Friday, 10-01-2025, 17:02Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Džejkobsom - Page 8 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Džejkobsom
DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:26 | Message # 71
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Lilake je tu odgovor jer ona je tad bila u igri i sumnjao sam da igra sa njima pogotovo nakon chata onog njih troje sto isplivao. Opet ponavljam, Lilake je bas zatajila sa mnom dan i po i nisam znao sta se desava. Pritom dogovor je bio podela glasova zbog hii i niko nije rekao nikad “e vi glasate ovako, mi onako i to je to”

YoungWolfDate: Monday, 04-05-2020, 00:27 | Message # 72
Colonel
Mislim da se DM nadao nekom savezu sa WL i da je onda ostao na cedilu kada je doslo do promene u sastavu plemena. Inace, na savetu na kome sam ja ispao, znao je da je situacija 3-3 izmedju mene i WL. Dakle, mogao je da odluci celu igru.

Forever young!

Message edited by YoungWolf - Monday, 04-05-2020, 00:28

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:28 | Message # 73
Colonel
Tkd nije 3:2 jer ona jos nije bila odustala, sad je lako tako gledati ali cak i YW me ubedjivao da je ona bila sa njim i Erin kad smo pricali nakon njegovog ispadanja.

Takodje Erin je pisala WL kako ja organizujem njeno ispadanje.

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 00:28 | Message # 74
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote Lilake ()
Meni je samo žao što je izbacivanje YW toliko oslabilo pleme da je od tog trenutka za "naše" sve bilo gotovo.

Kako je oslabilo kad je odmah bilo mešanje posle toga? biggrin

Za jedan VS gde priča svako sa svakim, meni je nestvarno koliko se zapravo loše komuniciralo na svim tim plemenskim savetima.

Pisaću u reunionu svoja mišljenja, da ne otkrivam sada, ali bukvalno je na tim završnim plemenskim pre ujedinjenja moglo otići na potpuno drugu stranu samo da se bolje iskomuniciralo.

Ali očito svi pokušavaju da igraju neku svoju igru, niko nikome zapravo ne veruje i onda se dobije epilog.

Jer da je poverenja bilo, nikakvih blindsideova i slično ne bi bilo.

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:28 | Message # 75
Colonel
YW apsolutno netacno

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 00:30 | Message # 76
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote DeMarcus ()
Pritom dogovor je bio podela glasova zbog hii i niko nije rekao nikad “e vi glasate ovako, mi onako i to je to”

To je tek bio težak fail gde vi sumnjate da Sac ima HII, a ne delite glasove. lol

Na kraju krajeva, to je prebacivanje lopte, s obzirom da sam ja tebe video kao lidera te trojke, mislim da si ti trebao biti taj koji bi tu rekao "delimo tako, vi glasate za Sanju, vi za Saca" i rešen problem.

YoungWolfDate: Monday, 04-05-2020, 00:30 | Message # 77
Colonel
Quote DeMarcus ()
YW apsolutno netacno

Mislim da smo evo svi dosli do istog zakljucka. Da si imao igru u svojim rukama na tom Savetu.

Forever young!

LilakeDate: Monday, 04-05-2020, 00:31 | Message # 78
Colonel
Awards: 2
svkome je u interesu bilo zatajiti neki komadić bitnog podatka i zbog toga nije bilo pravih onformacija

Outsider/mediokritet

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:32 | Message # 79
Colonel
Ja bih apsolutno isto glasao za YW opet u toj situaciji jer ne bih znao gde Lilake igra i Erin je bio plan da pridobijem jer sam se nadao da ce dugorocno hteti da igramo jer je bila ok sa tim sa YW ispadne da je ne bi ciljali zbog toga.

LilakeDate: Monday, 04-05-2020, 00:32 | Message # 80
Colonel
Awards: 2
Ali da, DM je odlučio tijek igre u tom trenutku

Outsider/mediokritet

Search:

VS |