Thursday, 09-01-2025, 18:07Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

15. plemenski savet - FINALE - Page 4 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
15. plemenski savet - FINALE
JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 15:00 | Message # 31
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
DŽEJKOBS

Znam da si pao pod šarm moje protivnice ( i razumem te naravno biggrin ) ali nije sve uvek tako kao što izgleda. 

Upravo kao što kažeš svako od nas ima lošu i dobru stranu i na nama samima je da donesemo odluku na koju ćemo stranu preći. E sad neko kao ja će to gurati i u virtuelnoj igri a neko drugi će uzeti neku ulogu koja nije njegova. Problem nastaje samo ako se previše uživi u nju.

Što se tiče toga da mislim da si već odlučio za koga ćeš glasati stojim iza toga ali naravno ne mogu ja znati šta ti misliš moguće je da i ja pogrešim. Ako je tako još bolje. Po mene naravno biggrin

A što se tiče tvog odgovora na moje pitanje drago mi je da ssmo i to rešili kad već imamo priliku. Bilo bi mi žao da je to ostalo kao neka mrlja u našem odnosu.

WanderLustDate: Thursday, 07-05-2020, 16:22 | Message # 32
Lieutenant general
Awards: 1
Quote Selima ()
Od početka do kraja. Predlagala sam koga bi WL mogla

Quote Selima ()
Tvoja i moja.

Da li ostajes definitivno pri ovim odgovorima kao apsolutno tacnim?

Quote Selima ()
Još jedna stvar, novi tajni je izgledao drugačije, čim bih ja Džejku predala svoj tajni shvatio bi da se radi o prvom, ne drugom. Još jedan od razloga što nisam

Zasto ti je bilo bitno koje boje tajni ce Dzejkobs da vidi kad si se bila iskreno pokajala ili planirala da se pokajes? Zar nisi znala da ce svakako saznati?

To sto smo svi koji smo to znali od prvog dana cutali da bi te stitili je skroz druga stvar.

ja sebe iz šale stavljala na vrh, jer mrzim lažni moral

Pa je l' iz sale, ili (ne)laznog morala?

Nekako mi se cini da je "prebrojavanje" glasova krenulo mnogo ranije, sta je sasvim regularno, ali zasto to kriti?

Quote Selima ()
Odakle ideja da se osjećam? Da sam htjela da se osjećam superiornije, sad bih odgovarala Jasonu na pitanja.

Moram priznati da ucis na pravi nacin i pozdravljam odgovor biggrin
Iz tog razloga i jedino, necu ga vise razvijati.

Mada, nismo culi ni odgovor na troyino pitanje oko Jasona zasto mislis da ne treba da pobedi.

Quote Selima ()
Da. Bila sam. Dok nisi rekla šta si rekla i tu mi razrušila sve snove.

Quote troya ()
Zar ne mislis da je ovo laz?I kako sam ti ja razlog da odustanes, ako si mnogo ranije htela da me zrtvujes i krenes sa Amilom, Jasonom i Sanjom.

Quote Selima ()
I samo jedna osoba zna za tu ideju. Neka ti slobodno kaže da je i ona razmatrala istu

Da li si se za finale spremila dobro iscitavajuci sve zajednicke poruke sa ostalim igracima, a pogotovo sa saveznicima?

A ako jesi, da li je moguce da se neceg ne secas ili je nesto drugo po sredi?

Quote Selima ()
Da. Jason se čitav dan lomio koga da glasa. Džejkobsa ili troyu.

Pogresna procena. Svakako i pored toga ovo nije bilo da bi dzejka vodila u top4, vec da bi izbacila troyu.

Quote Selima ()
I mislila sam da sam vukla. Ja, s tobom. Sad izgleda da si ti vukla sve konce, sa troyom. Preveslala si jedinu osobu koja te ne bi preveslala.

Ceo serijal od mesanja pa nadalje se manje-vise odvijao onako kako je nas trojni (mala lekticka slucajnost biggrin ) savez uglavnom planirao, ko je tu vise doprineo je tema za reunion, ne ovde.

Sto se tice druge recenice, pogresan zakljucak na koji uticu emocije.
Preveslala sam samo sebe iako sam znala da mi ne ide u korist, birajuci biti iskrena prema tebi.

Iz tog proistice i pitanje:

U kojoj ulozi se osecas najvise ti, zlikovca koji si pokusavala da budes u toku igre, ili heroja za koji se sad boris?

U dodatku toga i quote-a ispod,
zar nisi ti prokomentarisala da si ti prouzrokovala to vece 80%, a ja 20% na konstataciju da svi ostali igraci misle da si ti kriva za taj haos, aludirajuci time da te to raduje na neki nacin? Ili je to jos uvek bilo u fazi u kojoj ti je vise prijala uloga zlikovca?

