Friday, 10-01-2025, 20:31Main | Registration | Login

Prijava

Chat

Posjetioci

Trazi...

Razgovor sa... Džejkobsom - Page 10 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Razgovor sa... Džejkobsom
DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:39 | Message # 91
Colonel
Group: Users
Awards: 1
Status: Offline
Bila bi fora da ipak jeste, al on je i nakon igre ostao bas blizak sa mnom. To bi mi bio najveci shok, veci i od HII Erin na Saca.

YoungWolfDate: Monday, 04-05-2020, 00:41 | Message # 92
Colonel
Quote GameHost ()
Msm. niz grešaka DeMarcusa je po meni doveo do njegovog ispadanja. Ta da ne dele glasove je bio samo final touch.

Pa pre ce Jon Snow prestati da se duri nego DeMarcus priznati da je sam sebi uskocio u drob. Ali zaista, mogao je da neutralise WL, ostavi Selimu i Troyu da traze savez sa nekim... Ojaca svoj savez sa Lilake i Erin, a onda preko njih i sa mnom... Ali nije. The rest is history.

Forever young!

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 00:45 | Message # 93
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Ma dobro, kao što rekoh, izbacivanje tebe je imalo rezona.

Od tri greške koje je napravio po meni, ta je još jedina bezbolna mogla biti.

Najveća je po meni ta svađa ili šta je već bilo sa Lilake, gde sam ja stekao utisak u chatu sa Lilake to veče da je on nešto ishitreno reagovao prema njoj i da je ona pukla.

Prvo nisu trebali dopustiti uopšte da glasaju razdvojeno, morao je neko da popusti, a očito su bili kao rogovi u vreći na tom glasanju. Jer je i izbacivanje YWa i Wander nešto donosilo... A kad su već glasali razdvojeno, trebali su mirno to veče popričati i raščistiti situaciju. Previše je tu Lilake ishitreno reagovala za nekoga ko je već igrao VS u par navrata.

Još jedna greška koje je sad setih je svakako to što je uzeo Sanju pre Lilake na mešanju. Em je možda mogao da obnovi odnose sa njom, em bi sebi osigurao ujedinjenje jer bi Lilake odustala vrv. nakon gubitka igre. A Sanja je svakako bila neaktivna maltene čitavu sezonu i više igri nije igrala nego što jeste, kako u prvom Durmitoru, tako i posle. Ne sećam se da je imala bilo kakav doprinos ni na mici, ni na riziku posle. Potpuni promašaj.

I onda samo taj poslednji samoubilački potez što se nisu delili glasovi.

Msm. ništa protiv DeMarcusa, možda nisam ni u pravu, ali iz moje perspektive izgleda ovako.

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:46 | Message # 94
Colonel
@YW Pa ne mogu se sloziti jer ti i dalje nisi ni rec progovorio sa mnom. Tkd verovao bih Ivani uvek vise nego tebi i Erin u tom trenutku. Tvoja vizija sezone je takva, moja nije. Isto tako i Erin nikad nije priznala da se zeznula sto isla na mene. Istoj toj WL je komedija taj njen potez jer je nebulozan.

Kakva ideja da idem u jak savez sa Vandom, tobom i Erin. To nikad ne bih uradio.

Added (04-05-2020, 00:50)
---------------------------------------------
@Milo Za Lilake nisi jer ssm je molio da ne paranoise i da popricamo. Ova druga dva poteza mogu da se shvate. Tad vec je delovalo da se Sanji igra i bar je bila na igrama i racunao sam da moze da pomogne jer je jaca od Vande svakako ali apsolutno los potez sad gledano.

Za deljenje glasova se niko nije setio, prosto ja licno sam verovao mnogo Erin, Leu i Amilu, a Dzejkobs mi je rekao da je nasao hii i znao sam da ga Sanja i Sac nemaju.

Message edited by DeMarcus - Monday, 04-05-2020, 00:53

DžejkobsDate: Monday, 04-05-2020, 00:53 | Message # 95
Major general
Awards: 0
Vanda nije igrala te igre sa nama. Izašla je sa chata.

Realno posle svega ne krivim je samo mi je žao jako što je sve tako ispalo a nije moralo. Sve bi bilo rešeno da su informacije kružile kako treba!

YoungWolfDate: Monday, 04-05-2020, 00:54 | Message # 96
Colonel
Quote GameHost ()
Ma dobro, kao što rekoh, izbacivanje tebe je imalo rezona.Od tri greške koje je napravio po meni, ta je još jedina bezbolna mogla biti.

