Thursday, 09-01-2025, 18:42Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

14. plemenski savet - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
14. plemenski savet
GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 02:22 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Plemenski savet će početi u utorak u 15h.

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 16:20 | Message # 2
Generalissimo
Zeta, dobrodošli na poslednji plemenski savet pre velikog finala.

Diskusija će trajati do 23h večeras, a onda će uslediti glasanje do 23:30h nakon čega ću ja pročitati finalni glas.

Selima je osvojila imunitet i ona je bezbedna. S obzirom da u tom slučaju ugroženi mogu biti samo Jason i WanderLust, oni neće glasati jer se glasovi međusobno poništavaju, tako da će Selima jedina pristupiti glasanju i odlučiti ko će postati 7. član porote.

Pre samog glasanja nam predstoji diskusija, postaviću vam nekoliko uvodnih pitanja (moguće i još neka tokom diskusije) na koja ste dužni da odgovorite ovde u temi!

Pitanja za sve takmičare:

-Sezona je maltene stigla do svog kraja, kada se osvrnete na ovih 39 dana, koji su momenti koje ćete najviše pamtiti, a koje najviše želite da zaboravite?

-Da sezona opet krene ispočetka, a da znate kako bi se sve odigralo, da li biste nešto promenili u svojoj igri? Ako da, šta bi to bilo?

-Poslednja igra za imunitet je bila pravi finalni test u svakom mogućem smislu. Da li se možete malo dotaknuti igre, proći kroz određene faze... Gde ste imali najviše problema, gde ste zapeli, a koji delovi su vam išli odlično?

-Virtualni survivor se igra oko 40 dana, a ko dođe u top3, nema dileme da je itekako uložio mnogo vremena u ovu igru. Pobeda u finalnoj igri vas vodi u finale, a daje vam i mogućnost da izaberete ko će tamo biti pored vas. Da li je onda prikladno da tako veliku moć neko zasluži nakon igre ovakvog tipa gde je neophodno pokazati kvalitet maltene u svim Survivor igrama i pokazati sve moguće kvalitete koje ova igra zahteva?

-Igra je odlučena u 10 sekundi razlike, što je filmski završetak. Da li upravo takav kraj poslednje igre u sezoni možda i oslikava kako je izgledala ove sezona?

-Selima i WanderLust, nakon više od 6 sati igre, trebalo je sklopiti traženu rečenicu. Ako se rečima uopšte može opisati, koliko je teško posle toliko duge igre, psihičkog umora i manjka fokusa uspeti pronaći ono što se traži?

-Selima i WanderLust, možete li mi opisati šta se tačno desilo u top5? Deluje da je do tada vaš odnos bio savršen i onda je sve jednostavno "puklo"? Zbog čega je došlo do toga? Jasone, kako si ti video celu tu situaciju i možeš li dati komentar?

-Jasone, iako si vodio u prvom delu igre i imao oko 20-30 minuta konstantne prednosti u odnosu na ostale, zapeo si kod klizeće puzle, a onda je lavirint bio nepremostiva prepreka iako si ranije u sezoni osvojio imunitet u igri sa lavirintima. Gde je krenulo po zlu za tebe?

-Selima, pobedila si Troyu prvo tako što si poslala rešenje nekih 80-90 sekundi pre njega, a potom si pobedila WanderLust u foto finišu. Da li je 4. maj od sada na listi tvojih srećnih dana? Kakvo olakšanje si osećala kada si videla da si pobednik?

-Selima, pobeda u ovakvoj igri je sigurno veliki argument za pobedu u finalu u kojem ćeš ti definitivno biti. Da li misliš da je samo ta pobeda dovoljna da budeš pobednik ove sezone?

-Selima, da li si odlučila već sada koga ćeš voditi u finale? Cele sezone smo mogli čitati i slušati komentare koji upužuju na to da ste i i WanderLust ozbiljni igrači i da vas treba izbaciti jer ste bliske, međutim obe ste stigle do top3. Da li misliš da je u tom tonu onda jedino pošteno da pobednik ove sezone bude odlučen između vas dve i da bi to zaista bila prava pobeda za onu koja pobedi?

-WanderLust, da li misliš da postoji šansa da ne budeš deo porote?

-WanderLust, bila si u zaostatku u poslednjoj igri više od pola sata u jednom momentu. Gde si pronašla energiu za povratak? Na kraju krajeva, uspela si i da povedeš tako što si prva ušla u Box 10? I koliko je bilo srceparajuće izgubiti na onakav način?

