Friday, 10-01-2025, 01:52 | Main | Registration | Login |
|
Razgovor sa... Troyom - Page 4 - Forum
Razgovor sa... Troyom
| |
GameHost33 | Date: Monday, 04-05-2020, 19:38 | Message # 31 |
Generalissimo
Group: Game Host
Status: Offline
| Okačena je tema za igru ovde u PDFu
|
|
| |
Džejkobs | Date: Monday, 04-05-2020, 19:42 | Message # 32 |
Major general
Group: Users
| Inače što se ostrva tiče nisam ni ja znao da li će me Sac voditi ili ne. Bilo je pitanje.
Ja jesam komunicirao sa njim i bio sam uveren da bi uvek glasao sa nama dok za Wl to ne bih garanatovao. Ali ja nisam znao za tvoj dogovor sa Wl dok si ti znao da sam ja hteo sačuvati saca i da sam rekao erin da odigra hi na njega u svakom slučaju jer sam znao da je lojalan. Sve si to znao. Svaki detalj, I nisam krio od tebe nijednu BITNU informaciju.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 04-05-2020, 19:49 | Message # 33 |
Colonel general
| Sve ovo sam ja manje vise vec rekao Dzejkobsu u top 8, a Naupu nakon mesanja plemena, ali eto smesno mi je sto kad sam ti pricao WL i Selima su opasne, da se pazis, ti si mi odgovarao u fazonu 'ma guske su to, pokacice se' i to se na kraju i desilo, a ti najebao.
Message edited by Sac - Monday, 04-05-2020, 19:53 |
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 04-05-2020, 21:34 | Message # 34 |
Lieutenant general
| Troya, pozdrav...
Zamorno mi je sve ovo prethodno da citam, kao i temu prethodno ispalog takmicara. Da skratimo, koga sve krivis za ispadanje, cini mi se da si negde pomenuo i Publiku? Na koga si mislio i zasto?
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 04-05-2020, 21:53 | Message # 35 |
Colonel general
| I btw ja bih smeo protiv tebe u finale, Troki
|
|
| |
troya | Date: Monday, 04-05-2020, 22:03 | Message # 36 |
Colonel general
| Quote Naup ( ) Ako si znao da Selima ima tajni dosta ranije, da li je postojao mozda bolji način da ga potrosis? Pa nije, meni je glavni cilj bio da se resimo nagrada. Bas ih je mnogo bilo ove sezone. Potencijalnih 7 tajnih, da su ih svi pronasli.
Ja sam cak 2x na misterioznom ostrvu odbio igru za novu nagradu. Prvi put mi je trebao glas za podelu, a drugi put je bio nepotreban.
Quote Naup ( ) Ko je iz publike smarao ljude? Da ne bude da je svako, mislim da bi bilo u redu da imenujes svakog za kog znas biggrinInace, od mene bi najverovatnije imao glas u finalu, verujem i od većine.. Da su ovi u top6 pametnije igrali, verovatno bi ispao tad ili eventualno u top5 Ti si porota, ovde se radi o publici.
Cak su i jasonu pisali na tom plemenskom savetu kad je ispao sac, neka leva osoba, koja nije bila u igri je zvala Jasona da glasa sa vama, sto je po meni van svake pameti.Added (04-05-2020, 22:05) ---------------------------------------------
Quote Džejkobs ( ) Ja jesam komunicirao sa njim i bio sam uveren da bi uvek glasao sa nama dok za Wl to ne bih garanatovao. Ali ja nisam znao za tvoj dogovor sa Wl dok si ti znao da sam ja hteo sačuvati saca i da sam rekao erin da odigra hi na njega u svakom slučaju jer sam znao da je lojalan. Sve si to znao. Svaki detalj, I nisam krio od tebe nijednu BITNU informaciju. Pa znam, ali ovde se nije radilo o proslosti, nego o raskrsnici igre. Mislio sam da si tad odlucio da igras sa njima, kao sto sam ja morao da se javljam Jasonu kao alternativi.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 04-05-2020, 22:08 | Message # 37 |
Colonel general
| Quote troya ( ) Ti si porota, ovde se radi o publici.Cak su i jasonu pisali na tom plemenskom savetu kad je ispao sac, neka leva osoba, koja nije bila u igri je zvala Jasona da glasa sa vama, sto je po meni van svake pameti. Ma znam da ne mislis na nikog iz porote, nego i publika ucestvuje u ovoj temi, pa slobodno pucaj ko se igra Survivora a da nije deo Survivora
|
|
| |
troya | Date: Monday, 04-05-2020, 22:11 | Message # 38 |
Colonel general
| Quote Sac ( ) Sve ovo sam ja manje vise vec rekao Dzejkobsu u top 8, a Naupu nakon mesanja plemena, ali eto smesno mi je sto kad sam ti pricao WL i Selima su opasne, da se pazis, ti si mi odgovarao u fazonu 'ma guske su to, pokacice se' i to se na kraju i desilo, a ti najebao. Maler xD mada nisam iskoristio taj termin sigurno.
Mada realno, kako su me ostali gledali, top4 i 2-2 je super.
Quote Sac ( ) I btw ja bih smeo protiv tebe u finale, Troki Koliko si platio porotu? Added (04-05-2020, 22:14) ---------------------------------------------
Quote LaraCroft ( ) Da skratimo, koga sve krivis za ispadanje, cini mi se da si negde pomenuo i Publiku? Na koga si mislio i zasto?
Quote Naup ( ) Ma znam da ne mislis na nikog iz porote, nego i publika ucestvuje u ovoj temi, pa slobodno pucaj ko se igra Survivora a da nije deo Survivora
Pozdrav Laro, pa ne krivim nikoga.
Te osobe iz publike su svakako mogle samo da laju od ljubomore, nista vise.
Darko evo Stefana na primer, decko izglasan pre pola godine xd mene krivi za svoje ispadanje, ubedjuje Selimu da me izglasa to je bilo pre top5 i skandala
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 04-05-2020, 22:23 | Message # 39 |
Lieutenant general
| Quote troya ( ) Pozdrav Laro, pa ne krivim nikoga. Te osobe iz publike su svakako mogle samo da laju od ljubomore, nista vise. OK.
EDIT: Mislim da si prosao kao Jakovljevic (Vuk Kostic) u poslednjoj sceni Ubica mog oca 4 - Mnogo hteo, mnogo zapoceo (mnogo frontova otvorio, mnogi su te se plasili)
Jos jedno pitanjce, slicno sam postavila i Sacu nedavno kad je ispao:
- Da sam igrala, sta mislis kako bih se uklopila i dokle bih dogurala u ovakvom drustvu?
Message edited by LaraCroft - Monday, 04-05-2020, 22:26 |
|
| |
troya | Date: Monday, 04-05-2020, 22:28 | Message # 40 |
Colonel general
| Quote LaraCroft ( ) - Da sam igrala, sta mislis kako bih se uklopila i dokle bih dogurala u ovakvom drustvu? Ili bi odustala sama na pocetku, ili bi ispala nakon mesanja.
Nisam zadovoljna ^_^
|
|
| |
|
| |