Razgovor sa... DeMarcusom
|
|
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:22 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| DeMarcus nam u ovoj temi može izneti njegovo viđenje sezone i opisati kako su se stvari odvijale iz njegove perspektive, a ostali možete postaviti pitanja.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:32 | Message # 2 |
Colonel
Group: Users
| Nemam puno sta reci osim da zaista nisam imao mnogo srece. Prvo sam napravio savez sa Rimodecom moji je odustao, a Vanda mi je bila jako bliska tj Lilake. Onda je i onda odustala, i probao sam da okupim ljude da igraju protiv Selime/Ivane jer ne mislim da bih drugacije izdrzao dugo. Poverovao sam Erin da je htela da igramo zajedno, ali ona je odlucila da izda celo pleme Tara i ode sa Sacom i ostalima (Selima crew). Interesuje me ko ce Ivanui Selimu spreciti da osvajaju individualne, posto ih svi opisuju kao zivu silu, a niko ne bi da igra protiv njih.
Aplaudiram za potez svakako, dobar blindside.
Ko ima pitanja, neka pita.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:34 | Message # 3 |
Generalissimo
| Imam ja jedno
Da li misliš da si možda napravio grešku što nisi uzeo Lilake na mešanju umesto nekoga? S obzirom da bi ona očito bila čist glas za ispadanje u slučaju gubitka igre za imunitet.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:47 | Message # 4 |
Colonel
| Vrlo moguce da je i tu greska ali sam iskreno racunao da nam trebaju ljudi da pariramo njima jer su dosta jaci u igrama.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Tuesday, 14-04-2020, 22:59 | Message # 5 |
Generalissimo
| Sve u svemu, deluje da je po tebe sve otišlo u kontra pravcu nakon neslaganja ili svađe sa Lilake posle čega je ona faktički i prestala da igra.
Da se to nije desilo, verovatno bi stvari bile dosta drugačije po tebe.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Tuesday, 14-04-2020, 23:01 | Message # 6 |
Colonel
| Slazem se.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Tuesday, 14-04-2020, 23:14 | Message # 7 |
Colonel
| Ne verujem da ti je falilo srece, vec neceg drugog. Koliko sam ja razumeo,. imao si dogovor koji nisi ispostovao na proslom savetu i sada ti se obilo o glavu. Dopustili ste WL da se ujedini sa Selimom i sada ste napravili behemont u igri koji ce da vas izbacuje jedno po jedno.
Odigrali ste bas kako je WL htela i sami sebi skocili u drob. Steta, mislio sam da ces dalje da doguras.
Forever young!
|
|
| |
DeMarcus | Date: Wednesday, 15-04-2020, 00:16 | Message # 8 |
Colonel
| Ja taj dogovor nisam apsolutno nisam imao, a Vanda je pokazala svoju nestabilnost odustajanjem. Ja sam apsolutno igrao sa njom. Dogovor je bio da se dele glasovi ali do tog dogovora nikad zapravo nije doslo jer niko, ni Vanda, ni Dragana nisu potvrdili kako ti glasas. Ja sam im rekao da glasam za tebe i to je to. To sam i uradio.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 15-04-2020, 01:10 | Message # 9 |
Colonel
| Vanda je sve samo ne nestabilna. Kako god... Cesto se ovo desava u Survivoru. Kratkovidost se nazalost placa. Nadam se da ce se bivsi Tarani - Jason, Amil i Erin konsolidovati i uspeti da neutralisu jedan jako opasan savez koji je stvoren mesanjem plemena.
Za tebe ne bih glasao, jer niti je bilo razloga za to, a svakako ne bih glasao za nekoga za koga znam da je bio na ostrvu, bez obzira sta govorio. Takodje tu je i fakat da je WL, namerno ili nenamerno, izgubila. S druge strane, mislim da se bespotrebni stvorila drama medju nama, ni sam ne znam kako jer stvarno mi nije bila namera da te prozivam, vec da se nasalim... Ali, sta je tu je.
Forever young!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 15-04-2020, 11:46 | Message # 10 |
Lieutenant general
| Pozdrav i od mene...
- Ko je mastermind sezone, a ko su verne sluge ? - Kako se Troya drzi u celoj prici ? - Koji ti je bio prvobitni nick po dolasku u oaj VS svet pre De Marcusa ?
|
|
| |