Thursday, 09-01-2025, 17:44Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

15. plemenski savet - FINALE - Page 3 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
15. plemenski savet - FINALE
JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 10:00 | Message # 21
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
SAC

Cestitam vam na ulasku u finale, svaka cast, ovo je bila bas burna i zestoka sezona. I zelim vam svu srecu. A evo i mojih pitanja.

Hvala biggrin

Napisete mi vase misljenje o svakom ucesniku ovog VS.

Amir - Ovo je jedina osoba ove sezone za koju ni dalje ne znam ko je tako da ne mogu da dam svoje mišljenje.

Rimodec - Iako se zadržao kratko u nasem plemenu stekao sam utisak da je totalno ok.

Uros - Iako nisam ni reč progovorio sa njim često je spominjan u našem plemenu jer ga je DM znao. Kako sam mogao da zaključim još uvek je mlad a samim tim i neiskusan za ovu igru.

Killy - Njega sam upoznao i uživo. Izuzetno pametan i šteta što se nije zadržao u igri. Izuzetno cenim to što je sam odustao jer je video da nema vremena iako je mogao stići dalje sve da i ne igra.

Stefan97 - Jao Stefan biggrin Stefana znam jer smo bili zajedno u plemenu u mojoj prvoj sezoni. Stefan ima jako dobre osobine možda je i jedan od takmičara ove sezone sa najboljima. I on voli Survivor i uživa u njemu ali on tako ne zna da ga igra i sam to zna . Dopušta da ga vode emocije po čemu je sličan meni samo što on ne zna da otkrije kad ga neko laže i želi da ga iskoristi radi svojih ciljeva. Ja sam mu tada u prvoj sezoni obećao da nikad ne bi glasao za njega ne znam ni sam kako smo preživeli do ujedinjenja. I ove sezone da je došlo do toga ispunio bi obećanje koje je dato još pre tri godine.

YoungWolf - I njega znam uživo čak mi je bio Secret Santa na druženju forumaša pred Novu Godinu biggrin I on je izuzetno pametan ali on je više solo igrač što se pokazalo i u ovoj sezoni. TAR nas čeka Lion-Wolf biggrin

DeMarcus - DeMarcusa znam dosta dugo sa OGAE foruma čak smo se jednom slučajno sreli u Beogradu na ulici. Ali više smo reči progovorili sada nego za tih prethodnih sedam godina biggrin Kao što sam rekao već na očetku imao sam dogovor samo sa njim i za njega nikad ne bi glasao. Izuzetan timski igrač.

Amil - Kao što sam već rekao on se dogovorio sa DeMarcusom i tako je ušao u tu neku priču sa nama. Rekao sam i svoje mišljenje o njemu nevažno što je dobar takmičar mislim da je izuzetno dobar kao čovek što mnogo više cenim. I žao mi je što nismo zajedno došli dalje. Moram reći da mi se i kasnije javljao pored DM-a i podržavao me tokom sezone pa je i on jedan od razloga što sam dobio neku snagu da idem što dalje i hvala mu na tome.

Erin Navan - Erin je htela da bude glavni zlikovac sezone. I gde je pošlo naopako ? Pogubila se totalno i nije uspela da pohvata sve konce i isplete sve mreže do kraja. Ako mene pitate zašto razlog je taj jer ne može osoba koja je baš,baš dobra da glumi lošu a ja imam takvo mišljenje o njoj. I ona je IZUZETAN timski igrač.

Lilake - I nju zan pored Stefana iz naše zajedničke prve sezone. Bili smo u suprotnim plemenima pa se može reći da nismo imali ikakav kontakt. I u ovoj sezoni se nije mnogo toga promenilo. Iako je trebalo da bude sa mnom DM i Amilom u nekon nazovi savezu ja ni danas ne znam šta je tu pošlo po zlu i kakve su sve informacije dolazile. Sledeći put kad smo se čuli bilo je to u ujednjenju kad mi je rekla da se vraća i bilo mi je drago zbog toga jer poštujem ljude koji uspeju da se dignu iz pepela. Nažalost predložila mi je da krenemo da igramo zajedno tada ali već je bilo suviše kasno jer bi na taj način izdao ljude sa kojima sam igrao sad Nisam je ovako puno upoznao ali osoba koja voli mačke ne može biti loša <3

Sanja - Ovde stvarno ne znam šta da kažem. U ono malo vremena posle mešanja kad smo bili zajedno u plemenu stekao sam utisak da leti kao muva bez glave biggrin Nelogične odluke,malo hoću ,malo neću ali dobra u igrama. Ne znam da li je tako i pre igrala ali to je neki moj osećaj.

Sac - Saca sam poznavao i pre sa foruma ali nismo ulazili u neke veće priče ali sada se čujemo redovnije zahvaljujući Evroviziji. Kao što sam rekao i kada sam glasao protiv njega šteta što nismo od početka bili zajedno u plemenu možda bi sve bilo drugačije jer su nam se energije izuzetno poklopile i imam izuzetno lepo mišljenje o njemu.

