenu imamo četiri člana iz bivšeg plemena Tara, da li mislite da će glasovi biti podeljeni baš na taj način, 4 prema 2? Ili očekujete nešto drugačiji ishod? Vecina se se vec izjasnila da verovatno nece i nadam se da nece.
-Sac i Sanja, vi ste očito ta dva člana koji su ostali u plemenu Durmitor, da li mislite da postoji šansa da oboje ostanete u igri i nakon ovog plemenskog saveta? Sve je moguce.
-Za sve pitanje, da li ste iznenađeni kako se odvijala zamena plemena? WanderLust je redom birala članove Durmitora, da li vas je to iznenadilo? Na pocetku da, ali kasnije je sve postalo mnogo jasnije.
-Da li očekujete da se svi članovi bivših plemena Durmitor i Tara drže zajedno kada dođe do ujedinjenja i da li je baš razmišljanje u tom pravcu nešto što bi moglo odigrati ključnu ulogu prvi ovom glasanju? Treba prvo doci do ujedinjenja.
-Da li već sada 100% znate za koga ćete glasati ili postoji i dalje mogućnost da promenite vaš glas? Mislim da je to to.
-Da li ste sigurni u to što vam je rečeno i da li verujete da znate ko ispada na ovom plemenskom savetu? Verujem u ono sto mi je receno, a siguran sam u ono sto sam ja rekao. Videcemo sta ce biti.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:00 | Message # 8 |
Generalissimo
| Glasanje je završeno.
Pokupiću glasove.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:01 | Message # 9 |
Generalissimo
| Ako neko ima tajni imunitet i želi da ga iskoristi, ovo je poslednji trenutak kada to može uraditi.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:04 | Message # 10 |
Generalissimo
| Ovo je tajni imunitet.
|
|
| |
|