-Jasone, ti si osvojio 3 imuniteta ove sezone, dok niko drugi nije osvojio više od jednog osim Selime koja je osvojila dva. Ne bi bilo prvi put da pobednik Survivora bude osoba koja bi kao argument iznela svoju dominaciju u igrama, pogotovo kada se uzme u obzir da si ti od početka isticao da si tu zbog igri. Da li misliš da će to biti dovoljno ako budeš u finalu?

-Jasone, pored dominacije u igrama, stičem utisak da si igrao potpuno fer igru bez da si nekoga povredio tokom iste ili slično. Da li si se ti razočarao u nekoga ove sezone? I da li misliš da si ti najveći heroj (pozitivac) ove sezone u kojoj smo videli dosta izdaja, negativne energije i teških reči? I da li misliš da je "biti pozitivac" zapravo postala negativna osobina Survivora jer svi žele da gledaju "negativce". Zbog čega je to tako?

JasonDate: Tuesday, 05-05-2020, 16:47 | Message # 3
Major general
Group: Users
Awards: 0
-Sezona je maltene stigla do svog kraja, kada se osvrnete na ovih 39 dana, koji su momenti koje ćete najviše pamtiti, a koje najviše želite da zaboravite?

Stvar koju najvise zelim da zaboravim je glasanje za troyu na proslom plemenskom savetu. A momenata za pamcenje ima mnogo sem desavanja pred kraj bila je bas lepa sezona.

-Da sezona opet krene ispočetka, a da znate kako bi se sve odigralo, da li biste nešto promenili u svojoj igri? Ako da, šta bi to bilo?

Ne. Kao sto sam i vise puta rekao igram srcem pa makar islo protiv mene kao sto ce se i desiti na kraju.

-Poslednja igra za imunitet je bila pravi finalni test u svakom mogućem smislu. Da li se možete malo dotaknuti igre, proći kroz određene faze... Gde ste imali najviše problema, gde ste zapeli, a koji delovi su vam išli odlično?

Sem klizece puzle koja mi je i inace Ahilova peta u igrama VS sve ostale igre su bile super i mislim da bi do poslednje kutije stigao bas,bas brzo kao sto sam i krenuo. Posle toga je opala koncentracija,vec je bilo kasno i eto desilo se sta se desilo. Ostale igre odlicne posebno pohvale za Grbove,Osmosmerku,Lavirint i Slagalicu.

-Virtualni survivor se igra oko 40 dana, a ko dođe u top3, nema dileme da je itekako uložio mnogo vremena u ovu igru. Pobeda u finalnoj igri vas vodi u finale, a daje vam i mogućnost da izaberete ko će tamo biti pored vas. Da li je onda prikladno da tako veliku moć neko zasluži nakon igre ovakvog tipa gde je neophodno pokazati kvalitet maltene u svim Survivor igrama i pokazati sve moguće kvalitete koje ova igra zahteva?

Kao i sve u zivotu i jeste i nije. Ali posle igre od sedam sati naravno da je sasvim zasluzeno.

-Igra je odlučena u 10 sekundi razlike, što je filmski završetak. Da li upravo takav kraj poslednje igre u sezoni možda i oslikava kako je izgledala ove sezona?

Definitivno. Mozda ne lici na prvi pogled ali bila je turbulentna sezona i odlucivale su nijanse.

Jasone, kako si ti video celu tu situaciju i možeš li dati komentar?

Meni je zao sto je doslo do toga ali kao sto sam rekao i njima nadam se da ce izgladiti medjusobni odnos.

-Jasone, iako si vodio u prvom delu igre i imao oko 20-30 minuta konstantne prednosti u odnosu na ostale, zapeo si kod klizeće puzle, a onda je lavirint bio nepremostiva prepreka iako si ranije u sezoni osvojio imunitet u igri sa lavirintima. Gde je krenulo po zlu za tebe?

Kao sto sam i rekao u jednom od prethodnih pitanja definitivno je klizeca puzla bila kriva za sve kad sam je nekako spojio posle sat vremena opala je koncentracija i to je bio odlucujuci trenutak. Lavirint sam resio ali sam video da su daleko odmakle , vec je prosla ponoc i shvatio sam da se mozda i sudbina umesala u to koja od njih dve ce direktno proci u finale , a koja posle danasnjeg glasanja.

