Razgovor sa... Džejkobsom
|
|
Sac | Date: Monday, 04-05-2020, 01:16 | Message # 121 |
Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Pa ne mozes biti i Ned i Robb
@DM:
|
|
| |
Lilake | Date: Monday, 04-05-2020, 01:17 | Message # 122 |
Colonel
| Sorry svima što sam ujebala sezonu za mnoge.
Outsider/mediokritet
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 01:20 | Message # 123 |
Major general
| Sad konatam jedan bitan detalj.
Indirektno smo svi bili spojeni :D.
Da je taj jedan plemenski drugačije prošao svi bi smo u ujedinjenju zapravo bili u savezu i lakše bi smo se skontali
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 04-05-2020, 01:21 | Message # 124 |
Colonel
| Quote Sac ( ) Pa ne mozes biti i Ned i Robb Ti ces da mi zabranis...
Forever young!
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 01:23 | Message # 125 |
Generalissimo
Group: Game Host
| Quote Džejkobs ( ) Sad konatam jedan bitan detalj.Indirektno smo svi bili spojeni :D.
Da je taj jedan plemenski drugačije prošao svi bi smo u ujedinjenju zapravo bili u savezu i lakše bi smo se skontali Ne mora značiti, možda bi Durmitor opet izgubio (da je npr. Sanja ispala prva) i opet bi morali na plemenski pa bi verovatno DeMarcus opet ispao ako bi Erin odigrala HII za Saca.
A da ste vi izgubili, Lilake bi odustala i igrao bi se još jedan krug.
Plan je bio da ujedinjenje bude na 10 ako je odnos snaga 6-4, a na 9 ako ostane 5-5 posle dva kruga.
Tad bi se na 5-5 igrala čuvena igra "five in a row" u duelima za imunitet, a umesto toga je otišla u ujedinjenje, a ostalo je istorija.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 01:24 | Message # 126 |
Major general
| Big history
Anyhow. Drago mi je Miko da sam bio deo ove sezone. Bilo je svega u njoj samo ne novčane nagrade :D.
Stresa kolko hoćeš ali ne žalim niti jedan minut ipak se sve dešava sa razlogom.
Hvala ti na uloženom trudu u igrama i celokupnoj sezoni. Nadam se da si i ti zadovoljan
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 01:30 | Message # 127 |
Generalissimo
| Ja ću svoj utisak napisati kad završi sezona.
Ali nisam nešto oduševljen, pisao sam već čini mi na Sacovoj temi kad je ispao.
Ja jedva čekam da završi ovo.
Ako pogledamo i takmičarsku stranu, mislim da je moglo biti i zanimljivije i sigurno bi bilo da su se stvari odvile drugačije. Ovako sam maltene znao u ujedinjenju ko kad ispada, a da nisam ni sa kim komunicirao oko glasanja, nego je svako ispadanje bilo baš baš predvidljivo.
Osim ispadanja DeMarcusa, za mene nije bio niti jedan blindside iskreno. Donekle ispadanje Erin i to je to. Mislio sam da će se prvo ići na Lilake.
Mislim da su negativnosti u sezoni najviše doprineli takmičari koje sam ja zvao da igraju, dok su ovi koji su se sami prijavili odradili sezonu bez ikakvih problema, zamerki i slično.
Ne znam da li su mislili da prihvatanjem mog poziva čine meni uslugu ili ne, ali ako su to mislili, debelo su se zajebali. Msm. to je komplet ženska četvorka, neračunajući ErinNavan.
Sanja je uradila to što je uradila, a i generalno je minirala sezonu od početka, Wander i Selima su imale svoj show onda kod ujedinjenja, a Lilake svoj posle ispadanja YWa.
Znači jedine četiri problematične osobe su bile jedine četiri koje su igrale na moj poziv ovu sezonu. Naravoučenije, host ne treba zvati nikoga.
Troyu ne računam, on se sam dvoumio od početka prijava da li da igra, ali nije mogao igrati na računaru prvih 7 dana sezone, pa je bila dilema do kraja hoće li se prijaviti, drago mi je ako sam uticao na to da se ipak prijavi jer je kvalitetan igrač i sigurno je doprineo kvalitetu.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 01:33 | Message # 128 |
Major general
| Da definitivno je doprineo kvalitetu Troja.
Pa žao mi je za neke stvari da. Ali znaš i sam da sam se iz te drame uvek povlačio jer ja realno takve vrste zamerke nisam imao osim ono što smo se zezali u chatu ali nikada ništa ozbiljno nisam pomišljao tipa da ti nekom nameštaš sezonu ili bilo šta slično.
Sve to mi je i dalje nebulozno. Sve te drame i odustajanja mada poznavajući Sanju verujem da se uspavala a što se cele igre tiče kad sabereš da im se nije igralo pa su im igre bile predugačke ceo taj animozitet je bio prejak da na kraju nešto ne eksplodira. Msm na Sanju i Selimu a posle i WL. Vandina priča je nažalost došla nakon tog famoznog plemenskog.
|
|
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 01:35 | Message # 129 |
Generalissimo
| Da dodam da je isto tako fakat da bi sezona bila skromnija sigurno bez Selime i WanderLust jer su dolaskom u top4 potvrdili kvalitet, a sa više kvalitetnih igrača je sezona sigurno neizvesnija. Da ne bude da samo kritikujem.
Mada mene kao hosta iskreno to i nije nešto naročito interesovalo. Meni je cilj bio da igre budu zanimljive i da ne bude drame. I ni sa čim nisam ni dao povoda nekome da pravi dramu u ovoj sezoni.
Ali jbg. neki ne mogu bez drame.
Msm. meni je jedna osoba priznala posle da je namerno provocirala i testirala moje strpljenje, msm. šta dalje da pričam... Neko uživa očito u tome i kad je tako, ne možeš ti puno toga uraditi.
Bitno je bilo da sezona bude regularna, da niko nema nikakve povlastice i da se pre svega svi koji igraju zabave, jer kapiram da je svima koji su učestvovali bilo zanimljivije da provedu 40 dana igrajući VS ili prateći sezonu nego da su bili u klasičnoj izolaciji. To je bila jedina ideja.
Mene je hostovanje smorilo već na početku i maltene sedmi dan sam skapirao da sam se zajebao što sam se latio ovoga.
Kad su mi Selima i Wander dale povod da ugasim sezonu, ja sam to veče recimo 80% bio čvrsto rešen da ugasim sezonu, prvenstveno zbog sebe i svojih živaca.
I da neki takmičari (znaju koji) nisu preklinjali da se sezona nastavi, ne bih ni nastavio. Meni iskreno ne bi bilo žao ni sekunde da se prekinulo to veče.
Kad neko ne zna da poštuje tuđe vreme, što bih ja to radio? I tu ne mislim samo na nepoštovanje mog vremena, nego i svih učesnika u igri.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 04-05-2020, 01:38 | Message # 130 |
Colonel
| Moram da se slozim...
Mislim da je previse negativne energije u ovoj igri. Ogroman problem su neke drame koje ne bi prilicile ni deci od 5 godina, a ne osobama preko 30 godina.
Onda je tu i shvatanje igre kao da se igra za zivot ili smrt ili pak milion dolara. Moji razgovori sa DeMarcusom, posmatranje onoga sto su radile Selima i Wanderlust... Jednostavno... Sa Novog Zelanda sam sa svima ostao u super odnosima, cak i sa onima koji su me zeznuli. Ovde, cini mi se samo sto ne zakrvimo...
Mislio sam da cu prosiriti krug online prijatelja... #steta
Forever young!
|
|
| |