Thursday, 09-01-2025, 17:40Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Sacom - Page 13 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Sacom
LaraCroftDate: Wednesday, 29-04-2020, 21:16 | Message # 121
Lieutenant general
Group: Users
Awards: 7
Status: Offline
Quote Sac ()
Meh
Quote GameHost ()
Rekao bih da ta reč najbolje opisuje tvoju sezonu.

Skoro da nemam sta da dodam ni da pitam posle prva dva posta.

Pa ipak...

1. Ko je mastermind sezone, a ko su mu verne sluge?

2. Ima li marioneta u sezoni ? (to nisu sluge, sluge znaju svoju ulogu i cekaju priliku da zabodu noz u ledja mastermindu, dok marioneta ne zna da je marioneta)

3. Da sam se prijavila za ovaj VS, dokle bih stigla po tvom misljenju u ovom drustvu, obzirom da me najbolje poznajes?

4. Da se prijavila Tiksi, dokle bi stigla ako bi igrala "punim gasom", sa svojim sposobnostima "prevodjenja ljudi zednih preko vode". Da li bi joj to uspelo u ovom drustvu?

5. Uporedi ovaj VS sa prethodnima u kojima si ucestvovao, organizovao ili ih pratio iz Publike. Da li je slican po odvijanju sezone sa nekim prethodnim i ako jeste, sa kojim?

6. Da li je Game Host pogresio u necemu - neka igra, bilo sta... ?

GameHost33Date: Wednesday, 29-04-2020, 22:38 | Message # 122
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Ako više ikad budem organizovao VS, zvaću Laru da postavlja pitanja na plemenskom umesto mene biggrin

SacDate: Thursday, 30-04-2020, 00:25 | Message # 123
Colonel general
Awards: 13
Ti sa pitanjima nisi suptilan nimalo. biggrin

@Lara: Imam casove sad, odgovaram ti detaljno kad stgnem.

Added (30-04-2020, 07:08)
---------------------------------------------
1. Pa nisu bas neki mastermajndovi(Troya, Selima i WL), posto je sve sto rade bilo jako ocigledno, Naupu sam pre jedno mesec dana rekao da ce nas troya prodati i ici sa njima, Dzejkobsu i Erin tek kasnije. Troya, Selima i WL nisu nista posebno ni uradili, samo su iskorstili pometnje koje su na jadan i bedan nacin kreirali oko Vande i oko Erin i to je to. Nisu nikoga nadmudrili, vec su stvarima koje nemaju veze sa igrom uticali na to da ljude jednostavno bude briga za igru ili bar da izgube fokus.

Erin je troduplo vise uradila od svih njih zajedno za polovinu vremena koje su u oni igri.  Naup i Dzejkobs se bore za opstanak. Bas mi je muka bilo gledati igru za nagradu i kako se sprdaju sa njima.

2. Jason je marioneta, ali cini mi se da je ipak svestan toga i da mu ne smeta.

3. Imali bismo ceo svet biggrin A mogla bi sa WL u F2 umesto Jasona. biggrin

4. Tesko da bi mogla nesto. Ova sezona me podseca na onu sektu u Survivor South Pacific, tamo je relegija gusila igru i ljude, a ovde mantra o snazi u igrama. Izolovali bi je i odbacili i izbacili prvi put kad bi joj zagorela pita s visnjama, pa ne bi mogla da igra igru za nagradu/imunitet. Valjda se tako nesto desilo Killiju.

5. Pre ujedinjenja me podsetilo na Kisku, narocito nakon mesanja, gde smo se mi borilii za opstanak, a oni cuvali neaktivnu osobu. A nakon ujedinjenja, ne znam da li se desilo ranije da je neki igrac(u ovom slucaju troya) bio u dogovoru sa bukvalno svim ucesnicima koji su bili u igri u F7 i otvoreno izdao jednu stranu. Videcemo zavrsnicu, mozda ispadne Kiska, Kambozda, Argentina ili Ice & Fire, u zavisnosti ko koga izjase na kraju.

6. Sto je banovao Sanju.

Added (30-04-2020, 07:12)
---------------------------------------------
Neka me slobodno neko ispravi, ako misli da sam negde pogresio. biggrin Ili ako ima nesto da doda, slobodno biggrin

Message edited by Sac - Thursday, 30-04-2020, 07:14

LaraCroftDate: Thursday, 30-04-2020, 11:57 | Message # 124
Lieutenant general
Awards: 7
Quote GameHost ()
Ako više ikad budem organizovao VS, zvaću Laru da postavlja pitanja na plemenskom umesto mene

10 evra po postavljenom pitanju. 
Ne mora u novcu, moze i u siru, kajmaku, prsuti, dobrim cvarcima...  tongue 

Quote Sac ()
3. Imali bismo ceo svet A mogla bi sa WL u F2 umesto Jasona.

Mislim da ne. Kako je ovde napisano da su se neki skroz posvetili igrama ko da je u pitanju pravih 100.000 evra, nemam ja snage za tako nesto, da konstantno budem u komunikaciji sa 10+ takmicara.
Sada samo imam bolji kompjuter i brzi net nego u Kiski kod Troye i u Kini kod tebe.
A to je malo za uspeh.

Search:

VS |