-Jasone, ti si osvojio 3 imuniteta ove sezone, dok niko drugi nije osvojio više od jednog, osim Selime koja je osvojila dva. Ne bi bilo prvi put da pobednik Survivora bude osoba koja bi kao argument iznela svoju dominaciju u igrama, pogotovo kada se uzme u obzir da si ti od početka isticao da si tu zbog igri. Da li misliš da će to biti dovoljno ako budeš u finalu?

Tesko da cu biti u njemu ali da budem iskren kao i uvek do sada , ne mislim da ce biti dovoljno. Porota ce definitivno gledati neke druge kvalitete pri glasanju tako i da sam usao u njega ne bi imao nikakve sanse da pobedim

-Jasone, pored dominacije u igrama, stičem utisak da si igrao potpuno fer igru bez da si nekoga povredio tokom iste ili slično. Da li si se ti razočarao u nekoga ove sezone? I da li misliš da si ti najveći heroj (pozitivac) ove sezone u kojoj smo videli dosta izdaja, negativne energije i teških reči? I da li misliš da je "biti pozitivac" zapravo postala negativna osobina Survivora jer svi žele da gledaju "negativce". Zbog čega je to tako?

Meni je upravo to najveca pobeda. Em sam bio odlican u igrama, em sam igrao fer igru do krajnjih granica koliko sam mogao. Bez ikakve lazne skromnosti smatram da jesam najveci heroj sezone. Na moju veliku zalost mislim da je biti pozitivac postala nepozeljna osobina i u stvarnom svetu a kamoli u igri poput ove. Zato sam se potajno nadao da mogu da stignem do neke od visih pozicija ove sezone za razliku od prosle dve kad sam zauzeo 7. i 8. mesto  sto je bio krajnji domet za igru poput moje.

Message edited by Jason - Tuesday, 05-05-2020, 17:06

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 17:13 | Message # 4
Generalissimo
Quote Jason ()
Tesko da cu biti u njemu

Zbog čega misliš da će Selima izabrati da vodi WanderLust u finale pre nego tebe?

Quote Jason ()
Em sam bio odlican u igrama, em sam igrao fer igru do krajnjih granica koliko sam mogao. Bez ikakve lazne skromnosti smatram da jesam najveci heroj sezone. Na moju veliku zalost mislim da je biti pozitivac postala nepozeljna osobina

Zašto misliš da je postalo negativno biti pozitivac?

U ovu igru se dosta ljudi prijavi i kaže da su razlog "samo igre", a onda se posle ne ceni osoba koja pobedi u najviše igri. Zašto je to tako?

JasonDate: Tuesday, 05-05-2020, 17:31 | Message # 5
Major general
Mislim da ce se na taj korak odluciti iz samo jednog razloga koji ne bi sada da spominjem zbog toka igre. Nadam se da se nece voditi tom stvari tokom glasanja ne radi mene nego zbog misljenja koje sam forimirao o njoj a verujem i ostali takmicari.

Zato sto vlada misljenje da su heroji dosadni. I u realnom zivotu je tako. Na ceni su nazalost neke druge vrednosti koje je donelo ovo vreme i ovaj stil zivota. Da li ce se nesto promeniti? Za sada tesko a jednog dana nadam se.

Vecina ljudi se i prijavi zbog igri i to je istina. Ali kako odmice sezona i prezive jedan plemenski,drugi,treci... zaboravljaju na ono zbog cega su i dosli. Mali broj ljudi kao sto sam ja na samom kraju dana na prvo mesto stave same igre.

SelimaDate: Tuesday, 05-05-2020, 19:04 | Message # 6
Colonel
Gašenje sezone. lol šalim se, ovo finale, mada ni klizeća nije bila za bacit.
Najdraži dio sezone mi je da ćemo se host i ja konačno riješiti jedno drugog. lol

Pa sigurno da bih, bilo je dosta uspona i padova ove sezone za mene, ali obzirom da sam ja prvi finalista, rekla bih da je sezona bila najbolja za mene.

