6. plemenski savet
|
|
GameHost33 | Date: Thursday, 16-04-2020, 20:39 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Durmitor, dobrodošli na plemenski savet.
Diskusija će trajati do 18h sutra (petak), a glasanje u periodu između 18h i 22h nakon čega će biti pročitani glasovi.
Ako kojim slučajem tema ostane otključana posle 18h (ne budem imao pristup internetu), sve isto važi, komentari posle 18h će biti izbrisani, a glasanje ostaje u istom periodu.
Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.
Ako neko ima i želi da iskoristi tajni imunitet, to može učiniti tokom glasanja, bilo u poruci u kojoj šalje glas ili u novoj poruci posle toga, a pre početka čitanja glasova. Onog momenta kada napišem "pročitaću glasove", tajni imunitet se više ne može iskoristiti.
Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!
Pitanja za sve takmičare:
-Odigrali ste tri igre u ovom sastavu i u sve tri ste bili maltene u zaostatku od početka do kraja. Da li to znači da ovo pleme nema nikakvu perspektivu i šansu u nastavku ili je situacija drugačija? Zašto je to tako?
-Prošli plemenski savet je verovatno bio iznenađenje za većinu uzimajući u obzir da je takmičar sa najvećim brojem glasova ostao u igri. Koliko ste bili šokirani odlukom ErinNavan da iskoristi tajni imunitet na Sacu?
-Da li mislite da će pleme ovaj put doneti jednoglasnu odluku oko toga ko ispada ili ne?
-Ima li neko da se smatra sigurnim na ovom plemenskom savetu?
-Kako vam deluje iz ove perspektive podela unutar plemena? Da li ste 100% sigurni da znate ko je na čijoj strani?
-Svi ste svesni da se bliži ujedinjenje, da li je u ovom trenutku važnije izglasati osobu za koju smatrate da neće biti na vašoj strani kada ujedinjenje nastupi ili ćete se voditi nekim drugim razlogom prilikom glasanja?
-Sac, preživeo si volšebno prošli plemenski savet, da li misliš da se tvoja situacija unutar plemena promenila od tada ili misliš da si i dalje primarna meta?
-ErinNavan, koliko misliš da će tvoj potez sa prošlog plemenskog saveta uticati na glasanje plemena ovaj put? Da li misliš da si izgubila poverenje kod nekih saplemenika?
-Sanja, posle mešanja plemena si rekla da misliš da je to tebi išlo u prilog. Da li si i dalje takvog stava?
-Amile i Jasone, stara Tara se sve više i više osipa, da li se plašite da ste vi sledeći u redu za izbacivanje i da li možete nešto promeniti po tom pitanju?
|
|
| |
Amil | Date: Thursday, 16-04-2020, 22:59 | Message # 2 |
Major
Group: Users
| Odigrali ste tri igre u ovom sastavu i u sve tri ste bili maltene u zaostatku od početka do kraja. Da li to znači da ovo pleme nema nikakvu perspektivu i šansu u nastavku ili je situacija drugačija? Zašto je to tako? Ne znam sta bi rekao stvarno
-Prošli plemenski savet je verovatno bio iznenađenje za većinu uzimajući u obzir da je takmičar sa najvećim brojem glasova ostao u igri. Koliko ste bili šokirani odlukom ErinNavan da iskoristi tajni imunitet na Sacu? Iznenadilo me, nisam ocekivao Ali dobro bilo pa prošlo
-Da li mislite da će pleme ovaj put doneti jednoglasnu odluku oko toga ko ispada ili ne? Mislim da nece -Ima li neko da se smatra sigurnim na ovom plemenskom savetu? Mislim da ne
-Kako vam deluje iz ove perspektive podela unutar plemena? Da li ste 100% sigurni da znate ko je na čijoj strani? Pretpostavljam
-Svi ste svesni da se bliži ujedinjenje, da li je u ovom trenutku važnije izglasati osobu za koju smatrate da neće biti na vašoj strani kada ujedinjenje nastupi ili ćete se voditi nekim drugim razlogom prilikom glasanja? Vodit cu se nekim drugim razlogom Amile i Jasone, stara Tara se sve više i više osipa, da li se plašite da ste vi sledeći u redu za izbacivanje i da li možete nešto promeniti po tom pitanju? Najvjerovatnije da jesmo Ne mogu utjecat na nikoga
|
|
| |
Sanja | Date: Thursday, 16-04-2020, 23:53 | Message # 3 |
Lieutenant colonel
Group: Blocked
| -Odigrali ste tri igre u ovom sastavu i u sve tri ste bili maltene u zaostatku od početka do kraja. Da li to znači da ovo pleme nema nikakvu perspektivu i šansu u nastavku ili je situacija drugačija? Zašto je to tako?
Nemam odgovor na ovo pitanje
-Prošli plemenski savet je verovatno bio iznenađenje za većinu uzimajući u obzir da je takmičar sa najvećim brojem glasova ostao u igri. Koliko ste bili šokirani odlukom ErinNavan da iskoristi tajni imunitet na Sacu?
Veoma. Bilo je neocekivano jer mislim da niko nije znao. Ne znam je li I sam Sac znao za to ?.
-Da li mislite da će pleme ovaj put doneti jednoglasnu odluku oko toga ko ispada ili ne?
Mislim da nece biti jednoglasna.
Mozda.
-Kako vam deluje iz ove perspektive podela unutar plemena? Da li ste 100% sigurni da znate ko je na čijoj strani?