Naup - Mislim da sam možda i više reči razmenio sa tipa Rimodecom i Kilijem koji su ispali na početku nego sa Naupom biggrin Jednostavno se tako desilo ne znam konkretan razlog. Ali ovako mislim da je sasvim ok i izuzetno dobar u igrama možda i jedan od najboljih ove sezone.

Džejkobs - Džejkobsa znam najduže od svih ljudi u ovoj sezoni još sa OGAE foruma od pre osam godina. Upoznali smo se i uživo. Takođe znam i njegovu reputaciju iz Survivora i izuzetno mi je drago što je ovaj put igrao čistiju igru i to mnogo čistiju. Očekivao sam da će mi se javiti na samom početku ali taj poziv je izostao do top 5. ali tada je već bilo suviše kasno. Da se javio na samom početku možda bi sve bilo drugačije.

troya - On je najkompletniji od svih takmičara što je nekako i logično gledajući istoriju. Imam izuzetno mišljenje o njemu što se tiče toga kakav je u igrama. Znam da voli da švrlja što se tiče socijalnog dela ali nekako je to totalo benigno sa njegove strane. Očekivao sam da će naći tajne imunitete ne znam šta je pošlo po zlu. Sve u svemu izuzetno visoko mišljenje. Situaciju iz top 4 ću objasniti kasnije.

WanderLust - Ovde ne znam šta da kažem. Možda i osoba koja mi je najviše prijala ove sezone. To je taj neki moj stil igre i tu su se energije takođe poklopile. Jedino bi glasao za nju da su sa druge strane bili DM ili Amil i bilo bi mi baš krivo zbog toga ali to ona i sam zna. Drago mi je što je moj glas bio jedan od onih koji su je spasili kad je mogla da ispadne pre ujedinjenja jer je zaslužila ovako visok plasman.

Selima - O njoj ću kroz ostale odgovore biggrin

Sta su vam sve ostali takmcari govorili o meni tokom sezone?

Iskreno ništa veliko. Ali i da jesu mišljenje formiram na osnovu svog osećaja a ne tuđih reči.

Koje ste sve dogovore i saveze imali tokom sezone? Koja ste obecanja davali i kome? Koliko od toga ste ispostovali?

1.Amil i DM (ostao sam sam)
2.WL,Selima,Džejkobs,Naup i troya

2a. WL i troya

Dao sam obećanje DM-u i Amilu da nikad ne bi glasao za njih što sam ispunio a tako bi bilo i kasnije. Kad sam kasnije pozvan u šestorku bio je dogovor da svi idu u top 6 ali sam znao da će se pojaviti trojanski konj kad tad o čemu ću kasnije jer me je Erin pitala. Kad su glasali za mene na plemenskom u top 7 što su i jedini glasovi u sezoni protiv mene logično je bilo da pređem na stranu ostalih o čemu je bilo reči i pre ako dođe do izdaje. I dalje kažem sasvim legitimno je to što su uradili. Borili su se za sebe. Što se tiče poslednjeg saveza od početka sam govorio da ako dođe do takve situacije da ću pre glasati za Selimu nego za WL i pre troyu nego za Selimu što sam i ispunio. A detaljnije o tome ću u odgovoru na Trojino pitanje.

Da li ste sami odigrali poslednju igru? A ostale igre?

Da kako poslednju tako i ostale igre u ujedinjenju. Moram da priznam da iako sam dobar kao i timski igrač mnogo više volim da igram solo.

Sta mislte da li vise volim koktele ili tortu?

Nadam se tortu biggrin Samo ostavi koju hoćeš da ti napravim biggrin

Jesi li ti glasao za DeMarcusa kada je ispao?

Čuo sam da se ovo priča po ćoškovima ali odgovor je NE. Kada sam rekao na početku sezone da neću glasati za njega i Amila to sam i mislio. Glasao sam za tebe tada.

Koliko si bio upucen u mahinacije vecinskog saveza u ujednjenju i koliko si se ti pitao oko bilo cega?

Ja sam imao tu privilegiju da većinski savez posmatram iz što bi neki rekli senke tako da sam imao odličan uvid ko je tu sa kim dobar i ko sedi na koliko stolica. Uostalom ja sam prvi spomenuo pojam trojanskog konja. Da li sam se pitao nešto ? Iako deluje da apsolutno nisam nije sve tako crno kao što izgleda. Da ne spominjem to da je moj glas uvek bio negde sa strane i da je mogao u svakom krugu da odluči na suprotnu stranu samo da sam to želeo i da je moj stil igre to dozvoljavao.

Kada si saznao za Selimin tajni imunitet i da li si znao da ce da ga odigra na tebi?

Taj dan kad ga je odigrala. Imao sam informacije nekoliko dana pre toga da je Selima uzela tajni ali to je bilo rekla kazala. Nekoliko sati pred glasanje javila mi se i rekla odigraću večeras tajni na tebi jer si verovatno ugrožen. Ona mi je i danas rekla da je iskoristila tajni na meni isključivo zbog mene . Ne mogu da tvrdim da je drugačije naravno jer nemam dokaze ali svejedno šta god da je bio razlog hvala joj na tome.