Zadnja igra je bila pravi test snage, ja sam za razliku od svoje konkurencije imala i igru od sat vremena prije početka finalne borbe, već bila prilično umorna od svega, ali sam se držala. Kroz neke boxove se prolazilo prije, kroz neke sporije, koncentracije je opadala sa svakom igrom kod svih, što je i bilo vidno. Najviše sam sreće imala sa kombinacijom gdje sam u taj box od 120 mogućih pokušaja ušla od drugi put, ali sreća prati hrabre. Reklo bi se provalila hostov način razmišljanja heart biggrin kažu mi da ove sedmice odigram neki loto. :lol:. Dosta često u toku igre sam uzimala i pauzu da bih se mogla bolje koncentrisati na ono što slijedi, međutim zbog tih pauza su me moji saigrači stigli i prestigli. Kao što već rekoh, bili su sat odmorniji od mene, i sigurno im je bilo lakše. Ono što neki ne znaju jeste da sam ja imala rečenicu i 5 minuta prije moje protivnice ali sam je od uzbuđenja pogrešno napisala, pa sam morala da čekam dodatnih pet minuta da šaljem rješenje. Srećom, ipak sam bila brža, jer sam u svakom slučaju i bila brža kroz sve boxove osim kroz prvi. i zadnji. Jasona sam stigla na kombinaciji, ali sam mu pobjegla na slide puzli i labirintu, bez ozbira na kombinaciju. Ali kao što već rekoh, igra je bila zbilja zahtjevna, i oboje mojih suparnika se mogu ponositi svojom igrom u ovj finalnoj borbi.

Mislim da sam već pokazala da imam sve što je potrebno za jednog survivor takmičara. U ovoj igri je nemoguće doći do ovog dijela takmičenja, a da ne izdate nikog. Moja jedina sreća je da sam dobila oprost i da mi je savjest dosta mirnija.
Zar već toliko? Gdje ljetujemo?

Kao što već rekoh, ne znam šta mi bi da napišem onako prvi pokušaj. Mogla sam sebe koštati kao niko, lijepo ja kažem da sam sebi najveći neprijatelj.

-Selima i WanderLust, nakon više od 6 sati igre, trebalo je sklopiti traženu rečenicu. Ako se rečima uopšte može opisati, koliko je teško posle toliko duge igre, psihičkog umora i manjka fokusa uspeti pronaći ono što se traži?
Ma više nisam znala ni 2+2*2, a kamoli ono. Fokus sam izgubila kod boxa broj 6 otprilike, ali sam imala veliku vremensku prednost iz pređašnjih boxova koja mi je pomogla da se resetujem.

-Selima i WanderLust, možete li mi opisati šta se tačno desilo u top5? Deluje da je do tada vaš odnos bio savršen i onda je sve jednostavno "puklo"? Zbog čega je došlo do toga? Jasone, kako si ti video celu tu situaciju i možeš li dati komentar?
Problem je nastao u trenutku kad je Wanderlust izjavila da mi poklanja finale, što je za mene bila uvreda, što možda i nije mislila tako, i tu sam odlučila da uložim zadnji atom snage da isto obezbijedim sebi bez da mi ga neko poklanja. I uspjela sam.

-Selima, pobedila si Troyu prvo tako što si poslala rešenje nekih 80-90 sekundi pre njega, a potom si pobedila WanderLust u foto finišu. Da li je 4. maj od sada na listi tvojih srećnih dana? Kakvo olakšanje si osećala kada si videla da si pobednik?
Već rekoh, imala sam rješenje i 5 minuta prije suparnice, samo da sam pazila. Već odavno pričam da sam ja sebi najveći protivnik jer ne pazim. Mene je dosta izmorila igra sa troyom, kojeg mi je neizmjerno žao. Troya je igrački jedan od boljih i imao je veliku želju za pobjedom, ja lijepo rekoh da je mrtva trka između Wanderlust, njega i mene kada se radi o pobjedi. Kao što meni  reče jedan član ppublike, ja sam najveće g**** kojem je samo cilj sačuvati vlastito d***. Otud i ono.

-Selima, pobeda u ovakvoj igri je sigurno veliki argument za pobedu u finalu u kojem ćeš ti definitivno biti. Da li misliš da je samo ta pobeda dovoljna da budeš pobednik ove sezone?
Sigurno da jest, osim ovog, kao argument imam još jedan lični, Selima lični,  facepalm , a i tajni i pobjedu nad moćnim troyom kojeg sam pobijedila u njegovoj igri. Ekstremno sam ponosna na tu igru, dala mi je krila.

-Selima, da li si odlučila već sada koga ćeš voditi u finale? Cele sezone smo mogli čitati i slušati komentare koji upužuju na to da ste i i WanderLust ozbiljni igrači i da vas treba izbaciti jer ste bliske, međutim obe ste stigle do top3. Da li misliš da je u tom tonu onda jedino pošteno da pobednik ove sezone bude odlučen između vas dve i da bi to zaista bila prava pobeda za onu koja pobedi?
Nisam. Svako od nas troje zaslužuje ovo finale, svako na svoj način.  Drago mi je da sam ja ta koja bira, obzirom da najvjerovatnije ne bih bila izabrana da je neko drugi pobijedio.

