Reunion show - komentari
|
|
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 17:24 | Message # 101 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Quote GameHost ( ) Znači veruješ opet istoj toj Sanji u koju si se klela da je glasala za Saca? Validno pitanje, ali da. Između ostalog i zato što je nikad nisam pitala da li je glasala za DMa, jer mi je to bio nonsens, budući da mi je od starta rekla da igra sa njim.
I ovde: Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 17:28 | Message # 102 |
Colonel
| Erin ako posle svega mislis da si ti tu bila cetvrta, ja ne znam sta da ti kazem. Nigde nikad to nisam ni napisao. Bas nasuprot, vise puta sam rekao da bi isla u top 3 sa Amilom i sa mnom. Mozes ti Sacu da odgovoris da li si 4.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 17:30 |
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 17:31 | Message # 103 |
Lieutenant general
| @DM Pardon, nisam videla šta je Sac napisao. "Validno pitanje" se odnoslio na Hosta kojeg sam citirala i Sanju.
@Sac Nisam bila 4. bila sam ili 2. ili 3. A ja sam DMa mogla da stavim najbliže na 3. mesto, da sam preklapala saveze.
Message edited by ErinNavan - Friday, 08-05-2020, 17:32 |
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 17:32 | Message # 104 |
Colonel
| Sac definitivo propusta moje planiranje izbacivanja Lea u merge jer je preblizak bio sa Ivanom i Selimom. Na kraju sezone Lea je rekao da je bio blizi sa mnom ali ja to nisam mogao da znam i Erin, Amil i Lilake su definitivno bili ispred Lea.
Hvala na potvrdi Erin. Tako je.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 17:32 |
|
| |
Sac | Date: Friday, 08-05-2020, 17:32 | Message # 105 |
Colonel general
| Znaci vec tu puce prica o slogi izmedju DM, Amila i Jasona. Daj odlucite se
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 17:34 | Message # 106 |
Colonel
| Ja sam rekao da su mi te dve osobe verovale, a ne znam ko pominje imakvu slogu. Leo bi imao do merge priliku da igramo zajedno i ne znam sta bi posle bilo. Zavisi ko bi ispao kad i da li bih ja i dalje osecao da nismo 100 posto bliski. Ti kreiras kao da ja prezentujem Lea kao svoj final 3 xD Added (08-05-2020, 17:35) --------------------------------------------- Najvisr sam ubedjen u Dzejkobsa i Erin da bi se udruzili sa mnom da smo usli u merge.
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 17:39 | Message # 107 |
Lieutenant general
| Quote DeMarcus ( ) Sac definitivo propusta moje planira je izbacivanja Lea u merge jer je preblizak bio sa Ivanom i Selimom. Pa ja mu to nisam rekla. Ja sam taj dan muljala. I samo sam ja muljala. I znala sam da ne smem nikom da verujem, i da ne smem nikom ništa da kažem, jer ako informacija bilo kakva procuri bilo gde, nastaće uzbuna, i ode mas' u propas'.
Da si recimo rekao Sanji da baci glas na Jasona, išlo bi preglasavanje i tu verovatno ne bi fasovao.
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 08-05-2020, 17:42 | Message # 108 |
Colonel general
| DM you know what they say about assuming?
|
|
| |
ErinNavan | Date: Friday, 08-05-2020, 17:43 | Message # 109 |
Lieutenant general
| Quote DeMarcus ( ) Najvisr sam ubedjen u Dzejkobsa i Erin da bi se udruzili sa mnom da smo usli u merge. Tu smo ti i ja zajedno krivi. Ti meni pričaš kako ga ne voliš. Ja tebi pričam kako sam cmizdrila u Kambodži zbog njega. I oboje ćutimo da se nadamo spajanju s njim u ujedinjenju. A on ne zna šta je meni u glavi, jer zna da imam dobar odnos s tobom, a dogovorili smo se da jedno drugom ne utičemo na odluke ni na koji način.Added (08-05-2020, 17:44) ---------------------------------------------
Quote Sac ( ) DM you know what they say about assuming? biggrin Ja znam... Ja sam veće magare.
|
|
| |
DeMarcus | Date: Friday, 08-05-2020, 17:45 | Message # 110 |
Colonel
| @Erin svakako da i gore pise da moze da baci glas na Lea. Sanja nikad meni nije rekla ds je za predlog ili da shvata sta joj pricam. Napisala je da joj sve mnogo komplikovano i da nista ne razume.
@Sac pretpostavljam samo ono sto je Erin napisala da bi uradila da je znala da sam ok sa Dzejkobsom, kao i ono sto je Dzejkobs napisao, a to je da bi do naseg saveza u mergeu doslo verovatno. Tako da nista ne izmisljam.
Added (08-05-2020, 17:47) ---------------------------------------------
Quote DeMarcus ( ) Tu smo ti i ja zajedno krivi. Ti meni pričaš kako ga ne voliš. Ja tebi pričam kako sam cmizdrila u Kambodži zbog njega. I oboje ćutimo da se nadamo spajanju s njim u ujedinjenju. A on ne zna šta je meni u glavi, jer zna da imam dobar odnos s tobom, a dogovorili smo se da jedno drugom ne utičemo na odluke ni na koji način.
Da, ja sam njemu planirao da otvorim karte u mergeu kad stignemo tamo. Zato kazem da bi vrv i on tebe povukao.
Message edited by DeMarcus - Friday, 08-05-2020, 17:48 |
|
| |