Troya je izjavio ovo: 'kasnije ste slali i osobu koja nije u igri, da pita Jasona da glasa sa vama.' Mozes li mi reci o cemu se tu radi?

Kroz ovu igru se ispoljila i ta neka moja profesionalna deformacija biggrin Volim da posmatram ljude i da vidim šta stvarno misle i kakve su im namere . I naravno da li imaju neku psihijatrijsku dijagnozu da vidim sa kim imam posla biggrin  Tokom igre sam imao svoje metode kojima sam dolazio do nekih saznanja da vidim ko je tu blizak sa kim i ko kome koliko veruje. Isključivo ovu sam iskoristio da povežem troyinu ulogu u vecinskom savezu kao i to u kakvom su odnosu osobe kojima sam to rekao. I naravno sve se saznalo. Prva osoba koja je otkrila savez WL i troye sam bio upravo ja. I to na samom početku ujedinjenja i možda je to neki od razoga što su me zvali da idem sa njima u top 3. Kroz neformalni razgovor sa troyom postavljao sam mu niz pitanja koja su delovalo obično ali sam na taj način zaključio da je u savezu sa WL iako on tvrdi da je to bila slučajnost. Takođe je to možda jedan od boljih poteza koji su me i doveli tu gde jesam. Jer mali potezi koji grade jedan veliki su važniji od samog velikog poteza.

Zasto si na kraju glasao za Troyu i zasto nisi ranije?

Objasniću ovo kod njega u pitanju jer mislim da to obojica zaslužujemo.

Tvoj moto su sve vreme bili biti heroj, snaga u igrama i postenje? Da li mislis da ti je nesto od toga preostalo?

Heroj definitivno. Snaga u igrama ? Ovde nisam zadovoljan finalnom igrom i dalje tvrdim da ije bilo klizeće puzle da bi lagano osvojio imunitet.  Svim ostalim u sezoni prezadovoljan. Postenje ? 99% je ostalo ovaj 1% cu takođe objasniti kod troye u odgovoru.

Mozemo li sada dobiti psihoanalizu ucesnika ovog VS?

Kada pobedim biggrin

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 10:03

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 10:57 | Message # 22
Major general
ERIN NAVAN

Prvo, svakako čestitke za oba takmičara, ovo nije bilo ni najmanje lagana sezona, a čini mi se da je iz igre u ogru postajala sve teža. Nemam puno pitanja, pa da pređem odmah na njih.

Hvala biggrin

1. Rekao si da smatraš da si igrao po svojim ličnim pravilima i ostao dosledan sebi. U nekim intervjuima je rečeno da si prenosio informacije iz Tare u Durmitor, uklljučujući povremeno i neka rešenja. Da li je to tačno? I ako jeste kako se to, po tebi, oslikava na način tvoje igre?

Sve do ujedinjenja iz Durmitora sam imao bilo kakav kontakt jedino sa Selimom i Stefanom. Selima mi se javila posle jedne igre kad ste je svi zezali i javljali ste tokom igre da bi je ometali biggrin Posle toga ne znam kako i ne znam zašto , ljubav ili šta je biggrin , čuli smo se redovno i znala je pre mene za većinu stvari koje se dešavaju u plemenu posebno ono što se desi tokom noći a ja saznam tek ujutru kad se probudim. Razmene rešenja nije bilo. Što se tiče Stefana od početka smo bili u kontaktu. Tokomosmosmerki se istina da smo u tri navrata razmenili grad za grad na njegovu inicijativu jer sam znao da su daleko iza nas. Da li sam ponosan zbog toga ? Definitivno ne . Ali znam i sada i tada da sam to uradio isključivo zbog plemena u kom se nalazim i mislio sam u tom trenutku da je to najbolje za nas. Ono što je bilo najgore je da ta igra nije ni dovršena iako smo bili u velikoj prednosti. Da li bi sada isto uradio? Ne.

2. Na koje trenutke svoje igre ove sezone nisi ponosan? (odnosi se na socijalni deo igre, ne na igre u okviru sezone)

Iskren da budem ne postoji tako nešto. Eventualno to glasanje za troyu ali ću kod njega objasniti kako je došlo do toga. Više sam nego ponosan na sebe što se tiče kako socijalnog dela gde nisam sedeo na više od jedne stolice tako i dela sa igrama što mi je i važnije.

3. Šta misliš, zašto je Selima rešila da s tobom bude u finalu?

Iskren da budem imao sam više mišljenja zbog čega je to uradila. Kao prvo ja sam mislio da će da vodi WL u finale zbog toga što je sa njom bila bolja i jer je porota ne voli iz njima znanih razloga. Ali isto tako se ne može reći da sam im ja mnogo interesantniji te je sa te strane njoj bilo svejedno koga će da vodi jer već ima pobedu samo čeka da joj se uruči pehar. Sa te strane je bila mirna tako da je mene možda izabrala da ne bi do kraja bila zlikovac jer sam joj bez ikakve lažne skromnosti napravio uvod u ovo finale. Svaka čast za igre i istrajnost taj dan ali da sam ja glasao za nju umesto troyu taj dan finale ne bi videla. Ona će verovatno reći da je na meni upotrebila tajni što poštujem ali da nije verujem da ni u tom scenariu tek ne bi videla finale.