-Jasone, ti si osvojio 3 imuniteta ove sezone, dok niko drugi nije osvojio više od jednog osim Selime koja je osvojila dva. Ne bi bilo prvi put da pobednik Survivora bude osoba koja bi kao argument iznela svoju dominaciju u igrama, pogotovo kada se uzme u obzir da si ti od početka isticao da si tu zbog igri. Da li misliš da će to biti dovoljno ako budeš u finalu?

Moram da prokomentarišem ovo, inače ću da crknem :D. Kao što već rekoh niko ovdje ne bi ni bio da u nekom momentu nije izdao nekog i pogazio riječ. Mislim da je Amir jedina osoba koja ima luksuz da to kaže. biggrin

Message edited by Selima - Tuesday, 05-05-2020, 19:16

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 19:16 | Message # 7
Generalissimo
Quote Selima ()
Problem je nastao u trenutku kad je Wanderlust izjavila da mi poklanja finale, što je za mene bila uvreda, što možda i nije mislila tako, i tu sam odlučila da uložim zadnji atom snage da isto obezbijedim sebi bez da mi ga neko poklanja. I uspjela sam.

Na koji način da ti poklanja finale? Kako neko nekome može pokloniti finale u top5?

Ironično je onda da smo došli u situaciju da si ti ta koja može "pokloniti" finale WanderLust, a ne obrnuto.

Quote Selima ()
Kao što meni  reče jedan član ppublike, ja sam najveće g**** kojem je samo cilj sačuvati vlastito d***. Otud i ono.

Je li tajna ko je ovo rekao?

Quote Selima ()
Sigurno da jest, osim ovog, kao argument imam još jedan tajni, i pobjedu nad moćnim troyom kojeg sam pobijedila u njegovoj igri. Ekstremno sam ponosna na tu igru, dala mi je krila.

Misliš li da si favorit u finalu i da je svejedno iz te perspektive ko će sedeti pored tebe tamo?

Quote Selima ()
Nisam. Svako od nas troje zaslužuje ovo finale, svako na svoj način.

Znači i dalje oba rivala imaju šansu da kažu nešto što bi te navelo da odlučiš?

U tom slučaju, dva pitanja za Jasona i WanderLust:

-Na koji način ste zaslužili finale više od onog drugog?

-Zašto baš vas Selima treba voditi u finale?

SelimaDate: Tuesday, 05-05-2020, 20:35 | Message # 8
Colonel
Quote GameHost ()
Na koji način da ti poklanja finale? Kako neko nekome može pokloniti finale u top5?
Već je bilo izgledno da Džejkobs ispada. Ne znam koji joj je bio plan dalje, ali bi me "progurala" u finale na "svoju štetu". Ja na to ne bih pristala nikad. Zato sam se i naljutila i vratila da igram, iako sam bila na korak od odustajanja.

Quote GameHost ()
Je li tajna ko je ovo rekao?
Neka ostane tajna do reuniona i neka se ta osoba sama javi. biggrin Ja mislim da se svi ovdje borimo za sebe, prvenstveno, tako da mi je ta rečenica jako smiješna, i zato sam je jednom upotrijebila. 

Quote GameHost ()
Misliš li da si favorit u finalu i da je svejedno iz te perspektive ko će sedeti pored tebe tamo?
Kao što je svaki plemenski priča za sebe, tako je i finale priča za sebe. 

Quote GameHost ()
Znači i dalje oba rivala imaju šansu da kažu nešto što bi te navelo da odlučiš?
Naravno. Glasanje je tek za 2 i po sata.

Added (05-05-2020, 20:36)
---------------------------------------------
Oboje su zaslužili finale, svako na svoj način. To sam već rekla.

WanderLustDate: Tuesday, 05-05-2020, 22:04 | Message # 9
Lieutenant general
Awards: 1
Evo vec pet sati eskiviram da odgovorim na plemenski, al sve se plasim bicu eliminisana zbog toga, pa cu Selimi uskratiti malo muke  wacko

Igra je bila izuzetna sinoc, pamtice se dugo zaista. Bilo je jos odlicnih igara. Neke zbog takmicarskog dela, a neke zbog odlicne zabave jer je zbog tadasnje situacije i raspodele saveza bilo nebitno ko ce pobediti i zasita se igralo lepo i rastereceno. Tu mislim na Cluedo za koji se nadam da ce nastaviti da zivi i dalje kako rekosmo.

