Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:06 | Message # 151 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| Uros jeste moj poznanik. Hteo je da igra Survivor jer je fan nase domace verzije, a koliko sam video snasao se dosta bolje u igrama od drugih tu. Nasao je par stvari koliko mi je objasnio. Dobio je rundu protiv Erin, pogodio za Orla i nasao Plav valjda u orvoj igru. Ali on ne zna gde bije tkd ga bar ja nisam shvatao ozbiljmo u ovoj igri...
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:06 | Message # 152 |
Major general
| Quote GameHost ( ) ogotovo one gde tražiš više stvari, imaš ograničeno vreme, znaš da ne možeš naći sve, ali ko nađe više pobeđuje i onda sa nestrpljenjem čekaš rezultate Leo je organizovao Game of Thrones jednom. E baš takve igre su bile i kada si rekao da će neke trajati 24h ja sam se ponadao takvim igrama. I kada si nam rekao da na street view tražimo kuće ponadao sam se da ćeš nam dati 10 ili 20 slika ali tako nekih poznatijih lokacija samo teže naći jer bi sliku blurovao ili već šta pa da tražimo ceo dan. Uglavnom ja volim duže igre i slažem se sa tobom za sve što si bio napisao. Jedino što mi je smetalo eto je to konstantno gubljenje jer je to unosilo nervozu kod svih ostalih. Naup Sac i ja smo možda najviše bili chill što se tiče bilo čega tamo A uključujem tu i Stefana,
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 04-05-2020, 02:08 | Message # 153 |
Colonel general
| Quote DeMarcus ( ) Uros jeste moj poznanik. Hteo je da igra Survivor jer je fan nase domace verzije, a koliko sam video snasao se dosta bolje u igrama od drugih tu. Nasao je par stvari koliko mi je objasnio. Dobio je rundu protiv Erin, pogodio za Orla i nasao Plav valjda u orvoj igru. Ali on ne zna gde bije tkd ga bar ja nisam shvatao ozbiljmo u ovoj igri...
Imao je ok momente, sve ovo stoji, ali je često bio pogubljen nekako, ali to pripisujemo godinama..
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:08 | Message # 154 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote DeMarcus ( ) Nasao je par stvari koliko mi je objasnio. Dobio je rundu protiv Erin, pogodio za Orla i nasao Plav valjda u orvoj igru. Ali on ne zna gde bije tkd ga bar ja nisam shvatao ozbiljmo u ovoj igri... Jeste, sve je ovo tačno.
Mislim da nije bio toliko loš koliko je bio potcenjen u plemenu od početka jer je najmlađi.
Apsolutno nije imao nikoga da mu objasni kako se igra ova igra, verujem da bi brzo shvatio. To mi je malo žao, ali jbg. Verujem da bi bilo drugačije da je sa tobom završio u plemenu.
Jednostavno je sve ovo previše za nekoga ko nikad nije igrao.
Msm. ja Rimodeca znam 10 godina, čovek se pogubio drugi dan i videlo se da to nije za njega, pogotovo kao neko ko ne prati Survivor generalno.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:08 | Message # 155 |
Colonel
| Dodao bih da ja od Tare nikad nisam krio sta mi Uros kaze, a i nikad nije otkrio nista bitno da bi ugrozio pleme. Vise smo komentarisali igre itd nakon toga... Probao sam da ga izmanipulisem da nam kaze resenje za Radulovica haha al nije naseo.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:08 | Message # 156 |
Major general
| Quote DeMarcus ( ) Uros jeste moj poznanik. Hteo je da igra Survivor jer je fan nase domace verzije, a koliko sam video snasao se dosta bolje u igrama od drugih tu. Nasao je par stvari koliko mi je objasnio. Dobio je rundu protiv Erin, pogodio za Orla i nasao Plav valjda u orvoj igru. Ali on ne zna gde bije tkd ga bar ja nisam shvatao ozbiljmo u ovoj igri... Mali je još. Pa on je godište jedne devojke koju ja smatram svojom mlađom sestrom i iz istog su grada. Tako da mi je odmah bilo jasno nivo na kom je i stvarno je ok bio za svoje godište. Mali je još realno. Neiskusan.
Selima ga prozvala Uroš Nejaki ali ne sad da ga proziva već jer je jednu puzlu rešavao oko 40 minuta i to je stvarno bilo presmešno jer mi smo sve puzle bili rešili dok je on došao opet u chat da nam saopšti da je rešio puzlu.
Joj dobrog li vremena Added (04-05-2020, 02:10) --------------------------------------------- A stvarno sam imao dobar utisak i o njemu i o Amiru zaista. Žao mi je eto što smo to sve gubili jer nisam ni stigao da s njima nešto više pričam osim eto sa Urošem gde sam se skontao sa njim samo sam video da je baš mlad.
Mada ja sam svoju prvu sezonu igrao sa 15 i pobedio Sad me neće nikako finale ni igra generalno a tada je htelo sve
|
|
| |
DeMarcus | Date: Monday, 04-05-2020, 02:11 | Message # 157 |
Colonel
| Hahahahaha placem, to je tako Uros hahaha
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:11 | Message # 158 |
Major general
| Mi smo se isplakali na to znači ja nisam došao k sebi jedno 10 minuta kad je on došao sav pogubljen jedva rešio ono
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:12 | Message # 159 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Džejkobs ( ) I kada si nam rekao da na street view tražimo kuće ponadao sam se da ćeš nam dati 10 ili 20 slika ali tako nekih poznatijih lokacija samo teže naći jer bi sliku blurovao ili već šta pa da tražimo ceo dan. Pa pazi, ja sam iznenađen hejtom od strane Durmitora zbog te igre i taj hejt je trajao danima.
Generalno sam planirao u reunionu da se dotaknem svake igre, ali recimo to je između ostalog bio cilj kod ove igre.
Prvo, nemoguće je dati slike bilo čega poznatog, jer se mogu izguglati tako što se ubaci slika. Ne možeš okačiti sportsku dvoranu, neki objekat poznat ili zgradu jer bi se to našlo u roku od odmah. Pogotovo kad imaš takmičare iz Crne Gore koji bi na prvu prepoznali.
Da bi igra bila regularna, moralo je tj. jedini način je bio da bude nešto onakvo. I cilj nije bio da se nađe sve, nego više od protivnika.
I ideja za igru je došla od Troyine igre gde smo mi kao ludi tad u Kambodži tražili po google mapi izgled ostrva gde svi isto izgledaju. Ne sećam se jesam li jednu našao. :lol:
I jednostavno sam kapirao da je zanimljivije tragati po ulicama na street view, nego ćoraviti po mapi i gledati izgled ostrva. Uostalom, Tara je u toj igri pokazala da igra zapravo i nije bila toliko teška jer su našli 7/10 i imali sumnju za još dva jer su kuće izgledale identično onima koje su već sreli u gradovima.
Tako da ono... Ja ne mislim da je ta igra bila promašaj.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 04-05-2020, 02:12 | Message # 160 |
Lieutenant general
| Quote DeMarcus ( ) Dodao bih da ja od Tare nikad nisam krio sta mi Uros kaze, a i nikad nije otkrio nista bitno da bi ugrozio pleme. Vise smo komentarisali igre itd nakon toga... Probao sam da ga izmanipulisem da nam kaze resenje za Radulovica haha al nije naseo. I to si nam i rekao... baš Tara nije nikakve info dobijala od Durmitora.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |