Thursday, 09-01-2025, 18:10Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

13. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
13. plemenski savet
GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 21:56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Zeta, dobrodošli na plemenski savet.

Diskusija će trajati do ponedeljka u 13h, a onda ćete u periodu između 13h i 17h glasati, nakon čega ću ja u 17h pročitati glasove.

Kao što smo se dogovorili, ako se desi da bude nerešeno glasanje (2-2), ponovljeno glasanje će trajati od 17h do 18h sutra, a eventualna igra između takmičara za opstanak, od 18h do 19h.

Glasate tako što meni ovde na forumu pošaljete privatnu poruku sa imenom osobe za koju glasate, uz obrazloženje zašto glasate baš za tu osobu, ali tek nakon što završi diskusija.

WanderLust je osvojila imunitet i za nju ne možete glasati, svi ostali su ugroženi.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

-Delovalo je da će izbacivanje Džejkobsa biti rutinska stvar, međutim ispostavilo se potpuno suprotno. Da li neko želi da objasni šta se tu zapravo desilo ili ćemo morati sačekati reunion da saznamo?

-Zna li se ko je glasao za Troyu pored Džejkobsa očito?

-Neminovno je bilo da top6 dođe u jednom momentu. Džejkobs i Naup su očito bili na krivoj strani brojeva i ispali su. Da li ste sigurni da će brojevi biti na vašoj strani do samog kraja?

-Nekako je moj utisak da je cela ove sezona prepuna negativne energije bez ikakve potrebe. Na kraju dana, ovo je samo igra koja se pri tome ne igra u novac. Zbog čega onda imamo toliko negativne energije umesto da ovo služi samo za zabavu?

-Da li mislite da ćete i u budućnosti igrati virtualni survivor? Koliko ste psihičke energije potrošili u ovoj sezoni, ako se to može uopšte opisati rečima?

-Da možete promeniti jednu stvar od početka sezone, koja bi to stvar bila, a da je možete reći javno?

-Da li mislite da će pleme ovaj put jednoglasno doneti odluku ili ćemo gledati igru sutra za opstanak u ovoj sezoni?

-Ako u top3 osvojite imunitet, da li već sada znate koga biste vodili sa sobom u finale? Ako ne osvojite imunitet, da li znate ko bi vas vodio u finale?

-Jasone, ovaj put si ostao kratak za imunitet. Da li misliš da si ugrožen večeras?

-Troyo, prošli plemenski savet si opet "opasno živeo". Koji je razlog tome? Da li ti misliš da si ugrožen večeras?

-WanderLust, više puta si istakla da ti je kriterijum glasanja taj da glasaš za najslabije u igrama, da li ćeš i sada tako postupiti?

-Selima, da li nas još nešto može iznenaditi posle svega u ovoj igri?

troyaDate: Sunday, 03-05-2020, 22:13 | Message # 2
Colonel general
Group: Users
Awards: 22
Quote GameHost ()
-Delovalo je da će izbacivanje Džejkobsa biti rutinska stvar, međutim ispostavilo se potpuno suprotno. Da li neko želi da objasni šta se tu zapravo desilo ili ćemo morati sačekati reunion da saznamo?

Najbolje da cekamo reunion.

Quote GameHost ()

Selima.

Quote GameHost ()
-Neminovno je bilo da top6 dođe u jednom momentu. Džejkobs i Naup su očito bili na krivoj strani brojeva i ispali su. Da li ste sigurni da će brojevi biti na vašoj strani do samog kraja?

Nadam se.

Quote GameHost ()
-Nekako je moj utisak da je cela ove sezona prepuna negativne energije bez ikakve potrebe. Na kraju dana, ovo je samo igra koja se pri tome ne igra u novac. Zbog čega onda imamo toliko negativne energije umesto da ovo služi samo za zabavu?

Ne znam o cemu se radi. I publika previse smara, treba im neko objasniti da ne ucestvuju.

