Friday, 10-01-2025, 17:45Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Džejkobsom - Page 14 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Džejkobsom
GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 01:38 | Message # 131
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Status: Offline
Quote Džejkobs ()
Sve te drame i odustajanja mada poznavajući Sanju verujem da se uspavala

Kada se uspavala? Msm. sačekaj, ako chatuje sa mnom kad već glasanje traje i kad su već svi glasali (znači de facto je već ispala i to zna) i ja joj govorim na FB, ajde uđi glasaj imaš još 2 sata, kažeš da nije mogla odvojiti 10 sekundi vremena da sve prođe regularno?

Nego je otišla da prilegne? Pa će glasati 5 minuta pre kraja glasanja kad je potpuno nebitno?

Msm. smešna priča za mene. Stavio bih tačku na to. Cura je obaveštena da uđe 10 sekundi da glasa, u tom momentu kad sam joj to rekao svi ostali su glasali. Nema tu neke filozofije. I još je odgovorila potvrdno da će ući.

Nemoj da se lažemo.

Cura je očito ozbiljna glumica i to je to. Fer bi od nje bilo da je priznala da namerno nije glasala i to je to.

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 01:39 | Message # 132
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Meni je sezona jako uspesna, igrao sam dva puta kod Troye, ali ova mi je favorite so far i po igrama, i po igracima i drami haha. Jedina zamerka mi je sto nam nije dozvoljeno da zavrsimo onu igru kad Durmitor nije hteo da nastavi, a mi vodili... Mislim da je tu Killy odustao.

SacDate: Monday, 04-05-2020, 01:39 | Message # 133
Colonel general
Awards: 13
Quote YoungWolf ()
Ti ces da mi zabranis...

Sad si i Dzofri  tongue 

I meni je drago sto sam bio deo ove sezone, jer se u Survivoru mogu desiti i neke lepe stvari i moguce je da nesto naucis o sebi.   heart happy 

(i sto sam izbegao ovaj krkljanac na kraju)  lol

LilakeDate: Monday, 04-05-2020, 01:40 | Message # 134
Colonel
Awards: 2
još jednom sorry svima  lol

Outsider/mediokritet

NaupDate: Monday, 04-05-2020, 01:40 | Message # 135
Colonel general
Samo da u početku nije bilo predugackih igara, mozda su zato neki i odustali biggrin

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 01:41 | Message # 136
Generalissimo
Quote Naup ()
Samo da u početku nije bilo predugackih igara, mozda su zato neki i odustali

Pa koliko je meni poznato, zbog predugačkih igri niko nije odustao.

ErinNavanDate: Monday, 04-05-2020, 01:42 | Message # 137
Lieutenant general
Awards: 3
Izvinite što sam "nestala", prala sam suđe. biggrin
Quote DeMarcus ()
Takodje Erin je pisala WL kako ja organizujem njeno ispadanje.
Apsoštrumfno, nakon što se Erin celo jutro dopisivala s tobom, i završila dopisivanje rečenicom "idem da paranoišem WL".
Quote GameHost ()
A zašto je uopšte taj drugi glas za DeMarcusa bitan? Da li je on nešto odlučio posle?
Samo meni. Ali da... ispao je Amil, umesto Jasona.
Quote DeMarcus ()
Poenta je da taj glas gde si ti ispao nije uticao na Erin da me izbaci, bar ona to kaze.
Erin apsolutno potvrđuje da ispadanje YW nije uticalo na njenu igru i odnos prema drugim takmičarima.
Quote YoungWolf ()
Mislim da si precenio koliko sam ja Erin bitan u sezoni.
Toliko bitan da mi je pao mrak na oči kad sam ti videla ime. I tvoje i Selimino, iz disparatnih razloga, naravno.
Quote Sac ()
Navikni se, i moju temu su tako uzurpirali. biggrin
Mi to od ljubavi, srce.
Quote Naup ()
Zato je moja ostala na 4 strane, osecam se jadno sad
Kad se ne družiš sa samoproklamovanom the Villain wink Više sreće drugi put.
Quote YoungWolf ()
Ja i Erin se toliko dugo znamo da sve i da me je izdala ovde, ne bi bio problem. Jednostavno, roleplay je roleplay. A to je ova igra.
I ja znam da ti to razumeš, i ti znaš da ja to razumem.
Quote Lilake ()
Sorry svima što sam ujebala sezonu za mnoge.
Nisi ništa napravila, darlin'. Mladenov SS i moja persona su dosta krivi tu.

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

NaupDate: Monday, 04-05-2020, 01:43 | Message # 138
Colonel general
Pa ne bas zbog toga, ali moguće da je jedan od razloga.. Mene je to zesce smorilo, kada su krenule kraće igre, vec je drugačija situacija bila

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 01:46 | Message # 139
Generalissimo
Quote Naup ()
Pa ne bas zbog toga, ali moguće da je jedan od razloga.. Mene je to zesce smorilo, kada su krenule kraće igre, vec je drugačija situacija bila

Pa odustale su dve osobe u sezoni, Killy i Rimodec. Killy jer nije imao generalno vremena (što je i Džejkobs potvrdio), a Rimodec iz drugih razloga. 

Generalno je ideja bila da u ujedinjenju većina igri bude kraća, a u plemenima na 2-3 sata.

Msm. cilj igri pre ujedinjenja pogotovo prvih nekoliko je i bio da se svi potrude maksimalno iz početka ako žele igrati, a ko ne želi, taman će odmah staviti do znanja da nije spreman i da se izglasaju ti ljudi, a da ostanu najistrajniji.

Mada ja mislim da su i igre ispočetka bile interesantne. 

Takođe, cilj je bio da u svim igrama ispočetka učestvuju ili svi članovi plemena ili veći deo, jer je meni makar idiotski da neko dođe do ujedinjenja, a faktički ne učestvuje u 2 igre jer uvek neko predstavlja pleme i slično, a znamo kako tad izgleda.

Tako da je poenta bila da svi igraju na neki način, što je i bio slučaj, jer su igre postavljane tako da ih ne može rešiti 3-4 osobe, nego moraju svi dati maksimalan doprinos. To valjda i jeste poenta.

NaupDate: Monday, 04-05-2020, 01:49 | Message # 140
Colonel general
Mozda je i Sanja digla ruke zbog toga, a i govorim iz svog ugla, poželeo sam da dignem ruke od sezone, sreca pa su krenule kansije krscr igre.. Ali kapiram poentu

Search:

VS |