Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:20 | Message # 171 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| @Dzejkobs ma jesam ga slao, ali nije imao samopouzdanja da se prijavi haha. Ja sam tamo u losem odnosu sa Avocadom i objavljivanjem moje plate, psa, licnog zivota, kao i tolerisanjem admina oko tih stvari. Tkd mene tamo nece biti ali citam sve redovno
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 04-05-2020, 02:22 | Message # 172 |
Lieutenant general
| Quote YoungWolf ( ) Ja i dan danas verujem da sam ulazio u onu kucu koja je bila iz Podgorice. Ja sam samo sigurna da je znam.
Quote GameHost ( ) Sve u svemu, ako sam nečim zadovoljan ove sezone, to su igre. Igre su bile baš dobre.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:23 | Message # 173 |
Major general
| Quote GameHost ( ) "Traženje objekata na slici" isto mislim da se dugo nije igralo, ja se ne sećam da se ikad posle Ethanove sezone Yellowstone igralo, a to je bilo pre 100 godina.
Igrala se identična verzija kod Troje u Kambodzi samo što vrv nisi ispratio ta igra je došla odmah nakon tvog ispadanja ja msm.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:24 | Message # 174 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Nisam očito.
Znam da su bile razlike na slikama dok sam bio u sezoni i da je to bukvalno bilo na brzinu ko brže zaokruži.
Ne znam kakve su težine bile te, morao bih pogledati.
Ali svakako jedna od igri koja bi morala imati mesto veoma često u VS jer mislim da je jako zanimljiva za ovaj koncept igre.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:24 | Message # 175 |
Major general
| Inače za igre se slažem. Bilo je dosta inovacija samo ti nikad neću oprostiti onu 4 in a row što je trebala biti 5 in a row.
Šalim se
Za Cluedo i Riziko skidam kapu
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 04-05-2020, 02:28 | Message # 176 |
Colonel general
| Kluedo i Riziko 10/10
|
|
| |
Stefan97 | Date: Monday, 04-05-2020, 06:05 | Message # 177 |
Major
| Ja da sam znao tad da Naup i Sav nisu cvrsto vezani za Troyu pa nisam ni pokusavao ispala bi, ovako sam se okrenuo Troyi koji mi je rekao da pleme zeli da ostane jako
Igre su Miko bile sjajne, i sezona je super. Sto se Urosa tice, ja sam mi objasnjavao ali mu se nije igralo pa je ponekad navrati na grupni chat.
Mislim da treba organizovati neku sezonu sa kotizacijom tipa 15 evra pa da bude ludilo bar za pare, kao sto ima na nekoj grupi na fb americki na taj nacin
Message edited by Stefan97 - Monday, 04-05-2020, 06:12 |
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 04-05-2020, 08:03 | Message # 178 |
Colonel general
| Dzejk , kratko pitanje:
Najbolji i najlošiji potez (potezi, ako ne mozes da se odlucis koji su ), kako za tebe, tako i za trenutni TOP4.
Na ovo pitanje mogu da daju odgovor i ostali, sem Mike (nek on odgovri u reunionu).
FM 2020
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 04-05-2020, 08:49 | Message # 179 |
Lieutenant general
| Quote Stefan97 ( ) Ja da sam znao tad da Naup i Sav nisu cvrsto vezani za Troyu pa nisam ni pokusavao... Nisi jedini koji žali što to nije namirisao.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 13:16 | Message # 180 |
Major general
| Quote MarkoNG ( ) Dzejk , kratko pitanje:Najbolji i najlošiji potez (potezi, ako ne mozes da se odlucis koji su ), kako za tebe, tako i za trenutni TOP4.
Na ovo pitanje mogu da daju odgovor i ostali, sem Mike (nek on odgovri u reunionu). Moji najlošiji potezi su što sam olako pustio Erin da ispadne mada se ona vrv neće složiti s time budući u kakvoj smo situaciji bili.. I ono ispucavanje mojih prednosti tako olako i glupavo nepromišljeno.
Najbolji? Pa to što sam ostao dosledan sebi u nekim momentima kada to u prošlim sezonama vrv ne bih uradio i to što sam sklopio saveze sa Draganom, Naupom i Sacom jer sam tako još više upoznao stvarno ekstra ljude!
Najgore za top 4. Pa Jason je imao šansu da promeša sve i završi u top 3 bez problema i na kraju možda i top 2 i tako sebi napravi rezime jer je direktno izbacio Troju ali eto on to nije želeo i ne jer ima savez s njim već hoće da bude dosledan sebi i na kraju je i to ok samo mislim da je loš potez. Za Selimu msm da bi ona sama rekla da je to sklapanje saveza sa Wl i Trojom i onda onaj show samnom gde sam ja bacio imunitet. Za Troju i WL stvarno ne znam msm da imaju loše poteze ali teško mi je i da ih opišem.
Što se najboljih poteza tiče definitivno ih je WL nanizala sa svojim mešanjem plemena gde je direktno sebe povezala sa Trojom i Selimom što joj je i bio cilj, onda Trojin potez verovatno ono laganje mene Naupa i Saca u top 7. Da je tu ispao Jason ili da smo išli na Selimu opet bi gledali drugačiju sezonu. Selimin najbolji potez je to što se odvojila od ovo dvoje pa kako god se to završilo po nju. Cenim to što se borila da ostanem i nadam se da ima šanse danas da opstane mada sumnjam.
Možda se setim još nečega pa ću pisati ali zada ovako cenim situaciju.Added (04-05-2020, 13:20) --------------------------------------------- Dodaću da sada kad pogledam situaciju svakako mislim da je puštanje Stefana isto bila glupost. Tad je mogao da ispadne Troja da sam odigrao tajni na Stefana ali opet šta bi bilo kad bi bilo. Nisam tada razmišljao da mogu sa Stefanom da igram i to je moja loša procena.
|
|
| |