Zelim da zaboravim da sam se u nekom momentu uvukla u igru kao da je off line, a ne online. Valjda je to neminovno isto kao i sa poznatim eksperimentom koji je nekoliko puta prikazan i na filmskom platnu. Verovala sam da mi se to nece desiti, ali ipak jeste. Doca ce bolje znati to oko tih fenomene :D.

Nista ne bih promenila u svojoj igri. Igrala sam u skladu sa onim sto sam sebi i postavila kao cilj. Dosledna do kraja tome, a da ne davim mnogo, puno sam o tome pisala i kroz plemenske i druge teme. Mislim da se i sinoc u igri to videlo, ali i juce u toku mog glasanja na plemenskom, kao i pre toga nadam se.

Sto se tice incidenta sa Selimom po mom misljenju nije uopste bio deo igre pa se i ne moze posmatrati kroz prizmu iste. Bio je deo u kom se ne moze razgraniciti off od online i svakako od momenta kad se nisamo svi slozili oko plan koji je postojao za razresenje toga ko ce medju svima nama da ide dalje, nisam imala ni ideju, ni rezervni plan kako bi se bilo kakav problem vezan za tu temu mogao resiti, vec je bilo desice se nekako nesto.
Posto ga ne vezujem za igru, ne bih ga ni menjala, da li bih ga menjala direktno - ni sad nisam sigurna, jer se i on zasnivao na momentu istine prouzrokovane ostalim propratnim faktorima.

Poslednja igra za imunitet je bila ustvari finalna igra.
Igra koju sam igrala i izgubila.
Po mom misljenju sticajem srecnih ili nesrecnih okolnosti, ali svakako jesam.
Izgleda sam svu srecu VS potrosila u onom random izvlacenju za kapitena pri mesanju plemena, pa je u nekoliko igara i posle toga ta sreca dolazila na naplatu biggrin zna host vec malo vise o tome biggrin ostalima je nebitno vrv.

Procitala sam sta je i Selima napisala za boxove.
Iako sam dobra u pamcenju i vodim i statistiku sve vreme ovog VS, ne mogu da se setim bas tacnog redosleda ulazaka i razmaka u minutima, ali mislim da se jedini Leo izdvojio kod grbova nekih petnaest - dvadeset minuta i dodatno kod sledece, a da je zakazao u osmosmerci u smislu da smo ga stigle obe. Imam utisak da se to resilo gotovo istovremeno po ulasku u sledeci box. Pretpostavljam da cemo imati priliku na kraju da vidimo i boxove.
Sledeca je bio puzzle sa Lovcenom i brojevima. Miko ti si mi potvrdio da sam prva slozila puzzle, ali tu je krenuo deo po krivu jer sam uspevala da uocim samo devetnaest brojeva na slike, a ne i broj 55 koji me je totalno omeo. Tu sam usla posle sat vremena a puzzle sam slozila posle petnaestak mislim. Lovcen sam nasla odmah ako kucas nacionalni parkovi cg medju prvim je slikama i tu pocinje agonija od cetrdesetpet minuta trazenja jos jednog broja na slici. Selima je to prosla za deset minuta brze.
I onda dolazi TOP problem koji je i odlucio igru.
Novih pola sata pokusavanja da od 120 kombinacija ubodes pravu.
Realna greska za koju sam ja kriva je sto sam pola od tog vremena pokusavala da udjem u box 6 umesto u box 5 pa je to host skontao. Ja sam navodno radi brzine u startu otvorila sve boxove za redom da se ne bih vracala nazad i posto je zaista mnogo tabova bilo otvoreno vrlo je moguce da sa djorala bzvz.
Sve u svemu ne znam da li sam mozda u box 6 pokusala i pravu kombinaciju, ali sam u box5 pravu definitivno ukucala medju poslednjim mogucima.
Dodatno otezavajuca okolnost je sto mi tastatura s brojevima ne radi na LT pa koristim screen keyboard. U boxu 5 sam inace bila zaboravila da upisem komentar i zahvaljujem se Jaosnu javno sto me je podsetio na to iako je igrao protiv mene i mogao da cuti jer se moja eventualna pobeda ne bi ni racunala.
Tu je Selima stekla prednost od cetrdeset minuta jer je imala 10 iz prethodne i odmah je razbila sifru.
Sledeca je bila slide puzzle koja je jedina od svih igara i u redovnom delu igara, tj ranije koju sam igrala slabije, tj to je bila jedina igra koju u celom ujedinjenju nisam igrala finale. Sve ostale sam igrala zavrsnicu.
Resila sam je za nekih dvadesetak minuta i onda je dosla na red linearna jednacina koja mi je jaca strana generalno. Tu sam smanjila tu veliku prednost, tj.sa sledecom igrom lavirinta sam anulirala bilo kakvu razliku. Box sa komadicima koji fale smo prosle zajedno cini mi se, tesko da je bio minut, dva razlike, a recimo tu sam odigrala ispod proseka brzine u odnosu na prvo igranje u ujedinjenju i to je bio momenat kad sam osetila pravi umor i morala da zastanem malo.
Ostalo je sve bilo istorija :D
Zasluzeno je pobedila u poslednjoj i zasluzeno otisla u finale.
Ta igra je teska i ako ti se mozak zalepi za jednu rec koju mislis da je tacna ili dve tri, tesko da se vracas na pravi put. Ja sam u prvih petnaestak minuta desifrovama i u mojim pa sam vrtela igrama, igri, i gomilu nekih drugih pojmova, ali pravi je kasnio jer je jednostavno bilo mnogo, mnogo kasno i zamorno.