Nikad ne mozes biti 100% siguran, to smo potvrdili i na proslom plemenskom.
-Svi ste svesni da se bliži ujedinjenje, da li je u ovom trenutku važnije izglasati osobu za koju smatrate da neće biti na vašoj strani kada ujedinjenje nastupi ili ćete se voditi nekim drugim razlogom prilikom glasanja?
Vodicu se nekim drugim razlogom.
-Sanja, posle mešanja plemena si rekla da misliš da je to tebi išlo u prilog. Da li si i dalje takvog stava?
To sam rekla jer sam dobila sansu da ostanem ovde jos neku igru jer bih inace bila izglasana sledeca, ispostavilo se da sam bila u pravu.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 17-04-2020, 02:22 | Message # 4 |
Lieutenant general
| -Odigrali ste tri igre u ovom sastavu i u sve tri ste bili maltene u zaostatku od početka do kraja. Da li to znači da ovo pleme nema nikakvu perspektivu i šansu u nastavku ili je situacija drugačija? Zašto je to tako?
Ovo je igra koja zavisi od više elemenata, nekad su nam išli u korist, nekad nisu. Ipak, sama jačina igrača iz Nove Tare ne sme da se zanemari.
Ovo se pitanje odnosi i na mene? Iznenadila sam i samu sebe. Ali Sac je fino čeljade, pa nije šteta imuniteta.
Sasvim je moguće, ali ovo je nepredvidljiva igra.
Samo blesav čovek, ili ako neko ima neki tajni koji namerava da upotrebi.
Ne. Ali ja nikad nisam sigurna u to. Mogu da garantujem samo za sebe.
Obično sednem i dobro razmislim. Ako imam s kim da se konsultujem, i to uradim.
-ErinNavan, koliko misliš da će tvoj potez sa prošlog plemenskog saveta uticati na glasanje plemena ovaj put? Da li misliš da si izgubila poverenje kod nekih saplemenika?
Pa svakako mora da utiče na neki način, i to ne malo. Poremetila sam kakav-takav balans koji je postojao, ali se nadam da možemo da nastavimo dalje u zajedničkom interesu.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 17-04-2020, 16:47 | Message # 5 |
Colonel general
| -Odigrali ste tri igre u ovom sastavu i u sve tri ste bili maltene u zaostatku od početka do kraja. Da li to znači da ovo pleme nema nikakvu perspektivu i šansu u nastavku ili je situacija drugačija? Zašto je to tako? Oni jesu jaki prtivnici. a mi smo u svakoj igri dali svoj maksimum i borili smo se do kraja, ali sreca jednostavno nije bila na nasoj strani. I sam si to zapazio na zadnjoj igri. Malo nam je falilo da se povratimo, iako nas kockice nisu htele i bili smo u zaostatku od pocetka.
-Prošli plemenski savet je verovatno bio iznenađenje za većinu uzimajući u obzir da je takmičar sa najvećim brojem glasova ostao u igri. Koliko ste bili šokirani odlukom ErinNavan da iskoristi tajni imunitet na Sacu? Mislim da smo svi sem nje bili sokirani, a mozda je i ona bila, ipak to nije bas laka odluka za doneti.
-Da li mislite da će pleme ovaj put doneti jednoglasnu odluku oko toga ko ispada ili ne? Mislim da ne.
-Ima li neko da se smatra sigurnim na ovom plemenskom savetu? Ne verujem.
-Kako vam deluje iz ove perspektive podela unutar plemena? Da li ste 100% sigurni da znate ko je na čijoj strani? Tesko je biti siguran, a narocito sada. A mora se verovati, narocito sada.
-Svi ste svesni da se bliži ujedinjenje, da li je u ovom trenutku važnije izglasati osobu za koju smatrate da neće biti na vašoj strani kada ujedinjenje nastupi ili ćete se voditi nekim drugim razlogom prilikom glasanja? Isti razlog kao i proslog puta.
-Sac, preživeo si volšebno prošli plemenski savet, da li misliš da se tvoja situacija unutar plemena promenila od tada ili misliš da si i dalje primarna meta? Okolnosti u plemenu su se promenile, a kako se to odrazilo na moju situacju pokazace glasanje.
|
|
| |
Jason | Date: Friday, 17-04-2020, 17:41 | Message # 6 |
Major general
Moguce je da se nisu energije poklopile do kraja a i nismo imali srece u kljucnim momentima.
Mozda sam i ocekivao da ga ima ali ne i da ga upotrebi tada.
Naravno da ne cak ce mozda odluciti i dodatna igra ili sta vec.
Mislim da ima jedna osoba koja se smatra sigurnom a i moje je misljenje da je sigurna.
Pokazace se veceras da li ima strana.
Vodicu se onim kao i do sada iako me to moze kostati glave.
-Amile i Jasone, stara Tara se sve više i više osipa, da li se plašite da ste vi sledeći u redu za izbacivanje i da li možete nešto promeniti po tom pitanju?
Vrlo je moguce da ce biti tako mada se nadam da onaj koji ostane moze nesto da uradi nadalje.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 17-04-2020, 22:00 | Message # 7 |
Generalissimo
| Glasanje je završeno.
Pokupiću glasove.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 17-04-2020, 22:01 | Message # 8 |
Generalissimo
| Ako neko ima tajni imunitet, ovo je poslednji trenutak kada ga može odigrati.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Friday, 17-04-2020, 22:03 | Message # 9 |
Generalissimo
| Niko nije iskoristio tajni imunitet.
Pročitaću glasove.
Prvi glas...
|
|