Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
Lilake | Date: Sunday, 03-05-2020, 21:10 | Message # 31 |
Colonel
Group: Users
Status: Offline
| zadnji twist sezone. ok, vidjet ćemo uskoro.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 03-05-2020, 21:12 | Message # 32 |
Colonel general
| a sto mislite da ce biti twista?
|
|
| |
ErinNavan | Date: Sunday, 03-05-2020, 21:20 | Message # 33 |
Lieutenant general
| Quote Džejkobs ( ) Izvini Dragana što sam te razočarao. Znaš sve ne moram ti pisati cry Ma što se bre izvinjavaš, i ko je razočaran? Ova sezona je mogla da ima mnoge krajeve, ovo je jedan od očekivanijih.
Quote Naup ( ) Aha, jos se ne zna... Bolje top3, ako bude top2, mozda budem u situaciji da nemam za kog da glasam biggrin Ditto
Quote Lilake ( ) mora biti top2 zbog omjera glasova, zar ne? I ja mislim, i tako nešto sam i računala.
Quote Sac ( ) a sto mislite da ce biti twista? biggrin Pa da imaju čime naše glasove da pridobiju.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
Stefan97 | Date: Sunday, 03-05-2020, 21:46 | Message # 34 |
Major
| A Leo mi je prvi dan rekao da ti nista ne vjerujem, ali eto ja vjerovao samo tebi
|
|
| |
Džejkobs | Date: Sunday, 03-05-2020, 21:53 | Message # 35 |
Major general
| Znam. Izvini. Ali rekao sam ti. Ja prosto nisam mislio da možemo igrati zajedno. Prihvati da umem pogrešiti i nisam lepo sve procenio.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Sunday, 03-05-2020, 22:03 | Message # 36 |
Colonel
| Steta sto si ispao Dzejkobse. Igrao si casnije nego prosli put i za to pohvala.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Sunday, 03-05-2020, 22:11 | Message # 37 |
Major general
| Quote DeMarcus ( ) Steta sto si ispao Dzejkobse. Igrao si casnije nego prosli put i za to pohvala. Dao sam sve od sebe da to bude kolko tolko moguće.
Na kraju prosto eto ispao haos na sve strane a ja nisam deo toga Koje čudo Added (03-05-2020, 22:12) --------------------------------------------- Ako neko ima neko pitanje pitajte. Slobodan sam da se otvorim skroz pa i povodom večerašnjeg i jučerašnjeg haosa
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 03-05-2020, 22:16 | Message # 38 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Pa Džejkobse, red bi bio da kao i svi ostali koji su ispali prvo ispišeš viđenje sezone od početka do kraja, pa onda pitanja.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Sunday, 03-05-2020, 22:31 | Message # 39 |
Major general
| Ajde samo da dse malo iskuliram posle svega pa ću potanko sve ispisati Added (03-05-2020, 23:00) --------------------------------------------- E ovako. Od početka do kraja idemo sad.
Ja sam u ovu sezonu ušao samo s jednom mišlju a to je da igram drugačije nego što sam igrao Kambodžu. U sezonu me je zvala Dragana i pitala da igramo zajedno ovu sezonu jer je ona želela da igra kao što sam ja igrao Kambodžu i prosto eto sama je rekla. "Došla sam po titulu Džejkobsa." Niko nije znao koliko smo Dragana i ja biliski i prosto sezona je od početka lagano išla dok nismo došli do ujedinjenja. Jedino što me je remetilo je svakako izbacivanje Stefana jer mi je dečko jako dobar drug van igre ali prosto u igri nisam mogao da procenim da li je dobro igrati sa njim ili izbaciti ga odmah. Tako da je ispao posle Amira i Uroša mada iskreno ja sam oduvek hteo prvo Sanju da izbacim jer mi je delovalo kao da ima nešto protiv mene zbog onoga što se desilo u Kambodzi
Na početku sezone moram da napomenem da je u igri bio i moj brat što svakako znate i to je menjalo stvari zato što je mali genijalac našao oba tajna u roku od sat vremena i tako smo obojica imali po tajni imunitet samo što je on igrao kako je igrao pa se provalilo da ga on ima. Ono što se nije znalo jeste kome je on dao imunitet. Dragana zvana kao sakupljač tajnih imuniteta je sa radošću primila Mikinu poroku i poklon od mog brata i mene. I tako smo znali da su oba tajna opet svakako kod nas. Ono što je sve izmenilo jeste činjenica da je na njihovom prvom plemenskom ispao young wolf a ne wander lust i to glasanje mi ni dan danas nije najasnije. Opet moram naglasiti da ja i Dragana ni u jednom momentu nismo jedno drugom slali rešenja niti se pomagali u igrama. Jedini dogovor je bio da kao uspemo da nešto zajednički uradimo da uradimo ako ne onda ništa. Kad je ispao De Markus to je bilo teško glasanje za Draganu a ja iskreno nisam znao ishod do samog kraja jer se nije znalo ko će na koju stranu. Sve što sam znao jeste da će tajni imunitet biti odigran na Sacu a to sam i hteo jer je Sac veoma lojalna osoba i dobar igrač.
