Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 01:53 | Message # 141 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| I vama niko nije branio da izglasate Sanju, a ostavite npr. Stefana ili Uroša koji bi igrali i te duže igre.
To su plemenske odluke. Meni ima smisla da se izglasa neko ko neće da igra igre.
Kao što rekoh, Sanja nije igrala ni posle igre na mešanju u novom plemenu, mizeran doprinos je bio. Cura je bila nezainteresovana od početka.
Pisao sam na Sacovoj temi da je od početka sezone tražila razne privilegije (od prvog plemenskog), da ne obrazlaže za koga glasa na plemenskom jer je to smara i slične stvari.
Msm. ja sam joj lično nudio da odustane od sezone još u plemenima (na plemenskom kad je DeMarcus ispao) ako neće da igra i da ne ispadaju ljudi kojima se ovo igra, ali cura nije htela.
I ono najbitnije, digla je frku kad se sezona nastavila zato što ona nije dala potvrdu da sezona nastavi. Njen cilj ove sezone je bio destrukcija. Isto kao što je cilj Erin bio da igra kao zlikovac.
Ali opet kažem, meni je stvarno debilno da se neko prijavi u VS, navede razlog da je došao da igra igre i onda mu smeta što igre traju 2-3 sata. Uostalom, igre su bile postavljene takvog tipa, da bi se rešile, neophodno je da svi članovi plemena igraju.
Vi ste u Durmitoru ispočetka imali svega 3-4 igrača koja su mogla da daju doprinos pravi, Troya na telefonu, Sanja neaktivna, Uroš neozbiljan... Zato ste i onako ubedljivo gubili jer su igre bile postavljene baš tako da ih ne mogu igrati 3-4 osobe.
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 04-05-2020, 01:59 | Message # 142 |
Colonel general
Group: Users
| Mislim da kad sam za Urosa glasao, da sam napisao u poruci da sam se dvoumio između njega i nje.. Ali jbg, ja kao manjina u tim trenucima se nista nisam pitao..
Inace, bilo je i nekih prica da Uros prenosi neke informacije Tari, ne znam koliko ima istine u tome
|
|
| |
ErinNavan | Date: Monday, 04-05-2020, 02:01 | Message # 143 |
Lieutenant general
| Quote Naup ( ) Inace, bilo je i nekih prica da Uros prenosi neke informacije Tari, ne znam koliko ima istine u tome Ne znam kome bi.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 04-05-2020, 02:01 | Message # 144 |
Colonel general
| Bar da je lokacija sezone bila malo inspirativnija
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:01 | Message # 145 |
Major general
| Bila je priča i to pre nego što sam reč sa Dm-om progovorio da je Uroš prenosio neki info njemu jer se znaju.
Ja sam samo video da je dečko zaista mlad i da se nije snašao najbolje u igrama i zbog toga se zadržala Sanja tada jer je Troja pričao kako je samo treba motivisati za igre.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 04-05-2020, 02:02 | Message # 146 |
Colonel general
| Troya pricao da je Uros DMov ortak.
Message edited by Sac - Monday, 04-05-2020, 02:02 |
|
| |
Naup | Date: Monday, 04-05-2020, 02:03 | Message # 147 |
Colonel general
| Za Sanju je uvek neko opravdanje bilo "Odlicna je u igrama, aktivirace se"
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:04 | Message # 148 |
Generalissimo
| I da dodam, da verujem da je bilo više frustracije kod vas zbog gubljena igri, nego zbog samih igri.
U Tari se niko nije žalio jer su pobeđivali.
Mada iskren da budem, Sac i Lara se sećaju, u toj našoj prvoj sezoni kod Anubisa još na onom FOXovom forumu za Survivor, maltene sve igre pre ujedinjenja su bile na 24 sata ili na 3-4 sata igre. Meni su kao igraču tada to bile i ostale najzanimljivije igre koje sam ikada igrao.
Pogotovo one gde tražiš više stvari, imaš ograničeno vreme, znaš da ne možeš naći sve, ali ko nađe više pobeđuje i onda sa nestrpljenjem čekaš rezultate
I generalno mislim da je zanimljivije u plemenima kad se igraju igre od 2-3 sata, nego one koje završe za 45-50 minuta. Em se dobije više vremena ispočetka da se svi bolje upoznaju, vidi se ko koliko doprinosi, puno više stvari pozitivnih se dobija za sezonu nego kada se igra na brzinu.
Ja poslednji put kad sam igrao kod Troye, ne pamtim kad sam igrao dosadnije igre. Ništa protiv Troye, ali 80% igri završeno za 60 minuta, sve na neku brzinu, ne zna se ko pije, a ko plaća u plemenu. Većinu igri nisam ni igrao nego sam pustio druge, jer niti se može organizovati ispravno u igri koja traje 40 minuta, niti ti tu šta vidiš, uglavnom bude pometnja.
Meni to nije bilo interesantno kao igraču. Ne znači da i drugima nije, ali ja mogu da pravim igre samo na osnovu onoga što mislim da bi meni kao igraču bilo zanimljivo.
A ukusi su različiti naravno.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 02:04 | Message # 149 |
Major general
| Ja sam sumnjao od samog početka da je Troja čuva. Nekako bi konstantno hteo da ona ostane u igri. Kad je Sanja ispala on je predložio meni da menjamo glasove na Saca na šta ja nisam pristao.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 02:04 | Message # 150 |
Generalissimo
| Quote Sac ( ) Bar da je lokacija sezone bila malo inspirativnija Jbg. napravljen logo za sezonu pre 7-8 godina, jesi lud da se menja.
A i u dosta igri je ciljano bilo vezano za CG. Ja sam u Kambodži kad sam igrao naučio neke stvari i ostale su mi. Mislim da je cilj ako se već igra VS u nekoj državi da se nešto nauči o njoj.
Mislim da je svako u ovoj sezoni mogao neke stvari o CG da nauči iz opšte kulture koje nije znao ranije.
|
|
| |