Friday, 10-01-2025, 04:07Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Džejkobsom - Page 5 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Džejkobsom
DžejkobsDate: Sunday, 03-05-2020, 23:03 | Message # 41
Major general
Group: Users
Awards: 0
Status: Offline
Momak ne što mi je brat nego je genijalac. Našao je i drugi Hii a nije ni gledao tu sliku od prvog dana nego taj dan kad sam ti poslao sliku tad je i prvi put gledao sliku. Da ju je gledao od prvog dana ujedinjenja mislim da bi ga našao odmah  biggrin 
Ne što mi je brat ali me je oduševio nekim stvarima. Žao mi je što zaista nije imao vremena za igru.

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 23:07 | Message # 42
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
A meni opet drago jer ne mislim da bi bilo fer, ali dobro.

Ovako je ispalo rekao bih taman onako kako je trebalo.

Inače poenta toga da HII budu sakriveni u plemenima na isti način je i bio da neko podeli sa drugim plemenom i tako eventualno "kupi poverenje".

Prvobitna ideja je bila kao u AUS Survivoru da u kampu Tare bude HII od Durmitora i obrnuto, ali u suštini na isto dođe.

S obzirom da je bilo dogovora pre sezone na više strana, svakako da bi neko delio sa saveznikom iz drugog plemena.

DžejkobsDate: Sunday, 03-05-2020, 23:09 | Message # 43
Major general
A znam. Mislim kad smo kod toga fer. Znam da ne bi bilo ali nikog nisam molio da to radi za mene. Sam je hteo.

Što se prvog Hija tiče i ja sam ga našao tj našao sam kombinaciju i bez traga jer sam kucao sve moguće kombinacije ali nisam mogao da skontam gde trebam da tražiim dok je moj brat to brzo skontao i na tome mu opet čestitam nisam džabe pričao da je dosta spretniji i inteligentniji od mene.

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 23:11 | Message # 44
Generalissimo
Generalno je užasna bila potraga za tajnim imunitetima.

Tu sam očekivao više s obzirom da je all star ekipa.

Taj tajni u ujedinjenju je nađen fazon posle 7 dana ujedinjenja, a očekivao sam da će neko naći za 2 sata.

Plemenski jeste bio teži i pojma nemam da li je neko vremenom otkrio pravo rešenje, mada i da jeste nije mogao znati jer su se slike sa imgura brisale po pronalasku tajnog.

DžejkobsDate: Sunday, 03-05-2020, 23:12 | Message # 45
Major general
Zavarao si me onom slikom u plemenskoj temi. I nisam gledao sliku jezera. Eto tu je moja greška.

GameHost33Date: Sunday, 03-05-2020, 23:13 | Message # 46
Generalissimo
Pa to je jasno bio kriv trag.

Očekivao sam da to skapiraš najviše ti jer bi bilo previše da neko ko je na taj način našao HII u plemenima ili znao kako se traži, da ga pronađe na isti način...

Prevelika bi prednost bila.

Ali je očito bio dobro zavaravanje traga, kao i obala izgubljenog u plemenima.

DžejkobsDate: Sunday, 03-05-2020, 23:15 | Message # 47
Major general
Da pa skontao sam ja to odmah. Ali nisam mislio da ćeš staviti na sliku jezera. Msm nisam je pažljivo gledao stvarno.

Sad je kasno već razmišljati šta bi bilo da je taj tajni završio kod mene.

DeMarcusDate: Sunday, 03-05-2020, 23:33 | Message # 48
Colonel
Awards: 1
Znao sam da Erin nije mogla da nadje HII i da ga je dobila. To je bio bas bitan trenutak za sezonu i ni na sekund nisam pomislio da ga ona ima, pogotovo da bi joj iko dao. Bitno da je YoungWolf izjavio meni kako ga je sama nasla i on zna i kako haha.

ErinNavanDate: Sunday, 03-05-2020, 23:37 | Message # 49
Lieutenant general
Awards: 3
E sad... kome sam šta ostala dužna s odgovorima?

@DeMarcus
1. Tačno, nisam našla imunitet, ali nisam smela da kažem da je od Killyja, jer bi ljudi vreovatno sabrali dva i dva.
2. Da si mi rekao da imaš deal sa Džejkobsom, izbacila bih, u tom trenutku, verovatno, Jasona, ali iz mog ugla, u tom trenutku... situacija između tebe i Džejkobsa je meni delovala nespojivo, i to je bio dugoročni plan u koji sam mislila da ne mogu sve da nas uklopim.
3. SSovi između mene i Amila si brzinom munje stigli u Novu Taru, i ja sam zaključila da je zapravo on bio veza između nas i njih. Moj se glas bazirao na tome.

Od mene toliko... rekla sam i Lilake negde odmah kod ujedinjenja... citiram: "Došla sam po titulu Džejkobsa"... ovo se odnosi na izvanrednu igru i organizaciju koju je imao u Kambodži, ravnu Todu Hercogu, iz mog ličnog ugla. Lil je tada rekla... teška je to titula, njega i danas to prati... Ali čovek koji može dva puta da vas prevesla u toku sezone, a vi da ostanete u odličnim odnosima s njim je svakako vrlo sposoban čovek. A ovo jeste samo igra, i kao što neko reče - ne igramo je za pare.

Ja sam došla po Haos, Haos sam i dobila.
Žao mi je što nisam probala da privučem Naupa u ujedinjenju, ali bilo mi je prebrzo, a koliko god se trudila da odvojim emocije od igre, nekoliko me stvari sustiglo od jednom, i moja je pažnja popustila.
Sve u svemu... Jakov je sve rekao, ja samo dodala i dopunila što nije rečeno.

Added (03-05-2020, 23:40)
---------------------------------------------
@DM
Pa YW ništa drugo i nije mogao da ti kaže, jer sam njemu rekla da mi ga je našao sestrić.
Sacu da mi ga je poklonila Lilake.
A Lilake da sam ga sama našla.
#haos

I ovde: Koviljka za predsednika!
http://www.forum.epskafantastika.com/index.php

DeMarcusDate: Sunday, 03-05-2020, 23:42 | Message # 50
Colonel
Awards: 1
Pa tu treba postaviti pitanje i Dzejkobsu sto ti nije rekao da smo se culi oko dila za ujedinjenje...

Search:

VS |