4. Šta je na kraju bio trojanski konj o kojem si pričao?

Od početka su me svi pitali ko je trojanski konj ali nisu shvatili da trojanski konj ne predstavlja osobu nego potez za koji sam bio ubeđen da će da se desi. Nemoguće je održati tako veliku grupu ljudi kompaktnom i složnom. U nekom trenutku se morao pojaviti neko ko će prelomiti i pokušati da preokene stvar u svoju korist. Znao sam da će se to definitivno desiti pre top 6 jer bi tada već bilo kasno a shvatio sam ko tu sa kim radi i sarađuje. Ne znam zašto da li mislili da su slabiji u igrama što definitivno nisu ali Naup i Džejkobs su napravili taj zamalo prelomni korak. Samo što su gađali pogrešnu osobu i sami su trebali znati da od mog izbacivanja neće imati ništa jer bi i dalje bilo 3-3.

Šta mislite kako bi glasala Sanja, a kako ću glasati ja? I zašto?

Kako bi Sanja glasala ne znam jer je njena igra bila takva da se to ne može lako zaključiti. Iskren da budem mislim da ćeš glasati za Selimu 100% jer ti je i bliža i možda interesantnija.

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 11:33 | Message # 23
Major general
TROYA

Finalisti čestitam vam na finalu, bila je ovo duga i iscrpljujuća sezona. Što bi rekli "ko preživi pričaće". Ali moramo i mi da vas sad malo maltretiramo.

Hvala 

Koji je vaš najveći potez u sezoni?

Čekao sam ovo pitanje da objasnim naš odnos jer mislim da to obojica zaslužujemo. Iako se znamo od ranije sa foruma na koji si me ti pozvao sa OGAE kao drugoplasiranog iz sezone sa tog foruma koliko se ja sećam nismo skoro ni komunicirali pre ujedinjenja. Prva neka veća priča se desila kad smo došli do top5 jer je pre toga komunikacija između nas išla preko WL. Javio si se da mi kažeš da me nećeš glasati ubuduće na šta sam ja odgovorio i sa druge strane je tako.  Ali obojica smo znali da to jednostavno neće biti ako dođemo u situaciju koja je išla preko toga jer sam ja nebrojano puta rekao da ću ići po tome kako su mi osobe legle u sezoni i to po redu WL-Selima-troya. Ti si sa druge strane pokusao uspesno da balansiras na sve tri stolice. Prvobitni dogovor sa Wl ali istovremeno i dobri odnosi sa Selimom i sa mnom ocekivajuci da tako isplivaš kao jedini preživeli što bi se i desilo da nisam glasao za tebe. Pre glasanja sam ti poslao poruku sa saržajem : "Sedim tako nešto i razmišljam šta je značilo ono da nikad nećeš glasati za mene" . Ti si mi odgovorio "Pa na sledecom plemenskom biggrin " . Posle izbacivanja sam video da si napisao u množini savetima ali mislim da ni to ne bi ništa promenilo jer sam ja želeo da ostanem dosledan sebi u glasanju a i sam znaš da sam govorio kako ću se voditi pri glasanju. I sam znaš da bi tiglasao za Wl da je to tebi odgovaralo a kamoli za mene. Tako da sam sa te strane miran . Ali bez neke lažne patetike moram da ponovim da je meni stvarno bilo baš teško taj dan i da je to jedini takav trenutak u ovoj sezoni što se mene tiče. Znam da ništa neće promeniti jer sam ubeđen da već znaš za koga ćeš da glasaš ali eto.

Sad malo teže pitanje, zašto vaš protivnik ne bi trebao da pobedi?

Da sam ja u poroti znam da definitivno ne bi bi glasao za Selimu nego za Jasona jer sam uvek govorio čime se ja vodim pri glasanju.Dobar igrač bez spletki ili sa što manje. A ako oba nemaju te kvalitete onda za manje zlo. Ako se očekuje da ću pljuvati protivnicu zarad svog dobra znate i sami da to nećete dobiti. Ali ako bi morao da kažem nešto bilo bi to da je bila zlikovac tokom sezone, da je igrala na više stolica i da nije briljirala u igrama toliko kao pre.

Kada bi ste mogli da izbacite jednu osobu iz Porote, koja bi to osoba bila?

Gledajući to ko će glasati za protivnicu a ne za mene ne bi ništa od porote ni ostalo  biggrin Možda Džejkobsa jer  će zbog jedne stvari biti pristrasan . Ali isto tako svojim igrama je definitivno zaslužio da se nađe kako u poroti tako i u top 5.

Takodje, koga bi ste dodali kao člana Porote a da je učestvovao u sezoni? #Sanjica

Pa nekoga ko je ispao pred ujedinjenje jer su ipak ti ljudi to najviše zaslužili. Tako da Amil,DM ili YoungWolf.