Mnogo vremena, koje smo na srecu ili nesrecu svi imali.
Sasvim je pravedno sto je ovako odluceno, nevezano sto mislim da je glavni razlog sto ja nisam na tom mestu faktor srece, na koji ako se doda Selimina zelja i inat da izdominira posle desavanja koja smo pominjali, kao i igracke sposobnosti rezultat je bio neminovan.

Misim da da.
Ja sam apsolutno zadovoljna sezonom i mislim da je ovo slika i prilika.
Kaze da je pogresila pet minuta ranije za jedno slovo, ne sumnjam uopste, cak i ta razlika od pet minuta bi bila mala.

-Selima i WanderLust, nakon više od 6 sati igre, trebalo je sklopiti traženu rečenicu. Ako se rečima uopšte može opisati, koliko je teško posle toliko duge igre, psihičkog umora i manjka fokusa uspeti pronaći ono što se traži?

Jako.

-Selima i WanderLust, možete li mi opisati šta se tačno desilo u top5? Deluje da je do tada vaš odnos bio savršen i onda je sve jednostavno "puklo"? Zbog čega je došlo do toga?

Savrseno je precenjena rec.
Selima i ja smo dva najslicnija takmicara, a opet imamo nekih fundamentalnih razlikao kojima cu pisati kad bude rekapitulacija ove sezone.
Prelazak iz online u off line zonu koji sam pomenula kao los momenat koji mi se desio u sezoni usko je vezan za nju, jer smo karakterno jako slicne i kako su mnogi zakljucili i ranije mladja i starija verzija iste osobe. Ja sam u "prednosti" malo vise od deceniju pa se tu ogledaju i kriju i nase razlike.
Sve u svemu necu stici da odgovorim na ovaj plemenski ako pocnem da razglabam o tome kao i o igri.
Procitala sam i njen odgovor, pogresno je shvatila, nije bilo ni pomisli, a ne reci da sma ja neko ko bi njoj poklanjao finale, jer sam ja i na poslednjem plemenskom rekla da nemam pojma kako ce se razvijati situacija nadalje i to sam zaista i verovala.
Ima veze sa tim da su i odnosi, tj.moj odnos i prema Jaosnu i prema troyi presli u iz online u offline za svakog iz razlicitog razloga, pa je sve to zapetljalo celu situaciju u odnosima svih nas ukupno i pojedinacno, s tim da je Jason tu ostao "najsacuvaniji" bar psihicki jer mislim da koliko god da se i sam cuvao, i mi smo ga sacuvali, a da je zeleo bilo ko od nas to da uradi mogao je i njega uvuci u taj twist.
Sve u svemu ono sto se desilo je od svakog pogresno protumaceno, ali svakako mislim da bi iko od nas promenio ili bio sposoban da promeni nesto od toga.

-WanderLust, da li misliš da postoji šansa da ne budeš deo porote?

Znam da postoji, receno mi je i sugerise se i od drugih.
Znam i iz kojih razloga ne bih i iz kojih bih volela da se to desi.
Zna ih i Selima jer smo pricale o tome.