Quote Selima ()
WL je bila ta koja je napadala Miku to veče

do no harm, take no shit

Message edited by WanderLust - Thursday, 07-05-2020, 17:05

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 16:46 | Message # 33
Major general
Čisto da spomenem da sam i ja tu sedim ceo dan i čekam pitanja al vidim ništa od toga  biggrin

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 16:47

ErinNavanDate: Thursday, 07-05-2020, 16:51 | Message # 34
Lieutenant general
Awards: 3
Quote Jason ()
Čisto da spomenem da sam ja tu sedim ceo dan i čekam pitanja al vidim ništa od toga biggrin
Ajd kad si već tu da ne sediš džabe, gledaš li Sruvivor i ako gledaš sa kojim bi se likom poistovetio i šta ti se u emisiji najviše sviđa?

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

Message edited by ErinNavan - Thursday, 07-05-2020, 16:51

WanderLustDate: Thursday, 07-05-2020, 17:03 | Message # 35
Lieutenant general
Awards: 1
Quote Jason ()
Prva osoba koja je otkrila savez WL i troye sam bio upravo ja

Po meni, ako izuzmemo cinjenicu da si bio njabolji u igrama u sveukupnom prosecnom skoru, ovo je po meni jedan od najblistavijih momenata u tvojoj sezoni.

I dalje ne mogu da shvatim da si to shvatio toliko brzo.

Quote Jason ()
možda je to neki od razoga što su me zvali da idem sa njima u top 3

Cinjenica da si jako rano sam shvatio ovo odozgo i da smo o tome jos tad pricali meni licno nije predstavljala nikakav problem, a ni troyi kome sam svakako to morala preneti jer smo to i krili.  Nijedno od nas dvoje nije sumnjalo da ces to reci dalje iako nista nismo ponudili zauzvrat tome.

Pa kako bismo to razjasnili, da ne gresis mozda u secanju kad se ova ideja uopste pojavila u opticaju kao nas top3, tj. mozes li da se setis?

Quote Jason ()
Svaka čast za igre i istrajnost taj dan ali da sam ja glasao za nju umesto troyu taj dan finale ne bi videla.

A ako je ono najblistaviji, da li smatras da je ovo i  najvazniji potez koji si odigrao jer si znao da ce drugacije tvoje finale zavisiti samo od tvoje pobede i igri za top3 sto ce uvek biti nepoznanica kako bi se zavrsilo?

Quote Jason ()
sorry WL

Ne razumem zasto sorry?
Ja ni u jednom momentu nisam sumnjala da pricass sa ostalima. Meni je bilo dovoljno to sto si mi rekao da sve ostaje po planu koji smo imali jos u top6 svi, nije ni postojalo prostora, ni razloga da se to menja i nisam sumnjala u tvoju rec jer ne bi to uradio ni zbog eventualnog potencijalnog glasa kasnije u finalu.

do no harm, take no shit

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 17:06 | Message # 36
Major general
ERIN NAVAN

Hvala Erin znao sam da si  heart

Naše sezone sam sve pratio a američke kako koju. Najviše mi se sviđaju igre , taj takmičarski duh i posmatranje takmičara tj. hjihovih poteza , međuljudskih odnosa i predviđanja šta će se sledeće desiti.

Kod nas Toni Zen,Katarina Vučetić,Aleksandar Krajišnik...
U USA ih ima više ne bi mogao neki uži krug da izdvojim.

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 17:07

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 17:31 | Message # 37
Major general
WANDER LUST

I po meni je to jedna od najboljih procena koje sam imao i jedna od stvari koje su me dovele do finala. Ništa meni nije  poklonjeno kako se čini. Oduvek sam umeo dobro da čitam ljude i jedini put kad sam imao tremu je bila pred onu igru kad smo trebali da pogađamo šta drugi misle . Pobeda u toj igri mi je baš značila i dala dodatnu snagu.

Pa koliko se ja sećam ta ideja se pojavila prvo posle plemenskog kada je Selimi Džejkobs dao imunitet jer si se ti razočarala što je to uradila i svesno mu uzela imunitet. A do potpunog razočarenjaj je došlo kad si pomislila da Selima pokušava da te sa Džejkobsom ukloni iz daljeg toka igre.

Da to je jedan od važnijih koraka koje sam napravio . Spletom okolnosti je bio takav da je onako kako mi je srce govorilo od pre a sa druge strane je ispalo dobro po mene jer kao što si rekla samo imunitet bi me spasio . Znao sam da ti i troya nećete glasati jedno za drugo u to slučaju.

Message edited by Jason - Thursday, 07-05-2020, 17:32

SacDate: Thursday, 07-05-2020, 17:52 | Message # 38
Colonel general
Awards: 13
Ovo vam je poslednja prilika da kazete sve sto imate, zato vas molim da ne dajete kripticne i nedorecene odgovore.