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 11:45

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 12:28 | Message # 24
Major general
NAUP

Pozdrav finalisti, poroto i naravno Mikane. Cestitam na finalu i Miki na sjajnoj sezoni, koja se po svemu moze oceniti najvisom ocenom.

Hvala 

Da li vam je neko, na bilo koji nacin, pomagao u finalnoj (top3) igri?

Koliko ja znam da niko nikom nije pomagao jer je ulog bio velik.

Da se nije desila ona situacija u top7, odnosno, da smo svi u top6 usli tako da smo svi izglasali Saca, kako bi se po vama odvijala dalja situacija? Da li vam je onaj dogadjaj olaksao dalji put ka finalu?

Da je ostao top 6 kao sto je planirano ili da se ne lažemo top 5 jer sam ja tu bio kao dodatak desilo bi se sa jedne strane da su bili WL,Selima i troya a sa druge Džejkobs i ti tako da je jasno ko bi tu izvukao deblji kraj osim u slučaju osvajanja ličnih imuniteta. Ne mislim da je meni taj događaj olakšao put ka finalu jer sam koliko god se to činilo imao prilično turbulentan put ka finalu sa puno prepreka počev od toga da sam još na samom početku okarakterisan kao pretnja zbog velikog doprinosa plemenu u igrama. Zatim sam lako mogao da ispadnem umesto DM-a , o Amilu tek da ne govorim tu su šanse tek bile 50-50%. Bukvalno sam uhvatio zadnji voz za ujedinjenje koje je usledilo. Tu iako po strani lako se moglo desiti da em kao pretnja zbog ličnih imuniteta em kao neko ko bi mogao da pomrsi račune ispadnem na nekom od plemenskih što se i moglo desiti u top 7. Tako da ni moje finale nije bilo toliko lagodno koliko neki hoće da ga okarakterišu.

Da li mislis da Selima i WL nose vece zasluge za tvoj plasman u finale od tebe samog ili smatras iskljucivo sebe najzasluznijim za to?

U životu sve i dobro i loše što mi se desi pripisujem isključivo sebi i odlukama koje donosim.  Tako da smatram sebe zaslužnim za ovo finale i nije mi ga niko poklonio . Sve ostale stvari su samo faktori koji mogu doprineti nekoj odluci . I naravno faktor srece ali kao sto sam rekao sreca prati hrabre. I mentalna snaga jer najjaci samo ostaju i nikad se ne predaju. Nikada u seyoni se nisam predao ,odustajao od igre ili bilo šta slično.

S obzirom da si rekao da nije postojao nikakav konkretan dogovor sa Selimom i WL, sta mislis zbog cega su te uvek drzale uz sebe - dobar odnos koji si ostvario sa njima ili mozda postoji i neka takticka zamisao iza toga (sa strane WL i Selime)?

Što se mene tiče definitivno dobar odnos i poklapanje aura ili čega već. U njihovoj koži nisam i ne mogu da kažem naravno koji je bio njihov interes u svemu tome ako ga je bio. Smatram da je istina negde tamo i da su videle da smo se pronašli ali i da su imale u glavi neku taktiku za koju se nadam ako je i postojala da je nestala do kraja. Sve i da jeste ja sam bar sa svoje strane potpuno čist a one mogu da odgovore šta su imale u glavi.

Selima se izjasnila da je po njoj Troya najzasluzniji da ponese titulu jedinog prezivelog (ne racunajuci nju). Koga ti smatras da je u ovoj sezoni najzasluzniji za to (osim sebe, naravno) i zbog cega?

Iskren da budem ima ih više.

Ali ako bi morao da izaberem top 3 iz ujedinjenja bili bi to WL,troya i Naup. WL jer je igrala dosta čistu socijalnu igru bez nekih većih incidenata a istovremeno bila dobra u igrama od početka do kraja jer sam sa njom bio u prvobitnom plemenu pa znam. Troya jer je dobar u igrama, na socijalnom planu kao što sam rekao i ta švrljanja su bila dosta benigna a i prvenstveno jer znam koliko bi mu značila pobeda. Naup jer je bio dobar u igrama bar u ujedinjenju jer nismo bili u plemenu zajedno. Sa druge strane mislim da je igrao dosta čistu igru iako to niko ne spominje. Bio je veran prvobitnom savezu i odlučio se za jednu stranu tek kad je morao i sam bio ugrožen. Tako da mi je na primer žao što se sa njim nisam više upoznao kroz ovu sezonu.

Što se ostalih tiče Džejkobs je po mom mišljenju mnogo napredovao u ovoj sezoni tj. igra mu je baš onakva kakvu takmičenje zahteva . Nisam ga stavio u top 3 jer znam da on može još bolje i da se lako može desiti da mi bude i favorit neke od narednih sezona. Lilake je nekako neprimetna bila u ujedinjenju iz razumljivih razloga i isključivo zbog toga mi nije u top 3 iako mislim daje igrala od početka kako zna da bi pomrsila konce mnogima. Erin bi stavio u top 3 da nije glumila zloću i pokušavala da bude ono što istinski nije biggrin Sac je isto zaslužio pobedu bio je nekoliko puta na korak od ispadanja i uspevao da preživi .Da nije ispao onda u top 7 ne znam šta bi se desilo ne bi me čudilo da smo ga videli i u top3 ili čak i u finalu

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 13:08 | Message # 25
Major general
WANDER LUST

Cetsitke i Selimi i Jasonu na plasmanu u izuzetnoj konkurenciji.

