Razgovor sa... Lilake
|
|
Ivana123 | Date: Thursday, 23-04-2020, 23:38 | Message # 21 |
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
| Pa ne znam, meni se i tad cinilo da Selima nije za stvarno ugrozena..Mada, ko zna mozda me budu demantovali u skorije vreme.
|
|
| |
Lilake | Date: Thursday, 23-04-2020, 23:41 | Message # 22 |
Colonel
| nije ugrožena kad ju nitko nije htio izbaciti imaš ovako - ni leo ni wl ni troya nisu htjeli glasati protiv nje, a jakov je tu zbog prednosti. to je savez makar se tu nešto prave da nije još će izletiti sac i onda kreću noževi u leđaAdded (23-04-2020, 23:43) --------------------------------------------- i sanja, nju sam zaboravila
Outsider/mediokritet
|
|
| |
Ivana123 | Date: Thursday, 23-04-2020, 23:43 | Message # 23 |
Sergeant
| To ima da bude zanimljivo za gledanje, svakako.
|
|
| |
MarkoNG | Date: Thursday, 23-04-2020, 23:46 | Message # 24 |
Colonel general
| Quote GameHost ( ) I koji je bio epilog tog plemenskog da se nije pokacio sa Dux-om oko nekih stvari, mozda bi se spasao sa njegovim HII, pa bi izleteo Srdjan, ovako je slicnim rezultatom ispao. naravno znao je sta se desava, ali nije znao da je Polly na nasoj strani, a ne na njegovoj.
A u VS Kiska je Sac bacio dva HII u istom plemenskom (jedan na Laru drugi na Ninu, nii jedna nije dobila ni glasa). Ako je zarad vecine u igri, ili eto moze mi se efekta, uvek sam za igranje hii na osobu za koju sumnjas da moze da ispadne.
FM 2020
|
|
| |
ErinNavan | Date: Thursday, 23-04-2020, 23:49 | Message # 25 |
Lieutenant general
| Ma otkud... jeda i dva glasa tad imala, a od toga jedan bio moj. #SveSmoMogliMiDaJeDužiBioDan, al' kratak, pa šta da mu radim.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Lilake | Date: Friday, 24-04-2020, 00:01 | Message # 26 |
Colonel
| Pa ne znam odakle taj strah, valjda su njih dvoje mislili da igram sa svima potajno.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 24-04-2020, 00:05 | Message # 27 |
Lieutenant general
| Quote Lilake ( ) Pa ne znam odakle taj strah, valjda su njih dvoje mislili da igram sa svima potajno. #PlanZaSledećiPut *vadi tefter* Inače, kad sam rekla da bih volela da se desi nešto neočekivano, nisam mislila da se oni počnu neočekivano (i nadasve bespotrebno) razbacivati prednostima. Added (24-04-2020, 00:05) --------------------------------------------- #MadaJeZabavno Added (24-04-2020, 00:39) ---------------------------------------------
Quote Lilake ( ) nije ugrožena kad ju nitko nije htio izbaciti imaš ovako - ni leo ni wl ni troya nisu htjeli glasati protiv nje, a jakov je tu zbog prednosti. to je savez makar se tu nešto prave da nije A gde se uklapa Naup? Osim što ima kamen da se odbrani.
|
|
| |
Lilake | Date: Friday, 24-04-2020, 00:48 | Message # 28 |
Colonel
| mislim da je on sa trojom, jakovom i leom u nekoj vrsti muškog saveza
tu je negdje i sac, ali skroz na rubu
Outsider/mediokritet
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 24-04-2020, 01:13 | Message # 29 |
Lieutenant general
| A tipovali su na tajni ženski savez i All-Female-Finale. Možda bih bolje prošla da sam im rekla da je pop malo popio kad me krštavao, pa sam 18 godina bila upisana u crkvenim knjigama kao muško?
|
|
| |
Lilake | Date: Friday, 24-04-2020, 01:30 | Message # 30 |
Colonel
| nema bolje priče od te <3 <3 <3
Outsider/mediokritet
|
|