Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:11 | Message # 151 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Hahahahaha placem, to je tako Uros hahaha
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:11 | Message # 152 |
 Major general
| Mi smo se isplakali na to znači ja nisam došao k sebi jedno 10 minuta kad je on došao sav pogubljen jedva rešio ono
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:12 | Message # 153 |
 Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Džejkobs (  ) I kada si nam rekao da na street view tražimo kuće ponadao sam se da ćeš nam dati 10 ili 20 slika ali tako nekih poznatijih lokacija samo teže naći jer bi sliku blurovao ili već šta pa da tražimo ceo dan. Pa pazi, ja sam iznenađen hejtom od strane Durmitora zbog te igre i taj hejt je trajao danima.
Generalno sam planirao u reunionu da se dotaknem svake igre, ali recimo to je između ostalog bio cilj kod ove igre.
Prvo, nemoguće je dati slike bilo čega poznatog, jer se mogu izguglati tako što se ubaci slika. Ne možeš okačiti sportsku dvoranu, neki objekat poznat ili zgradu jer bi se to našlo u roku od odmah. Pogotovo kad imaš takmičare iz Crne Gore koji bi na prvu prepoznali.
Da bi igra bila regularna, moralo je tj. jedini način je bio da bude nešto onakvo. I cilj nije bio da se nađe sve, nego više od protivnika.
I ideja za igru je došla od Troyine igre gde smo mi kao ludi tad u Kambodži tražili po google mapi izgled ostrva gde svi isto izgledaju. Ne sećam se jesam li jednu našao. :lol:
I jednostavno sam kapirao da je zanimljivije tragati po ulicama na street view, nego ćoraviti po mapi i gledati izgled ostrva. Uostalom, Tara je u toj igri pokazala da igra zapravo i nije bila toliko teška jer su našli 7/10 i imali sumnju za još dva jer su kuće izgledale identično onima koje su već sreli u gradovima.
Tako da ono... Ja ne mislim da je ta igra bila promašaj.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 04-05-2020, 02:12 | Message # 154 |
 Lieutenant general
| Quote DeMarcus (  ) Dodao bih da ja od Tare nikad nisam krio sta mi Uros kaze, a i nikad nije otkrio nista bitno da bi ugrozio pleme. Vise smo komentarisali igre itd nakon toga... Probao sam da ga izmanipulisem da nam kaze resenje za Radulovica haha al nije naseo. I to si nam i rekao... baš Tara nije nikakve info dobijala od Durmitora.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:12 | Message # 155 |
Colonel
| Preslatko haha
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:13 | Message # 156 |
 Major general
| Quote GameHost (  ) I ideja za igru je došla od Troyine igre gde smo mi kao ludi tad u Kambodži tražili po google mapi izgled ostrva gde svi isto izgledaju. Ne sećam se jesam li jednu našao. :lol: A vidiš video sam sličnost u igrama i mislio sam da ćeš na to ciljati.
Ozbiljno nisam hejtovao toliko igru koliko ja realno imam problem sa očima jer ne vidim na desno oko. A koristio sam telefon za tu igru a ne lap top. Znači pakao.
Sve ostalo stvarno mi nije smetalo da prolazim ulicama Berana čak mi je bilo presmešno
|
|
| |
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:14 | Message # 157 |
Colonel
| Mislim da je Urosu veci problem od godina bio sto je bas bad sa tehnologijom, internetom itd
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:15 | Message # 158 |
 Major general
| Ja sam baš mislio da je obrnuto tj da njegova generacija bolje kapira tehnologiju nego neke starije (Erin ništa lično )
|
|
| |
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:16 | Message # 159 |
Colonel
| Apsolutno i jeste tako, ali Uros je pola Evrovizija, pola osoba i tu se prica zavrsava. Pritom mu engleski ide jako lose, tako da ga to sputava da koristi internet naprednije
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:17 | Message # 160 |
 Major general
| Znači enciklopedija za esc? Pa što ga nisi slao na ogae ili si i dalje u lošim odnosima sa tim forumom?
|
|
| |