Quote GameHost ()
-Da li mislite da ćete i u budućnosti igrati virtualni survivor? Koliko ste psihičke energije potrošili u ovoj sezoni, ako se to može uopšte opisati rečima?

Dosta energije. Pa mislim da je ovo to, vreme je za penziju i da se igra prepusti "mladjima".

Quote GameHost ()
-Da možete promeniti jednu stvar od početka sezone, koja bi to stvar bila, a da je možete reći javno?

Ne znam, pitaj me na kraju xD

Quote GameHost ()
-Da li mislite da će pleme ovaj put jednoglasno doneti odluku ili ćemo gledati igru sutra za opstanak u ovoj sezoni?

Mislim da bi trebalo da bude jednoglasno.

Quote GameHost ()
-Ako u top3 osvojite imunitet, da li već sada znate koga biste vodili sa sobom u finale? Ako ne osvojite imunitet, da li znate ko bi vas vodio u finale?

Da.

Quote GameHost ()
-Troyo, prošli plemenski savet si opet "opasno živeo". Koji je razlog tome? Da li ti misliš da si ugrožen večeras?

Ne bih ni ja znao koji je razlog xD I veceras ocekujem da vidim svoje ime.

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 22:15 | Message # 3
Generalissimo
Quote troya ()
I publika previse smara, treba im neko objasniti da ne ucestvuju.

Na koji način smaraju?

troyaDate: Sunday, 03-05-2020, 22:15 | Message # 4
Colonel general
Quote GameHost ()
Na koji način smaraju?

Traze od ljudi da me izglasaju laugh

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 22:16 | Message # 5
Generalissimo
Ozbiljno?

Je li tajna ko je to radio? lol

troyaDate: Sunday, 03-05-2020, 22:17 | Message # 6
Colonel general
Pa jedino ako hoces da ti ispisem spisak xD

Nisam zadovoljna ^_^

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 22:18 | Message # 7
Generalissimo
Slobodno. biggrin

Neverovatno mi je da to neko čini.

WanderLustDate: Sunday, 03-05-2020, 22:23 | Message # 8
Lieutenant general
Awards: 1

Ne kasni reunion

Zna se.

Nisam ni do sad, necu ni od sad

Pitam se od pocetka.

Igram se zbog igara,ako mi se ukaze prilika igracu i dalje.

Juce.

Ne znam, pleme vise nije pleme, sad su samo pojedinci.

Previse mogucih kombinacija koje sve zavise od danasnjeg glasanja.

-WanderLust, više puta si istakla da ti je kriterijum glasanja taj da glasaš za najslabije u igrama, da li ćeš i sada tako postupiti?

Da, tako cu postupiti.

do no harm, take no shit

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 22:27 | Message # 9
Generalissimo
Quote WanderLust ()
Ne znam, pleme vise nije pleme, sad su samo pojedinci.

Zašto je trebalo toliko vremena da se ovo desi?

Na kraju krajeva, u ujedinjenju i treba svako da misli na sebe i kako da stigne do pobede u ovoj igri. Ili što dalje u sezoni...

JasonDate: Sunday, 03-05-2020, 22:27 | Message # 10
Major general
Awards: 0

Desilo se svasta a nista lepo nazalost.

Zna.

Posto je ocigledno da ce biti top 2 tesko da ce biti tako.

O tome ja pricam od pocetka ali jednostavno neki idu predaleko radi pobede u obicnoj igri.

I prosli put , pre tri godine,  kad sam ucestvovao rekao sam nikad vise pa eto desila se korona. Nadam se da se nece pojaviti neki virus 2023. Sem veceras nisam preterano koristio svoju pozitivnu energiju i nisam dozvoljavao da je pretvore u negativnu sto inace radim i u real life. 

Samo jedna. Da sam bio izglasan umesto Amila korak pred ujedinjenje.

Da se ne lazemo tesko da ce biti igre pogotovo posle desavanja od veceras.

Znam koga bi vodio ali isto tako znam i da mene niko ne bi vodio. A i svakako me publika i porota ne zele tamo sudeci po igri od juce.

Search:

VS |