Selima, opisi nam detaljno epizodu oko sumnje na troyu i pobune protv troye? Ko, sta, gde, kako, zasto i na kraju zasto ne?

Jasone, opisi sve detaljno o Top 3 dogovoru sa Troyom i WL?

@Selima: Selima, Selima, jesi li svesna da imas savrsenu underdog pricu, jahali su te i iskoriscavali, ali na kraju si uspela da ih provalis, izbacis i da se izboris za svoje mesto u finalu? Na takve price sam bas slab, ali opet zbog tvog karaktera(namerno provociranje Mike; pobedila ili izgubila nadam se da necemo videti nista slicno tvom nastupu na Reunionu Argentine) i laganja na poslednjem plemenskom savetu, bude mi tesko da navijam za tebe. Zato mi iskreno odgovori na pitanja:

Da li ti je neko od porote ili publike pomagao u poslednjoj igri?

Sta se desavalao izmedju Erin i tebe nakon ispadanja DM, pa sve do njenog ispadanja?

@Jason: Ja sam u ovoj igri uvek vise cenio poverenje samo po sebi i dela, a ne neki prazni dogovor koji mozes izreci i da ne trepnes. Da mi je neko rekao da sam posle svega morao Troyi da cupam taj final 3 dogovor iz usta, da bi on osetio neku bliskost, poverenje i obavezu prema meni, rekao bih mu da je lud. Ali eto ljudski je gresiti.

A ti si po svom kriterijumu prekrsio obecanje Troyi, a po mom krterijumu uopste nije pozitivno to sto si uradio sa Dzejkobsom i Selimom u final 5. Iako si znao da ces glasati za njega, ti si namerno i svesno, znajuci njih, odnos izmedju njih i tvoj odnos sa njima, produzio njihovu agoniju(a i troyinu i WL sa kojima si imao dogovor) do poslednjeg trenutka. Kako to moze da bude pozitivno, a o herojstvu i da ne pricam?

Message edited by Sac - Thursday, 07-05-2020, 18:38

JasonDate: Thursday, 07-05-2020, 19:47 | Message # 39
Major general
SAC

Taj dogovor je počeo totalno neobavezno u trenutku kad je WL počela da sumnja u Selimu i njenu igru a ja znao za njihov dogovor sa početka sezone . Ja sam sa moje strane znao i očekivao da će do top 4 i doći nas četvoro ako budemo osvajali lične imunitete počev od top7. Ubeđen sam da ni WL ni troya ne bi glasali za Selimu da ispadne pre Džejkobsa ili Naupa a iskren da budem i ja sam tu bio ugrožen iako je bilo reči o toj potencijalnoj top3 priči jer znam da Selima znači WL i da troya zna da bi WL ispoštovala dogovor i njega nikad ne bi glasala. Tako da bi pre očekivao top 3 sa njih troje u slučaju da ne osvojim lični imunitet u top 4. Međutim desile su se te nesuglasice među njima i svi znamo ishod.

Da sam glasao za troyu u top 5 to samom sebi ne bi nikad oprostio i tako nešto mi je neprihvatljivo. U tom top 4 su svi znali da ću ja glasati za troyu a ne Selimu jer sam to govorio od samog početka i jasno rekao ko mi u ovoj sezoni više znači od koga. Njihova greška je bila što su to znali a nisu preneli imunitet na troyu verovatno iz razloga da ne bi povredili druge ljude. 

Agonija je prejaka reč i znamo u kojim se situacijama koristi ali ako ćemo to tako nazvati njih dvoje su bili sve samo ne u agoniji previše su to jaki igrači. Oboje su znali da sam privrženiji troyi nego Džejkobsu i to sam im jasno stavio do znanja uz napomenu da ću im javiti ako se slučajno predomislim. Tako da su oni mogli samo da se obraduju da sam im rekao glasaću za troyu a nikako nisu mogli da budu u agoniji jer su znali kako će se sve skoro pa 100% završiti. Uostalom i pre čitanja glasova sam im saopštio svoju odluku. O agoniji preostalo dvoje takođe ne bih trošio reči znam da su znali da ih neću izneveriti.

SacDate: Thursday, 07-05-2020, 20:15 | Message # 40
Colonel general
Awards: 13
Oni sami znaju jesu li bili u agoniji ili ne, a mogu to i reci ako zele. Iz prvog tvog odgovora ja sam stekao utisak da su te svi ubedjivali i molili da glasas sa njima(a narocito Selima), a ovde ispada kao da si im samo rekao i da su cekali da se resis. Koje je od ta dva? I sta je poenta ako je ovo drugo, ako nikakvih realcija nije bilo? I kakve si reakcije zeleo da izazoves time?

Message edited by Sac - Thursday, 07-05-2020, 20:16

Search:

VS |