Thursday, 09-01-2025, 17:56Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... YoungWolfom - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Razgovor sa... YoungWolfom
GameHost33Date: Saturday, 11-04-2020, 22:26 | Message # 1
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
YoungWolf nam može izneti viđenje njegove sezone ovde, a publika može postaviti pitanja.

YoungWolfDate: Saturday, 11-04-2020, 22:55 | Message # 2
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Elem, da krenem...

Ideja VS je sjajna, ali uvek se vracamo na onu staru pricu - komunikacija izmedju plemena, publike, koga vec ne. Proslog puta to su bili ETF-ovci, sada je bilo deljenje svega sa suprotnim plemenom. Ne znam kakvi su to bili kanali komunikacije niti ko, ali ispricana prica, tako da...

Iskreno, mislio sam da ce pleme u kom su Troja, Sac i Jakov biti daleko veci zalogaj. Onda su tu Selima, Naup i Sanja za koje svi kazu da su sjajni u igrama. Medjutim, dobijali smo, i dobijali smo sa velikom prednoscu. Cak i kada smo gubili to je bilo blizu... 

Igra sa osmosmerkama mi je uzela 10 godina zivota. Resio sam obe osmosmerke, provalio sifru i uzeo slovo da bi Host dosao i rekao KRAJ. Nije mi delovalo fer, zaista nije... Ali ajde...

Sto se takmicara tice, mozda me jedino boli Jasonov glas. Glasao sam za WL koja je jednostavno igrala bez mozga. Ne znam da li je namerno ili ne, ali potpuno je ignorisala mene i Jasona i igrala igru po principu "corava koka ubode poneko zrno" Onda je pocela da gubi i da panici... To je bila prva igra gde smo kao pleme zakazali jer ona jednostavno nije htela da slusa. Je li to namerno ili nenamerno, to je pitanje za nju.

Zadovoljan sam generalno svojim ucescem jer je ono bilo onakvo kakav sam ja. Doprinosio sam koliko mogu i sem one igre sa konjima gde me je Sac izmrcvario igrajuci svaki korak u 3. minuti i cinjenici da sam drzao cas tokom druge igre. Posebno sam ponosan na osmosmerku... I na to sto sam nasao 2 slike i znao jos jednu, ali nismo hteli da rizikujemo.

Nadam se Jasonovoj ili Erininoj pobedi. Dok ne otkrijemo tacno ko je sta delio izmedju plemena, ostatak plemena ne bih komentarisao.

Forever young!

Ivana123Date: Saturday, 11-04-2020, 22:55 | Message # 3
Sergeant
Awards: 0
Sok..Ovo stvarno nisam ocekivala. sad

YoungWolfDate: Saturday, 11-04-2020, 22:58 | Message # 4
Colonel
Quote Ivana123 ()
Sok..Ovo stvarno nisam ocekivala.

Nadam se da imas New Zealand flesbekove  biggrin

Forever young!

GameHost33Date: Saturday, 11-04-2020, 22:59 | Message # 5
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Kako ti se cini situacija u plemenu?

Da li si upoznat kako je ko glasao, tj. da li si ocekivao da budes izglasan ili si bio iznenadjen kako se odvilo sve?

Ivana123Date: Saturday, 11-04-2020, 23:03 | Message # 6
Sergeant
Mislim da ce me ta sezona progoniti jos dugo..Nemoj i ti da mi stajes na muku. cry biggrin

Inace si mi bio jedan od favorita u Tari, uz naravno Jasona i WL , mada ne shvatam sto je uradila to o cemu si pisao.

YoungWolfDate: Saturday, 11-04-2020, 23:06 | Message # 7
Colonel
Quote GameHost ()
Kako ti se cini situacija u plemenu?

Da li si upoznat kako je ko glasao, tj. da li si ocekivao da budes izglasan ili si bio iznenadjen kako se odvilo sve?

Situacija je sustinski losa i mislim da se svi u Tari sada nadaju mesanju plemena jer bi ih to spasilo. Ne veruju jedni drugima jer neko ili barem vise njih, konstantno deli stvari sa suprotnim plemenom.

Da, znam ko je sve glasao za mene. WL, DeMarcus, Amil i Jason. Nisam ocekivao, ali sam verovao da postoji ta mogucnost. Kod Jasona sam se preracunao, mislio sam da ce ostaviti pleme jacim nego ga izloziti opasnosti.

Jedina nada za Taru je sada mesanje plemena. Sto je nesto na sta su svi oni koji su glasali za mene racunali. Ali imajuci u vidu podjednak broj ljudi u plemenima, nadam se da ce se razocarati.

Added (11-04-2020, 23:10)
---------------------------------------------

Quote Ivana123 ()
Mislim da ce me ta sezona progoniti jos dugo..Nemoj i ti da mi stajes na muku. Inace si mi bio jedan od favorita u Tari, uz naravno Jasona i WL , mada ne shvatam sto je uradila to o cemu si pisao.

Hahahahahahahaha

Ne znam zasto je izgubila... Mislim da kad nekome kazes "idi cik-cak... a1,b2 i tako
" znajuci kako se igra igra, da ce te poslusati. Ali ona je jednostavno isla na srecu... Igra je dugo trajala jer ni drugo pleme nije imalo bas najjasniju taktiku.

WL je dosla da upozori mene i Erin da neko deli poruke sa Tarinog FB chata sa Durmitorcima. Da li je ona to uradila... Jason se kune da nije on, ni DeMarcus. Ostaju troje onda...

Forever young!

KillyDate: Sunday, 12-04-2020, 00:19 | Message # 8
Sergeant
Stvarno nisam očekivao da će tebe izbaciti, pre sam očekivao Amila ili pak WanderLust ako bi neko hteo da ide na baš jakog igrača, i nemoj to shvatiti kao uvredu, i ti si neverovatno dobar u igrama, ali WanderLust je zbog 9. sezone postala poznata kao sjajan igrač zbog čega sam smatrao da će pre ići na nju.

YoungWolfDate: Sunday, 12-04-2020, 10:18 | Message # 9
Colonel
WL je generalno bila dobra, ne spektakularna, ove sezone. Jason je, verujem, bio najbolji od svih nas. DeMarcus je jako dobar, takodje.

Ja sam glasao za WL iz prostog razloga sto je jednostavno poslednju igru dala Durmitoru. Jednostavno nije bilo nacina da se s njom komunicira i da joj se objasni da igra ne moze da se igra tako. Ali, ponavljam, mozda je namerno izgubila, tako da...

Forever young!

LaraCroftDate: Sunday, 12-04-2020, 10:29 | Message # 10
Lieutenant general
Awards: 7
Young, pozdrav...

Ko su ti favoriti za TOP 3 ?

Za koga mislis da mu (joj) se moze osvetiti samouverenost, iznenadnim izglasavanjem, cega je oduvek bilo u ovom nasem VS svetu?

Uporedi ovaj VS sa nekim od prethodnih u kojem si ucestvovao ili pratio iz Publike.

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

VS |