Hvala biggrin

Sta zamerate jedno drugom u sezoni sveukupno?

Gledajući sa te strane kako ja doživljavam ovu igru i to kako po meni izgleda pobednik to što je uzela ulogu zlikovca. Što je Džejkobsu uzela tajni imunitet o čemu ću kasnije. O tome da je mogla biti bolja u igrama i posebno mi se nije svidelo što je rekla sada da nije želela toliko da se trudi u plemenu . Po meni jedan pobednik u tom segmentu mora da dominira od početka do kraja a ne samo kad njemu odgovara. I to što uzima na sebe ulogu žrtve i korisiti se patetikom iako zna da pobedu već ima. Znam da je ona mnogo jača od toga i da i bez toga može da osvoji sezonu biggrin :*

Da li ste medjusobno komunicirali tokom poslednje igre u top3?

Da sa obe sam komunicirao tokom poslednje igre i to u dva posebna chata jer nisu više u ljubavi kao što su bile biggrin Iskreno rečeno više sam u poslednje vreme bio sa njih dve u kontaktu nego sa prijateljima biggrin

Cija je bila ideja imunitet koji je odigrala Selima na Jasonu pri ispadanju Saca?

Iako mi je Selima rekla da je bila njena ideja što je i ovde napisala ja sam dobio dokaze crno na belo da je ideja isklučivo troyina što on može da potvrdi ili demantuje. Tako da ili je ona zaboravna ili iz nekog razloga laže.

Da je sve islo po planu iz situacije recimo top6 u kojoj fazi bi glasali da ispadne onaj drugi?

U top 3. Od početka sam rekao da mi je na vrhu Wl , zatim Selima , onda troya pa svi ostali.

U kojoj fazi ste bili sigurni da idete u finale i da se fokusirate na skupljanje glasova?

Ni u jednom trenutku nisam bio siguran da idem u finale i smatrao sam da je jedino moguće ako osvojim sve lične imunitete. Skupljanje glasova i lobiranje kod članova porote jednostavno nije u osnovnim načelima moje igre. Svako ovde ima mozak i u stanju je da samostalno donese odluku.

U igri za imunitet u top5 u pitanju hosta "ko igra najprljavije" sta te odogvorili i zasto?

Selima. I mislim da jeste igrala najprljavije iako nije bila jedina da se ne lažemo.

- Da nije ispao Amil, kako bi se tvoja igra kasnije kretala u ujedinjenju buduci da bi on sam bio slab savez?

Ono što znam je da ne bi glasao za njega ni u jednom scenariu . Logično je bilo da budem blizak sa WL i Selimom jer sam sa njima najviše bio u kontaktu. Da nije bilo obostrano našao bi neki drugi pravac jer ne bi tek tako jednostavno odustao od sezone a i želeo sam da se borim dalje zbog Amila i DM-a. Da se to i desilo sada bi imali totalno drugačije finale jer bi sadašnji učesnici top 5 redom ispadali.

Sta ti je najvise zasmetalo u celoj sezoni, a da je neki igrac direktno ka tebi uperio? Ne racunam izbacivanje DM i Amila za koje znam da si tesko prihvatio.

Realno ništa. Jedini glasovi protiv mene su bili na onom plemenskom u top7 i nemam kome ni tada šta da zamerim. Na svim plemenskim savetima u ujedinjenju su ispadali oni za koje sam ja glasao tako da oni možda imaju nešto meni da zamere. Jedini put kad nisam bilo je to u ponovnom glasanju između Dzejkobsa i Naupa kad sam glasao za Džejkobsa a ne Naupa jer nije zaslužio da napusti takmičenje sa 3-0.

- Da li bi imao problem da sam u top4 prebacila imunitet na troyu i dovela te u nezgodnu situaciju? Sta bi uradio tad?

Ne bi imao problem. Glasao bi za Selimu tako da bismo videli sasvim drugačiji top 3 a i drugačije finale u kom ja ne bi bio da nisam glasao za troyu a da je on ostao da nisam uspeo da uzmem lični munitet.

- Rekao si da se kajes sto si na kraju glasao za troyu, ima li jos neki glas koji si dao u bilo kojoj fazi igre, a da se kajes?

Pisao sam i u glasovima da mi uglavnom nije bilo ni najmanje teško osim kad sam npr. morao da glasam za Erin ili lilake koje su bile deo prvobitne Tare. Pored troye najteže mi je bilo nekako glasati za Saca baš smo nekako postali bliži tokom ove sezone zbog Evrovizije i zajedničkih tema.