-WanderLust, bila si u zaostatku u poslednjoj igri više od pola sata u jednom momentu. Gde si pronašla energiu za povratak? Na kraju krajeva, uspela si i da povedeš tako što si prva ušla u Box 10? I koliko je bilo srceparajuće izgubiti na onakav način?

Da mi je neko rekao pre igre situaciju, moguce je da bih rekla da je jako tesko jer sam poznata kao neko ko igra igre i ne voli da gubi, a postojao je i extra motiv.
Ali na kraju ove igre sam zaista osetila takvo zadovoljstvo i uzbudjenje da nije bilo ni malo ni stresno, ni sreceparajuce.
Osetila sam se kao da sam istrcala maraton koji bih inace volela da istrcim nekad u zivotu, a znam da nikad necu.
Satisfakcija je bila ogromna jer sam pre pocetka igre imala i tri sata online konstantne nastave koju sam zbog jednog projekta morala da pratim stalno i ucestvujem u diskusiji tako da nisam bila odmornog mozga ni ja (a pravile se i palacinke od osam do pola devet kako bi se podmitio muz da se ne ljuti, zna Jason biggrin ).
Jedan poseban plus DeMarcusu koji mi je posle dvadeset minuta poslao poruku i rekao - "znam da si uzivala u ovome". On je konacno mozda i jedini koji je do srzi skontao poentu mog igranja u ovoj igri.

Energija se nije gubila, cak ni tamo gde sam posustala i rekla, ma nemoguce, nema broja nigde. Nikad ne odustajem ni u cemu sto mi okupira paznju.

Added (05-05-2020, 22:12)
---------------------------------------------
Quote GameHost ()
Na koji način da ti poklanja finale? Kako neko nekome može pokloniti finale u top5?Ironično je onda da smo došli u situaciju da si ti ta koja može "pokloniti" finale WanderLust, a ne obrnuto.
Quote Selima ()
Već je bilo izgledno da Džejkobs ispada. Ne znam koji joj je bio plan dalje, ali bi me "progurala" u finale na "svoju štetu". Ja na to ne bih pristala nikad. Zato sam se i naljutila i vratila da igram, iako sam bila na korak od odustajanja.

good point host

Sto se tice Seliminog odgovora, pogresno tj, reversed percipirano,
Nije to bio povod, vec se to kasnije pridodalo, tj.nesto slicno tome na vec postojecu situaciju.
Nikada, ali nikada nikome, a ne Selimi, troyi ili Jasonu koji su definitivno svako na svoj nacin pobednici ove igre, ne bih ni pomislila, a ne rekla tako nesto jer u tome ima i doze nepostovanja njihovih sposobnosti.
Nebitno, o tome se vec pricalo medju nama, ako se zeli shvatiti ok, ako ne, opet ok.

Quote GameHost ()
U tom slučaju, dva pitanja za Jasona i WanderLust:-Na koji način ste zaslužili finale više od onog drugog?

-Zašto baš vas Selima treba voditi u finale?

Nikad nisam rekla da sam zasluzila finale vise od Jasona.

Nikad ne bih uticala na Seliminu odluku i da nije Jason u pitanju, da je i Amir cak kog ni ne znam.
Rekla sam jednom Erin da sam ja dovoljno sujetna da zelim da me biraju, a ne da na to uticem i posle sama sa sobom da razmisljam da li sam stvarno izabrana ili sam mozda nekog "naterala na to".

Jedini razlog zbog kog ne zelim da budem birana je poznat onome u icjim je rukama sudbina ovog finala  tongue  tongue  tongue

do no harm, take no shit

Message edited by WanderLust - Tuesday, 05-05-2020, 22:21

GameHost33Date: Tuesday, 05-05-2020, 22:19 | Message # 10
Generalissimo
Quote WanderLust ()
Poslednja igra za imunitet je bila ustvari finalna igra.

Misliš da je Selima osigurala pobedu u sezoni tom pobedom ili sam pogrešno protumačio?

Quote WanderLust ()
Znam da postoji, receno mi je i sugerise se i od drugih.

Znači ne znaš i dalje kako će Selima glasati večeras?

Quote WanderLust ()
Osetila sam se kao da sam istrcala maraton koji bih inace volela da istrcim nekad u zivotu, a znam da nikad necu.

Ova igra je i smišljena kao svojevrsni maraton, tako da mi je drago da to čujem.

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

VS |