Thursday, 09-01-2025, 18:08Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... YoungWolfom - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Razgovor sa... YoungWolfom
YoungWolfDate: Sunday, 12-04-2020, 14:27 | Message # 11
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Iskreno, voleo bih da Jason pobedi (znam da je glasao za mene, nece mi niko otkriti Ameriku)... Ne znam sada koja je dinamika u drugom plemenu. Samo sam se kroz salu raspitivao kod Troye i Saca ali, kao sto rekoh, sala je bila u pitanju.

S druge strane, verujem da Taru ocekuju veliki problemi. Koliko cujem, Lilake je takodje odustala i ne zeli da igra. Pored toga, tu je i neko ko prenosi informacije drugom plemenu... Tako da...

Pa ne znam ko je preterano samoueren. Mozda Selima... Ona je bas, ali bas, sore loser, sem ako to nije neka igra. Inace, cura sasvim OK u van-VS komunikaciji. 

Tacno gde sam ispao u svom - Novozelandskom VS, tu sam i ovde. Iskreno, kako tada, tako i sada. Igrao sam igre jer me to interesuje, doprinosio sam pobedama koliko sam mogao i to je to. Glasao sam po zasluzi - za Wanderlust jer je ona jedina kriva za taj poraz (Laro, da, postoje neke taktike). Isti problem kao i u NZ - komunikacija sa publikom, sa suprotnim plemenom itd. Meni je bilo lepo dok je trajalo... Sad se okrecem novim stvarima...

Forever young!

LaraCroftDate: Sunday, 12-04-2020, 18:41 | Message # 12
Lieutenant general
Awards: 7
Quote YoungWolf ()
Isti problem kao i u NZ - komunikacija sa publikom,

Ovde nisi mogao da imas problem sa Publikom, jer sam ja jedina Publika, a nemam nikakvih dilova sa bilo kim iz jednog ili drugog plemena, svi ste mi podjednako mili i dragi.

To kakve sam ja imala probleme sa Publikom i ranije izbacenim takmicarima u VS Kiska (citaj - sa Lavicom i Tiksi), ne mozes ni da zamislis ni da nikome pozelis.

Message edited by LaraCroft - Sunday, 12-04-2020, 18:44

YoungWolfDate: Sunday, 12-04-2020, 19:48 | Message # 13
Colonel
Quote LaraCroft ()
Ovde nisi mogao da imas problem sa Publikom, jer sam ja jedina Publika, a nemam nikakvih dilova sa bilo kim iz jednog ili drugog plemena, svi ste mi podjednako mili i dragi.
Ne verujem da si ti bila umesana, a da, posto si jedina koja nas prati... Zakljucak se sam namece. Medjutim, i dalje verujem da su se neke stvari otkrivale izmedju plemena. Dalje, WL je toliko glupo igrala, dakle da postoje dva zakljucka: ili je cura kompletni idiot, sto nije moj utisak, ili je namerno izgubila da bi me se resila, sto joj ponovo nije najbistrija taktika, na duge staze. 

Nemam nista protiv cure, nisam imao ni pre ni posle igre, jedino mi malo smesno, koliko cujem, njena potreba za radovanjem. Bespotrebna je i neukusna.  To me podseca na ono kada Tivin kaze Sersei: "Ne verujem ti jer nisi upola pametna koliko mislis da jesi"  biggrin

Forever young!

GameHost33Date: Sunday, 12-04-2020, 20:11 | Message # 14
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Publike slabije, ali gostiju na forumu konstantno ima u velikom broju. biggrin

Stefan97Date: Monday, 13-04-2020, 00:26 | Message # 15
Major
Awards: 0
Vanda i Jason su delili info samnom cak i resenja igri, zbog toga sam ispao jer sam vjerovao da Troyi mogu vjerovati i na kraju me izbacili zbog toga, iako znaju da je selima pricala bukvalno sa svima iz vaseg plemena.

YoungWolfDate: Monday, 13-04-2020, 01:06 | Message # 16
Colonel
Dakle, to je bio jedan kanal komunikacije. Znao sam da neko plemenu radi o glavi... Mislim i način na koji je WL igrala je bio sumnjiv, kao još neke stvari... Ja sam pričao sa polovinom Durmitora, ali sve priče bile van VS.

Forever young!

Stefan97Date: Monday, 13-04-2020, 01:28 | Message # 17
Major
Awards: 0
Steta sto sam te informacije iskoristio na pogresan nacin

LaraCroftDate: Monday, 13-04-2020, 14:40 | Message # 18
Lieutenant general
Awards: 7