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 13:45 | Message # 26
Major general
DŽEJKOBS

Jasone ona sad ne može mirno da spava. Šta uradi čoveče?

Može ona mirno da spava nemoj ti da se bojiš za nju i padaš na šarm biggrin I dalje sam mišljenja da je namerno iskoristila tvoj tajni iako je znala da nije ugrožena. U iskrenost izvinjenja ne želim da ulazim jer mogu da tvrdim samo za sebe tako nešto biggrin

Leo ti si rekao da si heroj sezone. Šta je po tvom mišljenju heroj? U što više reči objasni svoje viđenje heroja i kako si ti sve te karakteristike prikazao u igri. U kojim specifičnim situacijama itd.

Heroj je suviše širok pojam i ceo dan bi trajalo moe objašnjenje a ne verujem da ste raspoloženi da čitate i ovako ne vidim neka dodatna pitanja biggrin Heroji su svi ljudi oko nas koji pomažu drugim ljudimai šire dobro,pozitivnu energiju. Dovoljno je nekom reći dobar dan , pomoći onom kome je pomoć potrebna pa bilo i nešto potpuno beznačajno kao kad propustite stariju osobu u redu ispred sebe,, podignete nekom nešto sa poda ako vidite da mu je ispalo. Heroji su sve moje kolege a valjda sam zato i izabrao taj posao i ono čime ću se baviti još u osnovnoj školi jer pomoći bolesnoj osobi je nešto neprocenjivo i ne može da se meri sa bilo čim. U ovoj igri se koristi taj termin heroja ali je po meni nepotreban i neodgovarajući. Bolje je reći da se učesnici dele na pozitivce,negativce ili one između. Ja se nadam da sam bio pozitivac kao i u ostale dve sezone i da će me ostali po tome pamtiti. To mi je i cilj kako u životu tako i u karijeri i ne vidim zašto bi ovde bilo drugačije.

Da sam ti se javio bar jednom tokom sezone i da smo pričali normalno da li bi izglasao Troju u top 5?

Da si mi si javio neposredno pred izbacivanje kao što jesi ili čak 4-5 koraka pre toga moj odgovor je da su šanse za tako nešto iste kao što tebi mogu promeniti odluku o tome za koga ćeš glasati u ovom finalu dakle NEPOSTOJEĆE. Da si mi se javio na početku sezone kao što sam i očekivao da hoćeš i to sam ti rekao kad si ispao moglo je biti drugačije jer si ti najbolje trebao da znaš kakvu ja igram igru jer me poznaješ najduže od svih. Imam i ja pitanje za tebe. Da li je tačno da si ljudima u ujedinjenju slao poruke da ja ustvari ne igram ovakvu igru i da je jedino moguće ako sam se menjao u međuvremenu jer nisam bio takav  ? biggrin

Inače što se tiče glasanja za tebe pošto vidim sa se spominje da sam se dvoumio ceo dan i da sam glasao u 20h. Ovo za 20 h je tačno i to sam uradio da bi imao ss. A što se tiče toga da sam se ceo dan silno dvoumio apsolutna je neistina. Namerno sam to rekao svim preostalim članovima top 5 (sorry WL ) da bi pratio reakcije i utvrdio neka saznanja koja sam imao do tada kao i da vidim do kojih granica su ostali spremni da idu da bi sačuvali sebe u ovoj igri. Već ranije sam ja znao da ću definitivno glasati za Džejkosa ili za bilo koga drugog ne racunajuci WL i Selimu a ne za troyu da dođe do toga. Moram priznati da je najupornija taj dan bila Selima koja je silno želela da izbaci troyu,pardon da sačuva Džejkobsa biggrin

Onda pitanje za oboje - Da možete da se vratite na sam početak sezone šta bi ste promenili u svojoj igri? Šta bi bilo drugačije? Opišite malo svoje viđenje i kako bi tekla sezona da možete da promenite stvari za kojim žalite ako žalite za nečim.

U svojoj igri ništa ne bi menjao . Po meni je to igra pravog pobednika dominiranje u igrama kako u plemenu tako i u borbi za lične imunitete,bez kopanja jame drugima drugima osim ako je oni ne kopaju tebi i istrajnost i mentalna snaga da se izvučete iz loše situacije i preživite. I naravno tiha voda breg roni.

Otprilike to je to. Ne bih znao šta više da vas pitam. Rećiću vam oboje srećno i zaista zasluženo finale!

Hvala biggrin

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 13:47 | Message # 27
Major general
Eto to bi bilo to . Ako imate dodatna pitanja navalite mada imam utisak da ih nemate  biggrin

SelimaDate: Thursday, 07-05-2020, 13:58 | Message # 28
Colonel
Ja ne znam kako neko može sebe da naziva ulitmativnim herojem, kad tokom čitave sezone nije napravio nijedan potez. A eto sad si i ti objasnio da se nisi dvoumio, iako se meni čitav dan pisao da jesi, što dalje znači da si me lagao. Da lažeš jednako kao i svi ostali. I ta prilika koju si mi pružio je izgleda bila prilika koju si pružio sebi, jer u suprotnom ovog finala ne bi bilo za tebe, što samo znači da želiš pobjedu kao i svi mi. biggrin 

Nit ima savršenog heroja, nit ima savršenog zlikovca. Ponovit ću, kad je Erin tajnim izbacila YW za njega je ispala zlikovca, dok je za Saca uradila herojski potez. Zar ne?