Najveća je po meni ta svađa ili šta je već bilo sa Lilake, gde sam ja stekao utisak u chatu sa Lilake to veče da je on nešto ishitreno reagovao prema njoj i da je ona pukla.

Prvo nisu trebali dopustiti uopšte da glasaju razdvojeno, morao je neko da popusti, a očito su bili kao rogovi u vreći na tom glasanju. Jer je i izbacivanje YWa i Wander nešto donosilo... A kad su već glasali razdvojeno, trebali su mirno to veče popričati i raščistiti situaciju. Previše je tu Lilake ishitreno reagovala za nekoga ko je već igrao VS u par navrata.

Još jedna greška koje je sad setih je svakako to što je uzeo Sanju pre Lilake na mešanju. Em je možda mogao da obnovi odnose sa njom, em bi sebi osigurao ujedinjenje jer bi Lilake odustala vrv. nakon gubitka igre. A Sanja je svakako bila neaktivna maltene čitavu sezonu i više igri nije igrala nego što jeste, kako u prvom Durmitoru, tako i posle. Ne sećam se da je imala bilo kakav doprinos ni na mici, ni na riziku posle. Potpuni promašaj.

I onda samo taj poslednji samoubilački potez što se nisu delili glasovi.

Msm. ništa protiv DeMarcusa, možda nisam ni u pravu, ali iz moje perspektive izgleda

Da, ali zasto su se on i Lilake posvadjali? Verujem da si u pravu i da je moje izbacivanje moglo za njega da prodje bezbolno. Mislim da je trebalo da popravi situaciju sa Lilake. I, da nije trebalo da dozvoli da je WL uzme u svoje pleme. 

Sve u svemu, mogao je da dogura dalje.

Forever young!

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:55 | Message # 97
Colonel
Svakako da niko nije mogao da predvidi takvu reakciju. Ja se sa njom nikad nisam posvadjao, samo je u par recenica objasnila da ne zeli da igra vise i ja sam nastavio da joj pisem, cak i narednih dana. Nisam ni seen dobio, molio sam Draganu da je ubedi itd. Potrudio sam se bas.

Message edited by DeMarcus - Monday, 04-05-2020, 00:58

GameHost33Date: Monday, 04-05-2020, 00:55 | Message # 98
Generalissimo
Group: Game Host
Awards: 11
Quote DeMarcus ()
Za deljenje glasova se niko nije setio, prosto ja licno sam verovao mnogo Erin, Leu i Amilu, a Dzejkobs mi je rekao da je nasao hii i znao sam da ga Sanja i Sac nemaju.

Msm. nije tajna sad, ali čini mi se da si ti i u obrazloženju glasa dodao da se nadaš da Sac nema HII, znači bilo je sumnje. biggrin

Ali kad već imaš brojeve, deliš za svaki slučaj. To je makar pravilo. biggrin

Pogotovo ako već imaš poverenja u 3 osobe. 

To je mislim generalno loš potez i Erin bio, mogla je i ona tu da izdejstvuje glumom da Sac mozda ima HII i da se podele glasovi. A da ona kaže Sacu da glasa za Sanju.

U toj situaciji bi bilo 3 glasa Sanja, 2 Sac plus jedan zavisi za koga bi glasala Sanja i onda bi imali ili tie ili bi Sanja ispala.

Ali verujem da bi Erin mogla znati za koga Sanja glasa ili je navesti da baci glas na nekog drugog i tako je izbaciti. Kad je već igrala kao zlikovac ovu sezonu.

Em bi sačuvala Saca, em bi sačuvala HII. Ja bi na njenom mestu tako odigrao.

DeMarcusDate: Monday, 04-05-2020, 00:57 | Message # 99
Colonel
Dobra ideja.

YoungWolfDate: Monday, 04-05-2020, 01:00 | Message # 100
Colonel
Quote DeMarcus ()
@YW Pa ne mogu se sloziti jer ti i dalje nisi ni rec progovorio sa mnom. Tkd verovao bih Ivani uvek vise nego tebi i Erin u tom trenutku.

Ovo stalno ponavljas... Ali mene nisi video kao pretnju. To je ono o cemu svi mi ovde pricamo. Znao si kako cemo svi da glasamo jer si imao kontakte sa vecinom plemena. Znao si da je WL veca pretnja od mene. Znao si da je u dilu sa Selimom. Jednostavno, imao si sve u svojim rukama. I izbacio si mene, za koga si znao da niko nece poginuti ako bi na narednom glasao za mene. 

E da... I time si izgubio Lilake. Ako tacno pretpostavljam da je ona zbog mog izbacivanja napustila sezonu na neodredjeno vreme.

Forever young!

Search:

VS |