Kad je ispao De Markus bilo mi je i žao jer je on predložio da imamo savez ako uđe u ujedinjenje i iskreno najverovatnije bi se to i dogodilo ali nisam siguran budući da sa njim nikada nisam znao na čemu sam. Ali verovao sam mu na reč samo što opet kažem nije mi jasno zašto nije izbacio WL baš tada kada je imao priliku. Sve bi bilo drugačije da je to uradio i mislim da treba biti svestan da je on imao najvecu moc tada u igri a nije iskoristio kako treba. Mada to je sada glupo pričati jer eto. Ode vreme 37 dana a niko je nije izbacio.
Što se Amilovog izbacivanja tiče iskreno tu veze nenam. Ja sam hteo Lea napolje ali Dragana je htela Amila zato što je mislila da je Amil špijun i da prenosi informacije. Tu šta se dogodilo tp ja mislim da je Dragana već objašnjavala pa ne moram ja. Što se Amila tiče voleo bih ga upoznati svakako.
U ujedinjenju dolazimo do prvog problema a to je da su svim snagama hteli da izbace Erin. Ja sam imao tajni imao sam i prednost da izbacim nekog sa plemenskog da ne glasa ali iskreno nisam se najbolje snašao u svemu ovome. Mi smo se složili (Dragana i ja) da je prerano da iskoristim bilo kakvu prednost jer bih napravio takav haos i možda bih i ja leteo uskoro i onda ništa ne bi smo napravili. Naup je želeo Draganu što i sam sad uviđa da je greška ja tada nisam to mogao promeniti i prosto ispala je Dragana. Užasno mi je žap zbog toga jer zaista je jedna divna žena koja mi je bila najverniji saveznik i prosto svašsta smo pregurali zajedno. Znao sam da će ona znati kako da odigra i imao sam potpuno poverenje u nju i prosto mi je žao što sam odlučio da idem linijom manjeg otpora ali kao što je ona rekla ja nisam imao više u sebi snage da igram istu sezonu kao Kambodžu. Ta sezona je bila haotična za mene i godinu dana mi je trebalo da se oporavim od svih vređanja i svega što se dogodilo u pravom životu nakon te sezone jer niko nije svestan osim par ljudi šta se tu zaista izdešavalo i kako je to uticalo na moj privatni život. Ja prosto sebi nisam mogao dozvoliti da igram na isti način i ovu sezonu. Što Dragana nikako to nije od mene tražila. Ona je došla da bude negativac a ne ja. Hvala joj što me je podržavala u svemu.
Tu dolazi famozna Selima. Pao sam na tu devojku. To moram priznati. Ovaj zbližili smo se i prosto sam hteo da ispadnem fer u tom momentu kada je tražila tajni i ako sam znao da me opasno voza ja sam ipak popustio i dao sam tajni jer sam verovao da mi nije bio potreban. Opasno me je izradila i na tome svaka čast to nije lako postići. Posle se ona izvinila i ja sam to naravno što zna i Dragana pustio od sebe u istoj sekundi. Naupu je teže palo sve ovo nego meni i žao mi je zbog toga jer sam zaista hteo sa Naupom i Sacom do kraja kada sam uvideo sa kakvim ljudima imam posla. Wander Lust Troja su posebna sorta i neću trošiti loše reli na njih. Kao ljudi su ok. Stariji su od mene i nemam pravo da vređam nikoga niti ću to uraditi. Ivana je divna žena koja zaista želi da igrao vu igru na potpuno drugačiji način nego što bih ja to radio. Troja me je jedino pogodio što je tako haotično lagao ne samo mene nego koga je stigao. Svima je sve obećavao da bi na kraju bilo da nije obećao ništa. To je ok ako ti uspe ali ako na kraju se desi ovo što se juče desilo mislim da ostavlja gorak ukus svima.
Selima me je danas zvala i pričali smo na telefon 2 sata i o svemu smo se lepo ispričali, nastao je haos između nje Ivane i Troje i mislim da ću njima ostaviti da oni više o tome pričaju jer je to ipak njihova stvar a ne moja.
Ako sam nešto omašio i nisam pričao o nekim detaljima više sada me sve pitajte.
Samo na kraju hoću da dodam da je ovo za mene emotivno preteška igra i moram priznati da se uživim mnogo dok je igram i možda je to problem koji me oduvek koči kada igram Survivor koji toliko neizmerno volim. Što svi moji bliski ljudi znaju.
Stefane izvini još jednom žao mi je za sve ništa nije trebalo biti tako. Mnogo manje drame je moglo biti ali nisam lepo sve procenio.
Pucajte slobodno.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Sunday, 03-05-2020, 23:02 | Message # 40 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Džejkobs ( ) zato što je mali genijalac našao oba tajna u roku od sat vremena Pomenuću ovo u reunionu, ali kako nije tajna više, Killyev pronalazak tajnog je potez sezone za mene.
I to ubedljivo najveći.
Momak je našao HII maltene drugi dan igre sa samo jednim tragom. A mislim da je HII poprilično dobro sakriven.
|
|
| |