Činjenica je da sam ja imala glavnu riječ oko toga kome dajem svoj tajni, i da nisam htjela da ti ga dam, ne bih ti ga ni dala. biggrin

Na kraju jedan kratki rezime čitavog VS-a: nit ima lojalnih, nit ima heroja, niti ima nekog ko ne bi izdao nekog za pobjedu u ovom takmičenju. Moj najveći problem je izgleda što ja jedina smijem to da kažem glasno. biggrin 

Živjeli vi meni.

DžejkobsDate: Thursday, 07-05-2020, 14:23 | Message # 29
Major general
Quote Jason ()
Može ona mirno da spava nemoj ti da se bojiš za nju i padaš na šarm I dalje sam mišljenja da je namerno iskoristila tvoj tajni iako je znala da nije ugrožena. U iskrenost izvinjenja ne želim da ulazim jer mogu da tvrdim samo za sebe tako nešto

Naravno da je uradila namerno i svesno. I potez u igrackom smislu je bio genijalan. Treba napisati knjigu "Kako sam prevarila varalicu." Ali to sto je uradila namerno ne umanjuje to da cu poverovati i da joj je žao. Koliko god je igrački maestralan potez sa strane našeg odnosa ona je vrv mislila da ga više neće ni biti nakon svega izrečenog i urađenog. Eto prevarila se  smile

Svako od nas ima oba u sebi. I heroja i villiana. To sam oduvek govorio i govoriću. Imamo obe strane. Zavisi koju stranu hranimo i šta u igri želimo biti.

Ova igra pogotovo online može biti i role play. Mogu biti nešto što u životu nikada ne bih bio i sve u igračkoj formi. Ako to neko shvati preozbiljno čija je greška? Za mene su game moves baš to. Game moves. A pravi život pravi život.  Na kraju smo svi ljudi sa emocijama. Treba naći zdrav balans tu i ne prelaziti neke granice.

Quote Jason ()
Da si mi si javio neposredno pred izbacivanje kao što jesi ili čak 4-5 koraka pre toga moj odgovor je da su šanse za tako nešto iste kao što tebi mogu promeniti odluku o tome za koga ćeš glasati u ovom finalu dakle NEPOSTOJEĆE.

Ovde si debelo pogrešio. Nikad ja ne ulazim u finale kao porotnik sa već donesenom odlukom. To sam i Selimi rekao. Sve zavisi kako budete odgovarali na pitanja. Nemoj donositi pretpostavke jer možeš pogrešiti smile

Quote Jason ()
Imam i ja pitanje za tebe. Da li je tačno da si ljudima u ujedinjenju slao poruke da ja ustvari ne igram ovakvu igru i da je jedino moguće ako sam se menjao u međuvremenu jer nisam bio takav  ?

Odgovor na ovo sam ti poslao na mesendžer kao što si već video.  smile

Message edited by Džejkobs - Thursday, 07-05-2020, 14:25

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 14:44 | Message # 30
Major general
SELIMA

Ja sebe nisam ni nazvao herojem nego pozitivcem biggrin To što nisam napravio nijedan očigledan potez ne znači da ih nisam pravio s tim što su svi bili opravdani i imaju pozadinu iza sebe. A imam i ja pitanje za tebe Koji je tvoj veliki potez sem toga što si Džejkobsu uzela tajni ? biggrin Ali isključivo tvoj.

Lagao sam zbog naučno istraživačkog rada i zbog toga sam ovo i rekao sada biggrin . Da sam hteo da lažem mogao sam da lažem do kraja bilo bi još bolje po mene možda bi Džejkobs imao više šansi da da glas meni.

I sama znaš da je ta prilika pružena tebi isključivo zbog tebe a na tebi i na ostalima je da li ćete verovati u to.

Što se tiče pobede čovek u sebi ima usađenu borbu za pobedom i preživljavanjem . Iako se ovde povela priča da je meni tako svejedno da li ću pobediti zbog izjave da ne bi sve žrtvovao za istu tu pobedu izveden je pogrešan zaključak. I dalje stojim iza toga pobedi ali pobedi za sebe. Tako da da ŽELIM  I JA POBEDU .Zašto da ne.

Imala si glavnu reč i rekao sam ti da je to nešto najlepše što je neko uradio za mene u VS ali da li je to bila baš tvoja ideja od samog početka mislim da je to bilo nečije pitanje biggrin

Grešiš u tome . Ja nikad ne bi npr. izdao DM-a ili Amila pa makar ispao iako sam kasnije čuo da je DM sedeo na dve stolice . Ne zameram mu zbog toga naravno svako ima pravo da igra kako želi i smatra da je najbolje.

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 14:59

Search:

VS |